New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Manningék kiszívtak. Muszáj nyerni éjjel.ImithekingJaja. Ők megtettek egy fontos lépést az 1st seedünk érdekében (bár még nagyon messze az alapszakasz vége.) Most nekünk illene kihasználni a szitut.
több mint 11 éve
Vagy Luck! 😊Vagy Brady.😊iktriadNagyon ritka eset értsd: Manning játszik... 😊Burkusamúgy most nézem, komolyan nem adja a meccsünket a sporttv?ghstzRSNFet csak NAGYON ritka esetben adnak, szóval nem.iktriad
Egyébként 4 SNF-et terveznek adni, ebből 1 lement Denver-Kóc, plusz Hálaadás,de az AFC kiemelésen kívül, azért lesznek, nagyobb izgalmak az utolsó fordulókban, kell tartalékolni. 😊
www.sport1tv.hu/Hirek/2014/08/26/nfl_kozvetites3

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Manningék kiszívtak. Muszáj nyerni éjjel.
több mint 11 éve
Vagy Brady.😊Nagyon ritka eset értsd: Manning játszik... 😊Burkusamúgy most nézem, komolyan nem adja a meccsünket a sporttv?ghstzRSNFet csak NAGYON ritka esetben adnak, szóval nem.iktriad
több mint 11 éve
Nagyon ritka eset értsd: Manning játszik... 😊 Ha még mindig a Kócnál lenne, tuti adnák a meccset.amúgy most nézem, komolyan nem adja a meccsünket a sporttv?ghstzRSNFet csak NAGYON ritka esetben adnak, szóval nem.iktriad
több mint 11 éve
amúgy most nézem, komolyan nem adja a meccsünket a sporttv?ghstzRSNFet csak NAGYON ritka esetben adnak, szóval nem.
több mint 11 éve
holnap megyünk a Colts topikkal SNF-t nézni az endzone-ba, ha bírjátok a trashtalkot, csatlakozhattok 😊HöriÓ, fake nem megy, akkor nem is érdekel. Pedig tök szívesen hallgattam volna Sobrival közösen 2.5 órán keresztül minden rossz passznál a „Brady szimplán szar vs. kiégett” vitát. Am viccet félre téve, már egy másik társasággal ledumáltuk pár hete, pedig nem hangzik szarul 😊

több mint 11 éve
Egy jó - és úgy gondolom reális - előzetes elemzés a holnapi meccs esélyeiről, Pats szemszögből: patspub.patsfans.com/2014/11/13/beating-the-colts-an-all-22-look-at-how-the-patriots-can-defeat-indy/?sc=rssNo, kifejezetten sok dolgot gondolunk ugyanúgy, remélem Collinstól tényleg valami hasonlót láthatunk, mint januárban 😊
Apropó, Gronk holnap behúzhat egy komoly statot: Ha TD-t szerez, akkor ő lesz minden idők (TD-ben) legeredményesebb Patriots TE-je. Belegondolva, hogy milyen fiatal, milyen keveset játszott eddig, és azt is mennyi sérülés, kihagyás szabdalta, nem semmi teljesítmény.peterk2005

több mint 11 éve
holnap megyünk a Colts topikkal SNF-t nézni az endzone-ba, ha bírjátok a trashtalkot, csatlakozhattok 😊
több mint 11 éve
Egy jó - és úgy gondolom reális - előzetes elemzés a holnapi meccs esélyeiről, Pats szemszögből: patspub.patsfans.com/2014/11/13/beating-the-colts-an-all-22-look-at-how-the-patriots-can-defeat-indy/?sc=rssApropó, Gronk holnap behúzhat egy komoly statot: Ha TD-t szerez, akkor ő lesz minden idők (TD-ben) legeredményesebb Patriots TE-je. Belegondolva, hogy milyen fiatal, milyen keveset játszott eddig, és azt is mennyi sérülés, kihagyás szabdalta, nem semmi teljesítmény.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Billsnek nincs szerencséje. Ezzel a D-vel nem lesznek top 10 draft közelben, pedig nagyon kéne nekik egy Qb,màsképp nehéz lesz nekik,ami nekünk azért jò 😀 de sajnàlom öket mert szimpatikusak.ParadSECNincs első körük, szóval mind1 hol végeznek 😊
Ha csak egy jó irányítójuk (nem kell klasszis) lenne már akkor eléggé zúzna az a csapat, na meg egy jobb edzői gárda 😛
több mint 11 éve
Billsnek nincs szerencséje. Ezzel a D-vel nem lesznek top 10 draft közelben, pedig nagyon kéne nekik egy Qb,màsképp nehéz lesz nekik,ami nekünk azért jò 😀 de sajnàlom öket mert szimpatikusak.ParadSECIdén amúgy se lenne top10-es pickjük, az idei 1. körüket odaadták a Brownsnak, hogy behúzhassák Watkinst.
