New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊
FunHun
Nagyon bírom Blountot, de azért reménykedem benne, hogy húzunk egy olyan fiatalt a drafton, aki szeptemberre már beelőzi.

Jövőre egyébként sem játszunk a Colts-szal az alapszakaszban...😊
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mi lett Stephen Jacksonnal?
FunHun
UFA
winston
Steven UFA igen, Stephen még kosarazik LA-ben ha jól látom 😀

szerk: de nem akarom elvenni Wyatt kenyerét.. 😀

Szerkesztette: gordon
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
FunHun
UFA
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Gronk anyám leütöm ha lesérül...
ThundersNFL
Nem tehet róla Ő egy férfi állat! 😀 Én a törött kezes pankrációján fogtam padlót anno!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 834 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nekem azért nem tiszta kit is akar pontosan leütni... 😛
Castleai01
Téged 😀
Kissé "Gordonos" állapotban voltam na 😀 jó fajta HP-től

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
több mint 10 éve
Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
LeGarrette Blount signs one-year deal with Patriots
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000652163/article/legarrette-blount-signs-oneyear-deal-with-patriots

1 milliós caphittel + 1 incentive-vel
Ennek most örülünk???
FunHun
Ártani nem árt, de én jobban örülnék egy jóféle futónak a 2-3. körben 😊

több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xui7hcei3ce02jmfewfn
NFL Media Insider Ian Rapoport reported Tuesday that LeGarrette Blount has signed a one-year deal with the New England Patriots. Will Blount start for the Patriots?

1 milliós caphittel + 1 incentive-vel
Ennek most örülünk???
több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Nekem azért nem tiszta kit is akar pontosan leütni... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
ThundersNFL
Arra az eseményre váltanék egy jegyet! Mármint amikor ütöd lefele, nem amikor megsérül. 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 834 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 079 — situational football
Blount marad... | amíg el nem pippant egy rakétát |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Őőő, oké, legyen ennek bármi az oka, célja, értelme 😀
De látványos lett

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 236 — Patriots GM
hát ez tök hülye....

twitter.com/DJWhooKid/status/719578075021750272
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
... és akkor hol marad a már-már hagyományos, 2. körben kőkeményen reach, UDFA-nak várt ST-only safety?😊
Gyulus
Az nem a mockokban jön hanem IRL 😀
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... és akkor hol marad a már-már hagyományos, 2. körben kőkeményen reach, UDFA-nak várt ST-only safety?😊
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 079 — situational football
én második kör végére OT-t néztem ki magamnak, csak aztán mind a 3 kiszemeltet kihúzták, így maradt a biztonsági value CB pick

egyébként kicsit tartok ettől a Miller projekttől, nagyon sokan írják hozzánk és tényleg marha jó volna egy ilyen atletikus szélső elkapó, de az utóbbi időben besült WR pickjeinket elnézve, nem látom magam előtt, hogy szinte a nulláról fel tudjuk építeni a srácot arra a szintre amit most mindenki belelát

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Aki esetleg arra várt volna, hogy az őstehetségnek titulált Gaffney oldja meg az első számú RB szerepét nálunk, annak rossz hír, hogy tegnap kirúgta a csapat.. 😕 Sanszos, hogy az első választásokban jön egy tehetségesnek tűnő RB a draftról.. Viszont Dola és Benett összecimbizett..Már együtt edzettek tegnap..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Gondoltam, belenézek a mock draftra, aztán végül elvittük a Patset akkor már, ha Tominak közbejött az élet. Mondjuk jó hirtelen lett a 2. kör végén

Igazából hozzánk elfér sok poszt, de mégsem akkora need egyik sem. RB, WR, OT és CB azért tervben volt az elején, meg egy LB később. Na az nem jött végül, mert Empty a 600 jó pickje között azokat is elvitte. Nem feltétlenül „needekre” akartam húzni az első három körben, de így jött össze, meg utána 100 pick difi volt, itt nincs trade ugye, szal ez lett

2 60 New England Patriots Braxton Miller, WR (Ohio State)
2 61 New England Patriots Artie Burns, CB (Miami Fl) Zero húzta, de CB-t én is vittem volna
3 91 New England Patriots Jordan Howard, RB (Indiana)
3* 96 New England Patriots Joe Haeg, OT (North Dakota State)
6 196 New England Patriots Jason Fanaika, DE (Utah) BPA, picit lehetne gyorsabb, de elfér
6 204 New England Patriots Paul McRoberts, WR (Southeast Missouri State) ez is, magas célpont nem baj, ha van
6 208 New England Patriots Beau Sandland, TE (Montana State) simán kijátssza Bennettet
6* 214 New England Patriots Kevin Hogan, QB (Stanford) 6. körös QB. De most komolyan
6* 221 New England Patriots Clayton Fejedelem, FS (Illinois) megbeszéltük, a fia Árpád lesz
7 243 New England Patriots Dan Vitale, FB/RB/TE (Northwestern) szemét Höri elvitte egy pickkel előttem Reynoldsot 😕
7 250 New England Patriots Connor Wujciak, DT (Boston College) mindenki retteghet a hazai veszedelemtől

Na a játék az lesz, hogy Brady->Edelman->Miller->Amendola->és Bradyé a TD-elkapás. Még valahogy Vitale belekeveredik a játékba azért
Wyatt
Ezt én nagyjából alá is írnám. Burns-t több mockban láttam első körben is. bár szerintem túlzás, de 2. végén gyönyörű lenne.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Browner nosztalgiázik 😊  www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/
winston
Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
Burkus
Arrington maradjon ott ahol van a hollók küszködjenek csak vele. Tudom a múlt szépíti a dolgokat de ennyire azért nem ! 😀
ParadSEC
Szélen rettenetes volt, de slotban jó volt és voltak briliáns meccsei. Ennyire nem volt szar, hogy beszéltek róla... 😊
Burkus
Ezt nem is vitatom de nyugodtabban nézek meccset hogy Ő nincs nálunk. 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Patriots waived RB Tyler Gaffney.

Nem jött össze ez a projekt... 😕

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Gondoltam, belenézek a mock draftra, aztán végül elvittük a Patset akkor már, ha Tominak közbejött az élet. Mondjuk jó hirtelen lett a 2. kör végén

Igazából hozzánk elfér sok poszt, de mégsem akkora need egyik sem. RB, WR, OT és CB azért tervben volt az elején, meg egy LB később. Na az nem jött végül, mert Empty a 600 jó pickje között azokat is elvitte. Nem feltétlenül „needekre” akartam húzni az első három körben, de így jött össze, meg utána 100 pick difi volt, itt nincs trade ugye, szal ez lett

2 60 New England Patriots Braxton Miller, WR (Ohio State)
2 61 New England Patriots Artie Burns, CB (Miami Fl) Zero húzta, de CB-t én is vittem volna
3 91 New England Patriots Jordan Howard, RB (Indiana)
3* 96 New England Patriots Joe Haeg, OT (North Dakota State)
6 196 New England Patriots Jason Fanaika, DE (Utah) BPA, picit lehetne gyorsabb, de elfér
6 204 New England Patriots Paul McRoberts, WR (Southeast Missouri State) ez is, magas célpont nem baj, ha van
6 208 New England Patriots Beau Sandland, TE (Montana State) simán kijátssza Bennettet
6* 214 New England Patriots Kevin Hogan, QB (Stanford) 6. körös QB. De most komolyan
6* 221 New England Patriots Clayton Fejedelem, FS (Illinois) megbeszéltük, a fia Árpád lesz
7 243 New England Patriots Dan Vitale, FB/RB/TE (Northwestern) szemét Höri elvitte egy pickkel előttem Reynoldsot 😕
7 250 New England Patriots Connor Wujciak, DT (Boston College) mindenki retteghet a hazai veszedelemtől

Na a játék az lesz, hogy Brady->Edelman->Miller->Amendola->és Bradyé a TD-elkapás. Még valahogy Vitale belekeveredik a játékba azért

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Browner nosztalgiázik 😊  www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/
winston
Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
Burkus
Arrington maradjon ott ahol van a hollók küszködjenek csak vele. Tudom a múlt szépíti a dolgokat de ennyire azért nem ! 😀
ParadSEC
Szélen rettenetes volt, de slotban jó volt és voltak briliáns meccsei. Ennyire nem volt szar, hogy beszéltek róla... 😊
több mint 10 éve
Kb. ugyanolyan projektjátékos, mint anno Edelman volt, mondjuk valamivel atletikusabb.
Lehet belőle WR,RB vagy akár CB is (utóbbi pozira is csináltattak vele gyakorlatokat)... tuti h nem maradhat meg eredeti pozijában.

Annyi a baj, h nem nagyon látom, a jelenlegi roster erősség mellett hogy lesz hely egy ilyen projektnek a DC-végén...
Gyulus
szerintem a helyét meg lehetne találni, WR-RB poszton nagyon sok a töltelék játékos, és nem hiszem, hogy mind a két posztra húzunk az első 4 választásunkkal

egyébként ha Cardona-ért azért adtunk 5.kört, hogy a navy-s szolgálatát el tudja tolni, akkor Reynoldsra is kéne egy hasonló értékű picket áldozni, nem?