Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
hát én nagyon örültem a győzelemnek (ma meg hogy megjött a rendelt vikings sálam) és külön öröm volt látni a játékosok arcán a felszabadultságot. Ilyen az amikor élvezik azt amit csinálnak.
Lehet nem volt AP vagy nem volt Gerhardt de a csapat nagyon jól játszott. sajnálom hogy nem voltunk ilyen jók a szezon első részében de ahogy korábban is mondtam tartom magam ahhoz most is. Nagyonörülök hogy ezt a csapatot választottam! GO VIKIMGS! SKOL!
több mint 12 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Úgy tűnik, hogy az offense játékán csak segít, ha kiesik egy playmaker, tavaly amikor nem kellett azon stresszelnünk, hogy juttassuk több labdához Percy Harvint, bejutottunk egy eszméletlen hajrával a palyoffba. Most AP esett ki, és az idei legmeggyőzőbb győzelmét tudtuk lehozni.
AP nélkül nem volt akkora nyomás a zseben, és látszott is, hogy ezt a terhelést bírja is az Oline.Tred
Miért AP-t jobban megakarják állítani Asiata meg hagy fusson?
Ez a meccs annyit mutatott meg ha van egy jó QB teljesítményünk bárki ellen esélyesek vagyunk. Mondjuk Foles hihetetlen vak napot fogott ki, azért ezt tegyük hozzá.
Szép win főleg Oline + Casseltől. Asiatától én nem esek hasra mert 1-2 yardről betudja brusztolni...Toca
Pontosan.
Hirtelen csak 4-5 ember támadta a zsebet, ami AP esetén sok esetben akár 8 játékos is volt.
És ha már 8 ember volt D#-től a boxban, akkor passzokra is sokkal kevesebb időnk volt, ezért a passz játékunkat is ilyen módon befolyásolta AP jelenléte.
Amennyire leírtak minket AP nélkül, meg hogy AP maga a franchise, annyival felszabadultabban tudott működni az Oline, WR-ek és a QB nélküle.
Ajánlom, hogy az első és az utolsó mondatodat pedig vesd össze, mert pont megfogja a lényeget.

M. Vikings
Always open!
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Szep gyozelem !!!
Es azert az eselyesebbnek tartott madarak ellen 48 pontot szeteztunk! 8-)
Persze en tudtam,hogy nyerunk! 😀)

Nekem is egybol az jott le ebbol,ha nincs AP teljesen mas a forgatokonyv!Nem olyan egysiku,tobb pass....jobbak coltunk nelkule.szomoru ezt leirni de tenyleg igy van!

Patterson TD-nek ugy orultem,mint egy kisgyerek! 😀
De azert remelem az 1.korben QB jon!
Cassel meg siman jo lesz backupnak! 😀

Go Viiiiiiiiiikings!!!"
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
Úgy tűnik, hogy az offense játékán csak segít, ha kiesik egy playmaker, tavaly amikor nem kellett azon stresszelnünk, hogy juttassuk több labdához Percy Harvint, bejutottunk egy eszméletlen hajrával a palyoffba. Most AP esett ki, és az idei legmeggyőzőbb győzelmét tudtuk lehozni.
AP nélkül nem volt akkora nyomás a zseben, és látszott is, hogy ezt a terhelést bírja is az Oline.Tred
Miért AP-t jobban megakarják állítani Asiata meg hagy fusson?
Ez a meccs annyit mutatott meg ha van egy jó QB teljesítményünk bárki ellen esélyesek vagyunk. Mondjuk Foles hihetetlen vak napot fogott ki, azért ezt tegyük hozzá.
Szép win főleg Oline + Casseltől. Asiatától én nem esek hasra mert 1-2 yardről betudja brusztolni...
több mint 12 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
AP nélkül nem volt akkora nyomás a zseben, és látszott is, hogy ezt a terhelést bírja is az Oline.

