New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊Nagyon bírom Blountot, de azért reménykedem benne, hogy húzunk egy olyan fiatalt a drafton, aki szeptemberre már beelőzi.
FunHun
Jövőre egyébként sem játszunk a Colts-szal az alapszakaszban...😊
több mint 10 éve
Gronk anyám leütöm ha lesérül...Nem tehet róla Ő egy férfi állat! 😀 Én a törött kezes pankrációján fogtam padlót anno!
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Nekem azért nem tiszta kit is akar pontosan leütni... 😛Téged 😀
Castleai01
Kissé "Gordonos" állapotban voltam na 😀 jó fajta HP-től
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Mi lett Stephen Jacksonnal?
több mint 10 éve
Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊
több mint 10 éve
LeGarrette Blount signs one-year deal with PatriotsÁrtani nem árt, de én jobban örülnék egy jóféle futónak a 2-3. körben 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000652163/article/legarrette-blount-signs-oneyear-deal-with-patriots
1 milliós caphittel + 1 incentive-vel
Ennek most örülünk???
FunHun

több mint 10 éve
LeGarrette Blount signs one-year deal with Patriots1 milliós caphittel + 1 incentive-vel
Ennek most örülünk???
több mint 10 éve
Nekem azért nem tiszta kit is akar pontosan leütni... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Gronk anyám leütöm ha lesérül...Arra az eseményre váltanék egy jegyet! Mármint amikor ütöd lefele, nem amikor megsérül. 😀
ThundersNFL
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gronk anyám leütöm ha lesérül...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Blount marad... | amíg el nem pippant egy rakétát |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Őőő, oké, legyen ennek bármi az oka, célja, értelme 😀De látványos lett

több mint 10 éve
... és akkor hol marad a már-már hagyományos, 2. körben kőkeményen reach, UDFA-nak várt ST-only safety?😊Az nem a mockokban jön hanem IRL 😀
Gyulus
több mint 10 éve
... és akkor hol marad a már-már hagyományos, 2. körben kőkeményen reach, UDFA-nak várt ST-only safety?😊
több mint 10 éve
én második kör végére OT-t néztem ki magamnak, csak aztán mind a 3 kiszemeltet kihúzták, így maradt a biztonsági value CB pickegyébként kicsit tartok ettől a Miller projekttől, nagyon sokan írják hozzánk és tényleg marha jó volna egy ilyen atletikus szélső elkapó, de az utóbbi időben besült WR pickjeinket elnézve, nem látom magam előtt, hogy szinte a nulláról fel tudjuk építeni a srácot arra a szintre amit most mindenki belelát

