Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Al
595
Nem úgy volt, hogy 4 meccset kapott, s a bye week után jöhet?
több mint 10 éve
ha minden igaz Bailey a hétvégén már játszhat. vele tovább javulhat a passzjátékunk.Hill és Davis is sokat dobált neki, miután Bailey inkább a 2. szánú csapatban edzett a preseason-ban.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
ahhoz képest, hogy tavaly nem került be az 53-as roster-be és az idén is csak TC-body-nak tartották meg, ezen a meccsen Davis elég jól nyomta. az tény, hogy több érzelmet és lendületet vitt a meccsbe, mint Sadford a 4 év alatt.a viccet félretéve, amit nagyon jól csinált, hogy végigment a célpontokon és nem ragadt rajta az elsőn. ha az első számú célpont fedezve volt nem nyomta azonnal a checkdown-t, hanem ment a 2. vagy a 3. célpontra. elég jól érezte a zsebet, többször az utolsó pillanatig kivárt a passzal és bevállalta az ütést a sikeres passzért.
a sack-ről nem tehetett, gyakorlatilag a legtöbbet hozta ki azzal belőle, hogy nem fumblizta el a labdát.
ha csak így lemenedzseli a meccseket, akkor már többet hozott ki magából és a csapatból, mint Sadford. harmincadannyiért.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Süti, cseréljünk, odaadjuk Allent, aki végigugrálja a meccset, jókat ordibál, csak sajnos nem erőssége a coaching, nekünk meg jó lesz Fisher-szobor is. 😀Amadeus91Pedig zseniális az a fickó. 😀 Mint valami speeden élő mókus. De inkább gondoltam egy Caroll vagy Harbaugh-ra. 😊
Hatásvadász bejegyzés a passzjátékról:Jó, de ő egyedül többet keres, mint az összes elkapónk... 😛
Jim Thomas
Someone else tweeted this out earlier, but Houston's J.J. Watt has more TD catches (1) than the entire Rams roster.Amador
Arról nem is beszélve, hogy a volt QB-nk-tól kapta a passzt.
több mint 10 éve
Sztem nyugodjatok meg, ez rájátszásba jutó taktika, willie beaman is pados volt a 2. meccsén, aztán mikor kiderült h cerubini szar akkor jött el a ne mulass... más kérdés, higy itt dennis quaid nem fog felépülni... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Amador
273
Hatásvadász bejegyzés a passzjátékról:Jim Thomas
Someone else tweeted this out earlier, but Houston's J.J. Watt has more TD catches (1) than the entire Rams roster.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
Süti, cseréljünk, odaadjuk Allent, aki végigugrálja a meccset, jókat ordibál, csak sajnos nem erőssége a coaching, nekünk meg jó lesz Fisher-szobor is. 😀Már megtörtént:Imádom ezt az embert. Mintha parlamenti közvetítést néznék.
“When Shaun comes back, he’s our starter. I’m really proud of Austin, but Shaun’s our starter when he can play.”Amador
Jó volt látni, mikor 40 mp-cel a vége előtt (szinte önkívületben) végig ment a csapaton, s mindenkivel "pacsizott". Lau-n látszott is, hogy várj már haver, nekünk még jelenésünk van 😊AlSzerintem pont ezért tenne jót a csapatnak egy vérmesebb HC, főleg, hogy ilyen fiatal a keret. Az, hogy Fisher meg se mozdul meccs közben nem tudom mennyire motivál bárkit is, még ha a szakmai tudása az elitbe tartozik is.süti
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Már megtörtént:Imádom ezt az embert. Mintha parlamenti közvetítést néznék.
