Miami Dolphins
29 feliratkozó
19 órája
Na akkor ez hogy van, mikor tua nem volt, a defense mutatott valamit ami miatt néhol felcsillant a remeny. Most, hogy tagovailoa visszatert, ugyanaz (oké, - holland és - sieler) elveszti a merkozest.olyan ez mint a golfjátékom amikor a vasak ülnek nem tudok driveolni
Ventura
19 órája
Na akkor ez hogy van, mikor tua nem volt, a defense mutatott valamit ami miatt néhol felcsillant a remeny. Most, hogy tagovailoa visszatert, ugyanaz (oké, - holland és - sieler) elveszti a merkozest.
2 napja
A+ with the mullet 😁 https://t.co/cYPSqSlhq4
— Ty Hill (@cheetah) November 1, 2024
9 napja
Dolphins announce QB Tua Tagovailoa will start week 8 vs. Arizona.zach sieler meg out, orbital bone fracture mután edzésen belenyultak a szemébe
zacknorb
10 napja
Dolphins announce QB Tua Tagovailoa will start week 8 vs. Arizona.
11 napja
Nehez ugy a QB pozt mindenhol. De itt meg annal is. Mivel Tua skillsetje unikum. Ami jo. Es mivel itt fel tudtak epiteni megis egy neki fekvo tamadosort, az meg jobb.ez már csak a 3dik számú qb kérdés remélhetőleg, elvileg arizona ellen már tua kezd. h meddig marad egézsséges persze más kérdés
Ellenben senkinek nincs ilyen skill setje. Nagyon nehez barkit betenni, hogy akkor jatsz ugy mint Tua. Ha most CJB akiben az edzo hisz, akkor legyen.
ulpianus
11 napja
Nehez ugy a QB pozt mindenhol. De itt meg annal is. Mivel Tua skillsetje unikum. Ami jo. Es mivel itt fel tudtak epiteni megis egy neki fekvo tamadosort, az meg jobb.Ellenben senkinek nincs ilyen skill setje. Nagyon nehez barkit betenni, hogy akkor jatsz ugy mint Tua. Ha most CJB akiben az edzo hisz, akkor legyen.
Állat vagyok, ami enni kér...
11 napja
Cj beathard érkezett meg cserenek. Nem tudom opció lehet e pluszban huntley mellett, ha tagovailoa ismét kiesik.hc már augusztusban akarta, de még sérült volt és tartott is még az injury settlementje jagsel
Ventura
12 napja
Cj beathard érkezett meg cserenek. Nem tudom opció lehet e pluszban huntley mellett, ha tagovailoa ismét kiesik.
13 napja
Fontos_Vidra
1 469
2008 winless lions: 16.8 ppgEzt egyébként nem értem. A csapat tele van olyan játékosokkal, akik nagyon erősek YAC-ban. A line of scrimmage-en meg kéne tudniuk kapni a labdát és onnan futni egy jó sémában 3-5 yardot.
2017 winless browns: 14.6 ppg
2023 bryce young panthers: 13.9 ppg
2024 dolphins (week 7): 11.7 ppg
Mindezt egy tyreek hill-el, jaylan waddle-el, moster/achane-el és az egyik kretaiv tamadogurunak tarott szemelyel.
De! Jövő heten tagovailoa visszatér es ismét mennek a bombak cheetah-nak.
Ventura
MLF is ki tudott hozni valamit Love nélkül, McDaniels-nem miért nem megy?
13 napja
2008 winless lions: 16.8 ppg2017 winless browns: 14.6 ppg
2023 bryce young panthers: 13.9 ppg
2024 dolphins (week 7): 11.7 ppg
Mindezt egy tyreek hill-el, jaylan waddle-el, moster/achane-el és az egyik kretaiv tamadogurunak tarott szemelyel.
De! Jövő heten tagovailoa visszatér es ismét mennek a bombak cheetah-nak.
Szerkesztette: Ventura
13 napja
An MRI today revealed that Dolphins WR Braxton Berrios tore his ACL, per source. The team has placed him on IR.ennyit a superbowl reményeinkről
KeyG
meanwhile ross meetingelt grierrel és mccoachinnal
13 napja
KeyG
9 314
An MRI today revealed that Dolphins WR Braxton Berrios tore his ACL, per source. The team has placed him on IR.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
15 napja
tagovailoa megkezdi a munkalatokat a héten. remélik, hogy a 8-ik játéékhéten már eksön-be mehet.
19 napja
denveriként raidersbe? romanowski 2.0?remélem kirúgjátok a HC-t és jöhet hozzánk.Fejek fognak a porba hullani.... mert ez már ultra gáz.mindenkit ki kell baszni grier, mccoachin, roster 95%a
DM13
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
19 napja
Amadeus the Young
32 818
remélem kirúgjátok a HC-t és jöhet hozzánk.Fejek fognak a porba hullani.... mert ez már ultra gáz.mindenkit ki kell baszni grier, mccoachin, roster 95%a
DM13
Kúrfürst briareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
28 napja
[Ian Rapoport] #Dolphins standout S Jevon Holland suffered a broken bone in his hand during the team’s win over the #Patriots, sources say. One of the top young defenders in the NFL, Holland is expected to miss time.
28 napja
miami - W. jets, bills, patriots - L. minden rendben.
28 napja
Fejek fognak a porba hullani.... mert ez már ultra gáz.mindenkit ki kell baszni grier, mccoachin, roster 95%a
DM13
1 hónapja
Mi az arány liga szinten?Szerintem önmagában az 55 % elég jó arány lenne., de ha leveszed a 2024-es pickeket akikből nyilvánvalóan mindenki még a csapatnál van, akkor már csak 26 pickből 11 van a csapatnál, ami egyébként szerintem még mindig nem borzalmasan rossz (szerintem nekünk volt rosszabb a 2010-es második felében).
Janek
A 2020-as draft nyilván borzasztó és kurvára rontja a statisztikát.
Itt találtam egy 96-16 közötti statisztikát a draftolt játékosokra egy vikings oldalon.
www.dailynorseman.com/2022/4/26/23042105/nfl-draft-pick-bust-rate-remains-very-high
Szerkesztette: zinedine5
1 hónapja
The Miami Dolphins' rebuild, led by Chris Grier since 2020, paints a troubling picture. Out of 33 draft picks, 45% are no longer on the team, 36% have been relegated to backup roles, only 18% became starters, and a mere 3% reached the Pro Bowl (1). #GoFins pic.twitter.com/26V5wn7f4J
— Doctor Gridiron (@DrGridiron_MD) October 1, 2024
Dolphins standout pass rusher Jaelan Phillips announced he suffered a season-ending knee injury Monday night. Phillips will undergo surgery with the hopes of returning in 2025.Gyakorlatilag bekopogott, illedelmesen megemlete cilinderet koszonteskepp, a mar távozott is. Ismetelten acl néhány hónappal később. Szep. Vele sem kell hosszabbitani, referencia: tagovailoa.
KeyG