New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem nincs bajom a Jetscel. Én Ryant is bírom, a DL-jüket pedig minden gond nélkül elfogadnám egyben is akár 😊 Meg amikor egy csapat nagyon szarul áll, akkor amúgy is úgy vagyok vele, hogy nyerhet nyugodtan. A Miaminak is szurkoltam anno, hogy legyen meg az 1–15, meg a Lionsnak is, ott kevesebb sikerrel 😀Geréb lettél? 😀BurkusKikapott a Phins és a Bills is és csütörtökön egymás ellen tolják. Gyönyörű este.Engem. Én nagyon szurkoltam nekik 😊Wyatt
(a Jets meg kit érdekel😊)Imitheking
Meg nem szoktam szomorkodni, ha a Steelers és PM csapata veszít.

több mint 11 éve
Geréb lettél? 😀Kikapott a Phins és a Bills is és csütörtökön egymás ellen tolják. Gyönyörű este.Engem. Én nagyon szurkoltam nekik 😊Wyatt
több mint 11 éve
Kikapott a Phins és a Bills is és csütörtökön egymás ellen tolják. Gyönyörű este.Engem. Én nagyon szurkoltam nekik 😊

több mint 11 éve
Eddig gyönyörű este. És Manning is bekezdett az Oakland ellen, 2 kísérletből egy INT...
több mint 11 éve
Sztyopa
315
Kikapott a Phins és a Bills is és csütörtökön egymás ellen tolják. Gyönyörű este.Nem gyenge meccsek voltak, nem győztem váltogatni a streemeket. Billsnek is megvolt az esélye, 4 incomplete a vége előtt Ortontól. A Delfineket meg is sajnáltam, GB dejavu. És az SF@NO se gyenge végjáték, 4&10-re 51 yard @)
Why so serious?
több mint 11 éve
Szoros volt mind a kettő, de végül csak behúzta a Chiefs meg a Lions is.
több mint 11 éve
Kikapott a Phins és a Bills is és csütörtökön egymás ellen tolják. Gyönyörű este.(a Jets meg kit érdekel😊)
több mint 11 éve
Összességében szerintem is Bradynek voltak nehezebb évei a sokszor gyenge WR állomány miatt, de ettől még "utcai amatőrt" írni több, mint csúsztatás.Sobri JóskaAz eredeti cikkben "tackling dummies" szerepel. Pár árnyalattal lehet durvább a fordításom, de jobb alternatíva nem igazán jutott eszembe. Nem tudom, másnak van-e javaslata egyéb megoldásra?
több mint 11 éve
Chandler Jones-ról tud valaki valami újat? Nem találok semmit, de ezen nem is lepődöm meg ismerve BB-t.gordonnincs IR-en, bizakodjunk
több mint 11 éve
Chandler Jones-ról tud valaki valami újat? Nem találok semmit, de ezen nem is lepődöm meg ismerve BB-t.
több mint 11 éve
KC - BUF, FINS - LIONS között vacillálok 😕)Minitronén is, így marad az NFL RedZone

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
KC - BUF, FINS - LIONS között vacillálok 😕)
több mint 11 éve
KC - BUF
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
A korai meccsekből ki melyiket követi ma?MinitronÉn a tíz órásira érek haza melóból, szóval sanszos egy Sport TV-s meccs, akármelyik lesz.
Szerk.: Giants - Seahawks! Akkor hajrá Seattle! 😀
több mint 11 éve
A korai meccsekből ki melyiket követi ma?
több mint 11 éve
Nem sarkító, hanem hamis.Azért az egész cikknek mégiscsak ez a legfrappánsabb kijelentése:tehát a megfogalmazás lehet sarkító, de ettől még az igaz marad, hogy jobb/tehetségesebb elkapói voltak PM-nek a karrierje soránZERO_L
Peyton Manninget tehetségesebb támadók vették körül; Brady utcai amatőrök mellett játszott
Egyrészt én azt hittem Walker, Randy Moss, Deion Branch vagy kedvencem Troy Brown profi WR-ek voltak, de ha nem, hát nem.
De ezek után csapatsportnak titulálni a focit, merő szemvényvesztés.
Bradyn múlik minden, pro és kontra.
Go New England Bradyots!Sobri Jóska
"Brady utcai amatőrök mellett játszott"
És sértő is egyben.
Ha Manningnek minden évben 3 Jerry Rice-a lett volna, akkor se "utcai amatőr" egy SB MVP WR, vagy egy 3x SB győztes, vagy egy HoF várományos alapszakasz TD elkapás rekorder.
Összességében szerintem is Bradynek voltak nehezebb évei a sokszor gyenge WR állomány miatt, de ettől még "utcai amatőrt" írni több, mint csúsztatás.
több mint 11 éve
Ez a vita a socceres Messi vs CRoni vitára hajaz, biztos, hogy akarjátok 😉 😛?dandeitt nincs vita, mert nincs miről vitázni 😛

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Úgy általában értettem a dolgot, nem az előzőleg linkelt konkrét írásra. Minden éven előjön a téma és nem kell ahhoz semmit sem külön elolvasnom, hogy ne vegyem észre. Kábé akkor sikerülne, ha vakon járnék az NFL világában 😉Én nem. Tele a bakancsom ezzel az állandó összehasonlítással meg agyonelemzéssel -_-MinitronSenki sem kötelez arra, hogy bármit elolvass. Engem érdekelnek a statisztikák, érdekes írás volt, sajnálnám, ha nem lett volna, talán egy-két dolgot más szemszögből is megvizsgál majd az emberWyatt
több mint 11 éve
Én nem. Tele a bakancsom ezzel az állandó összehasonlítással meg agyonelemzéssel -_-MinitronSenki sem kötelez arra, hogy bármit elolvass. Engem érdekelnek a statisztikák, érdekes írás volt, sajnálnám, ha nem lett volna, talán egy-két dolgot más szemszögből is megvizsgál majd az ember

több mint 11 éve
Én nem. Tele a bakancsom ezzel az állandó összehasonlítással meg agyonelemzéssel -_-
több mint 11 éve
Ez a vita a socceres Messi vs CRoni vitára hajaz, biztos, hogy akarjátok 😉 😛?
több mint 11 éve
Brady vs Manning:Utoljára BB-t ennyit mosolyogni egy standup műsoron látták!!! 😀
Boston
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Unalmas ez a Brady-Manning téma, pedig minden szezonban feljön.irány a pats.hu, ott legyél ilyen bátor 😀
Luck mindkettőnél jobb, maradjunk annyiban. 😀Stez