több mint 11 éve
Billsnek nincs szerencséje. Ezzel a D-vel nem lesznek top 10 draft közelben, pedig nagyon kéne nekik egy Qb,màsképp nehéz lesz nekik,ami nekünk azért jò 😀 de sajnàlom öket mert szimpatikusak.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
nyert a miami, jó ez nekünk? az biztos hogy kötelező lesz őket meggyalázni, szerencsére a foxboróban 😀ghstzR
Elég lesz az is, ha csak megverjük őket 😊
több mint 11 éve
nyert a miami, jó ez nekünk? az biztos hogy kötelező lesz őket meggyalázni, szerencsére a foxboróban 😀

több mint 11 éve
Revis kedves szavai csapattársáról:www.csnne.com/blog/patriots-talk/revis-brady-relentless-trash-talker
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nem tudom. A Steelers elleni meccsig simán azt mondtam, hogy Colts–Broncos döntő lehet, és nem lepődnék meg, ha a Colts nyerne. De aztán elbizonytalanodtam. Érdekes lenne egy nullás TO-mutatónál vajon hogyan végezne a két csapat, nem mondom én annyira tutira akkor sem a Coltsot. De inkább legyen pluszos TO-mutatónk, és nyerjünk 😊WyattHát ja. Igazából ha az elmúlt 3 hetet nézzük, akkor most egy csapat van a ligában, a Pats. Szvsz messze a legjobb 3 hetet produkáltátok. De amilyen idén a liga.... Félidő van, és nincs elit csapat szinte, aki ne járta volna meg a poklot és a mennyet is, teljesítményben. Pats, Denver, Colts, Steelers, Bengals, Packers, Seahawaks, Niners, mindenki. Egyszerűen kiszámíthatatlan, simán benne van egy szoros meccs is, de egy nagy bukta is ide is oda is. Mondom, ahogy a Pats játszik az utóbbi hetekben, nálam ti vagytok az esélyesek. Ugyanakkor a Pats amennyire verhetetlen Bostonban, idegenben annyira elkapható. A "konstans" 12-4-es szezonok ugye általában úgy jönnek össze, hogy otthon 8:0, de minimum 7:1, és akkor idegenre marad a 4:4, max. 5:3. Ez a 2007-es Pats-en kívül (szinte) mindig így volt, akkor is amikor nagyon ment és akkor is amikor nagyon nem. Szóval Bostonban lazán odaadnám egy 10-es spread-el is a meccset. De Indy-ben? Meglátjuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nem tudom. A Steelers elleni meccsig simán azt mondtam, hogy Colts–Broncos döntő lehet, és nem lepődnék meg, ha a Colts nyerne. De aztán elbizonytalanodtam. Érdekes lenne egy nullás TO-mutatónál vajon hogyan végezne a két csapat, nem mondom én annyira tutira akkor sem a Coltsot. De inkább legyen pluszos TO-mutatónk, és nyerjünk 😊PM-nél is lehet mondani, hogy nem állítottuk meg, de az csak a yardokra lenne igaz, mert volt négy 4. kísérlet, meg két interception. Pedig ott aztán a liga történetének egyik legjobb irányítója volt, a levédekezhetetlen Julius Thomasszal, a meccsenként 100 felett átlagoló, szintén rémálom matchup Demaryiusszal, az össze-vissza cikázó Sandersszel és a többiekkel. Ennél szerintem a Colts O nem jobb (igazából senkié sem), bár az igaz, hogy marhára nem ártott, hogy Hillmant úgy megfogtuk, ahogy. Szóval ha arra gondolsz, hogy Luckot nem fogjuk 250 passzolt yard alatt (de szerintem még 350 alatt sem) tartani, akkor egyetértek, de ha a Coltsot olyan 21-24 ponton tartjuk, akkor szerintem elmondhatjuk majd, hogy jól megállítottuk a támadósort. Pláne, ha olyan forgatókönyv lenne, mint a Denver ellen, hogy nagy hátrányból kell az ellenfélnek kapaszkodnia, és kb az a cél, hogy csak lassan engedjük előre az ellent, és úgy passzol PM 124 yardot a negyedik negyedben, hogy abból pontszerzés sem lesz. Na akkor pont nem érdekel, hogy 438-cal zár, és hú, már 14. alkalommal végzett legalább 400-zal, és ennyiszer még senki sem tudott.WyattA Denver meccsen a Denver a második negyed elejétől catchupot játszott, már az első félidőben 4. és hosszúknak is nekimenve. Plusz a futás sem ment, passzolni kellett. Így valóban nincs jelentősége a yardoknak. De a limitálást nem így értettem, hanem úgy, hogy ha "meccs van", nem ment még el egyik csapat sem, akkor ha az a feladat, hogy itt egy drive, TD-t kell szerezni mindenképpen, akkor én inkább küldeném fel a mostani Colts offense-t a pályára, mint akár a denverit akár a Pats offense-t. Mondom ezt úgy, hogy a Patsnek és a Denvernek is láttam minden egyes meccsét, a Denver offense-et meg nyilván kívül-belül fújom. Mégis....