M. Vikings
Always open!
több mint 12 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Szóval igen, Cassel lehozta a meccset és Asiata fuott 4 Td-t emberek! 😊

Azt kértem legyen sima a meccs vége, és erre álmomban se gondoltam. Az lett, és egy remek win. SKOL VIKINGS!!!vsanyi132
hármat de így is szép, mondjuk a 1.7 yardos futási átlag nem annyira
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok teljesen megérdemeltétek!!! S előre elnézést kérek, ha ezzel megmentettük Frazier hátsóját és Cassel lesz a fr QB ne utáljatok érte majd nagyon 😉 😛
több mint 12 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Szóval igen, Cassel lehozta a meccset és Asiata fuott 3 Td-t emberek! 😊

Azt kértem legyen sima a meccs vége, és erre álmomban se gondoltam. Az lett, és egy remek win. SKOL VIKINGS!!!

több mint 12 éve
Üdv Vito.
Ugyanmár Cassel egyedül lehozza a meccset még Asiata kb 2-3 fumblejával együtt is 😀
több mint 12 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Altatunk... 😀
Ha bármi tétje lenne részünkről a meccsnek, akkor biztos, hogy nem lenne kérdéses a játékuk. Ilyen helyzetben viszont felesleges kockáztatni egy újabb, komolyabb sérülést.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Se AP, se Toby, nem tudom ez mit jelent, ennyire tartalékoltok?
több mint 12 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Nem jó ilyen híreket olvasni, én is reménykedtem legalább Toby játékában. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az edzői gárda, hogy tudja ezt a szitut lereagálni. Nem sok jóra számítok, de lepjenek meg.
Kíváncsi vagyok, hogy Pattersonnal próbálunk-e pár futást vagy screen pass-t, az utóbbi meccseken ültek ebből nagy játékok.
A szurkoló énem azt mondja, hogy nyerjük meg. Reálisan nézve nem számítok sok jóra, az Eagles-nek kulcsfontosságú win, nekünk édesmindegy.

Ja és üdv a magyar Viking közösségnek! 😊
több mint 12 éve
Mennyi play acion lesz ma? :-p
több mint 12 éve
Szerintem nem fog játszani AP, és felesleges bárki mást is olyan rizikónak kitenni, hogy rásérüljön meglévő nyavajájára. NINCS már tét, győzni kellene, de nem bármi áron.Go Vikings!
A mai hírek alapján igazad van, Toby sem játszik, ami nekem kicsit meglepetés, azt hittem az ő sérülése nem annyira komoly. Kíváncsi vagyok így a futó játék mire lesz elég, kicsit preseason íze van a dolognak. Csodálkoznék ha 20 pontot elérnénk.....

több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 578 — Bowl Winner
Szerintem nem fog játszani AP, és felesleges bárki mást is olyan rizikónak kitenni, hogy rásérüljön meglévő nyavajájára. NINCS már tét, győzni kellene, de nem bármi áron.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
Úgy néz ki hogy AP játszhat holnap, kíváncsi vagyok mi lesz a döntés. Az még jobban érdekelne ki dönt, ha rajta múlik szerintem pályán lesz, Frazier vajon meg meri-e kockáztatni hogy ellentmond neki. A csapat érdeke hogy egy tét nélküli meccsen nehogy rásérüljön, viszont ha játszani akar egy ekkora ikon nehéz lesz a padon tartani.

több mint 12 éve
Jo cikk! 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 225 — Eagles fan
Köszi szépen Go Vikings! 😊
 philly.blog.hu/2013/12/13/ellenseges_vonalak_mogott_vikings

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
AP ezzel kíván kellemes ünnepeket csapattársainak, mindegyiknek egy hozzáillő ajándékot adott.

több mint 12 éve
Ha már focis hasonlatnál vagyunk ződek -> edzőcsere -> lila win
több mint 12 éve
Ne huligankodj mert penzbirsag lesz belole!
Vissza mennnnye! XD
több mint 12 éve
Azert remelem elverjuk a ződ sasokat! 😀 8-)ZoliZoltán
most ha lehet azt mondanám, majd jövőre 😉 😛 (elviselném ha játszunk és mondjuk nem a PO múlik rajta)
több mint 12 éve
Azert remelem elverjuk a ződ sasokat! 😀 8-)
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
1jó cb elég djax ellen.
Ha van passrush akkor baj van Folesnál is (ez milyen hülyén néz ki) ha nincs akkor TE játék vagy Cooper show .
Ja meg shady....

több mint 12 éve
Toca lehetne az uj HC-nk!
Peticio!