New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.vassadi
Szerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?DoM
Szerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.vassadi
Milyen lett volna a kevésbé finom? 😊)

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.vassadi
Szerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?DoM
Szerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 490 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Meg a Dowling pick is milyen jól bejött. Nekem nem tetszik.kolok1972
Igen, én is tartok tőle, hogy megint sikerült a kórházválogatott oszlopos tagját magunkhoz csábítani. Két térdszalagszakadás azt jelenti, hogy a következőnél game over. 😕

Ja és ezért szeretem a mock draftokat.
több mint 12 éve
Nem felesleges az, legalább is, akinek mindenképp végig kell bírnia az egészet, annak teljesen mindegy, mikor húzunk 😀

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
Nem tudom, hogy unalmas-e, de én szeretem, ha vannak extra pickjeink, főleg, ha jó a draft 😊
Egyelőre még próbálom emészteni ezt a választást, de pár nap múlva majd úgyis örülök ennek isWyatt
A plusz cetliket én is, már ha megfelelő az ellenérték a cserepartnertől, de a felesleges virrasztást kevésbé. 😊
Végigolvasva a ismertetőjét meg van benne a potenciál, kérdés, megfelelően ki tudjuk-e használni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 153 — Pats fan
Meg a Dowling pick is milyen jól bejött. Nekem nem tetszik.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 50 254 — Whoops, looks like something went wrong.
Jobb? 😊Wyatt
Ha rendben lesznek a térdei akkor feltétlenül.Boston
Mondjuk két ACL szakadás után BB-ék helyében nem biztos, hogy itt elvittem volna, főleg amikor Gronkoval is évek óta szívnak, szintén újoncként volt némi red flagje a sérülékenységével.
Tény, hogy az emberetek egy állat, csak bírja is egészségesen. AKkor nem jártok vele rosszul.

több mint 12 éve
Nem tudom, hogy unalmas-e, de én szeretem, ha vannak extra pickjeink, főleg, ha jó a draft 😊
Egyelőre még próbálom emészteni ezt a választást, de pár nap múlva majd úgyis örülök ennek is

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 168 — vaccpáör fan
Szerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
Végre nem a szokásos unalmas letrade!
Örülök, hogy húztunk, DE need is volt, a sérülékenységét remélhetőleg letudta évekre..
Holnap sem fogunk unatkozni, az biztos.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jobb? 😊Wyatt
Ha rendben lesznek a térdei akkor feltétlenül.

Do your job
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.
több mint 12 éve
Jobb? 😊

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Még egész jó lehet ez, csak könyörgöm ne reacheljük be egyik TE-t sem...

Do your job
több mint 12 éve
Castleai01 New England Patriots 1 648 — Patriots fan
Én bizony nem bánnék egy ilyen "cserét"...
Láttam egy-két Tampa meccset tavaly vele és egész jó benyomást tett rám...
Már több tapasztalata van éles helyzetben mint Mallett-nek és ami leginkább tetszett benne hogy egyáltalán nem "sz...rta össze magát" nyomás alatt (márpedig az volt bőven...) az utolsó tizedmásodpercig kivárt a dobásokkal, olyan "Bradys" érzésem volt azokban a pillanatokban...
Egy az egyben is jobban jönnénk ki belőle szerintem, főleg ha még extra picket is "kapnánk" így...
Kíváncsi leszek, de szerintem nem lesz belőle semmi sajnos.. 😕

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
😊)))  profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/08/despite-talk-of-glennon-to-new-england-no-trade-is-in-the-works/
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Mallett-ért mit kaphatunk? 5. kör?
Én nagyon nem szeretnék 1. vagy 2. körös QB draftot egy ilyen jó draft classban. Menjen csak nyugodtan a BPA szinte poszttól függetlenül. Főleg, hogy ha az elején jön QB akkor szinte tuti, hogy már Brady-t csak két évig látjuk játszani és erre a két évre se kap meg minden támogatást, hanem már az utána következő érára készülnénk. De ha Mettenberg lecsúszna a 3. körig akkor ő vele kibékülnék, de sajnos nem fog.
több mint 12 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 182 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Flúgos draft jön úgy érzem..... mondjuk mikor nem? 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Egyes források szerint közel a megállapodás, hogy Mallett menjen Houstonba.winston
Na akkor nem kell letradelni legalább extra pickekért. 😀 Vajon Carrt vagy Teddyt visitek az első körben Mallett (és majd Brady) utódnak?iktriad
már félretettem egy manziel mezre 😉winston
Manciért nagyon fel kellene menni, és nem lenne őt szívem sokáig padon látni. Bridgewaterre látok most esélyt. Mallettnek meg örülnék, remélem, Houstonban igazolja majd, miért bíztunk benne sokan, hogy ő helyettesítheti Bradyt