Mindazonáltal, a meccs esélyese szerintem is a Pats (furcsállom is, hogy Vegas nem így látja), mert komplettebb, készebb csapat. A Colts hajlamos a hibára, a Pats meg szinte úgy van felépítve (és edzve, felkészítve, stb.), hogy induljunk ki abból, hogy használjuk ki az ellenfél hibáit, és folytassuk onnan. (Mikor volt olyan év - volt egyáltalán? -, hogy a Pats nem állt baromi pozitív TO mutatóval? Még akkor is amikor "tök szar" volt a defense?) Szóval a Pats rossz matchup ebből a szempontból is a Coltsnak. De abban viszont mernék fogadni, hogy ha nem sikerül kihasználni a hibákat - azaz a meccsen a TO mutató nem lesz negatív a Colts szempontjából -, akkor a Pats nem nyer. Szerezzen Gronk akár 200 yardot meg 3TD-t közben, akkor se. (A probléma az, hogy ezt nehezen tudom elképzelni. 😊 Az a +1, de inkább +2TO a Patsnek benne van a meccsben, és ez lehet a dontő.)peterk2005

több mint 11 éve
PM-nél is lehet mondani, hogy nem állítottuk meg, de az csak a yardokra lenne igaz, mert volt négy 4. kísérlet, meg két interception. Pedig ott aztán a liga történetének egyik legjobb irányítója volt, a levédekezhetetlen Julius Thomasszal, a meccsenként 100 felett átlagoló, szintén rémálom matchup Demaryiusszal, az össze-vissza cikázó Sandersszel és a többiekkel. Ennél szerintem a Colts O nem jobb (igazából senkié sem), bár az igaz, hogy marhára nem ártott, hogy Hillmant úgy megfogtuk, ahogy. Szóval ha arra gondolsz, hogy Luckot nem fogjuk 250 passzolt yard alatt (de szerintem még 350 alatt sem) tartani, akkor egyetértek, de ha a Coltsot olyan 21-24 ponton tartjuk, akkor szerintem elmondhatjuk majd, hogy jól megállítottuk a támadósort. Pláne, ha olyan forgatókönyv lenne, mint a Denver ellen, hogy nagy hátrányból kell az ellenfélnek kapaszkodnia, és kb az a cél, hogy csak lassan engedjük előre az ellent, és úgy passzol PM 124 yardot a negyedik negyedben, hogy abból pontszerzés sem lesz. Na akkor pont nem érdekel, hogy 438-cal zár, és hú, már 14. alkalommal végzett legalább 400-zal, és ennyiszer még senki sem tudott.WyattA Denver meccsen a Denver a második negyed elejétől catchupot játszott, már az első félidőben 4. és hosszúknak is nekimenve. Plusz a futás sem ment, passzolni kellett. Így valóban nincs jelentősége a yardoknak. De a limitálást nem így értettem, hanem úgy, hogy ha "meccs van", nem ment még el egyik csapat sem, akkor ha az a feladat, hogy itt egy drive, TD-t kell szerezni mindenképpen, akkor én inkább küldeném fel a mostani Colts offense-t a pályára, mint akár a denverit akár a Pats offense-t. Mondom ezt úgy, hogy a Patsnek és a Denvernek is láttam minden egyes meccsét, a Denver offense-et meg nyilván kívül-belül fújom. Mégis....
Mindazonáltal, a meccs esélyese szerintem is a Pats (furcsállom is, hogy Vegas nem így látja), mert komplettebb, készebb csapat. A Colts hajlamos a hibára, a Pats meg szinte úgy van felépítve (és edzve, felkészítve, stb.), hogy induljunk ki abból, hogy használjuk ki az ellenfél hibáit, és folytassuk onnan. (Mikor volt olyan év - volt egyáltalán? -, hogy a Pats nem állt baromi pozitív TO mutatóval? Még akkor is amikor "tök szar" volt a defense?) Szóval a Pats rossz matchup ebből a szempontból is a Coltsnak. De abban viszont mernék fogadni, hogy ha nem sikerül kihasználni a hibákat - azaz a meccsen a TO mutató nem lesz negatív a Colts szempontjából -, akkor a Pats nem nyer. Szerezzen Gronk akár 200 yardot meg 3TD-t közben, akkor se. (A probléma az, hogy ezt nehezen tudom elképzelni. 😊 Az a +1, de inkább +2TO a Patsnek benne van a meccsben, és ez lehet a dontő.)

több mint 11 éve
A matchupok szerintem számunkra kedvezők, meg a Colts ellen a Luck-érában mindkét meccsen elég szépen szórtuk a pontokat, annyit pedig nem kaptunk. Tavaly a rájátszásban a vereség ellenére mindenki Luckra nyálazott kint, hogy mekkora egy isten irányító lesz belőle, és látszik is, hogy nem beszéltek hülyeséget. Abban biztos vagyok, hogy ahogyan PM, ő is nagyon simán felmegy 300 yard fölé (pláne, ha sikerülne előnyt szereznünk a meccsen, és fel kellene adniuk a futást, akkor még a 400-on sem lepődök meg), de benne is azt látom, és várom, hogy nem lesz több TD-ja, mint eladott labdája, akkor pedig lehet, hogy megint nem fog semmit érni a yardeső
PM-nél is lehet mondani, hogy nem állítottuk meg, de az csak a yardokra lenne igaz, mert volt négy 4. kísérlet, meg két interception. Pedig ott aztán a liga történetének egyik legjobb irányítója volt, a levédekezhetetlen Julius Thomasszal, a meccsenként 100 felett átlagoló, szintén rémálom matchup Demaryiusszal, az össze-vissza cikázó Sandersszel és a többiekkel. Ennél szerintem a Colts O nem jobb (igazából senkié sem), bár az igaz, hogy marhára nem ártott, hogy Hillmant úgy megfogtuk, ahogy. Szóval ha arra gondolsz, hogy Luckot nem fogjuk 250 passzolt yard alatt (de szerintem még 350 alatt sem) tartani, akkor egyetértek, de ha a Coltsot olyan 21-24 ponton tartjuk, akkor szerintem elmondhatjuk majd, hogy jól megállítottuk a támadósort. Pláne, ha olyan forgatókönyv lenne, mint a Denver ellen, hogy nagy hátrányból kell az ellenfélnek kapaszkodnia, és kb az a cél, hogy csak lassan engedjük előre az ellent, és úgy passzol PM 124 yardot a negyedik negyedben, hogy abból pontszerzés sem lesz. Na akkor pont nem érdekel, hogy 438-cal zár, és hú, már 14. alkalommal végzett legalább 400-zal, és ennyiszer még senki sem tudott.
Szóval én a pontokra leszek kíváncsi, illetve még inkább a meccs alakulására, mert ha pl sikerülne nagy előnyt kiépíteni a Colts ellen, és az utolsó negyedet úgy bukjuk el teszem azt 10–0-ra és 150 passzolt yardot engedve, hogy az igazából nem számít semmit, akkor még az sem zavar, ha látszólag sok lesz a pont meg a yard.
