Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Chris Watt

Egyetem: Notre Dame
Született: 1991-ben (Glen Ellyn, Illinois)
Magasság: 6 ft 3 in (1.91 m)
Tömeg: 310 lb (141 kg)

Erősségek:
Tapasztalt játékos; 3 év minőségi kezdőtapasztalat egy komoly footballprogramban. Profi guardhoz mérten adekvát magasság és lenyűgöző izomzat. Belerobban a kontaktusba, futásblokkolásnál hatékony a kezdeti ütése. Agresszív, aljas játékos, megvan benne a gyilkos ösztön, aki élvezi ha pancake-et csinál. Hatékony futásblokkoló, befolyást szerez, folyamatosan jár a lába és visszatolja a védőket. Passzblokkolásnál türelmes, kivárja, hogy hogyan alakul a pass rush mintsem, hogy a helyét elhagyva keressen valakit, akit meg tud blokkolni. Az izomzata és az ereje miatt jól le tud horgonyozni a bull rush-sal szemben pass protectionben. Kifejezetten sokféle futásblokkolási feladattal bízták meg az egyetemen. Intelligens, szépen beszélő játékos, aki kevés mentális hibát vét, már diplomája is van.

Gyengeségek:
Mért adatai (magasság, karhossz) alulról súrolják a megfelelőt. Nem tartozik a legmobilisabb játékosok közé, ugyanakkor kis területen fürge. Talán a séma miatt is volt, hogy nem kellett rendszeresen a második szinten blokkolnia. Valószínűleg inkább inline blokkolási sémába illik, mint zone-ba. Robbanékony pass rusherek esetenként hátra tudják lökni pass protectionben. Elszenvedett sérülései miatt fokozott orvosi ellenőrzést igényel.

Megjegyzések:
A bátyja Kevin Watt a Northwestern DE-je volt, a rokonságból Dan Hurley és a nagyapja William a Harvardon, az apja Richard a Hillsdale-en, a nagybátyja Robert pedig a Brownon focizott, a nővére Katie pedig a Toledo soccerjátékosa volt. Teljes középiskolás pályafutása alatt 0 db sacket engedélyezett, HS All-American, végzős középsulis idényében 2 meccsről hiányzott bokaficam miatt. 4-csillagos recruitként, az ország 2. legjobb guardjaként került a Notre Dame-re, marketing szakon diplomázott. Középiskolai csapattársa volt az Iowa RG-je Jordan Walsh, 4-csillagos recruitként választotta az ND-t, 2009-ben redshirtöt kapott, 2010-ben mind a 13 meccsen játszott mint csere RG. 2011-től 3 szezonon keresztül az Irish kezdő LG-je. Végzős évében a Navy elleni meccset kihagyta térdsérülés miatt, az alapszakasz utolsó három meccsére visszatért a kezdőbe, azonban a Pinstripe Bowlt kihagyta ugyanis a másik térdében szedett össze egy MCL-sérülést. Watt profi jövője valószínűleg az OG posztra inline blokkolási sémára van limitálva, de megvan benne a potenciál, hogy hatékony kezdő legyen a következő szinten, pozíciójához mérten lenyűgöző izomzattal és kiemelkedő mentális tulajdonsággal rendelkezik. Intelligens, kemény és agresszív, képes konzisztensen tolni futásblokkolásnál, passzblokkolásnál pedig a tudatossága kifejezetten jó. A Brian Kelly programjában eltöltött időnek megfelelően egy kiforrott játékos, egyébként őt anno meg Charlie Weis toborozta és redshirtölte. Biztonságos prospect, akinek az upside-ja némileg korlátozott köszönhetően a tapasztaltságának és az atletikus limitáltságának.

