Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Na megvolt az idei pofánverés, tavaly a 9ers, most az Eagles. Januárban ilyen O-fallal végünk lesz mint a botnak. Ha véletlen kiütik Samut akkor előtte.
több mint 9 éve
Ja?!Tényleg.Csak itthon.
A zöld sasok kint is divat mi? X D
ZoliZoltán
'Meg kint
több mint 9 éve
Azért valahol gusztustalan is,hogy most megy a szekér ,akkor TV-s a meccsünk.Csak az Eagles miatt van nyugi.
Előtte meg szökő évente...
ZoliZoltán
több mint 9 éve
Tudom,hogy így működik.Csak kapják be! : D
több mint 9 éve
Azért valahol gusztustalan is,hogy most megy a szekér ,akkor TV-s a meccsünk.Így működik a kereskedelmi televíziózás, a spanyol soccer bajnokságból sem egy Depor - Las Palmas meccsre fókuszál a sporttv, hanem a Barca, a Real, az Atlético meccseire, ezek hozzák a nagyobb nézettséget, a nagyobb nézettség pedig azt jelenti, hogy drágábban lehet annak az idősávnak a reklámhelyeit értékesíteni, amiből a TV ugye eltartja magát.
Előtte meg szökő évente...
ZoliZoltán

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azért valahol gusztustalan is,hogy most megy a szekér ,akkor TV-s a meccsünk.Előtte meg szökő évente...
több mint 9 éve
Jól van, tudom 😀 Sztem simán nyertek ha csak nem Sam annyira hálás nekünk, hogy hozzátok cseréltük őt s megajándékoz minket néhány INT-l.150 passz kísérlete van Sam-nek INT nélkül, ami tőle elég szép. XD
dande
több mint 9 éve
Jól van, tudom 😀 Sztem simán nyertek ha csak nem Sam annyira hálás nekünk, hogy hozzátok cseréltük őt s megajándékoz minket néhány INT-l.legyen egy izgalmas jó meccs. de mi biztos hálásak vagyunk Sam ért.
dande
több mint 9 éve
ööö remélem nem csináljuk azt amit ti bye week után. szóval itt a győzelmünk:vereségünk re gondoltam 😊el sem hiszem hogy a következő 2 meccsünket közvetít a Sport2Ennyire nyerünk mi 😉
Október 23. vasárnap 19:00, Minnesota Vikings @ Philadelphia Eagles
November 1. kedd 01:30, Minnesota Vikings @ Chicago Bears
végre mi is játszunk, alig várom és remélem 6:0 lesz vasárnap este! 😀 SKOL!
Pyrrus
dande
több mint 9 éve
el sem hiszem hogy a következő 2 meccsünket közvetít a Sport2Ennyire nyerünk mi 😉
Október 23. vasárnap 19:00, Minnesota Vikings @ Philadelphia Eagles
Pyrrus
több mint 9 éve
el sem hiszem hogy a következő 2 meccsünket közvetít a Sport2Október 23. vasárnap 19:00, Minnesota Vikings @ Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Long játszott már valaha bármi mást, mint LT? Ha LT lesz, hova menne Clemmings? Vagy Long csak cserének jött? Tudja a fene. Azt lehet már tudni, hogy Fusco játszhat-e jövő héten?Andrea Smith ugye IR-re került.
helmet
Szóval az RT poszt szabad. Akár Longnak én erre tippelek akár ha úgy jobban megy Clemmingsnek és Longnak meg LT-be megy.
több mint 9 éve
Long játszott már valaha bármi mást, mint LT? Ha LT lesz, hova menne Clemmings? Vagy Long csak cserének jött? Tudja a fene. Azt lehet már tudni, hogy Fusco játszhat-e jövő héten?
több mint 9 éve
hát most van rá két hetünk hogy a fejekbe rendet tegyenek és kitalálák mivel lehetne extra másodpercet szerezni Bradfordnak vagy nagyobb rést nyitni Mckinnonnak!FA volt, egyszerűen csak szerződtettétek egy évre.Azért az O-Line-ban olyan sok minden nem vált be
Eddig itt bármit csináltak bevált, így prognosztizálható egy all pro év Jake Longnak is.
alatriste
Toca
több mint 9 éve
Közös meccsnézéshez nem lenne kedv Bp-n valahol a Phili ellen?
több mint 9 éve
FA volt, egyszerűen csak szerződtettétek egy évre.Azért az O-Line-ban olyan sok minden nem vált be
Eddig itt bármit csináltak bevált, így prognosztizálható egy all pro év Jake Longnak is.
alatriste
több mint 9 éve
FA volt, egyszerűen csak szerződtettétek egy évre.Eddig itt bármit csináltak bevált, így prognosztizálható egy all pro év Jake Longnak is.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jake Long-al erősítettünk
több mint 9 éve
Már majdnem berosáltam én is....
több mint 9 éve
Én azt olvastam, Andre Smith-t tettük IR-re, tricepsz sérülés miatt, nem Boone-t...Ne ijesztegessetek már! 😊
Go Vikings!
több mint 9 éve
Én azt olvastam, Andre Smith-t tettük IR-re, tricepsz sérülés miatt, nem Boone-t...Én is, csak még nagyon reggel van. 😊 Boone csak megint ideges lett, hogy a közönség nem fogja vissza magát a szurkolásban amikor a Vikings támad. És "gratulált" minden szurkolónak.
Go Vikings!
több mint 9 éve
Én azt olvastam, Andre Smith-t tettük IR-re, tricepsz sérülés miatt, nem Boone-t...