Ami még érdekel, hogy mennyire erőltetik a futást. Mert a Denver ellen mondjuk vadmalacul toltuk, de előtte azért szenvedtünk azzal meccsenként (remélem az érkezők stabilizálják majd ezt a részt, illetve a Colts fala talán azért nem lesz olyan erős). Ha jól megy, lehet, hogy nem erőltetik túl Luckot, és akkor hiába nem szerez 300 yardot, meg x TD-t, simán haladhat megállíthatatlanul a Colts. Remélem a legutóbbi arcunkat vesszük elő minden téren, jó lenne valami kis futást is találni, de az Indy ellen sem futkorásznak olyan durván a csapatok (98.1 yard, a 9. legkevesebb meccsenként). Ugyanakkor az is igaz, hogy ebben nyilván az is benne van, hogy azért sem, mert passzokkal elég jól lehet haladni ellenük. Ha a futások átlagát nézzük, akkor az engedett 4.4 yard kísérletenként már pont az ellenkező végletben 9., ezt pedig jó lenne, ha kihasználnánk. Nem kell Bradynek 300+ yardokat dobálnia, én annak is örülnék, ha a futójáték hozna egy 120+ yardot mondjuk.
A Colts futás elleni jó helyezése a yardokban kb olyan, mint amilyen jó volt nekünk a passz elleni az év elején. Persze, hogy kevés volt, de nem feltétlenül azért, mert elit egység lett volna, hanem mert szanaszét lehetett futni minket. Ez most picit javulni látszik, a sec pedig annak ellenére erősödni, hogy azóta visszaesett a yardokban elég csúnyán.
Szerencsénk lehet azzal is, hogy a Coltsnak a TE-k ellen idén nem igazán megy (Julius Thomas 3 TD egy negyed alatt, és 104 yard; Ertz 4/86; a Jax ellen mondjuk ez sem volt rossz; Walker 5/84, TD; Daniels 5/70; a Houston ellen megint nem rossz, bár az is igaz, hogy TE felé egy passz ment az egész meccsen, mert a WR-ek hozták a yardokat; a Bengalst ezen a téren is leszedtétek - Gresham 10/48; a Steelerst ezen a téren sem - Heath 7/112, TD; a Giants ellen mondjuk megint nem működött rosszul, Donnell 4/25), vagy mondjuk inkább úgy, hogy sokszor nagyon nem, párszor viszont egész jól. Kíváncsi vagyok, mekkora lehetőséget kap Wright, a magam részéről szívesen megnéznék egy Bengalshoz hasonló meccset, ahol tömjük a TE-ket (Gronko 6/100, TD, Wright 5/85, TD), és a két TE-s felállásokból futunk azért majd valamennyit. Edelman szerencsére a Denver ellen már maga mögött hagyta a dropitiszt, LaFell is azért gyakran mutat szép dolgokat, de én örülnék neki, ha most már Amendolának is igazán kijönne a lépés.
Nagyon jó lenne, ha nem aludnánk be a meccs elején 2-3 nullás támadással, akkor a D-nek is könnyebb dolga lehet, ami ugye könnyen hibákat szülhet, és pár labdaszerzés megint összejöhet. Remélem, mi nem adjuk el (de legalábbis kevesebbszer, mint a Colts), akkor pedig még idegenben is meglehet a meccs.

több mint 11 éve
Bakker, tényleg, my bad...Az a második évében volt. Első évében 16 meccsből 15-ön kezdett 106 elkapásért és 1355 yardért 😊undisputedlyArra a Reggie Wayne-re gondolsz, aki még a szezon fele előtt IR-re ment? 😊somoskovigStezLucktól nem igen lehet elvitatni a képességeit. Biztos, hogy egy-két éven belül Top2 irányító lesz. Már idén megdöntheti PM yard rekordját. Félelmetes.
Viszont azt is tegyük hozzá, hogy a liga leggyengébb csoportjában ment PO-ba. KC-nél pedig ugyanúgy kidőlt mindenki a meccsre, a fordítás ugyananynira volt a KC stáb és az ottani sérülések eredője, mint Luck képességeié. PLusz eddig mennyi PO meccsen mennyi INT-je van?
Lucknak ide lett hozva a college edzője, meg a college buddy is. Skill posztokon egy leendő HoF WR segítette az első évében végig. És azért az a védelem sem volt olyan szar sokszor...a liga egyig legjobb passrusherével...
Plusz az is visszatérő érv, hogy ha a Coltsnak jól megy, akkor Luck-ot HoF-ba, ha meg szarul, akkor fujj de szar mellette a csapat, és rájuk van kenve.
