NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 6 éve
mafsz.org/gyaszolunk/azt lehet tudni mi történt vele?En meg mindig, nem nagyon akarom elhinni, hogy Rams meccseket nezek 😀😀 10 eve varok egy ilyen szezonra. Szegeny Diamondshead, ha latna 😕Itt szenvedtük végig közösen a böjt éveit, és reménykedtünk, hogy hátha egyszer visszajönnek a sikerekben gazdag évek (99-04), de mindig csalódnunk kellett. Én úgy érzem, kijárt már nekünk, hogy a Rams újra jó csapat legyen! DH44, remélem valahol mosolyogsz...
FBKrisz
Pizsama
shawnka
(szerk.: most látom, hogy baggio megelőzött.)
Szerkesztette: Pizsama
több mint 6 éve
Nagyon jók vagytok. Túl jók! Ez még csak a 4. hét. Túl korán? Meglátjuk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
www.xlsport.hu/gyaszolunk/azt lehet tudni mi történt vele?En meg mindig, nem nagyon akarom elhinni, hogy Rams meccseket nezek 😀😀 10 eve varok egy ilyen szezonra. Szegeny Diamondshead, ha latna 😕Itt szenvedtük végig közösen a böjt éveit, és reménykedtünk, hogy hátha egyszer visszajönnek a sikerekben gazdag évek (99-04), de mindig csalódnunk kellett. Én úgy érzem, kijárt már nekünk, hogy a Rams újra jó csapat legyen! DH44, remélem valahol mosolyogsz...
FBKrisz
Pizsama
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
azt lehet tudni mi történt vele?En meg mindig, nem nagyon akarom elhinni, hogy Rams meccseket nezek 😀😀 10 eve varok egy ilyen szezonra. Szegeny Diamondshead, ha latna 😕Itt szenvedtük végig közösen a böjt éveit, és reménykedtünk, hogy hátha egyszer visszajönnek a sikerekben gazdag évek (99-04), de mindig csalódnunk kellett. Én úgy érzem, kijárt már nekünk, hogy a Rams újra jó csapat legyen! DH44, remélem valahol mosolyogsz...
FBKrisz
Pizsama
több mint 6 éve
En meg mindig, nem nagyon akarom elhinni, hogy Rams meccseket nezek 😀😀 10 eve varok egy ilyen szezonra. Szegeny Diamondshead, ha latna 😕Itt szenvedtük végig közösen a böjt éveit, és reménykedtünk, hogy hátha egyszer visszajönnek a sikerekben gazdag évek (99-04), de mindig csalódnunk kellett. Én úgy érzem, kijárt már nekünk, hogy a Rams újra jó csapat legyen! DH44, remélem valahol mosolyogsz...
FBKrisz
több mint 6 éve
FBKrisz
643
En meg mindig, nem nagyon akarom elhinni, hogy Rams meccseket nezek 😀😀 10 eve varok egy ilyen szezonra. Szegeny Diamondshead, ha latna 😕
'I BELIEVE'
több mint 6 éve
Pyrrus
716
Srácok grat a győzelemhez. Nagyon jó kis meccs volt!
több mint 6 éve
Brutál támadósor és kurvajó védelem...ha nem jön közbe semmi gebasz akkor határ a csillagos ég...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
braxa88
12 534
találtam 1-2 dolgot:-Goff tökéletes passer rating. oké volt már ilyen de hatalmas dolog
-a legtöbb passzalt yarddal összehozott tökéletes passer rating . ez is durva.
-a legtöbb passzkísérlettel összehozott tökéletes passer rating,na ez az ami különösen nagyon durva.
több mint 6 éve
Al
594
Szokatlanok ezek a Rams meccsek ...Hát még nekünk Rams drukkereknek.
alatriste
több mint 6 éve
Szokatlanok ezek a Rams meccsek a nem is olyan régi 10-6os eredmények után.Izgalom van az biztos.
Jobban darál a támadosor mint stihl a barbigyárban.
