Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondhatni rohadt nehéz 😀 De idén is bármi benne lehet, mint tavaly...6-10-től a 10-6-ig bármi, pláne, hogy ősszel is vertük a legtöbb erősebbnek mondott csapatot, de kikaptunk pár nyúlbélától...Hát idén akkor nem az elmúlt 2 idényben megszokott könnyű sorsolásunk lesz 😀Sixo67Dallas, seattle, frisco, arizona. Kemény, szerencse, hogy csak előszezon.Sixo67A kemény Seattle, Frisco, Arizona hármassal úgyis játszunk az alapszakaszban, még jól is kijöhetünk belőle.Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
A vizitek sacc/kb semmit sem jelentenek.Latimer nem rossz prospect egyébként, van aki 2. körben sem tartja elképzelhetetlennek h kimegy, én ink mondjuk az 5.-re saccolnám. Nagyon jó a felépítése (6-3 215), agilis játékos, képes szeparálódni, nem fél a kontakttól, jó a keze és a mozgáskoordinációja és emellett nagyon jól blokkol futásnál.
Ugyanakkor koncentrációs problémái vannak, amikből dropok születnek, nincs meg a sebessége ahhoz, hogy mélységi célpont legyen, az útvonalait néha lekerekíti, különösen hitcheknél és comebackeknél feltűnő ez.
RTAT-nál sokkal magasabbra taksált Boise State védőkből sem lett semmi NFL-szinten úgyh rá szvsz felesleges szavat fecsérelni.
Brock Croyle hátsó körös LB/ST-játékos, a Montana FCS-es így én bevallom nem láttam játszani sosem. A legrészletesebb leírás, amit találtam róla: yourdailycowboysfootballfix.com/dallas-cowboys/guys-one-talking-lb-brock-coyle/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hát idén akkor nem az elmúlt 2 idényben megszokott könnyű sorsolásunk lesz 😀Dallas, seattle, frisco, arizona. Kemény, szerencse, hogy csak előszezon.Sixo67A kemény Seattle, Frisco, Arizona hármassal úgyis játszunk az alapszakaszban, még jól is kijöhetünk belőle.Chargers LT
több mint 10 éve
Nézegettem a draft előtti vizitálókat , Cody Latimer(WR - Indiana) . Ricky Tjong-A-Tjoe(DT - Boise State) , Brock Coyle(LB - Montana) . Nem túl nagy nevek, vagy csak nekem nem mondanak semmit?
több mint 10 éve
Dallas, seattle, frisco, arizona. Kemény, szerencse, hogy csak előszezon.Sixo67A kemény Seattle, Frisco, Arizona hármassal úgyis játszunk az alapszakaszban, még jól is kijöhetünk belőle.
több mint 10 éve
Dallas, seattle, frisco, arizona. Kemény, szerencse, hogy csak előszezon.
több mint 10 éve
szaba
10 553
Rich Ohrnberger 1 évre visszajött. Szép munka.
több mint 10 éve
Kirúgtuk Byron Jerideau-t. 😥 neeee istenem ezt most miért kellett 😥Sixo67pedig a 421.666 dolcsival az egyik legolcsóbb volt, nem is terhelte a sapkát...nem nagyon értem
több mint 10 éve
szaba
10 553
Kirúgtuk Byron Jerideau-t. 😥 neeee istenem ezt most miért kellett 😥Sixo67Valószínűleg most ment el a Lombardi...
több mint 10 éve
Kirúgtuk Byron Jerideau-t. 😥 neeee istenem ezt most miért kellett 😥
több mint 10 éve
szaba
10 553
Jó, hogy nem te vagy a GM. Nem lett szimpatikus.
több mint 10 éve
Tegnap volt Mock Draft Game, én voltam a beugró GM, íme az ámokfutásom végeredménye:1 25 San Diego Chargers Kyle Fuller, CB (Virginia Tech)
Nem vagyok oda a töpszli cornerekért, így Fullerre esett a választásom.
2 25 San Diego Chargers Jack Mewhort, OT (Ohio State)
Claryt utálom, Dunlap sérülékeny, Harrisben én Szabával ellentétben nem hiszek.
3 25 San Diego Chargers Justin Ellis, NT (Louisiana Tech)
Eléggé lyukas a DL közepe kell ide is arc.
4 25 San Diego Chargers Will Clarke, DE (West Virginia)
Nem árt mélyíteni a DE-rotációt, Clarke passing downokon Reyes-szel párban állatkodhat.
5 25 San Diego Chargers Daniel Sorensen, SS (BYU)
Csak, hogy legyen még egy dán a csapatban. Viccet félre téve a Combine-on csak Brandin Cooks volt jobb nála 3-cone drillben, a Pro Dayén a ball skilljei is rendben voltak, Gil Brandt azt írta utána, hogy szerinte max a 4. körig marad bent.
6 25 San Diego Chargers Michael Campanaro, WR (Wake Forest)
Sztem ő nagyon illik a rendszerbe. YAC-ben kitűnő, erős felépítés, van breakaway speed, nagyot ugrik, nagyon érzi a zónahatárokat, go-to-guy volt collegeban, jól blokkol futásnál, tapasztalt visszahordó. Ettől még sajnos törpe, mély route-okat nem nagyon futott, az elkapási technikája nem tökéletes, ebből dropjai is vannak. Fizikális CB-k megehetik a LOS-en és elég sok sérülése is volt, ezért volt itt elérhető.
