NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 218
45
18:00, Net4+, DAZN
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
legalább annyira kell PM-nek gyűrű mint BB-nek...Én szívem szerint örülnék, ha végleg a szabad világot és a Ravens-topicot választaná. De erre nem sok esély van, mert ha máskor nem, hát azt követően, hogy Brady negyedszer magasba emeli a Lombardi trófeát, elkezdi, hogy de most aztán tényleg ki van égve 😊
Ha esetleg SB játszotok a Hókszal akkor mindenképpen gyakoroljátok a labdafeladást (snap) azon sokminden múlhat.
Esetleg lehetne arról szó hogy Sobrikát visszacsábítsátok erre a fórumra, tudom hogy a hypot kedveli... de kicsit sokkk volt belőle 😀
Aztán nem elkuffantani a főcsopidöntőt mert akkor jövünk trollkodni..😛malkav
több mint 11 éve
Esetleg lehetne arról szó hogy Sobrikát visszacsábítsátok erre a fórumra, tudom hogy a hypot kedveli... de kicsit sokkk volt belőle 😀Na legalább már ezt is tudom. Én nem használom, de ízlés kérdése.
malkav
több mint 11 éve
Sobri. Tudod, ki a te legnagyobb ellenfeled? Te magad.15 éve nézek focit, de ilyen rossz hívásra és rosszul kivitelezett játékra nem emlékszem egy PO meccs game-winning drive-jában.BurkusÉs szerinted mi volt ennek a hívásnak az oka? Célja?
Nincs valami kinti nyilatkozat, hogy mi volt a terv?
Mert szintén 15 éve követem ezt a sportot, és döbbenten néztem, hogy ez most mi?!
Én már azon töprengtem, hogy elfutnak/screeneznek a redzoneunkba, és lesz kb. 30 mp-ük, és 4 (ha van bünti, akkor 5-6) kisérletük, hogy megnyerjék a meccset. És hogy ma ezzel a védelemmel ezt bizony nem túl sanszos, hogy meg tudjuk akadályozni.
Erre jön ez a totál értelmetlen labdaátadás. Ami ugye TD-nél is átadás, és akkor még van 90 mp, haladni kb. 80 yardot a győzelemhez, 50-et a hosszabbításhoz, ami a második félidei "only pass" üzemmódban, időkérésekkel nem mission impossible.
Teljességgel érthetetlen.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ma este pedig meghasonlott állapotba fogok kerülni, mert a Kócnak kell szurkolnom, amit soha nem tudtam volna elképzelni. BurkusSimán a Kóc. Minden más, mint colorado-i csapat. Ugyanis bennem is van hater-kedés. Még anno NHL-el kezdtem Dallas Stars (Mike Modano miatt elsősorban) majd Boston Bruins drukkerként és no offense, de minden colorado-i csapatot utálok, kezdetektől. Egy dolog van, amit Cororado-ban szeretek, azt pedig South Park-ra keresztelték 😊
több mint 11 éve
legalább annyira kell PM-nek gyűrű mint BB-nek...Ha esetleg SB játszotok a Hókszal akkor mindenképpen gyakoroljátok a labdafeladást (snap) azon sokminden múlhat.
Esetleg lehetne arról szó hogy Sobrikát visszacsábítsátok erre a fórumra, tudom hogy a hypot kedveli... de kicsit sokkk volt belőle 😀
Aztán nem elkuffantani a főcsopidöntőt mert akkor jövünk trollkodni..😛
több mint 11 éve
15 éve nézek focit, de ilyen rossz hívásra és rosszul kivitelezett játékra nem emlékszem egy PO meccs game-winning drive-jában.BurkusÉs szerinted mi volt ennek a hívásnak az oka? Célja?
Nincs valami kinti nyilatkozat, hogy mi volt a terv?
Mert szintén 15 éve követem ezt a sportot, és döbbenten néztem, hogy ez most mi?!
Én már azon töprengtem, hogy elfutnak/screeneznek a redzoneunkba, és lesz kb. 30 mp-ük, és 4 (ha van bünti, akkor 5-6) kisérletük, hogy megnyerjék a meccset. És hogy ma ezzel a védelemmel ezt bizony nem túl sanszos, hogy meg tudjuk akadályozni.
Erre jön ez a totál értelmetlen labdaátadás. Ami ugye TD-nél is átadás, és akkor még van 90 mp, haladni kb. 80 yardot a győzelemhez, 50-et a hosszabbításhoz, ami a második félidei "only pass" üzemmódban, időkérésekkel nem mission impossible.