Video:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Amúgy Wattról nem írnál pár sort, nem szerepel a prospect ismertetőben 😊

több mint 10 éve
A guard nem need? Clary a kezdő ember. Egyébként Wattnak térdsérülése volt azóta utánanéztem,
Freeney IR-ről jön, JJ öreg és ink futás ellen jó, Ingram még mindig lutri, bőven elfért egy OLB is.
NT nincs pályán nickelben, szal annyira nem fontos ráadásul DaQuan Jones vagy Justin Ellis személyében van még oda adekvát opció.
WR: Rivers többször bizonyította már karrierje folyamán h neki protection kell nem elit célpont, Ajirotutukból csinál királyt ha megvédik. Egyébként azt is jelezheti az h nem hoztunk elkapót h Floyd jól halad a rehabbal. Egyébként meg imho nagyon sok dupla TE-s felállásunk lesz 2014-ben akk meg úgy is valszeg csak Allen meg Royal lesz a pályán elkapónak.empty taxi
Szerintem nem need, Troutmanben bízom 😊 Meg ott van Rinehart és persze az itt is bevethető Ohrberger. Persze depth kell ,ha elküldjük Claryt, de a kezdő G nem need és Watt nem kezdőnek jött szerintem.
Ingram is súlyos sérülés után jön, de amikor visszatért szezon végén nagyon nagy meccsei voltak, tény , hogy kellett volna jövőre egy másik kezdő OLB, de szerintem az ráért volna jövőre is, bár a tavalyi sérülés hullám után elfogadom, hogy valamennyire need volt (meg pass rushban sosem árt a mély rota), és hát ha annyira stábnak megtetszett , hogy 2 picket is adtak érte, akkor bízok Telescoba , hogy tényleg olyan érték lesz aki megérte.
Elfogadom , hogy NT ennyire nem fontos, de fura hogy Jamal óta nagyon magasról szarunk erre a posztra, de legyen igazad, remélem azért valakit szerzünk oda ma.
Tény, hogy jó elkapónak nézett ki Seyi amikor Rivers dobált neki (átkoz is emiatt minket a Panthers) , de azért ha mondjuk egy VJ-nek dobálhat, pro bowl elkapó lesz belőle, és Allen nem ez a nagydarab szélső elkapó. Én úgy gondolom/tam, hogy egy igazán magas nagy darab elkapó sokkal többet tudott volna fejleszteni a csapaton , mint egy CB.
Reméljük az elkapókkal kapcsolatos optimizmusod beválik, de Royal sokat volt sérült, gyakran meccs közbe ment az öltözőbe és azért ő főleg csak redzone közelben használhatuk. Én rosszabb híreket olvastam Floydról , mint ti, és úgy vagyok vele, hogy egy extra lesz ha jön, de nem szabad számolni vele.

több mint 10 éve
A guard nem need? Clary a kezdő ember. Egyébként Wattnak térdsérülése volt azóta utánanéztem.
Freeney IR-ről jön, JJ öreg és ink futás ellen jó, Ingram még mindig lutri, bőven elfért egy OLB is.
NT nincs pályán nickelben, szal annyira nem fontos ráadásul DaQuan Jones vagy Justin Ellis személyében van még oda adekvát opció.
WR: Rivers többször bizonyította már karrierje folyamán h neki protection kell nem elit célpont, Ajirotutukból csinál királyt ha megvédik. Egyébként azt is jelezheti az h nem hoztunk elkapót h Floyd jól halad a rehabbal. Egyébként meg imho nagyon sok dupla TE-s felállásunk lesz 2014-ben akk meg úgy is valszeg csak Allen meg Royal lesz a pályán elkapónak.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Ennek nagyon nem örülök, de amint nézem ezzel csak én vagyok így. Most van 4 kezdő OLB-nk, sztem akkor JJ-t kidobjuk még szezon kezdete előtt.Sixo67
Ha nem nagyon kell majd nagy pénz valami FA-re már és a sapi alatt leszünk, akkor szerintem csak jövőre dobjuk ki, bár most is 4 millát visz el. Én most nem dobnám, igaz, négyen vannak, de legalább lesz komoly mélység, és végre a meccsek második félidejében, amikor eldőlnek a meccsek, lesz friss ember, aki támadja az irányítót a fáradt fallal szemben. Ez tavalyhoz képest előrelépés lenne és fontos. Valahogy nem bánom, hogy a védelem fel fog javulni.