Na mindegy, bocs,hogy beleszóltam, szerintem Luck már most a liga egyik legjobbja, és ha nem jön sérülés, hamarosan a liga legjobbja is lesz, egy PM-hez hasonló karrierrel.undisputedly
több mint 11 éve
Én sosem tartoztam azok közé, akik Luckot védték, és inkább elővették a csapat többi részét, hogy legyen kit hibáztatni.StezLucktól nem igen lehet elvitatni a képességeit. Biztos, hogy egy-két éven belül Top2 irányító lesz. Már idén megdöntheti PM yard rekordját. Félelmetes.
Viszont azt is tegyük hozzá, hogy a liga leggyengébb csoportjában ment PO-ba. KC-nél pedig ugyanúgy kidőlt mindenki a meccsre, a fordítás ugyananynira volt a KC stáb és az ottani sérülések eredője, mint Luck képességeié. PLusz eddig mennyi PO meccsen mennyi INT-je van?
Lucknak ide lett hozva a college edzője, meg a college buddy is. Skill posztokon egy leendő HoF WR segítette az első évében végig. És azért az a védelem sem volt olyan szar sokszor...a liga egyig legjobb passrusherével...
Plusz az is visszatérő érv, hogy ha a Coltsnak jól megy, akkor Luck-ot HoF-ba, ha meg szarul, akkor fujj de szar mellette a csapat, és rájuk van kenve.
Na mindegy, bocs,hogy beleszóltam, szerintem Luck már most a liga egyik legjobbja, és ha nem jön sérülés, hamarosan a liga legjobbja is lesz, egy PM-hez hasonló karrierrel.undisputedly
A Colts topikba nem írok már egy ideje, de ha megtalálod az előtte esedékes HSZ-eim, láthatod, hogy én vagyok az, aki még 350 yard és 3 TD után is talál kivetnivalót Luckba. Nem azért, mert jó dolog osztani az észt, de hiába király a srác, ha hibázik, vegyük észre. De ugyanígy vagyok szinte mindenkivel.
Szerintem is az egyik legjobb játékos Luck, és igazából most már baromira nem érdekelnek a számai, holott élete szezonját futja. A számok nem mutatják meg, hogy a gyerek a pályán egy-egy rossz megmozdulás után azonnal tiszta fejjel megy vissza a pályára, a semmiből ment meg játékokat, a semmiből csinál nagy játékokat, és sokadik mérkőzését hozza vissza a semmiből. Nyilván van mellette másik 10 játékos az offenseben, egyedül nem sikerülne, de egyedül Bradynek, Manningnek, senkinek sem sikerülne.
Viszont arra, hogy Luckot ilyen téren megszólja valaki úgy, hogy látszik, a Colts legutóbbi 3 idényéből összesen tíz meccset sem látott, arra reagálni fogok. Luck a legnagyobb kedvencem, ennek ellenére látom a hibáit, hogy miben kell javulnia, de könyörgöm, azért ne olyanokkal jöjjünk már, amikkel.
Inkább nézze meg mindenki, hogy Luck melyik évben mennyit fejlődött. Félelmetes.
És a gyereknek továbbra is a harmadik éve ez. Ő harmadik évében játszik úgy, mint sokan a 8-10. idényükben.
Kikapunk vasárnap? Nem érdekel. A Pats szerintem jobb csapat, ergo papírforma eredmény születik. Úgy mentünk neki az évnek, hogy a Broncos és a Pats kurva jól erősített offseasonban, mi csak gyengültünk. Ehhez képest bőven jobban teljesít a csapat a vártnál, szavunk nem lehet. És továbbra is tartom, hogy nekünk nem a Pats elleni meccset kell megnyernünk. Még nem.
több mint 11 éve
Az a második évében volt. Első évében 16 meccsből 15-ön kezdett 106 elkapásért és 1355 yardért 😊Arra a Reggie Wayne-re gondolsz, aki még a szezon fele előtt IR-re ment? 😊somoskovigStezLucktól nem igen lehet elvitatni a képességeit. Biztos, hogy egy-két éven belül Top2 irányító lesz. Már idén megdöntheti PM yard rekordját. Félelmetes.
több mint 11 éve
Arra a Reggie Wayne-re gondolsz, aki még a szezon fele előtt IR-re ment? 😊StezLucktól nem igen lehet elvitatni a képességeit. Biztos, hogy egy-két éven belül Top2 irányító lesz. Már idén megdöntheti PM yard rekordját. Félelmetes.