NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 10 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
méltó lezárása a kos karriernek.Höri
Ezt hogy érted?
En nem sok méltó dolgot látok az ismételt keresztszalag szakadasban. A magam részéről borzasztóan sajnálom a srácot. Nagyon biztam benne es ebben a szezonban. Egy picit elkeserít a dolog...

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Chris Burke @ChrisBurke_SI
Trade RGIII to the Rams. Let's bring this whole thing full circle.
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Sam Bradford is entering final year of his rookie contract which had $50 million guaranteed. He'll have missed 31 games by end of deal.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
méltó lezárása a kos karriernek.

több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Sose szerettem de azért most sajnálom. Így viszont nagyon fasza szezon elé nézünk.
A falnak esélye sincs összeszokni, szerintem szezonközben se lesz rózsásabb a helyzet.
Emiatt futójátékunk se működik. Stacy 3 yard körül átlagol, Mason semmit nem csinált, Cunningham a legjobb, ő is a sokadik védelmek ellen.
Most Britt vezérlésével hiába állt össze sok év után egy normális WR depth, ha minden más meg szar az offense-ben.

Én azért megadnám az esélyt Hillnek is, ha már valószínűleg a PO ugrik. A másik meg Austin Davis. Kiváló pre-seasonokon van túl, most már igazán kilehetne élesben is próbálni. Mondjuk így meg értelmesebb lett volna megtartani Clemenst. Legalább ismerte a csapatot.
Jövőre meg reméljük sikerül végre értelmes irányítót találni, ha már lesz kiből válogatni bőven.
több mint 10 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
szerintem nincs több Samuban, ennyit tud.. jövőre jöhet a Qb draft,ő mehet a levesbe..
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
Jövőre vki be fogja próbálni, annyi helyen nincs irányító. De nagyon nehéz lesz visszajönni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan
Ian Rapoport ‏@RapSheet 4 min

Difficult 24 hours for #Rams and Sam Bradford. Jeff Fisher said he was optimistic last night. Then today scouring scans. Finally, ACL tear

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
Hát Samunak innen nagyon nehéz lesz, de remélem, hogy nem ér véget ennyivel, mert túl jó ő ahhoz, hogy ennyi jusson neki az NFL-ből... 😕
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hill nem kaphatja meg az esélyt????
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Sajnalom szegenyt...tavaly szezon elejen kezdett egyre jobb lenni,aztan jott (igen ACL...),erre megint...hmmm.:-/
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Úgy néz ki TruJo-nak nincs szalagszakadása.dogbite
Neki nincs, de Bradfordnál nem kizárt:

Schefter: Despite Rams QB Sam Bradford thinking his ACL was intact from initial testing, there is real concern that it is not and it could be torn.

Ha így van, akkor lehet felkészülhettek egy Sanchez trade-re. Schottenheimerrel dolgozott is együtt a Jetsnél.vassadi
Bradford career ending? Tavaly is ACL volt nem?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Bradford....na basszus,az szep...pfff.:-/
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 903 — Eagles & Seahawks fan

Schefter: Despite Rams QB Sam Bradford thinking his ACL was intact from initial testing, there is real concern that it is not and it could be torn.

Ha így van, akkor lehet felkészülhettek egy Sanchez trade-re. Schottenheimerrel dolgozott is együtt a Jetsnél.vassadi
Sanchez remek preseasonön van túl, borsos ára lesz nagyon, főleg hogy mindenki tudni fogja, hogy a Ramsnek így jelenleg nem lesz QB-je.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Shaun Hill megoldja vagy elhoznám Glennont Tampából.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

Ha így van, akkor lehet felkészülhettek egy Sanchez trade-re. Schottenheimerrel dolgozott is együtt a Jetsnél.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 903 — Eagles & Seahawks fan
Viszont Bradford lehet hogy ACL, és nézhettek új irányító után.
több mint 10 éve
Úgy néz ki TruJo-nak nincs szalagszakadása.

According to CBS’s Jason La Canfora, Trumaine Johnson suffered a sprained MCL and not a torn ACL. Therefore, rather than being out the entire season, Johnson will likely only be out six weeks and could be back when the Rams take on the Eagles after their bye.

több mint 10 éve
néztem browns-rams-et egy kicsit, de az első negyedben Mingo annyiszor ment át a Robinson-Long kettősön ahányszor csak akart
ami elég durva, látszik jobban mozog Mingo mint tavaly, de Longot is jobb képességűnek tartom ennél, és Robinsont is
nagyon durva betlit hozott a fal bal oldala nálatok, ez megszokott?, vagy csak most sikerült így?sapka
Long most jött vissza a sérülése után, remélhetőleg csak rozsdás egy kicsit. Az első negyed nagy részében egyébként nem Robinson volt mellette, hanem Saffold. Most újranéztem az első másfél negyedet és Robinsonnál nem láttam hibát.Amador
Így van. Az elején nagyon látszott, hogy Long még nem vette fel a meccs ritmusát és mellette Saffold sem mozgott jól LG-ként. Bradfordot kétszer ütötték meg, mindkétszer Long-ot (és Saffoldot) verték meg. A második drive-ban aztán jött LG-be Robinson, így a fal bal oldala (Long-Robinson-Wells) felállásban már jól teljesített.

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
néztem browns-rams-et egy kicsit, de az első negyedben Mingo annyiszor ment át a Robinson-Long kettősön ahányszor csak akart
ami elég durva, látszik jobban mozog Mingo mint tavaly, de Longot is jobb képességűnek tartom ennél, és Robinsont is
nagyon durva betlit hozott a fal bal oldala nálatok, ez megszokott?, vagy csak most sikerült így?sapka
Long most jött vissza a sérülése után, remélhetőleg csak rozsdás egy kicsit. Az első negyed nagy részében egyébként nem Robinson volt mellette, hanem Saffold. Most újranéztem az első másfél negyedet és Robinsonnál nem láttam hibát.Amador
Igazából Saffold kiesése utána volt baromi feltűnő ez a dolog, másrészt a meccs eleji DC-be Robinsont írták LG-nek;
de elhiszem, hogy át kellett jönnie a másik oldalra ismeretlen közegbe, aztán nem tudták lekommunikálni a dolgot, csak nagyon feltűnő volt
köszi az infót

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Amador Los Angeles Rams 273
Long most jött vissza a sérülése után, remélhetőleg csak rozsdás egy kicsit. Az első negyed nagy részében egyébként nem Robinson volt mellette, hanem Saffold. Most újranéztem az első másfél negyedet és Robinsonnál nem láttam hibát.
több mint 10 éve
Trumaine 6 hét kiesés..Carmeloman
Brockers telibenyomta a térdét a sisakkal...

több mint 10 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Trumaine 6 hét kiesés..
több mint 10 éve
nagyon durva betlit hozott a fal bal oldala nálatok, ez megszokott?, vagy csak most sikerült így?

több mint 10 éve
Nünüke Los Angeles Rams 558
igen, megsérült - az első vélemények szerint nem súlyos, ma MRI, aztán a részletek.
Viszont rajta kívül megsérült még Tru Johnson, az ő térdsérülése komolyabbnak látszik. És megsérült még Saffold, Brockers, Langford... Mind az öten kezdők .. lennének.dogbite
ez már kicsit a vicc kategória..Mitől sérül meg ennyi ember???Carmeloman
Hogyha erre az oldalra benéztek  www.cbssports.com/nfl/injuries, akkor láthatjátok hogy igazából teljesen átlagos szezon elötti sérüléseink vannak.
Vannak csapatok akik ennél sokkal szarabbul jártak.(Nem mintha ez vigasztalna :-/ )

http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/