Teljességgel érthetetlen.
több mint 11 éve
BB: "Overall, I don't think this is one of our all-time best games. We gave up a lot of yardage, a lot of points. Three fourth-down conversions. We gotta coach better, we gotta play better." Ennek az embernek semmi sem jó vagy elég 😊 Egyébként igaza van mind az engedett pontokban, mint a 4th down-ok ügyében.BurkusKell még neki egy gyűrű, egy gyűrű mind felett 😀
több mint 11 éve
nem vagyok egy nagy JMD fan, de tegnap nagyot alkotott játékhívások terén és felpakolt az offense 35 pontot, mondjuk azt nehezen gondoltam volna meccs előtt hogy 35 ponttal is cidrizni kell a győzelemért 😀nem szokásom bírózni, hiszen 4x15 perce van minden csapatnak lerendezni egymást között hogy ki nyer v. veszít, ugyanakkor ez a holdig/DPI szigorítás az idei évre csak felcseszi az ember agyát meccsről meccsre (tök mind1 melyik meccset választjuk ki idén), mert össze vissza fújkálnak a bírók és nem hinném hogy ezáltal javult volna a bíráskodás színvonala valamint a sportélményt is rontja,ez nem flagfoci.....
több mint 11 éve
BB: "Overall, I don't think this is one of our all-time best games. We gave up a lot of yardage, a lot of points. Three fourth-down conversions. We gotta coach better, we gotta play better." Ennek az embernek semmi sem jó vagy elég 😊 Egyébként igaza van mind az engedett pontokban, mint a 4th down-ok ügyében.
több mint 11 éve
És akkor a kétkedőknek meg a lehangoltaknak (esetleg hater-eknek), bármilyen lesz is az idény végeredménye:Nekem is ez járt a fejemben. Az elmúlt 14 év alatt csapatok felemelkedtek, aztán eltűntek az élvonalból, a Pats pedig a 9. főcsoportdöntőjére készül. Ennél többet nem is kell mondani.
Melyik is az a csapat amelyik 10+ éve meghatározó a ligában és mondjuk tavaly is (Saints + Broncos alapszakasz meccs például) és idén is szállítja a legkiélezettebb, legfordulatosabb derbiket, amiket öröm nézni?
El lehet menni Kamcsatkába a tüllszoknyás hülyeséggel (amit ma olvastam először) komolyan.
Ettől függetlenül simán benne van bármi a következő körben, de semmit nem von le ennek a meccsnek az élvezeti faktorából és az idei év eddigi teljesítményéből. Szeretem ezt a csapatot, jó dolog Pats szurkolónak lenni és itt szurkolni, követni az eseményeket veletek. Egyszer vége lesz majd a Tom Brady - Bill Belichick érának, de most még nem erről kell beszélni szerintem.
Továbbra is, GO PATS!Minitron
Nagy meccs volt, a csapat mentálisan hatalmas erőt mutatott, ahogy megküzdött a remekül játszó Postásokkal + a bírói karral. Nem szeretek "bírózni", de számos, a meccset alapvetően befolyásoló tévedésük volt, gyakorlatilag a 14:14 - 14:28-as állás kialakulása jelentős részben nekik volt köszönhető. (A Revisre bedobott DPI-en még az NFL kommentárok is hangosan röhögnek, a Gronk ellen a második félidő első drive-jában 3rd downnál elkövetett holdingot pedig csak ez a bírói kar nem látta meg. ) Sok volt a late hit Bradyn, többön egyértelműen látszott a "megrendszabályozási törekvés", következmények nélkül, ahogy a Ravens támadásoknál az offensive holding intézménye egyszerűen kikerült a bírók által alkalmazott szabálykönyvből.
Az hogy 3/3 a 4. sikeres 4. kísérletek aránya a Ravensnél, nem válik dicsőségére a tegnap amúgy sem túl acélos defense-nek. Agyvérzés kerülgetett Smith elkapásánál vagy a FB passznál, amit előre lehetett látni még a tévén keresztül is.
Edelman passza az év játéka kell hogy legyen. Utoljára ekkora játékot a Steelers ellen láttam, amikor Moss visszapasszolta a labdát Bradynek és Gaffney kapta el a passzt. De ahogy itt a védők előreléptek a screenre majd kétségbeesetten rohantak Dola után, az priceless látvány volt 😊 Remélem, Dola legalább a mostani PO-ra konstans elemévé válik az offense-nek ezután a meccs után, a tegnapi pass-heavy offense sikerében nagyon nagy része volt.