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Aki esetleg arra várt volna, hogy az őstehetségnek titulált Gaffney oldja meg az első számú RB szerepét nálunk, annak rossz hír, hogy tegnap kirúgta a csapat.. 😕 Sanszos, hogy az első választásokban jön egy tehetségesnek tűnő RB a draftról.. Viszont Dola és Benett összecimbizett..Már együtt edzettek tegnap..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Gondoltam, belenézek a mock draftra, aztán végül elvittük a Patset akkor már, ha Tominak közbejött az élet. Mondjuk jó hirtelen lett a 2. kör végénEzt én nagyjából alá is írnám. Burns-t több mockban láttam első körben is. bár szerintem túlzás, de 2. végén gyönyörű lenne.
Igazából hozzánk elfér sok poszt, de mégsem akkora need egyik sem. RB, WR, OT és CB azért tervben volt az elején, meg egy LB később. Na az nem jött végül, mert Empty a 600 jó pickje között azokat is elvitte. Nem feltétlenül „needekre” akartam húzni az első három körben, de így jött össze, meg utána 100 pick difi volt, itt nincs trade ugye, szal ez lett
2 60 New England Patriots Braxton Miller, WR (Ohio State)
2 61 New England Patriots Artie Burns, CB (Miami Fl) Zero húzta, de CB-t én is vittem volna
3 91 New England Patriots Jordan Howard, RB (Indiana)
3* 96 New England Patriots Joe Haeg, OT (North Dakota State)
6 196 New England Patriots Jason Fanaika, DE (Utah) BPA, picit lehetne gyorsabb, de elfér
6 204 New England Patriots Paul McRoberts, WR (Southeast Missouri State) ez is, magas célpont nem baj, ha van
6 208 New England Patriots Beau Sandland, TE (Montana State) simán kijátssza Bennettet
6* 214 New England Patriots Kevin Hogan, QB (Stanford) 6. körös QB. De most komolyan
6* 221 New England Patriots Clayton Fejedelem, FS (Illinois) megbeszéltük, a fia Árpád lesz
7 243 New England Patriots Dan Vitale, FB/RB/TE (Northwestern) szemét Höri elvitte egy pickkel előttem Reynoldsot 😕
7 250 New England Patriots Connor Wujciak, DT (Boston College) mindenki retteghet a hazai veszedelemtől
Na a játék az lesz, hogy Brady->Edelman->Miller->Amendola->és Bradyé a TD-elkapás. Még valahogy Vitale belekeveredik a játékba azért
Wyatt
több mint 10 éve
Ezt nem is vitatom de nyugodtabban nézek meccset hogy Ő nincs nálunk. 😀Szélen rettenetes volt, de slotban jó volt és voltak briliáns meccsei. Ennyire nem volt szar, hogy beszéltek róla... 😊Arrington maradjon ott ahol van a hollók küszködjenek csak vele. Tudom a múlt szépíti a dolgokat de ennyire azért nem ! 😀Browner nosztalgiázik 😊 www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
winston
Burkus
ParadSEC
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Patriots waived RB Tyler Gaffney.Nem jött össze ez a projekt... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Gondoltam, belenézek a mock draftra, aztán végül elvittük a Patset akkor már, ha Tominak közbejött az élet. Mondjuk jó hirtelen lett a 2. kör végénIgazából hozzánk elfér sok poszt, de mégsem akkora need egyik sem. RB, WR, OT és CB azért tervben volt az elején, meg egy LB később. Na az nem jött végül, mert Empty a 600 jó pickje között azokat is elvitte. Nem feltétlenül „needekre” akartam húzni az első három körben, de így jött össze, meg utána 100 pick difi volt, itt nincs trade ugye, szal ez lett
2 60 New England Patriots Braxton Miller, WR (Ohio State)
2 61 New England Patriots Artie Burns, CB (Miami Fl) Zero húzta, de CB-t én is vittem volna
3 91 New England Patriots Jordan Howard, RB (Indiana)
3* 96 New England Patriots Joe Haeg, OT (North Dakota State)
6 196 New England Patriots Jason Fanaika, DE (Utah) BPA, picit lehetne gyorsabb, de elfér
6 204 New England Patriots Paul McRoberts, WR (Southeast Missouri State) ez is, magas célpont nem baj, ha van
6 208 New England Patriots Beau Sandland, TE (Montana State) simán kijátssza Bennettet
6* 214 New England Patriots Kevin Hogan, QB (Stanford) 6. körös QB. De most komolyan
6* 221 New England Patriots Clayton Fejedelem, FS (Illinois) megbeszéltük, a fia Árpád lesz
7 243 New England Patriots Dan Vitale, FB/RB/TE (Northwestern) szemét Höri elvitte egy pickkel előttem Reynoldsot 😕
7 250 New England Patriots Connor Wujciak, DT (Boston College) mindenki retteghet a hazai veszedelemtől
Na a játék az lesz, hogy Brady->Edelman->Miller->Amendola->és Bradyé a TD-elkapás. Még valahogy Vitale belekeveredik a játékba azért

több mint 10 éve
Szélen rettenetes volt, de slotban jó volt és voltak briliáns meccsei. Ennyire nem volt szar, hogy beszéltek róla... 😊Arrington maradjon ott ahol van a hollók küszködjenek csak vele. Tudom a múlt szépíti a dolgokat de ennyire azért nem ! 😀Browner nosztalgiázik 😊 www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
winston
Burkus
ParadSEC
több mint 10 éve
Kb. ugyanolyan projektjátékos, mint anno Edelman volt, mondjuk valamivel atletikusabb.szerintem a helyét meg lehetne találni, WR-RB poszton nagyon sok a töltelék játékos, és nem hiszem, hogy mind a két posztra húzunk az első 4 választásunkkal
Lehet belőle WR,RB vagy akár CB is (utóbbi pozira is csináltattak vele gyakorlatokat)... tuti h nem maradhat meg eredeti pozijában.
Annyi a baj, h nem nagyon látom, a jelenlegi roster erősség mellett hogy lesz hely egy ilyen projektnek a DC-végén...
Gyulus
egyébként ha Cardona-ért azért adtunk 5.kört, hogy a navy-s szolgálatát el tudja tolni, akkor Reynoldsra is kéne egy hasonló értékű picket áldozni, nem?