A G, meg, ha felépül az idényre...(legalább nem a térde sérült, ha jól tudom)...akkor az is betömhet egy lyukat. Az első 3 pick a 3 needre ment, Telesco idén is jól csinálta eddig. 😊 És mi egyikkel sem húztunk valami őrületet, mint a fél társaság 😀Chargers LT
Hát azért én a 3ból 2.5et(2 ha Verrett a szélen lesz) nem érzek neednek, a cserepadra jöttek,kivéve Verrett, ellenben NT-be, ha Lissemore-t nem annak nézzük jöhetett volna oda kezdő és ha Floyd nem épül fel akkor kezdő WR is jöhetett volna.
Ha jól tudom mellizom szakadása volt, ami egy G-nál nagyon rossz.
De tavaly sem needre jöttek, mégis sokan beváltak, reméljük az idei is hasonlóan jó lesz ,mint a tavalyi és nem lesz Telescoból Grigson 😊 .Sixo67
Jaja, mellizom volt.
NT-t még húzhatunk majd 5. körben is akár, nagyon sokan bent maradtak köszönhetően Nix csúszásának is, meg annak, hogy a mély draft miatt hiába van több NT needes csapat, mindenki másra húzott. 😊 Bent van még Justin Ellis, McCullers, Beau Allen pl...bár előbbi 2 lehet kimegy a 4. körben...vagy nem, mert lesznek még itt őrült húzások 😀 Végső esetben úgyis szerzünk valakit, aki jó esetben beválik. Nyilván Telescoék is tudják, hogy NT nélkül nem lehet kiállni. 😊
Floyd meg már márciusban mondta, hogy mindent megtesz a gyógyulásért és várhatóan készen fog állni a játékra az idényre, én bízok benne, ha ennyire folytatni akarja és elhivatott.
Ettől függetlenül lesz még pár tehetséges WR a hátsó körökben is, egy Robert Herront pl. elfogadnék, ha annyira lecsúszik.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ennek nagyon nem örülök, de amint nézem ezzel csak én vagyok így. Most van 4 kezdő OLB-nk, sztem akkor JJ-t kidobjuk még szezon kezdete előtt.Sixo67
Ha nem nagyon kell majd nagy pénz valami FA-re már és a sapi alatt leszünk, akkor szerintem csak jövőre dobjuk ki, bár most is 4 millát visz el. Én most nem dobnám, igaz, négyen vannak, de legalább lesz komoly mélység, és végre a meccsek második félidejében, amikor eldőlnek a meccsek, lesz friss ember, aki támadja az irányítót a fáradt fallal szemben. Ez tavalyhoz képest előrelépés lenne és fontos. Valahogy nem bánom, hogy a védelem fel fog javulni.

A G, meg, ha felépül az idényre...(legalább nem a térde sérült, ha jól tudom)...akkor az is betömhet egy lyukat. Az első 3 pick a 3 needre ment, Telesco idén is jól csinálta eddig. 😊 És mi egyikkel sem húztunk valami őrületet, mint a fél társaság 😀Chargers LT
Hát azért én a 3ból 2.5et(2 ha Verrett a szélen lesz) nem érzek neednek, a cserepadra jöttek,kivéve Verrett, ellenben NT-be, ha Lissemore-t nem annak nézzük jöhetett volna oda kezdő és ha Floyd nem épül fel akkor kezdő WR is jöhetett volna.
Ha jól tudom mellizom szakadása volt, ami egy G-nál nagyon rossz.
De tavaly sem needre jöttek, mégis sokan beváltak, reméljük az idei is hasonlóan jó lesz ,mint a tavalyi és nem lesz Telescoból Grigson 😊 .

több mint 10 éve

A G, meg, ha felépül az idényre...(legalább nem a térde sérült, ha jól tudom)...akkor az is betömhet egy lyukat. Az első 3 pick a 3 needre ment, Telesco idén is jól csinálta eddig. 😊 És mi egyikkel sem húztunk valami őrületet, mint a fél társaság 😀

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Veh.
empty taxi
Keenan Allen anyone?
több mint 10 éve
Troutman mellé még1 sérülékeny G , de nem hangzik rosszul.

több mint 10 éve
2. + 4. kört adtunk érte, hát nálam így még cinkesebb.

