Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Kíváncsi vagyok, hogy M80al mi lesz, maga azt nyilatkozta, hogy rendben lesz a szezon kezdetére, de ilyen sérülés után nehéz úgy visszatérni , hogy az ne látszódjon meg. Külföldi fórumokat olvasva, sok a pesszimista vele kapcsolatban. Reméljük a legjobbakat.

több mint 10 éve
Megkötöttünk pár újonc szerződést:

Chris Watt (G) Signed a 4 year $2.691 million contract with San Diego (SD)
Ryan Carrethers (DT) Signed a 4 year $2.398 million contract with San Diego (SD)
Marion Grice (RB) Signed a 4 year $2.318 million contract with San Diego (SD)
Tevin Reese (WR) Signed a 4 year $2.269 million contract with San Diego (SD)

Már csak az első két körös draftoltakkal kell megegyezni.

több mint 10 éve
El tudjátok képzelni, hogy Watt C-t játsszon és idővel(jövőre valszeg) Hardwick helyét átvegye?Sixo67
Simán.

El tudjátok képzelni, hogy Watt C-t játsszon és idővel(jövőre valszeg) Hardwick helyét átvegye?Sixo67
Ha megfelel rá, nekem ok ez a változat is, de a jövő évi első körrel kéne egy jó G...bár nem tudom, milyen lesz a felhozatal, na meg nem lesz top15-20-as pickünk (remélem).Chargers LT
Nem vagyok híve az 1. körös guardoknak. Szerintem a 3-4. körben hasonlóan jó játékost lehet találni, csak meg kell figyelni, ki illik bele a rendszerbe. 1. körben inkább hozzunk skill posztra, vagy prémium posztra (OT, LB) embert.szaba
Na mondjuk ebben egyetértek teljesen. Sokkal értékesebb embert is találhatunk jövőre elsőre...egyedül a fontossága miatt írtam, hogy G, ha ez a változat lesz, mert akkor megint nagy need lenne.Chargers LT
Ennyire nem bízol Troutmanben? Szégyeld magad 😀

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Simán.

Ha megfelel rá, nekem ok ez a változat is, de a jövő évi első körrel kéne egy jó G...bár nem tudom, milyen lesz a felhozatal, na meg nem lesz top15-20-as pickünk (remélem).Chargers LT
Nem vagyok híve az 1. körös guardoknak. Szerintem a 3-4. körben hasonlóan jó játékost lehet találni, csak meg kell figyelni, ki illik bele a rendszerbe. 1. körben inkább hozzunk skill posztra, vagy prémium posztra (OT, LB) embert.szaba
Na mondjuk ebben egyetértek teljesen. Sokkal értékesebb embert is találhatunk jövőre elsőre...egyedül a fontossága miatt írtam, hogy G, ha ez a változat lesz, mert akkor megint nagy need lenne.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem joggal nem vagy híve. A guard az egyik legolcsóbb NFL poszt, FA-n komoly minőségi guardokat lehet 3-5 millióért szerezni. Louis Vasquez aki az liga egyik legjobb guardja - és akit ti nyilván jól ismertek 😊 - pl. 5.5 millióba került a Broncosnak évente. Ehhez képest egy első kör közepi drafoltnak az újonc fizuja 2.5-3 millió/év. Hacsak nem valami oltári tutira future pro bowler kategória prospectről van szó, akkor egyszerűen nem éri meg a kockázatot ennyit fizetni neki, mert ezért jó veterán kezdőt lehet kapni, aki másnap beáll és hozza magát. Sokkal jobban megéri egy skill pozíción felvállalni az újonc kockázatot, ahol akár 10 milla is lehet a különbség egy elit és egy elit reményes első körös újonc fizuja között.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Simán.

Nem vagyok híve az 1. körös guardoknak. Szerintem a 3-4. körben hasonlóan jó játékost lehet találni, csak meg kell figyelni, ki illik bele a rendszerbe. 1. körben inkább hozzunk skill posztra, vagy prémium posztra (OT, LB) embert.
több mint 10 éve
Ha megfelel rá, nekem ok ez a változat is, de a jövő évi első körrel kéne egy jó G...bár nem tudom, milyen lesz a felhozatal, na meg nem lesz top15-20-as pickünk (remélem).

több mint 10 éve
El tudjátok képzelni, hogy Watt C-t játsszon és idővel(jövőre valszeg) Hardwick helyét átvegye?

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Annak annyira nem örülök, hogy a Raiders és a Broncos is eléggé jól draftolt eddig.szaba
Na igen, de ha Carr sem válik be, vagy előbb Schaub bénázik, akkor QB nélkül úgyis megvannak lőve, a Broncosnál meg 1 max 2 év és csókolom Peyton...szóval, ha így építkezünk és konstans pozitív lesz a mérleg, akkor eljön a mi időnk!Chargers LT
Mire Peyton abbahagyja, Rivers 35(+) lesz, és akkor meg nála jön elő a max 1-2 év. 😊

Ez az "eljön a mi időnk" nagyon csalóka dolog. Mi is mondogatjuk Indy-ben Luck-al (valamivel nagyobb jogalappal is, hisz Luck még csak 24 éves), de intő jelnek ott a Niners példája, akik évekig nagyon szépen jöttek fel, úgy nézett ki övék a jövő, aztán a "semmiből" egyszercsak megjött Caroll, Wilson és a Hawks szépen vitte a csoportot, sőt, az egész NFL-t.