több mint 12 éve
Egyes források szerint közel a megállapodás, hogy Mallett menjen Houstonba.winston
Na akkor nem kell letradelni legalább extra pickekért. 😀 Vajon Carrt vagy Teddyt visitek az első körben Mallett (és majd Brady) utódnak?iktriad
már félretettem egy manziel mezre 😉
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na akkor nem kell letradelni legalább extra pickekért. 😀 Vajon Carrt vagy Teddyt visitek az első körben Mallett (és majd Brady) utódnak?
több mint 12 éve
Egyes források szerint közel a megállapodás, hogy Mallett menjen Houstonba.
több mint 12 éve
Sherman szerződése alapján nem lesz nehéz ügy megállapodni Revissel a következő szezonra, ha meg akarunk - lehet tudni az irányszámokat -, csak kifizetni lesz elég borsos 😊 (Bár a Patsnek ez az év is 12 misibe kerül, ha nincs hosszabbítás.) 10 misi egy jó CB/év, mi lesz ennek a vége?Burkus
Mondjuk azt nem tudom mit fog csinálni a Seahawks 2015-ben, amikor Wilson is új szerződést kap. Harvin, Thomas, Sherman és Wilson el fog vinni 50 misit.zinedine5
Ez előre látható volt, az a paradicsomi állapot, hogy fél millákért rohangálnak pro bowler kaliberű emberkék náluk a pályán, nem sokáig tartható. Az lesz a kérdés majd náluk amit Wyatt írt. A sztárokat meg tudják tartani, ez nem probléma, még Wilson mellett is. A kiegészítő embereket viszont aligha, úgyhogy van még kb. 1 évük, aztán vagy Wilson eljut egy olyan szintre ahol képesek vele hozni a meccseket és akkor lehet dinasztia, vagy visszaesnek. Kaepernick-nél Friscoban ugyanez a szitu.
peterk2005
Lehet félreérthető voltam. Nyilván nem ez az ötven misi lesz a gond, hanem a fennmaradó 49 hely a rosteren. Azért elkél majd egy O-fal, hamár 15 körül keres a QB, aztán egy jó D-line nélkül baszhatják majd a kurva drága DB sorukat. Persze jó draftokkal valamennyire ellen lehet ezt súlyozni, de nem lesz könnyű. Persze legyen ez az ő bajuk.zinedine5
Igen, de a legnagyobb értékeket a csapat azért próbálja magánál tartani, legfeljebb a kevésbé értékeseken spórol. Ebben az esélykiegyenlítős játékban nem működik az hosszú távon, hogy mindenkit meg tudsz tartani, ők úgy érezték, hogy nekik fontosabb Sherman a csapat szempontjából, mint teszem aztán egy jó támadófalember. Mondjuk náluk szerintem pont azt is lehet érezni, hogy a DB-sor annyira jó, hogy elég egy gyengébb DL is elé, és a két egység bőven kisegíti egymást annyira, hogy az ellennek játszania se legyen kedve. Lehet, hogy ők úgy látják, hogy egy premier pass rusher+közepes CB párosnál többet tud adni a közepes pass rusher+premier CB kettős. Aztán majd kiderül, hogy igazuk lesz-e, de mivel ez nem nálunk van, csak remélhetjük, hogy nem 😊

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 619 — Ajmo Vatreni
Sherman szerződése alapján nem lesz nehéz ügy megállapodni Revissel a következő szezonra, ha meg akarunk - lehet tudni az irányszámokat -, csak kifizetni lesz elég borsos 😊 (Bár a Patsnek ez az év is 12 misibe kerül, ha nincs hosszabbítás.) 10 misi egy jó CB/év, mi lesz ennek a vége?Burkus
Mondjuk azt nem tudom mit fog csinálni a Seahawks 2015-ben, amikor Wilson is új szerződést kap. Harvin, Thomas, Sherman és Wilson el fog vinni 50 misit.zinedine5
Ez előre látható volt, az a paradicsomi állapot, hogy fél millákért rohangálnak pro bowler kaliberű emberkék náluk a pályán, nem sokáig tartható. Az lesz a kérdés majd náluk amit Wyatt írt. A sztárokat meg tudják tartani, ez nem probléma, még Wilson mellett is. A kiegészítő embereket viszont aligha, úgyhogy van még kb. 1 évük, aztán vagy Wilson eljut egy olyan szintre ahol képesek vele hozni a meccseket és akkor lehet dinasztia, vagy visszaesnek. Kaepernick-nél Friscoban ugyanez a szitu.
peterk2005
Lehet félreérthető voltam. Nyilván nem ez az ötven misi lesz a gond, hanem a fennmaradó 49 hely a rosteren. Azért elkél majd egy O-fal, hamár 15 körül keres a QB, aztán egy jó D-line nélkül baszhatják majd a kurva drága DB sorukat. Persze jó draftokkal valamennyire ellen lehet ezt súlyozni, de nem lesz könnyű. Persze legyen ez az ő bajuk.
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 713 — balazs.t85@gmail.com
Feltradelünk a HOU helyére és behúzzuk 1/1-el Clowney-t. Nem is értem miért nem ezt tartják a legvalószínűbbnek :cool: