New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 236 — Patriots GM
Elég baráti áron jött Knighton.
 www.patspulpit.com/2016/4/6/11376544/patriots-dt-terrance-knightons-contact-is-half-of-what-was-originally
kisdef
Valaki megmondaná, hogy mit jelent a "Not Likely To Be Earned (NLTBE) Incentives"-ként szereplő 2,45 millió $-nyi összeg?
FunHun
Pl: Pro Bowl, All Pro jelölés, a snapek 80%-át a pályán tölti, 60+ tackle, 5+ sack,stb... 😊

Relatív fogalom, de egy NT esetén ezek szvsz mind ebbe a kategóriába tartoznak.
Gyulus
Azért annyira nem relatív 😊

Ez az úgy nevezett NLTBE (not likely to be earned – nem valószínű, hogy megszerzett) bónusz, azaz olyan, amit az előző idények alapján ítélve nem valószínű, hogy el fog érni egy játékos. Pl, ha tavaly a snapek 58%-ban volt pályán, akkor idén a 60%-os snap bónusz NLTBE-nek számít. Az ilyen fajta bónusz nem számít bele az azévi fizetési sapkába, még akkor sem, ha a játékos mégis eléri azt. Ilyenkor az összeg a következő évi fizetési sapkába számít bele.
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Pl: Pro Bowl, All Pro jelölés, a snapek 80%-át a pályán tölti, 60+ tackle, 5+ sack,stb... 😊

Gyulus
Köszi 😊 A cikk szerint 2 millió játékidőhöz kötött, 0,5 millió meg Pro Bowl jelöléshez.
Azért ez így tényleg eléggé baráti szerződés lett!

Emellett igen érdekes, hogy elkezdtek Vollmer (Cannon) esetleges Chandler Jones-éhoz hasonló elcseréléséről írogatni...
 www.patspulpit.com/2016/3/29/11322804/should-the-patriots-try-to-trade-ot-sebastian-vollmer
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 www.patspulpit.com/2016/4/6/11376544/patriots-dt-terrance-knightons-contact-is-half-of-what-was-originally
kisdef
Valaki megmondaná, hogy mit jelent a "Not Likely To Be Earned (NLTBE) Incentives"-ként szereplő 2,45 millió $-nyi összeg?
FunHun

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
kisdef
több mint 10 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Totál nonszensz ez az egész ügy. De mindegy, úgysem jöttünk volna fel az 1. körbe

több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
azt olvastam, hogy a bünti miatt 1/29 nél feljebb nem tradelhetünk. Így már biztos vagyok benne, hogy a második elejére fel fogunk menni ha bent lesz még a kiszemeltünk.
gordon

Wyatt
A bünti a legmagasabb pickre vonatkozik, tehát ha feltradelünk 1/20-ra akkor azt bukjuk el és visszakapjuk az 1/29-et.

több mint 10 éve
azt olvastam, hogy a bünti miatt 1/29 nél feljebb nem tradelhetünk. Így már biztos vagyok benne, hogy a második elejére fel fogunk menni ha bent lesz még a kiszemeltünk.
gordon

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 10 éve
Plusz jöhet RG III 😀

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Na ne vicceljünk, amikor ilyen Kolbászok DRC+2. körökért mennek, Osweilerek 18 millákat írnak alá pár meccsel és társai akciók vannak 😀
Wyatt
Akkor mehet a Brownsba jövő évi első körért és 1/1-re húzunk!
több mint 10 éve
Na ne vicceljünk, amikor ilyen Kolbászok DRC+2. körökért mennek, Osweilerek 18 millákat írnak alá pár meccsel és társai akciók vannak 😀

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Remélem nem tradeljük el és nem is akar elmenni, de sajnos elég valószínű, hogy a szerződése végén egy csapat ajánlani fog neki jó pénzt. de azt majd csak 2017-es szezon végén lesz, szóval nem muszáj most apróra váltani, vagy akkor már amit BB nagyon szeret, jövő évi magasabb pickre. Jövő éviből egy körrel alacsonyabbat simán szokás adni, mint amilyet ideiből adnának. Idénre úgyis vagy egy rakat pick. Viszont azt nem látom, ki és miért adna pl 4. körnél jobbat.
több mint 10 éve
Hoyert jó eséllyel ki fogják vágni a Texanstól (nem fog senki tradelni érte ezzel a a fizuval, cserének azért nagyon drága)... ő speciel megfelelő #2 lenne. Brady esetleges kiesése esetén így is, úgy is baszhatjuk a szezont...

Jimmy-t azonban kb. most lehetne utoljára jó áron "apróra" váltani, Tom szerződéshosszabbításával így is értelmét vesztette a jelenléte...
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 472 — Ajmo Vatreni
... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.

Aztán hirtelen ráeszméltem, hogy nem tennénk ekkora szívességet a legfőbb AFC-riválisnak 😀
Gyulus
Van az a trade! 😊
Studi
Egyszerűen nincs az a pénz, draftpick, játékos ak/miért megéri adni a riválisnak egy franchise QB-t 😀
dr0725
Lenne, de idén nehezen tudom elképzelni. Ha lenne egy olyan 3rd qb, akiben BB megbízik és jönne egy olyan ajánlat -mondjuk 2+4- akkor menne Jimmy. (De nincs komoly harmadik irányító)
több mint 10 éve
dr0725 New England Patriots 528
... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.

Aztán hirtelen ráeszméltem, hogy nem tennénk ekkora szívességet a legfőbb AFC-riválisnak 😀
Gyulus
Van az a trade! 😊
Studi
Egyszerűen nincs az a pénz, draftpick, játékos ak/miért megéri adni a riválisnak egy franchise QB-t 😀
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Gyulus
Bradyt a Broncosba!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t

Gyulus
Van az a trade! 😊
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem tudom érdekel-e valakit, de ma este kezdődik az MLB idei szezonja. Egy másik nagy new englandi legenda, David Ortiz utolsó szezonja. A Red Sox holnap este kezd, idegenben az Indians ellen. A meccs magyar idő szerint 22.10-kor kezdődik (ha jól emlékszem).

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 151
Knighton jelezte a csapatnak, hogy hozzánk fog aláírni. Remélem nem csak áprilisi tréfa 😀

twitter.com/misterroast98/status/715665703131545601
cspeti98
Megkövetem magam, de azért kíváncsi lennék mi történt a két twitter üzenet között.
Vagy ő jött rá, hogy a Redskinsnél nem igazán akarnak tőle túl sokat vagy BB küldött neki egy jobb ajánlatot.
Esetleg alapból a Patsé volt a jobb, csak emberünk túl sokat képzelt magáról.

Ha utóbbi, akkor az még jól is jöhet, mert szó nélkül fogja azt csinálni amit BB mond. Igaz, egyébként is, mert különben repül 😀

Itt egy cikk arról, hogy milyen variációk, mismatchek lehetnek Martellus Bennettel a támadósorban.

ftw.usatoday.com/2016/03/martellus-bennett-tom-brady-trade-new-england-patriots-unstoppable-offense-rob-gronkowski
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 041 — Whoops, looks like something went wrong.
xd

ftw.usatoday.com/2016/04/rob-gronkowski-tom-brady-april-fools-prank-facebook

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Chung +1 év.

espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4791705/patrick-chungs-contract-extension-includes-2-4-million-signing-bonus
April Wine
nagyon jó hír 😊

Do your job
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Chung +1 év.

espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4791705/patrick-chungs-contract-extension-includes-2-4-million-signing-bonus
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Azt olvastam, hogy BB-nek nagyon megtetszett Böhringer a pro day-e után...nem csoda, nagy darab, atletikus elkapó és fehér😊
Pari
Boehringer számai kifejezetten jók voltak a magasságához és súlyához képest..
4,43 alatt futotta a 40 yardot, 39 inchet ugrott magasba, 10,11 volt a távolugrása..
Ami nálunk értékmérő elkapóknál az 3-cone drill, amiben kifejezetten erős volt 6,65-ös idejével..
6,4-es magassággal és 103 kg-val ez igen szép..
DE tudni kell, hogy a német amerikai foci elit szintje köszönő viszonyban sincs, az amerikai főiskolai ligákkal..Max egy harmad-negyedosztályú csapatnak felelne meg az a szint amiben, most játszik..
Amennyiben német barátunk bent marad a 4-5. körben, akkor lehet, hogy behúzza BB, mert lehetne egy WR-TE hibrid, amennyiben fel tudja venni az NFL tempóját..
De élénken érdeklődött a gyereknél a Chiefs, Vikings, Packers, Broncos is..Nem csak mi.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