“When Shaun comes back, he’s our starter. I’m really proud of Austin, but Shaun’s our starter when he can play.”Amador
Jó volt látni, mikor 40 mp-cel a vége előtt (szinte önkívületben) végig ment a csapaton, s mindenkivel "pacsizott". Lau-n látszott is, hogy várj már haver, nekünk még jelenésünk van 😊AlSzerintem pont ezért tenne jót a csapatnak egy vérmesebb HC, főleg, hogy ilyen fiatal a keret. Az, hogy Fisher meg se mozdul meccs közben nem tudom mennyire motivál bárkit is, még ha a szakmai tudása az elitbe tartozik is.
több mint 10 éve
Amador
273
Majd akkor lesz nemulass ha Dallas ellen meg Hillt nevezik ki kezdőnek. 😀Már megtörtént:
Vagy várom Fihertől a "Davis is our guy" nyilatkozatát, Samu és Hill után szabadon.süti
“When Shaun comes back, he’s our starter. I’m really proud of Austin, but Shaun’s our starter when he can play.”
több mint 10 éve
Al
595
Viszont Austin Davis valóban több érzelmet, lelkesedést mutatott tegnap, mint Bradford egész karrierje során összesen.dogbiteJó volt látni, mikor 40 mp-cel a vége előtt (szinte önkívületben) végig ment a csapaton, s mindenkivel "pacsizott". Lau-n látszott is, hogy várj már haver, nekünk még jelenésünk van 😊
több mint 10 éve
Majd akkor lesz nemulass ha Dallas ellen meg Hillt nevezik ki kezdőnek. 😀Vagy várom Fihertől a "Davis is our guy" nyilatkozatát, Samu és Hill után szabadon.
több mint 10 éve
Nem tudom, nekem az eredményen és Davisen kívül nem sok örömteli volt benne.Ez "ízlés" kérdése. Nekem - különösen a múlt heti teljesítmény fényében - jó volt látni, hogy normális drive-okat tudunk vezetni, hogy más a mentalitása a csapatnak (gondolom Fish és GW adott az érzésnek a múlt héten). Persze a Bucs valóban nem top csapat, és van egy rahedli sérültjük, de mi idegenben játszottunk, a 3. számú QB-nk irányított és sérült az nálunk is van bőven.
Szerintem az elkapókat dicsérni, mert elkapják a labdákat.......kicsit nevetséges.Ezt nem mondod komolyan. Attól, hogy valaki elvégzi a feladatát, még értékelni lehet, nem? HA (!) így folytatja,pl. Quicknek négy-öt meccs alatt több elkapása lesz mint tavaly összesen.
Büntetések is megint a legjobbkor jöttek, ha nem szedjük be őket, sokkal egyszerübb meccs lett volna.Ezzel viszont egyetértek. Rossz látni, hogy saját magunknak nehezítjük meg az életet.
Austin Davis olyat tett, amilyet Bradford soha (ha az emlékeim nem csalnak). Győztes drive-ot vezetett.Ebben tévedsz. Csak a tényszerűség kedvéért Bradfordnak 5 GWD-ja volt. Viszont Austin Davis valóban több érzelmet, lelkesedést mutatott tegnap, mint Bradford egész karrierje során összesen.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Amador
273
Jövő héten viszont megint mókás lesz Murray ellen.sütiIgen, Murray második kedvenc csapata a Rams. 2 meccs alatt 456 yardot csinált a Kosok ellen.
több mint 10 éve
Az elején a Bucs tulajdonképpen a mi büntetéseinkből haladt előre. Jó lenne leszokni ezekről az amatőr penalty-kről, mert kurva nehézzé tudják tenni a meccseket! Ahhoz képest amúgy a végére egészen keveset szabálytalankodott a csapat, jó lenne 4 negyedre kiterjeszteni ezt...
több mint 10 éve
Nem tudom, nekem az eredményen és Davisen kívül nem sok örömteli volt benne.AlNa, azt hittem megint már csak én látom mindenben a rosszat. 😀
Davis nemcsak hogy győztes drive-ot vezetett, de tudott hatni a többi játékosra is.
Kíváncsi vagyok kinek az érdeme, hogy így összekapta a csapatot. Tán nem Bajusz kiabált velük ?
Jövő héten viszont megint mókás lesz Murray ellen.
több mint 10 éve
Al
595
Nem tudom, nekem az eredményen és Davisen kívül nem sok örömteli volt benne.Szerintem az elkapókat dicsérni, mert elkapják a labdákat.......kicsit nevetséges. Plussz, nálunk az "elkaphatatlant", nem kapták el, nem úgy mint a túloldalon. Ellenben jó párszor dropoltak könnyű labdákat is.
