New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
DL-t felírhatjuk a needek oszlopba 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Easley... dögöljek meg ha értem...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
La Canfora: Patriots release of Easley is not a pure performance/football matter. Off field issues related to the decision to part w/ former top pick
Kíváncsi vagyok milyen pályán kívüli ügyei voltak.
több mint 10 éve
Áprilisban, szezonon kívül egy 2014-es első köröst nem raksz csak úgy ki.3-4ben lehetett volna DE. Nem raksz ki egy két éve első körben húzott újonc szerződéses játékost mert nem séma fitt. Más lesz itt, egészség vagy ahogy írtad egy esetleges balhé.Inkább pályán kívüli ügyet emlegetnek, de természetesen senki nem tud biztosat.Easley-t kitettétek.Ezek szerint a szervezete/teste alkalmatlan a profi focira.. Kár érte, tavaly voltak jó meccsei. Kíváncsi vagyok valaki szerződteti-e.
Beki
gordon
Loyko azt írta twitterre, hogy az igazolásaink alapján lehet, hogy főleg 3-4-et és 3-3-5-öt fogunk játszani és ebbe Easley nem fér bele.
cspeti98
gordon
több mint 10 éve
3-4ben lehetett volna DE. Nem raksz ki egy két éve első körben húzott újonc szerződéses játékost mert nem séma fitt. Más lesz itt, egészség vagy ahogy írtad egy esetleges balhé.Inkább pályán kívüli ügyet emlegetnek, de természetesen senki nem tud biztosat.Easley-t kitettétek.Ezek szerint a szervezete/teste alkalmatlan a profi focira.. Kár érte, tavaly voltak jó meccsei. Kíváncsi vagyok valaki szerződteti-e.
Beki
gordon
Loyko azt írta twitterre, hogy az igazolásaink alapján lehet, hogy főleg 3-4-et és 3-3-5-öt fogunk játszani és ebbe Easley nem fér bele.
cspeti98
több mint 10 éve
akkor jól gazdálkodtunk az első körrel....Az 1. körünk nem vált be, de szereztünk egy #1 CB az UDFA-k közül. 😀
ParadSEC
több mint 10 éve
akkor jól gazdálkodtunk az első körrel....
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Inkább pályán kívüli ügyet emlegetnek, de természetesen senki nem tud biztosat.Easley-t kitettétek.Ezek szerint a szervezete/teste alkalmatlan a profi focira.. Kár érte, tavaly voltak jó meccsei. Kíváncsi vagyok valaki szerződteti-e.
Beki
gordon
Szerkesztette: cspeti98
több mint 10 éve
Easley-t kitettétek.Ezek szerint a szervezete/teste alkalmatlan a profi focira.. Kár érte, tavaly voltak jó meccsei. Kíváncsi vagyok valaki szerződteti-e.
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Easley-t kitettétek.
több mint 10 éve
Én tényleg nem értem, hogy itt sokan miért nem szeretik Blountot.Tény, hogy nem egy Top10 játékos, de hozza az elvárható átlagot amit kell.
És azt sem szabad elfelejteni, ami szerintem a legfontosabb a csapat szempontjából, igaz eléggé sarkítva, hogy Blount annyiért van a csapatnál amennyiért BB akarja, amíg teljesít.
fantasyfootballers.org/rb-running-back-nfl-stats/
Ahogy a fentebbi linken is látszik, egy megbízható, közepes átlagot hoz, olcsón és képes nagy játékokra is.
Lehet rá alapozni a jövőt és nem kell azon izgulni, hogy nagy pénzt akar vagy elmegy máshova.
Ahogy Ninkovich is mondta, nem a pénz a lényeg, hanem az, hogy folyamatosan egy top csapatban játszhat.
Ide ilyen mentalitású játékosokat akarnak, akiknek nem a pénz a legfontosabb és hajlandóak lemondani milliókról a csapat érdekei miatt.
És itt képbe jön Amendola is, mert hiába szeretjük és viszi a hátán a csapatot igen sokszor illetve mutat be bravúros elkapásokat, de a többi csapatnál is megvan ugyanez.
Ilyen ez a játék, beáraznak mindenkit elég rendesen, aztán el lehet dönteni, hogy valaki szerencsét próbál máshol vagy sem.
Amúgy nem hiszem, hogy Amendola most megy el, talán a következő szezonban.
Ők jobban látják, hogy mi a helyzet a csapat táján és azért ugyanúgy mint tavaly most is kezd összeállni egy brutális támadósor.
több mint 10 éve
cut és pickeljük Shepard-t, én most aláírnám