Keep it going
Liverpool Fc
több mint 6 éve
CharlieF
767
Gratula, emberek, jó kis meccs volt ez! Nálunk a forma időzítés januárra van kihegyezve, kicsit rozsdásak még a fiúk! 😀 Megérdemelt win, viszlát a playoffban!
több mint 6 éve
4-0, baby!
több mint 6 éve
Nyugi a falunk nem fog adni időt Cousinsnak.Valahogy meg kell oldani. Tartok tőle, hogyha időt adunk Cousins-nak, akkor szét fogja passzolni a secondaryt. A DL-nek most muszáj lesz rombolnia.Aqib Talib-ot műteni kell...bizonytalan a visszatéréseEttől féltem év elején. Betankolunk top playerekből. Jól kezd a csapat. Aztán jönnek a sérülések. Francba...
Klaci79
Pizsama
dogbite
több mint 6 éve
Peters allapota?Látni is kell, nem csak nézni!
Meg csiripen se latni semmit ez nem jelent jot
Janek
Rams’ CB Marcus Peters, listed as questionable with a calf injury, is unlikely to play tonight, per source. Rams then would be without both starting CBs, Peters and Aqib Talib, who is undergoing ankle surgery today.
több mint 6 éve
Peters allapota?Meg csiripen se latni semmit ez nem jelent jot
több mint 6 éve
Valahogy meg kell oldani. Tartok tőle, hogyha időt adunk Cousins-nak, akkor szét fogja passzolni a secondaryt. A DL-nek most muszáj lesz rombolnia.Aqib Talib-ot műteni kell...bizonytalan a visszatéréseEttől féltem év elején. Betankolunk top playerekből. Jól kezd a csapat. Aztán jönnek a sérülések. Francba...
Klaci79
Pizsama
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 6 éve
Aqib Talib-ot műteni kell...bizonytalan a visszatéréseEttől féltem év elején. Betankolunk top playerekből. Jól kezd a csapat. Aztán jönnek a sérülések. Francba...
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Aqib Talib-ot műteni kell...bizonytalan a visszatérése
több mint 6 éve
Ez jó twitter.com/ramsnfl/status/1044572227981783040?s=21
több mint 6 éve
Sokan már most a kezetekbe nyomnák a Lombardit, ami valljuk be reális, mert nagyon megy a mozdony, de a sérülések erősen befigyeltek a rendszerbe már most a 3. forduló után. Ez azért még átírhatja a történetet.Én nagyon-nagyon óvatos vagyok Lombardi ügyben.... is. Ez a mostani meccs több szempontból érdekes lesz. A Vikings gondolom bizonyítani akar a múltkori fiaskó után, úgyhogy kemény meccsre számítok. Nálunk az offense napról napra jobb és Goff is folyamatosan javul, mondjuk most vasárnap tényleg baromi jól játszott, élmény volt nézni. Kérdés hogy meddig tart ki a lendület. Vagy ez lesz a standard?😊 A defense helyzete azért véleményes, márcsak a mostani sérülések miatt is: a secondary pl. érezhetően meggyengült. Meglátjuk hogy tud ehhez adaptálódni a rendszer, lesz-e megoldás a kiesőkre.
garrett27
több mint 6 éve
Sokan már most a kezetekbe nyomnák a Lombardit, ami valljuk be reális, mert nagyon megy a mozdony, de a sérülések erősen befigyeltek a rendszerbe már most a 3. forduló után. Ez azért még átírhatja a történetet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen, emlekszem. Mondjuk ritkan ernek azok a celba, akik a legelejen ennyire jok, de nem lenne rossz meccs
több mint 6 éve
Nem lehet mondani, hogy nagyon felugrottak volna az emberek a bandwagonra, pedig ha tavaly vagy idén kezdem el nézni, mocsok nehéz lenne ellenetek szurkolnikérem feljegyezni, hogy a második forduló után Rams-Chiefs SB-t jósoltam meg (ha nem is az idei szezonra, lehet csak a következőre)
Wyatt
marha jó kis csapat lett ez (ilyenkor mindig elmorzsolok egy könnycseppet Diamondsheadért), Wade Phillips meg a retro meccsnapon nagy eséllyel faterja ikonikus göncét ölti majd magára 😊
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal