NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
😀egy kétt cikkben olvastam már matt moore és a rams nevét (persze szigorúan csak gondolattal való játszás). szerintem a legjobb opciók között lenne a rams számára. persze a dolphins nem igen adja.Venturasőt már Tebow neve is felmerült. de akkor a média megőrülne, egy csapatban Sam és Tim.DiamondsHead44
"Ott van Tebow!!! Szerintem még mindig jobb, mint Hill... nem is értem.. Tebow annyit küd, hogy visszakerüljön az NFL-be, ezek meg még észre sem veszik, és nem mernek kockáztatni egy Tebow-val, inkább elcsesznek egy szezont Hillel..."
több mint 10 éve
Roster moves announced Tuesday:QB Sam Bradford and OL Demetrius Rhaney were placed on injured reserve.
Safety Matt Daniels and DE Sammy Brown were released.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
nem kell Sobri ebbe a topikba is, higgyetek nekem.egy kétt cikkben olvastam már matt moore és a rams nevét (persze szigorúan csak gondolattal való játszás). szerintem a legjobb opciók között lenne a rams számára. persze a dolphins nem igen adja.Venturasőt már Tebow neve is felmerült. de akkor a média megőrülne, egy csapatban Sam és Tim.DiamondsHead44
Mindig jövőre
több mint 10 éve
egy kétt cikkben olvastam már matt moore és a rams nevét (persze szigorúan csak gondolattal való játszás). szerintem a legjobb opciók között lenne a rams számára. persze a dolphins nem igen adja.Venturasőt már Tebow neve is felmerült. de akkor a média megőrülne, egy csapatban Sam és Tim.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
egy kétt cikkben olvastam már matt moore és a rams nevét (persze szigorúan csak gondolattal való játszás). szerintem a legjobb opciók között lenne a rams számára. persze a dolphins nem igen adja.
több mint 10 éve
JJ és Gaines lesz a 2 CB a normál felállásban, nickel-ben jön Joyner. dime-ban pedig vagy McGee vagy Reid lesz a 4. CB (persze ha marad az 53-ban).A preseason speciális körülményei miatt talán nem érdemes túl sokat belelátni, de mégis biztató, hogy a PFF statisztikái szerint eddig az UDFA Ethan Westbrooks volt a legjobb 4-3-as DE.AmadorEz a "Gera lőtt már gólt az új Groupama Arenában. Messi még nem." efektus. 😊
Amúgy fasza, hogy már egy egész védelemre való DL játékosunk van, de kíváncsibb vagyok, hogy TruJo-t ki fogja helyettesíteni. Vagyis inkább hogy, mert valószínűleg Gaines fog felállni Jenkinsszel átellenben. Róla is jókat írtak.süti
STL Curtain
több mint 10 éve
A preseason speciális körülményei miatt talán nem érdemes túl sokat belelátni, de mégis biztató, hogy a PFF statisztikái szerint eddig az UDFA Ethan Westbrooks volt a legjobb 4-3-as DE.AmadorEz a "Gera lőtt már gólt az új Groupama Arenában. Messi még nem." efektus. 😊
Amúgy fasza, hogy már egy egész védelemre való DL játékosunk van, de kíváncsibb vagyok, hogy TruJo-t ki fogja helyettesíteni. Vagyis inkább hogy, mert valószínűleg Gaines fog felállni Jenkinsszel átellenben. Róla is jókat írtak.
több mint 10 éve
Amador
273
A preseason speciális körülményei miatt talán nem érdemes túl sokat belelátni, de mégis biztató, hogy a PFF statisztikái szerint eddig az UDFA Ethan Westbrooks volt a legjobb 4-3-as DE.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Az első távozók:egyik sem meglepő..
Rams released: P Bobby Cowan, LS Jorgen Hus, CB Jarrid Bryant, WR Jordan Harris, LB Johnny Millard, FB Kadeem Jones, LB Pat Schiller, WR T.J. Moe, Offensive linemen R.J. Dill and DJ Morrelldogbite
több mint 10 éve
Amador
273
Sam sackje nemcsak Manzielnek okozott gondot.www.nydailynews.com/sports/football/michael-sam-helps-twitter-user-save-face-johnny-manziel-bet-article-1.1916129
több mint 10 éve
Az első távozók:+ lejön a keretből Pead és Bradford, mindketten mennek IR-re
Rams released: P Bobby Cowan, LS Jorgen Hus, CB Jarrid Bryant, WR Jordan Harris, LB Johnny Millard, FB Kadeem Jones, LB Pat Schiller, WR T.J. Moe, Offensive linemen R.J. Dill and DJ Morrelldogbite
STL Curtain
több mint 10 éve
Az első távozók:Rams released: P Bobby Cowan, LS Jorgen Hus, CB Jarrid Bryant, WR Jordan Harris, LB Johnny Millard, FB Kadeem Jones, LB Pat Schiller, WR T.J. Moe, Offensive linemen R.J. Dill and DJ Morrell
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Mekkora forma. 😀David Garrard @davidgarrard9
Would love a call from the rams!
fansided.com/2014/08/25/david-garrard-lobbies-via-twitter-st-louis-rams-job/#!bJTw6Q
"If the Rams decide they don't want to go with Hill, they have a few marginal options in free agency. The team could sign Josh Freeman, Kyle Orton or Tyler Thigpen."
