Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
És ha Mariota lenne a QB szeptemberben?szabaTitans-nek adnánk Riverst vagy hogy?
több mint 9 éve
szaba
10 553
És ha Mariota lenne a QB szeptemberben?
több mint 9 éve
Elég aktív offseason-ünk van, az elmúlt évekhez képest. Bár idén volt a legtöbb helyünk, de én kicsit akkor is meglepődtem, azt hittem tartalékolni fogunk jövőre, amikor elég sok nagy playa szerződése lejár.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Malcom Jenkinsnek is bejött a váltás.CB Patrick Robinson will sign a 1-year deal with the #Chargers worth up to $3M, source saidSzerintem elég ha azt mondom, hogy mi örültünk, hogy megszabadultunk tőle.De nektek hátha szerencsétek lesz vele.kapitnono
- Rapsheet.
Nem tudom. Meglátjuk. Állítólag ha beírod azt, hogy Jacoby Ford college highlights, akkor megtudhatod, milyen játékos.szaba
több mint 9 éve
Nem tom, ugye tavaly Flo ment be slotba nickelnél és Verrett jött ugye be a szélére. A Chiefs-szel ellentétben nálunk ment Flonak a slot, szal nem hinném h vált Pagano, annál is inkább, mert 1 szezon alatt sikerült bottom5 secből csinálnia egy olyat, ami szar pass rush-sal átlagos, jó pass rush-sal pedig elég jó.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
szaba
10 553
Virag elvtars eleg gyenge volt slotban mifelenk.ulpianusTavaly itt se nyújtott kiemelkedőt. Nem is égett mondjuk. De Verrett, az kemény volt.
több mint 9 éve
CB Patrick Robinson will sign a 1-year deal with the #Chargers worth up to $3M, source saidSzerintem elég ha azt mondom, hogy mi örültünk, hogy megszabadultunk tőle.De nektek hátha szerencsétek lesz vele.
- Rapsheet.
Nem tudom. Meglátjuk. Állítólag ha beírod azt, hogy Jacoby Ford college highlights, akkor megtudhatod, milyen játékos.szaba
több mint 9 éve
Virag elvtars eleg gyenge volt slotban mifelenk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
szaba
10 553
Ezek szerint nem bízunk Steve Williamsben annyira h rábízzuk a nickelback pozíciót.Verrett nem lenne jobb slotban? Nekem annyira nem tetszik ott B-Flo... :=
Gyanítom h Flowers meg Verrett lesz a 2 kezdő, nickelben meg bejön PatRob a szélére, Flowers meg megy slotba.empty taxi
több mint 9 éve
Ezek szerint nem bízunk Steve Williamsben annyira h rábízzuk a nickelback pozíciót.Gyanítom h Flowers meg Verrett lesz a 2 kezdő, nickelben meg bejön PatRob a szélére, Flowers meg megy slotba.
Madden hates me.
több mint 9 éve
szaba
10 553
CB Patrick Robinson will sign a 1-year deal with the #Chargers worth up to $3M, source said- Rapsheet.
Nem tudom. Meglátjuk. Állítólag ha beírod azt, hogy Jacoby Ford college highlights, akkor megtudhatod, milyen játékos.
több mint 9 éve
"We've signed versatile DL Mitch Unrein to a two-year deal. Welcome,""DT Mitch Unrein's deal is for 2 years, $1.9 million, or $950,000 year. Minimum salary is $745,000 so he did good. Good rotational player."
több mint 9 éve
"Former #Broncos DL Mitch Unrein visited the #Chargers today. He’s played in Denver the last 4 seasons"
több mint 9 éve
szaba
10 553
12-13 volt meg, hogy voltak ocsmány meccsei Johnsonnak. Tavaly nem is játszott szinte. 😊 Persze ez nekünk jó mert kivágták és olcsón jött.
több mint 9 éve
Olcsóbb volt mint Royal. Szerintem jobb elkapó, viszont Royal kevesebb drop-ot csinált az elmúlt években mint Johnson, ebben biztos vagyok.szabaDrop rate (Royal / Stevie J):
2014: 4.4% / 0.0%
2013: 4.5% / 6.9%
2012: 4.6% / 4.7%
2011: 10.0% / 3.0%
2010: 1.0% / 5.6%
2009: 0.0% / 0.0%
Madden hates me.
több mint 9 éve
szaba
10 553
@RapSheetThe #Chargers will pay WR Stevie Johnson $10.5M over three years, source said. He can get to $12M. He’ll be a big part of their offense.
Olcsóbb volt mint Royal. Szerintem jobb elkapó, viszont Royal kevesebb drop-ot csinált az elmúlt években mint Johnson, ebben biztos vagyok.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Na ez jó húzás. Kíváncsi vagyok a számokra, de amúgy Johnson Royalhoz képest mindenképpen upgrade.
több mint 9 éve
Zsííírfeka!Kiv vagyok h Allen vagy Stevie J megy be slotba.
Már csak Hardy kell 😀
Madden hates me.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
StevieJohnson 3évresimán 1200+yard körül lehet, végre jó QBja van. hajrá neki
több mint 9 éve
szaba
10 553
Butler szerzodeset tekintve er ennyit. Objektivan nezve sztem nem sokkal lotte tul az erteket a Boys."Andrew Gachkar signs with the Dallas Cowboys ." Kár érte 😕Sixo672 évre kap 5.5 milliót, határeset, hogy ér-e ennyit.empty taxi
több mint 9 éve
"Andrew Gachkar signs with the Dallas Cowboys ." Kár érte 😕Sixo672 évre kap 5.5 milliót, határeset, hogy ér-e ennyit.
Madden hates me.
több mint 9 éve
"Andrew Gachkar signs with the Dallas Cowboys ." Kár érte 😕
több mint 9 éve
Látom tanulsz a jobbtól (Y)Ha Stevie Johnson nem ide igazol, akkor Cecil Shorts könnyen képbe kerülhet itt.Csak 2őt kellett volna lefele olvasnod ahogy empty mondaná.Sixo67
Chargers weighing WR options. Stevie Johnson visited Friday. Have shown interest in Cecil Shorts, per source(Michael Gehlken)Bár semmi bajom nem lenne ha Cecil itt találna új otthonra, félek ha nem válik be, Sixo halálra fog szekálni engem. 😓iktriad
Madden hates me.