NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
mi ez a pánik? még el sem kezdődött a szezon. mi lesz az első kapott tédé után? 😛
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
nyilván messzemenő következtetést levonni belőle nem lehet. csupán arra utaltam, hogy szerintem a "futás ellen szarok vagyunk mint a ház" kijelentés túlzás. ennyi.Az előszezon meccsei alapján a ligában a hetedikek vagyunk futás elleni védelemben 359 engedett yard-al.wow, és ez mit jelent? mire lehet következtetni belőle?sapka
dogbite
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Az előszezon meccsei alapján a ligában a hetedikek vagyunk futás elleni védelemben 359 engedett yard-al.wow, és ez mit jelent? mire lehet következtetni belőle?
dogbite
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Az előszezon meccsei alapján a ligában a hetedikek vagyunk futás elleni védelemben 359 engedett yard-al. Úgy, hogy a teljes kezdő DL és LB sor még nem játszott együtt..Futás ellen akkora szarok vagyunk mint a ház. A secondary meg.....áh, inkább hagyjuk is.PizsamaAz 5 RB kapcsán felmerült bennem, hogy nem ismétlődik-e meg a két évvel ezelőtti Pead-Richardson eset. Hogy az UDFA Watts azért maradt a rosteren, mert jobbnak bizonyult mint a 3. körös Mason. AmadorMason hű a nevéhez, ezért volt tré. De pánikra semmi ok. Nagyon jó prospect, ő lesz a következő Faulk, csak még fiatal, de majd nézzétek meg pár év múlva! MVP meg minden.
Sam pedig még a PS-be sem fog bekerülni.AmadorPedig oda bőven elfért volna. Conrath is csak azért van ott, mert 2 méter.
Félek, hogy igen szar szezon lesz ez. Nem értem miért vár mindenki minket középmezőnyben. Az a sokat dicsért D is csak DL. Aztán majd ha szembe kell nézni AP-vel az első meccsen kiderülnek a turpisságok...süti
A secondary valóban kérdőjel, de nekem már jobban tetszik mint a tavalyi. Különösen az újak közül Gaines, Joyner, de Alexander is harap. És ne felejtkezzünk el a G. Williams faktorról se. Persze a puding próbája az evés.. meglátjuk.
több mint 10 éve
Futás ellen akkora szarok vagyunk mint a ház. A secondary meg.....áh, inkább hagyjuk is.Az 5 RB kapcsán felmerült bennem, hogy nem ismétlődik-e meg a két évvel ezelőtti Pead-Richardson eset. Hogy az UDFA Watts azért maradt a rosteren, mert jobbnak bizonyult mint a 3. körös Mason. AmadorMason hű a nevéhez, ezért volt tré. De pánikra semmi ok. Nagyon jó prospect, ő lesz a következő Faulk, csak még fiatal, de majd nézzétek meg pár év múlva! MVP meg minden.
Sam pedig még a PS-be sem fog bekerülni.AmadorPedig oda bőven elfért volna. Conrath is csak azért van ott, mert 2 méter.
Félek, hogy igen szar szezon lesz ez. Nem értem miért vár mindenki minket középmezőnyben. Az a sokat dicsért D is csak DL. Aztán majd ha szembe kell nézni AP-vel az első meccsen kiderülnek a turpisságok...süti
több mint 10 éve
Az 5 RB kapcsán felmerült bennem, hogy nem ismétlődik-e meg a két évvel ezelőtti Pead-Richardson eset. Hogy az UDFA Watts azért maradt a rosteren, mert jobbnak bizonyult mint a 3. körös Mason. AmadorMason hű a nevéhez, ezért volt tré. De pánikra semmi ok. Nagyon jó prospect, ő lesz a következő Faulk, csak még fiatal, de majd nézzétek meg pár év múlva! MVP meg minden.
Félek, hogy igen szar szezon lesz ez. Nem értem miért vár mindenki minket középmezőnyben. Az a sokat dicsért D is csak DL. Aztán majd ha szembe kell nézni AP-vel az első meccsen kiderülnek a turpisságok...
több mint 10 éve
Amador
273
Az 5 RB kapcsán felmerült bennem, hogy nem ismétlődik-e meg a két évvel ezelőtti Pead-Richardson eset. Hogy az UDFA Watts azért maradt a rosteren, mert jobbnak bizonyult mint a 3. körös Mason. Sam pedig még a PS-be sem fog bekerülni.
több mint 10 éve
Még két ember a PS-be:Samuka nem kellett sehova. Maradhat PS tagnak....
Ha jól tudom más játékosunk iránt se volt érdeklődés.süti
Maradt ellenben 5 TE és 5 RB. Reynolds, mi? Ő pl. minek?