Brady tegnap átlépett Montanán is a passzolt TD-k számát tekintve és 14 év alatt a 9. főcsoportdöntőjére készül, ha sikerrel jár, a 6. SB-ját játssza. Ez olyan eredmény, amit nem kell magyarázni és aminek a többi jelenlegi QB a nyomába sem érhet, szerintem Manning is elcserélné az összes remek statisztikáját ezekre az eredményekre. A sok hater magyarázhat cicafociról meg mindenről, de inkább örüljenek, hogy élőben látják minden idők legnagyobb vagy egyik legnagyobb QB-ját játszani. Ha pedig sikerülne elérni a végső sikert, egy gyűrűt Flacconak is küldenék, mert 15 éve nézek focit, de ilyen rossz hívásra és rosszul kivitelezett játékra nem emlékszem egy PO meccs game-winning drive-jában. Talán az lehetett a motiváció, hogy látták, hogy Smithen Ryan védekezik, akinek nem volt nagy szezonja eddig meg hogy Harrmon a közel helyezkedő safety, aki szintén nem alapembere a védelmünknek..
Stork és Browner állapotáról van valami hír? Félek, hogy egy olyan térdsérülés, ami miatt Stork nem tudott tovább játszani nem jön rendbe egy hét alatt. Flemingre nagy szükség lenne a futások miatt.
Ma este pedig meghasonlott állapotba fogok kerülni, mert a Kócnak kell szurkolnom, amit soha nem tudtam volna elképzelni. De a futás elleni védelem sikereit és Luck PO-beli TD/INT statisztikáját elnézve őket kellemesebb ellenfélnek tartom, mint a Vadlovakat.
több mint 11 éve
Nálam adja a tavalyi AFC döntő visszavágó, és ezúttal ugye ti lesztek otthon.
több mint 11 éve
Ezek után, talán hirtelen lelkesedésből is kifolyólag, remélem JMD nem vállal sehol HC állást.
több mint 11 éve
Egyelőre koncentráljunk a következő ellenfélre, ami még kérdéses. Szerintem BB sem tesz nagyon másképp, annak ellenére, hogy neki már jövőre is megvannak az elképzelései 😀
több mint 11 éve
Ez akkor így nagyon SB gyanús. Szerintem otthon a Denver is az Indy is verhető nektek. A nagyobb kérdés, hogy esetleg egy Seattle-lel mit kezdenétek majd a döntőben.Bmelyik "öreg" kerül innen az SB-be, simán kinéz, hogy olyan csúnya lesz ha a SEA bejut, mint tavaly volt. Talán BB-ék kitalálnak valamit, de ha PM jut be megint, őt szétszedik!
Kíváncsi lennék rá, és szerintem elég nagy esély is van rá.Vrijbloed
több mint 11 éve
Igen, ezt már @malkav kolléga is pedzegette .)Na jó, ott most éjszaka van, még nem volt idejük átírni. 😊Rövid beszámoló a közös meccsnézésről: stadion hangulat, baráti ugratás, hatalmas üvöltés, nagy pacsik és nagy csönd, amikor nem sikerült valami. Némi sör elfolyt, egy jó fél korsó jutott az ingemre is, de rohadtul nem bánom. Jövő héten folytatás és a legfontosabb:WR? 😉 :cool: 😀😀😀 🏈Minitron
Kollega
Hallom, hogy volt is egy kis sírás, mivel Tom nehezményezte, hogy Juliannak jobb a ratingje, mint neki 😀Kollega
több mint 11 éve
Na jó, ott most éjszaka van, még nem volt idejük átírni. 😊Rövid beszámoló a közös meccsnézésről: stadion hangulat, baráti ugratás, hatalmas üvöltés, nagy pacsik és nagy csönd, amikor nem sikerült valami. Némi sör elfolyt, egy jó fél korsó jutott az ingemre is, de rohadtul nem bánom. Jövő héten folytatás és a legfontosabb:WR? 😉 :cool: 😀😀😀 🏈Minitron
Kollega
Hallom, hogy volt is egy kis sírás, mivel Tom nehezményezte, hogy Juliannak jobb a ratingje, mint neki 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
- Futás semmi, még jelzésértékkel se. Lehet tiippelgetni, hogy kinek menne jobban, Blount vs. Gray, de ismert a mantra, hogy a futás legalább félig az OL-n múlik, jó OL mögött még a járókeretre támaszkodó nagymama is összehoz 2-3 yardot a csirkefarháttal teli szatyorral hátráltatva is, itt meg lófasz (persze a Ravens ellen futni nem egyszerű, le is adták a 450 ml vért a vizeletminta helyett a falemberek).Én ezt nem jelölném be - kivételesen - negatívumnak. Egyszerűen, a Ravens cornerek annyira hátul védekeztek az elkapókon, hogy a 3-5 yardos screen passzok gyakorlatilag 100%-ban ültek szélre. Mondjuk úgy, hogy tegnap így futottatok. Ahelyett, hogy Ngata-ékon próbáltátok volna (valószínűleg teljesen reménytelenül) átpasszírozni a labdát. Akárki is találta ki tegnapra ezt a playhívást, szerintem tegnap nagyon ült. Nem az offense miatt volt ez szoros, hanem a defense miatt, amelyik eléggé ementálira emlékeztetett tegnap.