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24678022/report-rams-qb-sam-bradford-out-for-season-with-torn-acl
Csak, hogy legyenek opciók.
több mint 10 éve
Hill-el az a baj, hogy a PO-ra nem elég jó viszont a draft top5-höz meg túl jó. 6-8 győzelmet összehoz.
több mint 10 éve
Waiting 4 Winston :pSuck for MariotaFBKriszMiserably for Mariota. Ez alliterál, könnyebb megjegyezni és jobban eladható márkanévként.Amador
több mint 10 éve
Suck for MariotaFBKriszEzt mondom már én is egy ideje, de nektek PO kell ,meg Super Bowl. 😛
Igaz még Bradforddal képzeltem el, de hiába, két Samu nem fér meg egy csapatban.
Én Austin Davist próbálgatnám Hill helyett, ha besül draftolhattok magasan QB-t, ha meg nem akkor nem is kell. Ez a Hill is our guy olyan Fischeres húzás volt. Sztem szar döntésD11Nálatok is micsoda problémák vannak. 😀
Fisher: Hill 'our guy' (legalábbis még meg nem sérül)
Azért érdeklődünk Sanchez iránt is, de ha idehozzák bohóckodni, bizony isten átszállok a seahawks bandwagonra. Akkor már ha magasabb árért is, de jöjjön Mallett vagy Cousins, akivel kezdhetünk is valamit.
Viszont a legjobb lenne Sexy Rexy, ő már egy szar teljesítménnyel még Super Bowl-t is játszott.
De a rend kedvéért kinti fórumokon megemlítik Tebow-t is.
Még ha Schotty valami fasza OC lenne, akkor adnék a szavára, de még is mit műveltek őt a jetsben ?
Valószínűleg ezekre a szép emlékek megmaradtak Sanchezben is:
"Mark Sanchez doesn't want to be traded to Rams"
www.usatoday.com/story/sports/nfl/rams/2014/08/24/mark-sanchez-st-louis-rams-sam-bradford-brian-schottenheimer/14538707/
Inkább marad csere a Phillyben.
több mint 10 éve
Amador
273
Suck for MariotaFBKriszMiserably for Mariota. Ez alliterál, könnyebb megjegyezni és jobban eladható márkanévként.
több mint 10 éve
FBKrisz
643
nem hiszem el hogy nincs egy olyan szezon ahol legalabb 80%-ban klappolna valami...most verge Sadfordnak talan lehettek volna ertekelheto celpontjai, es aranylag jo fala. bullshit.... Suck for Mariota
'I BELIEVE'
több mint 10 éve
Én Austin Davist próbálgatnám Hill helyett, ha besül draftolhattok magasan QB-t, ha meg nem akkor nem is kell. Ez a Hill is our guy olyan Fischeres húzás volt. Sztem szar döntésD11Nem hiszem, hogy próbálgatni kellene bárkit is. A szezon már itt van, és a cél továbbra sem lehet más, mint megnyerni a lehető legtöbb meccset, az elérhető legjobban teljesítő QB-val. És én is úgy gondolom, hogy Hill képes lesz megoldani a feladatot. Jó teljesítményt nyújtott eddig a TC-ben, Clemens-hez képest mindenképpen előrelépés. Mellesleg, a három QB (Hill, Davis, Gilbert) közül Davis volt messze a leggyengébb a camp riportok alapján (az igaz viszont, hogy elvileg ő ismeri legjobban a rendszert - talán ezért is lesz most a No 2).
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Én Austin Davist próbálgatnám Hill helyett, ha besül draftolhattok magasan QB-t, ha meg nem akkor nem is kell. Ez a Hill is our guy olyan Fischeres húzás volt. Sztem szar döntés
több mint 10 éve
tazonban nálam a pohár általában félig üres.végül Sadford lett belőle...
mivel az előző 2 évben a TC során meghatározó játékosunk nem esett ki az idényre, tartok tőle, hogy ez a sorozat az idén megszakad, azaz valaki kihagyja a szezont az akarata ellenére.
Quinn vagy Lau a tippem, mert így a D nem lehet az igazi.DiamondsHead44
STL Curtain
több mint 10 éve
Sanchez-nek nem örülnék, viszont Schitty biztos rágja Fisher fülét ezerrel, hogy szerezze meg neki.Hill-lel nyugodtan végigvihetjük a szezont, le fogja menedzselni a meccseket szépen.
6-10-re jók lehetünk.
az új franchise qb pick-hez viszont Davis-t vagy Gilbert-et ajánlanám a kezdőbe
STL Curtain
több mint 10 éve
Chris Burke @ChrisBurke_SIÉn épp azt akartam javasolni, hogy Cousins-t kéne átpasszoljuk hozzátok. 😊 A sajtó boldog lenne egy ilyen információmorzsától... Ráadásul mindenki örülne: nektek lenne QB-tok, nálunk meg a média nem tudná tovább kavarni a szart, hogy ki a jobb. 😀
Trade RGIII to the Rams. Let's bring this whole thing full circle.süti
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
megnéztem a meccset. a sérülések rohadt szerencsétlenül történtek és mindegyik "benne-van-a-játékban" típusú volt. csak most sok volt egyszerre...Sadford lábára oldalról esett rá a védő, tipikus szalagsérülést kiváltó ok
Saffold bokájára szintén oldalról, ráadásul kicsit hátulról esett rá a védő
Tru térdét saját védőtársa fejelte meg sisakkal, oldalról
Langford is a forgalomban sérült meg
STL Curtain
több mint 10 éve
Most még jobban haragszom Snead-re, amiért nem volt B-terv a drafton. Garoppolo-t el kellett volna hozni! :[] Viszont most akkor minden-mindegy alapon legyen Gilbert a kezdő, hátha. Vagy cseréljünk el valakit a picsába Ryan Mallett-ért. Vagy csak robbantsuk fel az EJD-t, és a helyét hintsük be sóval. :#