New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Csakhogy ne írja le mindenki egyből Tebowt: Nem tudom ki néz innen soccert, de már több helyen is láttam hogy a rajongók párhuzamot vélnek felfedezni ezen ügy és a Casillas-López "csata" között 😛 Mondván ott sem vették komolyan kezdetben Lópezt.. 😊Kíváncsi leszek TT-re, na.

több mint 12 éve
Megkövetem Sobri Jóskát 😉 Minden tekintetben, ha beválik TT akkor pedig vendégem egy üveg jófajta viszkire 😊
több mint 12 éve
a fétis az fétis... TE-t nem bocsájtunk el 😉Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀Spigonemnem
bowl.hu/tebow_a_patriotaknaljjncaa
több mint 12 éve
Sobri most Wade-del van elfoglalva, de mindjárt itt lesz, mert jók a radarjai 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Bazd, kész vagyok.OK, JMD "nevelgetheti" mondjuk két évig.
Ettől még rohadtul nem éri meg, a médiafelhajtás miatt...
több mint 12 éve
Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀Spigonemnem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀
több mint 12 éve
Ilyenkor hol van Sobri betyár?ulpianusnekem is ez ugrott be egyből, mikor megláttam a hírt: Sobri.
több mint 12 éve
a legjobb helyre került sobri szempontjából.... ennek örülni kéne-e vagy nem? 😀ghstzRnem lehet majd bírni vele a topikban. szerencsére edzettek vagytok már 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
a legjobb helyre került sobri szempontjából.... ennek örülni kéne-e vagy nem? 😀

több mint 12 éve
Ilyenkor hol van Sobri betyár?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Az utolsó láncszem is a helyére került 😀
több mint 12 éve
Rapoport szerint Belichick leigazolta Tebow-t... még akár várható is volt a Hate Tebow yahoo cikk után.DoMSchefter már tényként írja. No comment. 😀
több mint 12 éve
Rapoport szerint Belichick leigazolta Tebow-t... még akár várható is volt a Hate Tebow yahoo cikk után.
több mint 12 éve
Engem mondjuk nem is zavar, hogy épp nincs semmi hír Gronko legújabb hülyeségéről 😀Bár Edelman remélem bebaszva nem törte el megint valamijét 😀

több mint 12 éve
Spikes - ahogy várható volt - bejelentkezett az OTA-ra.Olyan csend van, hogy már ez is hír.
több mint 12 éve
Eddsben azért ennél jóval nagyobb fejlődési lehetőségek vannak/voltak - ha képes lenne járni.akkor férnek még a rosterra! 😊mascherano"The Patriots added another linebacker, A.J. Edds, to the roster on Thursday. " (Innen)Ne légy igazságtalan, mindig szükség lehet egy kizárólag ST-ben használható LB-re, a meglévő három ugyanilyen játékos mellé.zinedine5
Mindkét ACL-je szakadt már el, nem sok jót ígér.Gogo
több mint 12 éve
akkor férnek még a rosterra! 😊"The Patriots added another linebacker, A.J. Edds, to the roster on Thursday. " (Innen)Ne légy igazságtalan, mindig szükség lehet egy kizárólag ST-ben használható LB-re, a meglévő három ugyanilyen játékos mellé.zinedine5
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
"The Patriots added another linebacker, A.J. Edds, to the roster on Thursday. " (Innen)Ne légy igazságtalan, mindig szükség lehet egy kizárólag ST-ben használható LB-re, a meglévő három ugyanilyen játékos mellé.
több mint 12 éve
Rostermozgások:"The Patriots announced on Wednesday that they've released rookie running back Akeem Shavers." (Innen)
UDFA volt (a Bucs-tól claimelve), nem sikerült bizonyítania.
"The Patriots added another linebacker, A.J. Edds, to the roster on Thursday. " (Innen)
Mindkét ACL-je szakadt már el, nem sok jót ígér.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."