Most komolyan elgondolkodtam azon, hogy majd 20 év után hátat fordítok a Ramsnek.Al
WR Justin Veltung
DT Matt Conrath
Lesz még mozgás ezen a rosteren, az biztos, hogy nem marad 5TE és 5RB a végére (LB need, backup QB stb.). Reynolds szerintem a spec team miatt marad, ahol az egyik kulcsjátékos.
több mint 10 éve
Én se hittem volna, hogy nem viszi el senki. Gainesnek viszont elég jó esélye van bizonyítani.Rosterről már kifejtettem a véleményem, nagyon kíváncsi leszek a szezonra.
Persze azóta jött már a szokásos legfiatalabb csapat (már 3 éve!), meg milyen jól menedzselik a csapatot Sneadék, csupa fiatal tehetség van nálunk blablabla. Mondjuk tehetségből elég keveset láttunk.
Jó lenne tudni Kroenke mennyire örül, hogy ilyen fiatal tehetséges csapat tulajdonosa. Meg egy újabb szer szezon után Fisher letölti-e egyáltalán a szerződését. Esetleg erre már L.A.-ben lesz-e lehetősége.
több mint 10 éve
Al
595
Samuka nem kellett sehova. Maradhat PS tagnak."Samuka", azért ennél jóval többet érdemel .
A Mizzou miatt követtem a pályafutását, s azt hiszem tucatszám maradt a rosteren nála gyengébb játékos.
Most nagyon szomorú vagyok miatta (s egy kicsit Gaines miatt is), mert úgy gondoltam, mind két játékos a szezon végére stabil kezdő lesz (ebbe a "csapatba" simán lehetnének is). Ez már nem jön össze. Maradhattak a porcelán falemberek és a béna secondary. Bravó!
Maradt ellenben 5 TE és 5 RB. Reynolds, mi? Ő pl. minek?
Most komolyan elgondolkodtam azon, hogy majd 20 év után hátat fordítok a Ramsnek.
több mint 10 éve
Samuka nem kellett sehova. Maradhat PS tagnak.és már le is igazoltuk OG Brandon Washingtont és OT Sean Hooeyt a PS-be
több mint 10 éve
Samuka nem kellett sehova. Maradhat PS tagnak.Ha jól tudom más játékosunk iránt se volt érdeklődés.
több mint 10 éve
Ez az a Stanzi aki eddig lószart sem csinált az NFLben csak kb kibaszták mindenhonnan?Bazzanimindenhonnan? :p 2 csapat az összesen.
Stanzi még nem hibázott, olyan mint a magyar válogatott a vébén '86 óta. deal with it!
majd elsétál a napfénybe pár millával a zsebben anélkül, hogy megizzadt volna a pályán egy másodpercet is :cool:
több mint 10 éve
Én nem tudom, hogy kinek a kedvence csak néha meglepődök mennyit olvasom itt az oldalon a nevét pedig egy passzt nem adott még NFL meccsen kb. Ulpi is mindig csak rosszakat írt róla.Az egyetemi karrierje miatt lehet (relatíve) sokat olvasni róla, nagy comeback király volt a Hawkeyesban.
Vannak itt sokkal tehetségesebb srácok akik említést sem kapnak.Bazzani
McNutt, Moeaki, Stanzi micsoda nevek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ennyit számít a fórumon Höri szava, és ez nem offense. 😀 Csak sokan szeretnek beállni a sorba. 😀Én nem tudom, hogy kinek a kedvence csak néha meglepődök mennyit olvasom itt az oldalon a nevét pedig egy passzt nem adott még NFL meccsen kb. Ulpi is mindig csak rosszakat írt róla.Höri kedvence, aztán mindenki csorgatja a nyálát rá emiatt.Ez az a Stanzi aki eddig lószart sem csinált az NFLben csak kb kibaszták mindenhonnan? Mert én láttam ellenünk a 3.előszezon meccsen és a Lions "C" védelem ellen kb olyan szinten leszerepelt, hogy én playbook tartónak sem hívnám el sehová.Na, most hogy kiraktuk Sam-et, jöhet Tebow! 😀😀😀PizsamaVagy Stanzi!Borbinho
Persze viccnek jó, csak nem nagyon értem ezt a Stanzi hype-ot.Bazzani
Még néhány évig hozza ezt a szutyok teljesítményt, aztán majd elfelejtik. 😀Stez
Vannak itt sokkal tehetségesebb srácok akik említést sem kapnak.Bazzani
Stanzi jó gyerek, csak az NFL-ben nulla, pont. Kár is róla beszélni, főleg a Ramsnél, ahol kicsit más tervek vannak, mint hogy ilyen QB-t szerezzenek be kezdőnek.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Vannak itt sokkal tehetségesebb srácok akik említést sem kapnak.Bazzanina akkor pont jó helyen járunk itt a Sam-témánál 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Én nem tudom, hogy kinek a kedvence csak néha meglepődök mennyit olvasom itt az oldalon a nevét pedig egy passzt nem adott még NFL meccsen kb. Ulpi is mindig csak rosszakat írt róla.Höri kedvence, aztán mindenki csorgatja a nyálát rá emiatt.Ez az a Stanzi aki eddig lószart sem csinált az NFLben csak kb kibaszták mindenhonnan? Mert én láttam ellenünk a 3.előszezon meccsen és a Lions "C" védelem ellen kb olyan szinten leszerepelt, hogy én playbook tartónak sem hívnám el sehová.Na, most hogy kiraktuk Sam-et, jöhet Tebow! 😀😀😀PizsamaVagy Stanzi!Borbinho
Vannak itt sokkal tehetségesebb srácok akik említést sem kapnak.
