Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 11 éve
de az ő gyereke, csak az anyjával él Texas-banRosszul értelmeztem volna, nem a saját gyerekével tette ezt?Sixo67ezt majd megkérdezik tőle a bíróságon és a kisfiú Texas-ban lakik igen. Mivel ott történt az eset így a tárgyalás is ott lesz. Ott különösen nem nézik jó szemmel az ilyet. Szerintem AP nem számíthat semmi jóra.KmetyGValami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Azt lehet tudni , hogy miért csinálta?
Kaptam az infót, ilyenért Texas államban kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják a vádlottat, ha bűnösnek mondják ki.KmetyG
Texasban lakik a család?Sixo67
több mint 11 éve
Rosszul értelmeztem volna, nem a saját gyerekével tette ezt?ezt majd megkérdezik tőle a bíróságon és a kisfiú Texas-ban lakik igen. Mivel ott történt az eset így a tárgyalás is ott lesz. Ott különösen nem nézik jó szemmel az ilyet. Szerintem AP nem számíthat semmi jóra.KmetyGValami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Azt lehet tudni , hogy miért csinálta?
Kaptam az infót, ilyenért Texas államban kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják a vádlottat, ha bűnösnek mondják ki.KmetyG
több mint 11 éve
ezt majd megkérdezik tőle a bíróságon és a kisfiú Texas-ban lakik igen. Mivel ott történt az eset így a tárgyalás is ott lesz. Ott különösen nem nézik jó szemmel az ilyet. Szerintem AP nem számíthat semmi jóra.Valami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Azt lehet tudni , hogy miért csinálta?
több mint 11 éve
Ez már így kezd kicsit sok lenni erre a hétre...mustaineCsak az a kérdés , hogy ki lesz a következő és mit fog csinálni ...
több mint 11 éve
Valami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Azt lehet tudni , hogy miért csinálta?
Texasban lakik a család?
több mint 11 éve
Valami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Kaptam az infót, ilyenért Texas államban kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják a vádlottat, ha bűnösnek mondják ki.
több mint 11 éve
Mi a kettéb***ott k**** élet?!?!?!? Remélem valami félreértés van, bár a vádemelés/letartóztatás fázisnál már nem hiszem....
több mint 11 éve
Láttam én is. Mi a ló***z van már az emberekkel? Az egyre biztosabb, hogy a hétvégi körből kimarad.
több mint 11 éve
Mi folyik itten? o_oAdrian Peterson indicted on chargers of reckless or negligent injury to a child
Arrest of Adrian Peterson (reported by @MarkBermanFox26) stems from the disciplining of a son with a switch, source says. He’s been indicted
több mint 11 éve
Futojatekunk is harapni fog,es meg mas finomsagok is lesznek!! :-pCsipazom Bradat de most sokat fog menekulni...kapni,fekudni!:-p
SKOL!
több mint 11 éve
Egy szó mint száz Róma sem virágzott örökké,PaulusVicces, hogy pont ezt idézted, pár hete angliában találtam egy fasza újságot, a patriots elemző résznél pont ezzel indult.. Pontosabban egy kérdéssel, hogy vajon a Pats uralma az AFC East-ben, vagy a Romai birodalom virágzása tart tovább? 😊 Jó meccs lesz, félek nagyon a Vikes futójátéktól, ha egy Dolphins is szét tudta futni a Pats védelmet. (plusz A. Peterson ellenem kezd fantasyben 😀)
több mint 11 éve
Azért egy Viking ennél drágábban adja a szakállát 😉 😊 Mondjuk legalább egy Pats elleni sikerért. 😀
több mint 11 éve
Jó írás! Szerintem idén Cassel jobb lesz sokkal. Neki fontos milyen edzők állnak mögötte, és ez kicsit frankóbbnak tűnik mint az előző osztag. Reménykedem.OFF: A nőkről jut eszembe: Első győzelmünknek a jelenlegi barátnőm örült a legjobban. Utolsó győzelmünk óta nő a szakállam és megfogadtam hogy az első győzelemnél levágatom. Nagyon szurkolt.
több mint 11 éve
Visszatérve a hétvégi meccsre most elválik hova lehet minket sorolni ebben a szezonban. A Rams ugye több problémával is küzd jelenleg, így még mindig sokan legyintenek az ott elért eredményre. Nekünk ez mindegy a W ami számít, ez már nem előszezon. Ha most is meghatározó produkciót nyújtunk, és látható lesz a csapat ereje, akkor kerülünk fel a radarra. Szerintem ha a D-line hozza az eddig látott formáját, el lehet venni Brady kedvét a játéktól. Ott kell lihegni a nyakában, amikor el is mennek a passzok akkor is érezze, hogy majdnem ott voltunk. Ha haladnak is, sok sok apró játékkal menjenek, ne adjunk könnyen egy yardot sem. Szét kell előtte tolni a zsebet, és elkapkodja a gyors dobásait is. Nem ő fog kirohangálni, hogy futásból dobáljon. Vannak ilyen irányítók, de Tom jó játékához szükséges a stabil zseb. Ha ezt meg tudjuk oldani az O és a Spec team is felrak annyi pontot ami miatt változtatni kell a rövid yardos passzjátékokon. akkor meg kezdődhet az igazi terror. Jönnek Griffenék a zsákokkal.
