NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Ránézésre ez nagyon gyenge roster. Ilyen LB sorral nekimenni egy szezonnak...Lau sérült volt, Dunbar alig játszott tavaly, Armstrong meg Bates szar.
Az 5 RB-ből és 10 DB-ből nekem meg az jön le, hogy kurvára nincs semmi elképzelésünk, majd szezon közben rotáljuk őket és valamelyik csak jó lesz.
Ráadásul megint az első adandó alkalommal ment az utolsó 5 pickünk a levesbe.
több mint 10 éve
Pont ezt akartam irni,hogy azett az az 5 RB+5 TE nem piskota!
több mint 10 éve
Na, most hogy kiraktuk Sam-et, jöhet Tebow! 😀😀😀
több mint 10 éve
És akkor a jelenlegi 53-as keret:QB: Davis, Hill
RB: Cunningham, Mason, Reynolds, Stacy, Watts
WR: Austin, Britt, Givens, Pettis, Quick
TE: Bayer, Cook, Harkey, Kendricks, Cunningham
OL: Barnes, Barksdale, Jones, Joseph, Long, Person, Robinson, Saffold, Wells
DL: Brockers, Carrington, Donald, Hayes, Langford, Long, Quinn, Sims, Westbrooks
LB: Armstrong, Bates, Dunbar, Laurinaitis, Ogletree
DB: Alexander, Davis, Gaines, Jenkins, Johnson, Joyner, McDonald, McGee, McLeod, Roberson
ST: Hekker, McQuaide, Zuerlein
Jelenleg 5 RB, és 5 TE van a keretben, ami engem kissé meglep. Bár kell a hely Bailey-nek..
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Az utolsó távozók:OL Brandon Washington
DT Matt Conrath
DE Michael Sam
S Christian Bryant
Ennyi volt.
több mint 10 éve
homofóbok!! 😀 mehetne a Chargersbe Teohoz
több mint 10 éve
Michael Sam-et is elküldték melegebb éghajlatra.
több mint 10 éve
Még két távozó:CB Greg Reid
LB Lawrence Wilson
több mint 10 éve
Updated cuts:QB Garrett Gilbert
TE Brad Smelley
OL Sean Hooey
OL Mitchell Van Dyk
LB Etienne Sabino
DE Kourtnei Brown
DT Deantre Harlan
S Avery Cunningham
WR Emory Blake
OL Travis Bond
CB Darren Woodard
WR Austin Franklin
LB Phillip Steward
LB Aaron Hill
WR Justin Veltung
Aki meglep az Woodard. Szerintem jobb teljesítményt nyújtott, mint a még maradó Roberson, Reid. Gilbert valószínűleg PS-be kerül majd.
több mint 10 éve
Elkezdődött a final cut. Rams release:Avery Cunningham, S
Mitchell Van Dyk, OL
Brad Smelley, TE
Philip Steward, LB
Sean Hooey, OL
több mint 10 éve
sztem egy tréd beleférne hipphopp még hozzátok. egy 2. kör? 😀a nudlikarú Hill? 😀peteyNem lehet mindenkinek Gabbertje. 😛süti
több mint 10 éve
Westbrook eddig többet mutatott Carringtonnál és Conrathnál is, akiknek nem nagyon volt momentumuk a TC és a preseason meccsek alatt.Long, Langford, Brockers, Quinn, Hayes, Sims, Donald, Carrington. Ők tűnnek biztosnak. A kérdés az, hogy megengedhetnek Fisherék olyan luxust, hogy 10 DL legyen a keretben, mert akkor maradhat Westbrooks és Sam is.FucuOL továbbra is átjáróház, Mason egyre rosszabb. Cserébe az UDFA Watts nagyon jól szerepelt. Austin Davisnek adjunk esélyt élesben is. Sam - Westbrook páros közül pedig szomorú, hogy (valószínűleg) nem tarthatjuk meg mind a kettőt az 53-as rosteren.sütiEn nem lennék meglepve, ha Westbrook mint DT, Sam pedig mind DE megmaradna a rosteren.dogbite
több mint 10 éve
Long, Langford, Brockers, Quinn, Hayes, Sims, Donald, Carrington. Ők tűnnek biztosnak. A kérdés az, hogy megengedhetnek Fisherék olyan luxust, hogy 10 DL legyen a keretben, mert akkor maradhat Westbrooks és Sam is.OL továbbra is átjáróház, Mason egyre rosszabb. Cserébe az UDFA Watts nagyon jól szerepelt. Austin Davisnek adjunk esélyt élesben is. Sam - Westbrook páros közül pedig szomorú, hogy (valószínűleg) nem tarthatjuk meg mind a kettőt az 53-as rosteren.sütiEn nem lennék meglepve, ha Westbrook mint DT, Sam pedig mind DE megmaradna a rosteren.dogbite
több mint 10 éve
OL továbbra is átjáróház, Mason egyre rosszabb. Cserébe az UDFA Watts nagyon jól szerepelt. Austin Davisnek adjunk esélyt élesben is. Sam - Westbrook páros közül pedig szomorú, hogy (valószínűleg) nem tarthatjuk meg mind a kettőt az 53-as rosteren.sütiEn nem lennék meglepve, ha Westbrook mint DT, Sam pedig mind DE megmaradna a rosteren.