több mint 10 éve
nonono, Iowan nagy király volt. de jogos, NFL-ben egy kalap fos, de TT se volt egy ász, mégis kapta a hypeot 😀Höri kedvence, aztán mindenki csorgatja a nyálát rá emiatt.Ez az a Stanzi aki eddig lószart sem csinált az NFLben csak kb kibaszták mindenhonnan? Mert én láttam ellenünk a 3.előszezon meccsen és a Lions "C" védelem ellen kb olyan szinten leszerepelt, hogy én playbook tartónak sem hívnám el sehová.Na, most hogy kiraktuk Sam-et, jöhet Tebow! 😀😀😀PizsamaVagy Stanzi!Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Höri kedvence, aztán mindenki csorgatja a nyálát rá emiatt.Ez az a Stanzi aki eddig lószart sem csinált az NFLben csak kb kibaszták mindenhonnan? Mert én láttam ellenünk a 3.előszezon meccsen és a Lions "C" védelem ellen kb olyan szinten leszerepelt, hogy én playbook tartónak sem hívnám el sehová.Na, most hogy kiraktuk Sam-et, jöhet Tebow! 😀😀😀PizsamaVagy Stanzi!Borbinho
Még néhány évig hozza ezt a szutyok teljesítményt, aztán majd elfelejtik. 😀
több mint 10 éve
Ez az a Stanzi aki eddig lószart sem csinált az NFLben csak kb kibaszták mindenhonnan? Mert én láttam ellenünk a 3.előszezon meccsen és a Lions "C" védelem ellen kb olyan szinten leszerepelt, hogy én playbook tartónak sem hívnám el sehová.Na, most hogy kiraktuk Sam-et, jöhet Tebow! 😀😀😀PizsamaVagy Stanzi!Borbinho
Persze viccnek jó, csak nem nagyon értem ezt a Stanzi hype-ot.
több mint 10 éve
Azért mennyire fognak örülni az afrikai gyerekek majd a sok Sam - Ramses meznek.MarioAnapont illik az aids sújtotta afrikába 😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Azért mennyire fognak örülni az afrikai gyerekek majd a sok Sam - Ramses meznek.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Az biztos, hogy nem ez a végleges roster. Az is nyilvánvaló, hogy keresünk a piacon egy veterán LB-t (mert valóban, Armstrong jelenlegi teljesítménye nagy csalódás), és Hill mögé egy backup QB-t (a hírek szerint Terrelle Pryort megnézzük). És még ott van Bailey is, akinek kell a hely.dogbiteSzerintem ezeket már FA-ról vagy Draftról meg kellett volna oldani. Már akkor kellett volna egy OLB, mint ahogy Bradford és Hill mögé is kellett volna egy project. De jobban kellett egy sokadik tehetség a DL-be, és megannyi reach a secondarybe.
Most már nyugodtan lehet keresgélni. Aztán jövőre megint jöhet a Top5-ben egy bust.
több mint 10 éve
Na, most hogy kiraktuk Sam-et, jöhet Tebow! 😀😀😀PizsamaVagy Stanzi!
több mint 10 éve
Ránézésre ez nagyon gyenge roster. Ilyen LB sorral nekimenni egy szezonnak...Az biztos, hogy nem ez a végleges roster. Az is nyilvánvaló, hogy keresünk a piacon egy veterán LB-t (mert valóban, Armstrong jelenlegi teljesítménye nagy csalódás), és Hill mögé egy backup QB-t (a hírek szerint Terrelle Pryort megnézzük). És még ott van Bailey is, akinek kell a hely.
Lau sérült volt, Dunbar alig játszott tavaly, Armstrong meg Bates szar.
Az 5 RB-ből és 10 DB-ből nekem meg az jön le, hogy kurvára nincs semmi elképzelésünk, majd szezon közben rotáljuk őket és valamelyik csak jó lesz.
Ráadásul megint az első adandó alkalommal ment az utolsó 5 pickünk a levesbe.süti