New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 151
Majd rájátszásban, szoros meccsen adhat TD passzt.
Kollega
Reynolds -> Edelman -> Brady passzok, míg a többiek felérnek az Endzone-ba illetve az előbbiek is bemozognak valahova? 😀

Basszus, belegondoltam, hogyha egyszer eljátszanának egy hasonló játékot és aztán felállnának Lewis-al meg Reynolds-szal a hátsó sorban...

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Majd rájátszásban, szoros meccsen adhat TD passzt.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Kétlem, hogy onnan nem vinnék el...
Gyulus
Lehet spec teames visszahordó is.
Gondolom eléggé pozitív, hogy tud úgy gondolkodni mint egy QB, viszont elkapó pozícióban játszatnák.
Titkos fegyver lesz.
Solymi
A legvszínűbb, hogy futó lesz, ilyen Denard Robinson-szerű karriere lehet optimális esetben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gyulus
Lehet spec teames visszahordó is.
Gondolom eléggé pozitív, hogy tud úgy gondolkodni mint egy QB, viszont elkapó pozícióban játszatnák.
Titkos fegyver lesz.
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hírek szerint eléggé ráment a csapat a Navy QB Keenan Reynolds-ra. Volt meetingen, maga BB és JMD beszélt vele. (120 yardon olvastam). Lehet mégis lesz Garoppolo trade?

(szerk.: őszintén szólva a highlight videója nem a legjobb, legtöbbször fut, a bevágott passzok meg nagyrészt olyan elkapónak mentek, akiken 10 yardos körben nincs védő. na de ezért nem vagyok én scout, hogy megítéljem 😊 )
winston
bocsika, kicsit megkeveredtem, ahogy látom a draftra RB-ként jelenetkezett. Az ilyen mondjuk nálunk szeretik. meg ezt is: "Elite intelligence and locker room leader.". De a draft profilja alapján RB-ként nem sok keresnivalója van az NFL-ben. jó sok hiányossága van.
winston
Kb. ugyanolyan projektjátékos, mint anno Edelman volt, mondjuk valamivel atletikusabb.
Lehet belőle WR,RB vagy akár CB is (utóbbi pozira is csináltattak vele gyakorlatokat)... tuti h nem maradhat meg eredeti pozijában.

Annyi a baj, h nem nagyon látom, a jelenlegi roster erősség mellett hogy lesz hely egy ilyen projektnek a DC-végén...
Gyulus
De szerencsére van PS is, ha úgy alakul 😊
Wyatt
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hírek szerint eléggé ráment a csapat a Navy QB Keenan Reynolds-ra. Volt meetingen, maga BB és JMD beszélt vele. (120 yardon olvastam). Lehet mégis lesz Garoppolo trade?

(szerk.: őszintén szólva a highlight videója nem a legjobb, legtöbbször fut, a bevágott passzok meg nagyrészt olyan elkapónak mentek, akiken 10 yardos körben nincs védő. na de ezért nem vagyok én scout, hogy megítéljem 😊 )
winston
bocsika, kicsit megkeveredtem, ahogy látom a draftra RB-ként jelenetkezett. Az ilyen mondjuk nálunk szeretik. meg ezt is: "Elite intelligence and locker room leader.". De a draft profilja alapján RB-ként nem sok keresnivalója van az NFL-ben. jó sok hiányossága van.
winston
Kb. ugyanolyan projektjátékos, mint anno Edelman volt, mondjuk valamivel atletikusabb.
Lehet belőle WR,RB vagy akár CB is (utóbbi pozira is csináltattak vele gyakorlatokat)... tuti h nem maradhat meg eredeti pozijában.

Annyi a baj, h nem nagyon látom, a jelenlegi roster erősség mellett hogy lesz hely egy ilyen projektnek a DC-végén...
Gyulus
De szerencsére van PS is, ha úgy alakul 😊

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

winston
winston

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 834 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
The Indianapolis Colts added some wide receiver depth on Thursday, signing former New England Patriots wide receivers Josh Boyce and Brian Tyms.
Demecs
Steal!
Höri
Vagy nem

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
A mi Bogdán Ádámunk ( twitter.com/patriotsinform?lang=hu) is hozta már, pedzegette, hogy az egyik 6. köröst rá lehetne áldozni

Red Flags/Injuries
Missed two games in 2014, tweaked his hamstring at his Pro Day, didn't get invited to the combine

Pros
Good quickness/agility to make moves, can read defenses, gives some versatility to throw the ball

Cons
No real experience catching the ball as a QB, 32 career fumbles, not big enough to run inside

Notes
Was a QB in Navy's option offense, tallied 4559 rushing yards in his four seasons, named captain of his East/West Shrine game team, won Pat Tillman Award, his #19 is now retired by Navy

Potential Patriot
A QB convert that graduated from Navy? This is as Patriots as it gets, wouldn't be surprised if one of those 6th rd comp picks are used on him

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

winston

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 788 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

winston
ő inkább RB lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 008
Boyceért annyira nem nagy kár, de Tyms nem volt annyira elveszett.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
The Indianapolis Colts added some wide receiver depth on Thursday, signing former New England Patriots wide receivers Josh Boyce and Brian Tyms.
Demecs
Steal!

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Browner nosztalgiázik 😊  www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/
winston
Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
Burkus
Arrington maradjon ott ahol van a hollók küszködjenek csak vele. Tudom a múlt szépíti a dolgokat de ennyire azért nem ! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Egyenes út vissza a Patsbe 😊
Amúgy szerintem tuti megpróbálkozik visszajönni és ha kell a csapatba, akkor leigazolják.
Lehet, hogy nem egyből, de nem lepődnék meg ha a szezon alatt itt kötne ki.
Solymi
Jó sok zászlót kaptunk róla, de az a bizonyos interception biztosan nem lett volna meg nélküle. Egyelőre csak a D line-t toldozgatjuk, a sec-ra eddig semmi figyelem se jutott.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
MCL szakadással játszott állítólag.
Demecs
Abban a vedelemben mondjuk nem egyedul 😊 de teny, hogy pocsek szezonja volt.
Wyatt
Egyenes út vissza a Patsbe 😊
Amúgy szerintem tuti megpróbálkozik visszajönni és ha kell a csapatba, akkor leigazolják.
Lehet, hogy nem egyből, de nem lepődnék meg ha a szezon alatt itt kötne ki.
több mint 10 éve
Abban a vedelemben mondjuk nem egyedul 😊 de teny, hogy pocsek szezonja volt.

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Browner nosztalgiázik 😊
winston
Browner visszajönne, ha kellene ide
Kollega
De nem kell.. Tavaly a Saint's-ben már borzalmas volt..Nem hiszem, hogy bárki kapkodna érte..
kyobalu
MCL szakadással játszott állítólag.

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Browner nosztalgiázik 😊
winston
Kollega
De nem kell.. Tavaly a Saint's-ben már borzalmas volt..Nem hiszem, hogy bárki kapkodna érte..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Browner nosztalgiázik 😊
winston

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
És mögöttük még ott van Butler és Ryan is. Micsoda secondary 😊
Bár, ha most jön egy ügyes CB és Butlerék hosszabbítanak, nekem az is pöpec 😊

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Browner nosztalgiázik 😊  www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/
winston
Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
több mint 10 éve
Browner nosztalgiázik 😊
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yD/r/R0fBIMurK8v.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.