A spec team jó volt, csak ne kellene visszahordani is benne, mert az nekünk nem megy. Ezt a helyben totyogós változatot csak mi játszuk.
Büntetések is megint a legjobbkor jöttek, ha nem szedjük be őket, sokkal egyszerübb meccs lett volna.
Austin Davis olyat tett, amilyet Bradford soha (ha az emlékeim nem csalnak). Győztes drive-ot vezetett.
több mint 10 éve
Mondjuk szerintem nem olyan kiemelkedő teljesítmény ezt a Bucst (főleg ennyi sérülttel) megverni utolsó perces field goallal.Tény, hogy sokkal jobb mentalitásban álltak a meccshez a srácok, de ezt a szintet tartani is kéne.
több mint 10 éve
Most néztem meg a meccset.. jó volt.😀 Megkövetem Davist, tényleg nagyot játszott, nem gondoltam volna, főleg a múltheti fényében.... Az offense szépen menetelt, jól építettük fel a drive-okat, a play action játékok működtek. Az elmúlt évekhez képest kellemes meglepetés, hogy sokkal megbízhatóbb a WR csapat (Quick különösen jó, magabiztos, kihasználja a fizikuma adta lehetőségeket - végTJ Mcdonad brutális, akkorát üt mint egy gőzkalapács, blokkolt egy punt-ot és egy FG-t, elképesztő.
Persze még most is voltak elkerülhető büntetések, de a múltkorihoz képest nagyságrenddel kevesebb.
Most azt mondom, jó lesz ez!
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
nem hiszem el!Davis nagyot játszott, GZ meg végre hozta amit kellett.
nem értem, de nem baj 😀
STL Curtain
több mint 10 éve
STL Curtain
több mint 10 éve
az asszony már a 3. percben megkérdezte tényleg ennyire mazochista vagyok?
STL Curtain
több mint 10 éve
RGIII megint megsérült. Nem vagyok kárörvendő, de Bradford helyzete ellenére is azt mondom, hogy a mai napig az FO legjobb húzása volt a trade, még ha az érte kapott drafthelyek felhasználásával nem is vagyok maradéktalanul elégedett. Nem tudom mit hoz a jövő a Rams-nek (direkt nem St. Louis-t írtam), de hogy az elmúlt 4 évben azért került hozzánk értékelhető játékos is, az biztos. Talán jövőre sikerül találnunk egy franchise QB-t is.
több mint 10 éve
Nick Wagoner írta twitteren tegnap hogy összefutott Quinnel és Robert azt nyilatkozta, hogy a legfontosabb, hogy anyagi biztonságot tud biztosítani a családjának.Schefter: Rams DE Robert Quinn signed 4-year, $66.575M extension that includes $41.2M guaranteed tying him to team through 2019, agent Tony Fleming confirmed.vassadiLegjobban fizetett játékos a rams történelmében. Rászolgált, tőle nem sajnálom. Watt azt nyilatkozta mikor megkérdezték mire költi majd a milliókat, hogy megnézte miket vesznek a gazdag emberek és azok nem tetszettek nekik, így inkább visszament edzeni. Valami hasonlót elvárnék Quinntől is, de legalábbis nehogy most suhintsa meg az asszonyt...süti
több mint 10 éve
Schefter: Rams DE Robert Quinn signed 4-year, $66.575M extension that includes $41.2M guaranteed tying him to team through 2019, agent Tony Fleming confirmed.vassadiLegjobban fizetett játékos a rams történelmében. Rászolgált, tőle nem sajnálom. Watt azt nyilatkozta mikor megkérdezték mire költi majd a milliókat, hogy megnézte miket vesznek a gazdag emberek és azok nem tetszettek nekik, így inkább visszament edzeni. Valami hasonlót elvárnék Quinntől is, de legalábbis nehogy most suhintsa meg az asszonyt...