Los Angeles Rams

26 feliratkozó

16 órája
szata Los Angeles Rams 159
Köszi a statisztikát, tanulságos!
1 napja
alatriste Green Bay Packers 11 749 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Belefutottam egy igen érdekes statisztikába. Ebben a jelenlegi rájátszás csapatok idei eredményei vannak, jelenlegi rájátszás csapatok ellen. Megosztom.
AFC
NE 2-0
DEN 1-2
JAX 2-2
BAL 1-2
LAC 1-2
IND 2-1
BUF 2-1

NFC
CHI 1-1
LAR 6-2
PHI 3-2
TB 2-4
SEA 1-3
GB 0-1
SF 2-3

Vicces, hogy a 14 csapat között mindössze 5 van, akinek pozitív a mérlege.
Az sem semmi, hogy nekünk 8 ilyen meccsünk volt, a 2. TB-nak 6, a 3. PHI és a SF 5-tel.
De ezeket a meccseket nyertük, eltekintve a 2 vereségtől, ami szintén tudjuk hogy alakult.
A PHI meccs az egyik, ahol a két blokkolt mezőnygólból az egyik (mondjuk az utolsó) bemegy, akkor nyerjük.
Illetve a SF elleni, ahol egy mezőnygóllal a végén döntetlen lehetett volna.

Szóval ezek a dolgok elég bizakodással töltenek el a jövőre nézve 😊
Al
1-1 kifutott eredmény benne van, nem is kell kiindulni belőle de ebben az NFC-ben innen nyugatról kell valaki a SB-ba menjen. Akkor meg én a jobb QB-ra fogadnék szóval jussatok csak be ti, Máténak meg szívből kívánok második gyűrűt. Régen is nagyon bírtam.

Liverpool Fc
1 napja
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 601
Belefutottam egy igen érdekes statisztikába. Ebben a jelenlegi rájátszás csapatok idei eredményei vannak, jelenlegi rájátszás csapatok ellen. Megosztom.
AFC
NE 2-0
DEN 1-2
JAX 2-2
BAL 1-2
LAC 1-2
IND 2-1
BUF 2-1

NFC
CHI 1-1
LAR 6-2
PHI 3-2
TB 2-4
SEA 1-3
GB 0-1
SF 2-3

Vicces, hogy a 14 csapat között mindössze 5 van, akinek pozitív a mérlege.
Az sem semmi, hogy nekünk 8 ilyen meccsünk volt, a 2. TB-nak 6, a 3. PHI és a SF 5-tel.
De ezeket a meccseket nyertük, eltekintve a 2 vereségtől, ami szintén tudjuk hogy alakult.
A PHI meccs az egyik, ahol a két blokkolt mezőnygólból az egyik (mondjuk az utolsó) bemegy, akkor nyerjük.
Illetve a SF elleni, ahol egy mezőnygóllal a végén döntetlen lehetett volna.

Szóval ezek a dolgok elég bizakodással töltenek el a jövőre nézve 😊
1 napja
Először is CAR meccsről. Én biztos voltam benne, hogy kikapunk. Megérzés volt, a Pantherst nem nagyon szeretem Steve Smith balhé óta. Meccs után megnéztem az örök mérleget is, s bizony 13-10 nem ide.
4 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 617 — Apu ökölbeszorított keze
Csak így élet halál lesz a Seattle ellen
Dagobert bácsi
Jó kis meccs lesz az!