"New England threw the ball 50 times and only rushed for 14 yards, which is less than half of the previous record low in a playoff victory. " (nfl.com)Gogo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ez akkor így nagyon SB gyanús. Szerintem otthon a Denver is az Indy is verhető nektek. A nagyobb kérdés, hogy esetleg egy Seattle-lel mit kezdenétek majd a döntőben.Kíváncsi lennék rá, és szerintem elég nagy esély is van rá.
több mint 11 éve
Rövid beszámoló a közös meccsnézésről: stadion hangulat, baráti ugratás, hatalmas üvöltés, nagy pacsik és nagy csönd, amikor nem sikerült valami. Némi sör elfolyt, egy jó fél korsó jutott az ingemre is, de rohadtul nem bánom. Jövő héten folytatás és a legfontosabb:WR? 😉 :cool: 😀😀😀 🏈
Kollega
több mint 11 éve
És akkor a kétkedőknek meg a lehangoltaknak (esetleg hater-eknek), bármilyen lesz is az idény végeredménye:Melyik is az a csapat amelyik 10+ éve meghatározó a ligában és mondjuk tavaly is (Saints + Broncos alapszakasz meccs például) és idén is szállítja a legkiélezettebb, legfordulatosabb derbiket, amiket öröm nézni?
El lehet menni Kamcsatkába a tüllszoknyás hülyeséggel (amit ma olvastam először) komolyan.
Ettől függetlenül simán benne van bármi a következő körben, de semmit nem von le ennek a meccsnek az élvezeti faktorából és az idei év eddigi teljesítményéből. Szeretem ezt a csapatot, jó dolog Pats szurkolónak lenni és itt szurkolni, követni az eseményeket veletek. Egyszer vége lesz majd a Tom Brady - Bill Belichick érának, de most még nem erről kell beszélni szerintem.
Továbbra is, GO PATS!
több mint 11 éve
Rövid beszámoló a közös meccsnézésről: stadion hangulat, baráti ugratás, hatalmas üvöltés, nagy pacsik és nagy csönd, amikor nem sikerült valami. Némi sör elfolyt, egy jó fél korsó jutott az ingemre is, de rohadtul nem bánom. Jövő héten folytatás és a legfontosabb:
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Endzone közel volt felrobbanáshoz, illetve lehet hogy túlszárnyaltuk Chiefs stadionban felállított hangrekordot.Remélem lesz beszámoló a közös meccsnézésről!winstonHát ott mi lehetett.... 😀manuszka86
több mint 11 éve
Gratulálok srácok, ez kell ide, nem a flame-war. Ki-ki meccs volt, és bár a pontot nem találtam el, egy nagyon izgalmas meccsen hoztunk egy kiváló rivalizálást... fasza meccs volt, vesztes oldalról nézve is. Nem ígérem, hogy jövőre - bár jó lenne - de visszavágót mindenképpen!!! XDCollapoÁmen. Ez egy olyan meccs volt, amire az ember üvöltve mondja, hogy: ez aztán futball! Az utolsó másodpercekig nem hagytatok megnyugodni. Félidőben kimentem hajnalban levágni a körmeimet gyorsan a mosdóba, mert ha nem teszem meg, lerágom őket. Köszönet a Ravens csapatának is, hogy semmit sem adtatok ingyen, vért ittatok a találkozóra és ilyen élményben lehetett részem.
több mint 11 éve
Gratulálok srácok, ez kell ide, nem a flame-war. Ki-ki meccs volt, és bár a pontot nem találtam el, egy nagyon izgalmas meccsen hoztunk egy kiváló rivalizálást... fasza meccs volt, vesztes oldalról nézve is. Nem ígérem, hogy jövőre - bár jó lenne - de visszavágót mindenképpen!!! XD

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Röviden:GogoSzerintem prímán összefoglaltad.