több mint 10 éve
Ennek nagyon nem örülök, de amint nézem ezzel csak én vagyok így. Most van 4 kezdő OLB-nk, sztem akkor JJ-t kidobjuk még szezon kezdete előtt.

több mint 10 éve
Ahogy nézem, kifejezetten sokat blitzeltették egyetemen.
Remélem érkezik ma WR a rosterre, mondjuk Jordan Matthews.Sixo67
Szerintem sajnos ő már nem lesz bent...lövésem sincs, kit fogunk vinni, de az majdnem biztos, hogy lesz olyan jó playa, aki lecsúszik hozzánk, kérdés kell-e majd. Ki fog menni pár QB, futó, CB, falember előttünk, szóval jó eséllyel marad ránk valaki, aki rajta lesz a listán. 😊

több mint 10 éve
Veh.
empty taxi
Ehh 😀 Elnézzük, annál jobb lesz a Denver és a Kansas ellen 😊

több mint 10 éve
Veh.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ahogy nézem, kifejezetten sokat blitzeltették egyetemen.
Remélem érkezik ma WR a rosterre, mondjuk Jordan Matthews.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Minden CB -ről volt valami negatívum róla csak a méret.Minden másban ő a legjobb.
Fasza pick ez itt

több mint 10 éve
Örülünk, azaz én biztos. 😊 És igaz, hogy mondták rá, hogy nickelben lehet majd az igazi helye, de valójában játszott szélen sokat és simán megoldotta. Akár maradhat szélen is, mert mindent tud, amit hozzá kell, és tényleg nem fogják lehagyni futásban. Ugye a magassága miatt szokták kritizálni, amit most már végképp nem értek, mert a súlypontemelkedése jobb, mint Gilberté (6'0" magas/ 35,5 inchet ugrik) vagy Fulleré (6'0" / 38,5 inch)...magyarul magasabbra ugrik Verrett (5'9" / 39! inch), mint a nála simán magasabb két védő. Ránéznek...ez a srác alacsony (nagy szakértés, mondhatom) 😀... pedig semmi jelentősége nála, remek lábai és rugói vannak.

több mint 10 éve
Ha esetleg nickel lenne akkor mi lenne Gilchristtel? Kimenne szélre vagy csere lenne?Sixo67
Szerintem tavalyi forgatókönyv: safety rotáció, dime back.
több mint 10 éve
Most akkor örülünk?Sixo67
Jó lesz. Ha Deangelo Hall elkarcol szélen, akkor ő is.szaba
Szélen? Azt hittem ő csak nickel lehet.Sixo67
Épp ezért írtam Hallt, mint példát. Persze lehet, hogy nickel lesz, de engem nem lepne meg, ha szélen kötne ki. Pagano sémája elbírja Verrett gyengeségeit a szélen, és mivel nagyon jól mozog lábon, így simán jó lehet oldalt is.szaba
Ha esetleg nickel lenne akkor mi lenne Gilchristtel? Kimenne szélre vagy csere lenne?

több mint 10 éve
Szélen? Azt hittem ő csak nickel lehet.Sixo67
Épp ezért írtam Hallt, mint példát. Persze lehet, hogy nickel lesz, de engem nem lepne meg, ha szélen kötne ki. Pagano sémája elbírja Verrett gyengeségeit a szélen, és mivel nagyon jól mozog lábon, így simán jó lehet oldalt is.
több mint 10 éve
Szélen? Azt hittem ő csak nickel lehet.

több mint 10 éve
Jó lesz. Ha Deangelo Hall elkarcol szélen, akkor ő is.
több mint 10 éve
Most akkor örülünk?

több mint 10 éve
Ha már Addae szóba került...szerintetek szeptembertől már ő lesz a kezdő SS?Chargers LT
A szezon végét nézem szerintem tuti ő lesz, volt pár kezdő meccse is, jobb volt mint Gilchrist és hát Gilchrist is jobb volt régi szerepkörében. Egy UDFA-tól szerintem nagyon durva első év volt, remélem ő lesz a következő Gates-ünk.

több mint 10 éve
Ha már Addae szóba került...szerintetek szeptembertől már ő lesz a kezdő SS?Chargers LT
Van rá esélye. Állítólag edzett szépen az offseason-ben.