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Azt írják, hogy Dolanak 2millát kell engednie ha maradni akar.az necces lesz... hajaj...
gordon
Draft

több mint 10 éve
Azt írják, hogy Dolanak 2millát kell engednie ha maradni akar.
több mint 10 éve
Drake, Williams, Booker, Howard neveket hallottam..Bármelyik jönne előrelépés lenne..Elliot és Henry ki fog menni első körben..engem már az injuries-nél megvett kilóra 😊
Drake Henry mögött is szépen muzsikált Alabamában, pedig másodszámú futó volt..Igazi erőfutót lehetne belőle építeni. Futásokban és elkapásokban is erős..S ráadásul tetszik BB-nek is..3-4. körre vizionálják..
www.youtube.com/watch?v=nQFDwrztLJk
kyobalu
egyébként én inkább biztosabb, kiforrottabb erőfutóra lőném el a (vélhetően) egyetlen RB pickünket

több mint 10 éve
Milyen pénzünk? 😀Draft pick már kérdéses. De mondjuk tök poén lenne, ha mondjuk az ellenfél nem tudná egyből, milyen játék jön. AFC-döntőn nagyon figyelnie kellett Milleréknek, hogy Bradyre menjenek vagy Bradyre menjenek 😛
Lewis mondjuk tök jó, de ha már hoztuk Bennettet, akivel lehet variálni faszán a felállásokat, hoztuk Coopert, aki segíthet a falat javítani, akkor tök jó lenne, ha meg is próbálnánk kihasználni, hogy esetleg futni is lehet. És nem lenne baj, ha olyan lenne, aki belső futásokra is használható, mert csak külsőkkel nem vagyunk azért előrébb. Az sem lenne baj, ha nem mindent Bradynek kellene megoldani. Na én Blountban annyira nem hiszek, egy 3. körös RB viszont hozzá tudna adni annyi pluszt, amennyivel a futójáték javulni tud, és akkor elég pöpec lesz az O. Persze így is, de akkor lehet, hogy a fontosabb meccseken is

több mint 10 éve
Továbbra sem vágom, hogy minek költenénk a pénzünk a RB állományra. Az esetek nagy többségében amúgy is extra blokkolónak használjuk. Annyi van a meglevőkben szerintem, amennyi kell.Ráadásul BB az első évben eddig mindig csínján bánt a rookie RB-kel, nem terhelte őket nagyon.
Azt meg úgyse tudjuk, hogy beleszeretett-e már valamelyikbe. A workoutok alapján biztosan nem.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Hát azért a top 10-zel nem vállalsz olyan nagy kockázatot 😀 😀 😀Drake, Williams, Booker, Howard neveket hallottam..Bármelyik jönne előrelépés lenne..Elliot és Henry ki fog menni első körben..
Én Dixont meg Howardot is láttam nálunk pedzegetni, utóbbit az nfl.com pl már Elliott mögé rakta.
Wyatt
Drake Henry mögött is szépen muzsikált Alabamában, pedig másodszámú futó volt..Igazi erőfutót lehetne belőle építeni. Futásokban és elkapásokban is erős..S ráadásul tetszik BB-nek is..3-4. körre vizionálják..
www.youtube.com/watch?v=nQFDwrztLJk
Szerkesztette: kyobalu
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Hát azért a top 10-zel nem vállalsz olyan nagy kockázatot 😀 😀 😀Én Dixont meg Howardot is láttam nálunk pedzegetni, utóbbit az nfl.com pl már Elliott mögé rakta.

több mint 10 éve
Az ESPN szerint élénken érdeklődődünk a sérült Devontae Booker és Jonathan Williams után is..A Boston Herald szerint Williams állítólag járt is a városban a héten egy spec workouton..BB korábban már személyesen is meghallgatta a Senior Bowl-on még Drake- el együtt.. Williams amennyiben felépül nagy lehetőség lenne.. 2015-ben lábsérülés miatt nem játszott, de 2014-ben 92 yardot átlagolt meccsenként, 5,6-os futásátlaggal..
Booker meg benne van a legjobb 3 RB prospectben szinte mindenhol..Elliot, Henry és Booker van szinte mindenhol a topon.. Meniscus szakadása volt, amit novemberben műtöttek..Sok yard, sok TD a főiskolán..
Mindketten sérülésből jönnek..Így BB radarján simán elöl lehetnek..Szerintem jön egy top 10es RB a draftról..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Érik a Henery pick 😊Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊Nagyon bírom Blountot, de azért reménykedem benne, hogy húzunk egy olyan fiatalt a drafton, aki szeptemberre már beelőzi.
FunHun
Jövőre egyébként sem játszunk a Colts-szal az alapszakaszban...😊
Gyulus
Draft

több mint 10 éve
Nagyon szegény emberé. A fal nem lett jobb? Nagyon szomorú lennék, ha nem lenne jobb, mint amit Denverben láttunk...

több mint 10 éve
A szegény ember Adrian Petersonja. Fel nem tudom fogni, mit lát benne BB, amit a többi csapat - pld. a Steelers - nem. Tavaly kirúgták, idén sem kellett senkinek a FA piacról,csak nekünk. A fal meg nem lett jobb, hogy sikeresebb futó legyen. Először az jutott eszembe, hogy kap még egy training camp lehetőséget, de ahhoz az egy milla túl sok. Vagy ennyire sok prioritás van a drafton a RB pozíció előtt?Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊Nagyon bírom Blountot, de azért reménykedem benne, hogy húzunk egy olyan fiatalt a drafton, aki szeptemberre már beelőzi.
FunHun
Gyulus
több mint 10 éve
Ügyes padavan, de akkor márSteven UFA igen, Stephen még kosarazik LA-ben ha jól látom 😀Mi lett Stephen Jacksonnal?UFA
FunHun
winston
szerk: de nem akarom elvenni Wyatt kenyerét.. 😀
gordon
Azt mondod, hogy nem nyeri meg az Indy a csoportját? 😊Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊Nagyon bírom Blountot, de azért reménykedem benne, hogy húzunk egy olyan fiatalt a drafton, aki szeptemberre már beelőzi.
FunHun
Gyulus