Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Ja?!Tényleg.Csak itthon.
A zöld sasok kint is divat mi? X D
ZoliZoltán
'Meg kint
több mint 9 éve
Azért valahol gusztustalan is,hogy most megy a szekér ,akkor TV-s a meccsünk.Csak az Eagles miatt van nyugi.
Előtte meg szökő évente...
ZoliZoltán
több mint 9 éve
Tudom,hogy így működik.Csak kapják be! : D
több mint 9 éve
Azért valahol gusztustalan is,hogy most megy a szekér ,akkor TV-s a meccsünk.Így működik a kereskedelmi televíziózás, a spanyol soccer bajnokságból sem egy Depor - Las Palmas meccsre fókuszál a sporttv, hanem a Barca, a Real, az Atlético meccseire, ezek hozzák a nagyobb nézettséget, a nagyobb nézettség pedig azt jelenti, hogy drágábban lehet annak az idősávnak a reklámhelyeit értékesíteni, amiből a TV ugye eltartja magát.
Előtte meg szökő évente...
ZoliZoltán

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azért valahol gusztustalan is,hogy most megy a szekér ,akkor TV-s a meccsünk.Előtte meg szökő évente...
több mint 9 éve
Jól van, tudom 😀 Sztem simán nyertek ha csak nem Sam annyira hálás nekünk, hogy hozzátok cseréltük őt s megajándékoz minket néhány INT-l.150 passz kísérlete van Sam-nek INT nélkül, ami tőle elég szép. XD
dande
több mint 9 éve
Jól van, tudom 😀 Sztem simán nyertek ha csak nem Sam annyira hálás nekünk, hogy hozzátok cseréltük őt s megajándékoz minket néhány INT-l.legyen egy izgalmas jó meccs. de mi biztos hálásak vagyunk Sam ért.
dande
több mint 9 éve
ööö remélem nem csináljuk azt amit ti bye week után. szóval itt a győzelmünk:vereségünk re gondoltam 😊el sem hiszem hogy a következő 2 meccsünket közvetít a Sport2Ennyire nyerünk mi 😉
Október 23. vasárnap 19:00, Minnesota Vikings @ Philadelphia Eagles
November 1. kedd 01:30, Minnesota Vikings @ Chicago Bears
végre mi is játszunk, alig várom és remélem 6:0 lesz vasárnap este! 😀 SKOL!
Pyrrus
dande
több mint 9 éve
el sem hiszem hogy a következő 2 meccsünket közvetít a Sport2Ennyire nyerünk mi 😉
Október 23. vasárnap 19:00, Minnesota Vikings @ Philadelphia Eagles
Pyrrus
több mint 9 éve
el sem hiszem hogy a következő 2 meccsünket közvetít a Sport2Október 23. vasárnap 19:00, Minnesota Vikings @ Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Long játszott már valaha bármi mást, mint LT? Ha LT lesz, hova menne Clemmings? Vagy Long csak cserének jött? Tudja a fene. Azt lehet már tudni, hogy Fusco játszhat-e jövő héten?Andrea Smith ugye IR-re került.
helmet
Szóval az RT poszt szabad. Akár Longnak én erre tippelek akár ha úgy jobban megy Clemmingsnek és Longnak meg LT-be megy.
több mint 9 éve
Long játszott már valaha bármi mást, mint LT? Ha LT lesz, hova menne Clemmings? Vagy Long csak cserének jött? Tudja a fene. Azt lehet már tudni, hogy Fusco játszhat-e jövő héten?
több mint 9 éve
hát most van rá két hetünk hogy a fejekbe rendet tegyenek és kitalálák mivel lehetne extra másodpercet szerezni Bradfordnak vagy nagyobb rést nyitni Mckinnonnak!FA volt, egyszerűen csak szerződtettétek egy évre.Azért az O-Line-ban olyan sok minden nem vált be
Eddig itt bármit csináltak bevált, így prognosztizálható egy all pro év Jake Longnak is.
alatriste
Toca
több mint 9 éve
Közös meccsnézéshez nem lenne kedv Bp-n valahol a Phili ellen?
több mint 9 éve
FA volt, egyszerűen csak szerződtettétek egy évre.Azért az O-Line-ban olyan sok minden nem vált be
Eddig itt bármit csináltak bevált, így prognosztizálható egy all pro év Jake Longnak is.
alatriste
több mint 9 éve
FA volt, egyszerűen csak szerződtettétek egy évre.Eddig itt bármit csináltak bevált, így prognosztizálható egy all pro év Jake Longnak is.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jake Long-al erősítettünk
több mint 9 éve
Már majdnem berosáltam én is....
több mint 9 éve
Én azt olvastam, Andre Smith-t tettük IR-re, tricepsz sérülés miatt, nem Boone-t...Ne ijesztegessetek már! 😊
Go Vikings!
több mint 9 éve
Én azt olvastam, Andre Smith-t tettük IR-re, tricepsz sérülés miatt, nem Boone-t...Én is, csak még nagyon reggel van. 😊 Boone csak megint ideges lett, hogy a közönség nem fogja vissza magát a szurkolásban amikor a Vikings támad. És "gratulált" minden szurkolónak.
Go Vikings!
több mint 9 éve
Én azt olvastam, Andre Smith-t tettük IR-re, tricepsz sérülés miatt, nem Boone-t...
több mint 9 éve
Komolyan azt kell hinnem, hogy O-lineban az a taktika, hogy mindig dobjunk bele új embereket akkor az ellenfél sem tudja szételemzni őket...És ha már itt tartunk, akkor meg kell említeni, hogy a kezdő bal oldali guardunk, Alex Boone is IR listára került ráadásul meg is kell műteni.
Persze ez csak kínból mondom. Nagyon nehéz így összerakni az egységet, hogy telisérülünk folyamatosan.
Nehogy az legyen a vége, hogy Bradford is bánja.
Amúgy élmény nézni a meccseket. A védlem valami félelmetws szinten tüntette el az ellenfél Offenseket. Csak így tovább.
Az offense meg úgy is fejlőd3s jeleit mutatja, hogy rommá sérültünk eddig. Azt mondom megkaptuk az évre járó adagot. Most már elég lesz bőven...
De az edzői kar hihetetlenül jó.
SKOL Vikes!
Paulus