7 25 San Diego Chargers Ronald Powell, OLB (Florida)
Pass rusher a rotációba, nem árt.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Csak most vettem észre, hogy Royal meg Johnson is paycut-ot elfogadta.
több mint 10 éve
"At the start of free agency, the San Diego Chargers added depth to the tight end ranks with the signing of former Pittsburgh Steelers David Johnson. "Contract: 2 yr(s) / $1,700,000 , Signing Bonus $220,000 , Average Salary $850,000 , Guaranteed: $220,000 ,Free Agent: 2016
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/david-johnson/
több mint 10 éve
szaba
10 553
Nálam is a 3. kör lesz az érdekes, ott akár jöhet is egy, bár pont a draft idei mélysége miatt más posztokon is lesznek kezdő értékű játékosok még a 3. körben is.Mathews és Woodhead is új szerződésért kiált majd év végén. 😊
És én megfontolnám a jövő évi előretekintést WR szempontból, mert FA lesz 1 év múlva elég sok jó elkapó, és félre lehetne tenni valakire egy kis moneyt...még akkor is, ha most a drafton jön egy WR.
Így, hogy Allennel belenyúltunk a tutiba olcsón, 2 közepes helyett jöhetne mellé egy elit féle jövőre FA-ről...kibírnánk és nem nagyon lenne csapat, aki levédekezné a 2 szélsőt, a 2 TE-et + Woodheadet...és akkor Mathews is jobban futna még az amúgy szép 4.4-es átlagától.Chargers LT
több mint 10 éve
Seyi Ajirotutu szerződésének részletei:Contract: 1 yr(s) / $795,000 ,Signing Bonus $65,000 , Average Salary $795,000 , Guaranteed: $65,000, Free Agent: 2015 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/seji-ajirotutu/
több mint 10 éve
Nálam is a 3. kör lesz az érdekes, ott akár jöhet is egy, bár pont a draft idei mélysége miatt más posztokon is lesznek kezdő értékű játékosok még a 3. körben is.És én megfontolnám a jövő évi előretekintést WR szempontból, mert FA lesz 1 év múlva elég sok jó elkapó, és félre lehetne tenni valakire egy kis moneyt...még akkor is, ha most a drafton jön egy WR.
Így, hogy Allennel belenyúltunk a tutiba olcsón, 2 közepes helyett jöhetne mellé egy elit féle jövőre FA-ről...kibírnánk és nem nagyon lenne csapat, aki levédekezné a 2 szélsőt, a 2 TE-et + Woodheadet...és akkor Mathews is jobban futna még az amúgy szép 4.4-es átlagától.
több mint 10 éve
szaba
10 553
Szerintem az 1-3. körök valamelyikében jöhet megint egy WR. Tavaly Allen se azért jött, mert marhára kellett a WR - utólag persze igen - hanem mert sokkal értékesebb játékos volt, mint ahol húzni tudtuk.
több mint 10 éve
Nagy hülyeség lenne az első két napon WR-t húzni? Allenen kívül kb senki sincs, DA ki tudja ,hogy milyen állapotban lesz ha lesz , Floyd is .Royal lehet , hogy cut-ra kerül, ha nem akkor is sérülékeny, fél idény ha fog játszani, Brown meg hát szintén cut gyanus.Sixo67Ha nincs megfelelő értéket képviselő védő az adott helyen akk szvsz lehet, de a Gates-Green-Woodhead trió mellé nem feltétlen szükséges egy elit WR-sor.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Nagy hülyeség lenne az első két napon WR-t húzni? Allenen kívül kb senki sincs, DA ki tudja ,hogy milyen állapotban lesz ha lesz , Floyd is .Royal lehet , hogy cut-ra kerül, ha nem akkor is sérülékeny, fél idény ha fog játszani, Brown meg hát szintén cut gyanus.
több mint 10 éve
Schilling Seattlebe ment, úgyhogy úgy néz ki őt sem fogjuk látni köreinkbe jövőre.
több mint 10 éve
Cordarro Law szerződésének részletei:Contract: 2 yr(s) / $932,500 , Signing Bonus $2,500 , Average Salary $466,250, Guaranteed: $2,500 , Free Agent: 2016
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/cordarro-law/
Reggie Walker szerződésének részletei:
Contract: 2 yr(s) / $1,795,000 , Signing Bonus $320,000 ,Average Salary $897,500 ,Guaranteed: $320,000 ,Free Agent: 2016 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/reggie-walker/
több mint 10 éve
" Seji Ajirotutu (WR )Signed a 1 year contract with San Diego (SD) ."
több mint 10 éve
Dwight Freeney idei számai :Base Salary 1,625,000 ; Signing Bonus 1,625,000; Egyéb 593,750 ; Cap Hit 3,843,750; Dead Money 1,625,000
több mint 10 éve
szaba
10 553
Freeney papa 1 milliót betett a költségvetési alapba! Köszönjük!