több mint 10 éve
Shaun Hillt már Kurt Warnerhez hasonlítják. Mit hasonlítják, szerintük sokkal jobb, mint Warner mikor átvette a csapatot Greentől. Tehát pár szezonra jók leszünk, utána pedig jön az új Bulger.sütia nudlikarú Hill? 😀
több mint 10 éve
OL továbbra is átjáróház, Mason egyre rosszabb. Cserébe az UDFA Watts nagyon jól szerepelt. Austin Davisnek adjunk esélyt élesben is. Sam - Westbrook páros közül pedig szomorú, hogy (valószínűleg) nem tarthatjuk meg mind a kettőt az 53-as rosteren.
több mint 10 éve
És mit toltak előtte? LSD-t? 😀silent7939Sam zuhanyzási szokásait elemezték.
több mint 10 éve
Shaun Hillt már Kurt Warnerhez hasonlítják. Mit hasonlítják, szerintük sokkal jobb, mint Warner mikor átvette a csapatot Greentől. Tehát pár szezonra jók leszünk, utána pedig jön az új Bulger.sütiÉs mit toltak előtte? LSD-t? 😀
több mint 10 éve
Shaun Hillt már Kurt Warnerhez hasonlítják. Mit hasonlítják, szerintük sokkal jobb, mint Warner mikor átvette a csapatot Greentől. Tehát pár szezonra jók leszünk, utána pedig jön az új Bulger.
több mint 10 éve
Arról írnak, ami érdekli az embereket. Elgondolkodtató. Ettől függetlenül tényleg túlzás.Akkor inkább ez:
Thad Lewis is csapatot keres. Én anno bírtam, igaz nem lennénk vele se előrébb.
Az igazi pancake Robinsontól:
vine.co/v/Ml6vwDpYedA
Előbb fel kell dobni a plafonig.süti
több mint 10 éve
Arról írnak, ami érdekli az embereket. Elgondolkodtató. Ettől függetlenül tényleg túlzás.Ez PS4 vagy XBox One?
Thad Lewis is csapatot keres. Én anno bírtam, igaz nem lennénk vele se előrébb.
vine.co/v/Ml6vwDpYedA
Előbb fel kell dobni a plafonig.süti
több mint 10 éve
Arról írnak, ami érdekli az embereket. Elgondolkodtató. Ettől függetlenül tényleg túlzás.Thad Lewis is csapatot keres. Én anno bírtam, igaz nem lennénk vele se előrébb.
Előbb fel kell dobni a plafonig.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Amikor már tényleg nem hisszük, hogy van lejjebb az ESPN-nél, na, akkor riportot készítenek Michael Sam zuhanyozási szokásairól...www.washingtonpost.com/blogs/early-lead/wp/2014/08/26/espn-is-reporting-on-michael-sams-showering-habits-now/
Chris Long egyébként tweetben küldte el őket a picsába:
Dear ESPN,
Everyone but you is over it.
Mindig jövőre