Ami kulcsfontosságú az új stadion milyen atmoszférát jelent majd, a csarnokban brutál hangosak voltak a nézők, ezt hozni kell kint is valahogy, mert nagyon nehéz gyors robbanékony D-line ellen passzt védeni, ha nem hallja az O-line az indítást. Nekünk pedig bármelyik oldalról becsaphat a villám ha valamelyik O-line elalszik az indításra, amikor meg rizikózik, bizonytalankodik jönnek a false startok.
Offense részről könnyebb dolgunk lesz szerintem mint a Rams ellen, itt nincs olyan front seven és főleg D-line mint ott, hiába jobbak a Secunderyben, ha a futások kimennek open fieldre sem Petersont, sem Pattersont nem tudják fogni. Casseltől game manager szerepkör kell, semmi túlvállalás, ki útvonalak lead-elése az oldalvonal felé ahol nem lehet Int, max incomplete passz, Rb útvonalak, TE kifele menő útvonalainak gyors megdobása, a megürített LB helyekre. Nyilván, ha pontháború lesz, és nem megy a védelem akkor veszíteni fogunk, kicsi az esély, hogy ha nekünk kell futni az eredmény után akkor azt passzokkal teljesíteni tudjuk, nem azért mert nem lenne hozzá emberanyag, mert van kraft a Wr és Te állományban is, de az már nem a mi játékunk.
A Spec Team pedig hozza a formáját, és ott baj nem lehet, akár döntő tényezővé nőhetnek elő.
Egy szó mint száz Róma sem virágzott örökké, minden birodalom megrogyhat egyszer, ha új agresszív, fosztogatók érkeznek a falai alá. Szóljanak a kürtök Róma falai előtt és tömjük meg a sárkányhajókat kincsekkel. Odin lándzsája, Thor kalapácsa, és Heimdal kürtje kísérje harcba harcosainkat. Mert a bátrak örökké élnek! Aki harcban esik el, azt várja a Walhalla örök csatamezeje, minden hajnalban háborúkkal, és este étellel, sörrel gazdagon rakott asztalokkal, no meg nőkkel. 😊
SKOL VIKES!
több mint 11 éve
nem sérülés miatt nem edzett a hírek szerintPaulusKöszi....
több mint 11 éve
nem sérülés miatt nem edzett a hírek szerint
több mint 11 éve
AP-vel mi a történet? Elvileg nem edz... fog játszani?
több mint 11 éve
Szerintem fog. Max többet lesz fenn Johnson a rotációban
több mint 11 éve
Floyd fog jatszani?Tudtok valamit rola?
több mint 11 éve
Inkább bízok benne, hogy valamely Pson megoldja 😀mikor a pályán van csukd be a szemedKmetyGCassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!ZoliZoltánHát a Rams meccs végén én megnéztem volna, sok bukni valónk nem volt. Nah mindegy Zimmer tartogatja, amíg az eredmények jönnek én nem vitatkozom vele, csak kiráz a hideg Casseltől 😊Toca
több mint 11 éve
Plusz hang le... XDmikor a pályán van csukd be a szemedKmetyGCassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!ZoliZoltánHát a Rams meccs végén én megnéztem volna, sok bukni valónk nem volt. Nah mindegy Zimmer tartogatja, amíg az eredmények jönnek én nem vitatkozom vele, csak kiráz a hideg Casseltől 😊Toca
több mint 11 éve
mikor a pályán van csukd be a szemedCassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!ZoliZoltánHát a Rams meccs végén én megnéztem volna, sok bukni valónk nem volt. Nah mindegy Zimmer tartogatja, amíg az eredmények jönnek én nem vitatkozom vele, csak kiráz a hideg Casseltől 😊Toca
több mint 11 éve
Cassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!ZoliZoltánHát a Rams meccs végén én megnéztem volna, sok bukni valónk nem volt. Nah mindegy Zimmer tartogatja, amíg az eredmények jönnek én nem vitatkozom vele, csak kiráz a hideg Casseltől 😊