Szerintem amúgy a Bolts is kiváló példája annak, hogy nem érdemes több évre előre számolgatni, mert 1 év alatt alaposat fordulhat a világ. Szóval nincs mire várni, már jók vagytok. 😊 (Sajnos.... Bár annyira nem bánom, rivális ide vagy oda, szimpatikus csapat a Bolts. Ha esetleg nem jönne össze Peytonéknak a csoportgyőzelem, legalább szimpatikus csapat képviselné a divíziót. Mert szvsz idén/jövőre ti lesztek az első számú rivális, nem a Chiefs. Kansasben némi visszaesést várok idén.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
UDFA eddig:

S Alden Darby, Arizona State
DE Colton Underwood, Washington
DT Tenny Palepoi, Utah
DT Ricky Tjong-A-Tjoe, Boise State 😀
TE Mike Flacco, New Haven
WR Javontee Herndon, Arkansas
RB D.J. Adams, Portland State
CB Greg Ducre, Washington
WR Brelon Chancellor, North Texas
OT Ian White, Boston College
P Chase Tenpenny, Nevada
OT Jeremiah Sirles, Nebraska
LB Alvin Scioneaux, Wofford
G D.J. Johnson, New Mexico
CB Chris Davis, Auburn
WR Torrence Allen, West Texas A&MChargers LT
+ Micah Hatfield , WR Oregon St.

több mint 10 éve
Annak annyira nem örülök, hogy a Raiders és a Broncos is eléggé jól draftolt eddig.szaba
Na igen, de ha Carr sem válik be, vagy előbb Schaub bénázik, akkor QB nélkül úgyis megvannak lőve, a Broncosnál meg 1 max 2 év és csókolom Peyton...szóval, ha így építkezünk és konstans pozitív lesz a mérleg, akkor eljön a mi időnk!

több mint 10 éve
UDFA eddig:

S Alden Darby, Arizona State
DE Colton Underwood, Washington
DT Tenny Palepoi, Utah
DT Ricky Tjong-A-Tjoe, Boise State 😀
TE Mike Flacco, New Haven
WR Javontee Herndon, Arkansas
RB D.J. Adams, Portland State
CB Greg Ducre, Washington
WR Brelon Chancellor, North Texas
OT Ian White, Boston College
P Chase Tenpenny, Nevada
OT Jeremiah Sirles, Nebraska
LB Alvin Scioneaux, Wofford
G D.J. Johnson, New Mexico
CB Chris Davis, Auburn
WR Torrence Allen, West Texas A&M

több mint 10 éve
Most néztem meg Carrethers combine-át, hááááááááááát , 40 yardos dashnél majdnem orra bukott és a nadrág félig lejött róla közben 😀😀

több mint 10 éve
Tavaly BPA , idén meg csak hiányposztokra húztunk, nem gondoltam volna.

több mint 10 éve
Éreztem, hogy lesz egy futó az egyik hátsó körből.

több mint 10 éve
Amúgy nem hasonlít Kwame Geathershez ( mármint nem kinézetre)?

több mint 10 éve
Jah, Raiders nagyon durván tolta idén 😕

több mint 10 éve
Annak annyira nem örülök, hogy a Raiders és a Broncos is eléggé jól draftolt eddig.
több mint 10 éve
Oszt akkor szerintetek egyből kezdő szint-re van esély nála? Vagy majd pár év múlva?Sixo67
Rotációba jó lesz. Én remélem, hogy futás ellen sikerül valamit ügyködnie, ha már az az erőssége.szaba
Jól hangzik, örülök neki , a poszt miatt, bár fingom sincs , hogy ki ő 😀Sixo67
Nekem szimpatikus, nála is megvan, ami az eddigi pickeknél: kemény, nem áll le, végigviszi a játékot. Ráadásul birkózott, ami Hardwick alapján jó lehet a fal közepén, plusz a konditeremben él.
több mint 10 éve
Oszt akkor szerintetek egyből kezdő szint-re van esély nála? Vagy majd pár év múlva?Sixo67
Rotációba jó lesz. Én remélem, hogy futás ellen sikerül valamit ügyködnie, ha már az az erőssége.szaba
Jól hangzik, örülök neki , a poszt miatt, bár fingom sincs , hogy ki ő 😀

több mint 10 éve
Rotációba jó lesz. Én remélem, hogy futás ellen sikerül valamit ügyködnie, ha már az az erőssége.
több mint 10 éve
Oszt akkor szerintetek egyből kezdő szint-re van esély nála? Vagy majd pár év múlva?

több mint 10 éve
Mondjatok már róla valami biztatót 😊Sixo67
Beidézem:
"Strengths
Big and thick with outstanding weight-room strength -- squats a small house and maintains low body fat. Has sheer mass and natural girth to dig in and hold his ground vs. double teams. Has a wrestling background and understands leverage. Has two-gap ability. Heavy tackler. Nice effort for a big man. Tough and durable. Solid personal and football character -- is devoted to his craft and has a professional approach to the game. "
több mint 10 éve
Mondjatok már róla valami biztatót 😊

több mint 10 éve
Ott a nose tackle.

www.nfl.com/combine/profiles/ryan-carrethers?id=2543554