4 napja
Dagobert bácsi 20
Csak így élet halál lesz a Seattle ellen
4 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 971 — pizsama@gmail.com
Inkább most egy pofon amiből tanulni lehet és kijavítani a hibákat, semmint hogy a PO-ban jöjjenek elő!
6 napja
Meg még egy:

youtu.be/4-2XESWNcN0?si=xOKi9UBGuSTQpRRm
6 napja
De nesztek, posztolok is, itt egy kis videóértekezés (nem tőlem):

youtu.be/9xeM64rO8cM?si=z2AeiY093HEvwrLT
9 napja
Innen amugy hova tuntek a Rams szurkolok, mashol forumoznak? Hirtelen mindenki lelepett, pedig tok jo a csapat. 😊
Padrinaggio
Kevesebb időm van fórumokat olvasni. Ide néha félnézek, de nem pörög a topik, szóval hagyom. Megnézem a meccseket, megbeszélem az eredményeket egy haverral és ennyi.
10 napja
Ha nem lenne 2 ilyen erős ellenfél a csoporton belül (én a 49ers-t sem írnám még le) szerintem összejönne az első kiemelés, de így az Eagles-nek sokkal több esélyét látom. A kiemelés pedig lehet egy 2. vagy akár egy 6. hely is. Nagyon különbség!
10 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
Matthew Stafford threw touchdown passes from under center, shotgun, and pistol alignments in Week 12.

His 19 under center TD passes are the most by any quarterback in a season since 2021, and he has not thrown an interception from under center this season.
12 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 417 — Kinek mit intézett a kormánya
Rams, LB Nate Landman agree to 3-year, $22.5M extension with $15.6M guaranteed.

Hát az idei szezonja után nem csoda.

Poloska vagyok.
17 napja
Ezt nem hiszem el. Hétköznap 4-kor kelek, s a meccseink 1/2 2 körül érnek véget (visszasírom a St. Louis-i 19.00 órás kezdést). Szóval igen gyorsan kellene aludni 2,5 órát. Hát McVay gondoskodik róla, hogy a meccs után még félóráig ne tudjak aludni (a kis "rohadék"). Most is, a végén a Seahawks kezébe adjuk a döntést, hogy akarnak-e nyerni. Ha bement volna a 61 yardos field goal, akkor szerintem fel lettem volna 1/2 3-ig is.
Minő szerencse, hogy most hétfő hajnalban fogunk játszani, s nem tudom élőben nézni.
18 napja
Padrinaggio Baltimore Ravens 251
Innen amugy hova tuntek a Rams szurkolok, mashol forumoznak? Hirtelen mindenki lelepett, pedig tok jo a csapat. 😊
18 napja
Matthew Stafford has 22 passing touchdowns and zero interceptions in his last seven games. According to ESPN Research, his 22 passing touchdowns are the most over a seven game span without an interception in NFL history.
25 napja
Stafford az első játékos a liga történetében, aki zsinórban 3 meccsen is legalább 4 TD-t passzol, miközben nem dob egy intet sem. Úgynevezett MVP.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 218

buhloone mindstate

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 417 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a McCreary trade nem is hülyeség, mondjuk én bírom a tagot.

Poloska vagyok.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a teljesen megérdemelt W-hez!!!
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 721
IMG-8598

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 108
Szerencse nem volt csak,
10-ből 9-szer ez meg lett volna.
, 2x is meg volt nyerve ez a meccs,
láthatóan jobb csapat volt a Rams a második felétől.
Ilyenkor-szezon első felében-
belefér még ez a bénázás.
A második ilyen nyert meccs idén ami vereség.
Vissza tud ez még idén jönni.

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Nem tudom jó döntés volt-e nekimenni 4. kísérletre? Jobban elfogadtam volna a döntést ha nem egy csoportellenfél juthat így győzelemhez döntetlen helyett!
szata
Nagyon sokszor érzem úgy McVay-nél, hogy akkor konzervatív mikor nem kéne, és ugyanígy akkor tökös mikor nem kéne.
2 hónapja
Nem tudom jó döntés volt-e nekimenni 4. kísérletre? Jobban elfogadtam volna a döntést ha nem egy csoportellenfél juthat így győzelemhez döntetlen helyett!
2 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 912
Nflben nincs biztos meccs
FloresR
Ez nagy szoveg Farago Ricsi mondott ilyeneket.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain