New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.

több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Tebow azért jött a New Englandba mert látta hogy innen könnyebb eljutni Jacksonvillebe 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Nem, mert a barom követő előbb-utóbb úgy is rákezdenek majd a "Trade for Teboww" notára, főleg mikor látják majd, hogy 2-3 yardos futásokra fogják használni, mint Denverben az első meccsein...

De ezzel be is fejezem a Timmy szapulást.iktriad
Végülis, ha mindent megjósolsz, és annak ellenkezőjét is, mi bajod lehet?
És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!Sobri Jóska
Nono, kifelejtetted hogy a 0 pályán töltött snappet QB poszton értettem. Futni RBként is lehet. Nem szorítasz logikai sarokba! 😀iktriad
Kezdődik ...Nehéz idők jönnek a mezei topikolvasókra...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem, mert a barom követő előbb-utóbb úgy is rákezdenek majd a "Trade for Teboww" notára, főleg mikor látják majd, hogy 2-3 yardos futásokra fogják használni, mint Denverben az első meccsein...

És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!Sobri Jóska
Nono, kifelejtetted hogy a 0 pályán töltött snappet QB poszton értettem. Futni RBként is lehet. Nem szorítasz logikai sarokba! 😀
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 846 — #NoStress

És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
Megjött az email, amire évek óra vártam:

Sobri Jóska
garnitúra rendel?
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

De ezzel be is fejezem a Timmy szapulást.
több mint 12 éve

Sobri Jóska
Szerintem ezzel a számmal rendeld majd meg a mezt, kb ennyi snapet fog TT játszani QBként a Patsben. (Én kérek elnézést magam miatt)iktriad
Neked a butuska próféciák helyett nem örömujjonganod kéne, hogy nem a Jax-be ment Tebow, és így nem rombolta le azt az évek óta tart tudatos, és előrelátó építkezést, ami a jelenlegi jacksonville-i csodacsapatot eredményezte?

Ha akarsz fogadhatunk 1:1-be, hogy több snapje lesz karácsonyig, mint a mezszáma.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én ilyet kaptam

több mint 12 éve

Sobri Jóska
Szerintem ezzel a számmal rendeld majd meg a mezt, kb ennyi snapet fog TT játszani QBként a Patsben. (Én kérek elnézést magam miatt)
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Hát igen, hiszen mindenki álma lenne most a Jagsbe menni a Patriots helyett...Wyatt
Kafka esélyei nálunk jobbak, mint nálatok.
Kyle Love meg úgy tűnik nagyon is harcképes lesz idén. Szóval köszi, hogy kiraktátok. 😀
több mint 12 éve
Hát igen, hiszen mindenki álma lenne most a Jagsbe menni a Patriots helyett...

több mint 12 éve
Természetesen Mike Kafka -> Jaguars. In your face, Timmy.
(4. ex-patrióta, akit összekukázunk. Zsinórban.)
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tebow és Mellett tényleg érdekes duó, kb. egymás ellentétei. 😀iktriad
Passzjátékot tekintve kb. mindkettő repertoárja annyiból áll NFL szinten, hogy 15-30 yard előre oszt' valaki csak elkapja. Lábmunka, komplex védelmek olvasása, rövid és középpasszok pontosságán növelée a dobótechnika csiszolásával. Ugyanazok a kihívások előtt állnak, ugyanazt kell megtanulniuk az iskolapadban. Egymáshoz képest hol állnak, arra majd a premeccseken gondolom csak láthatunk példát.DoM
Mallett két év alatt csak ennyit fejlődött volna? 😮
több mint 12 éve
Mondjuk mókás ez a nagy médiacirkuszos történet
Mert akkor marha nagy kuss volt ám, amikor egyszerre megszereztük Ocsót meg Big Alt, vagy amikor Mosst, Stallwortht, Welkert, meg AD-t, vagy amikor elment Moss és jött vissza Branch 😊

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 815 — capitaine du château de Vienne 1487
"After about the 14th straight Tebow question, Belichick said, "I think we’ve already talked enough about him ... I think I’ve covered it. Anything else?" Bírom az Öreget. 😊kolok1972
rém kínos volt az egész. aki megkérdezte, hogy tebow kiszorítja-e mallett-t a másodikszámú iránytó posztjáról az vajon melyik bolygóról érkezett?DoM
Biztos Floridából jött. 😀iktriad
Jah, Hörni volt - adott neki egy ötöst, hogy jelentkezzen 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
"After about the 14th straight Tebow question, Belichick said, "I think we’ve already talked enough about him ... I think I’ve covered it. Anything else?" Bírom az Öreget. 😊kolok1972
rém kínos volt az egész. aki megkérdezte, hogy tebow kiszorítja-e mallett-t a másodikszámú iránytó posztjáról az vajon melyik bolygóról érkezett?DoM
Biztos Floridából jött. 😀
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 319 — Bears & Illinois fan
Miután Brady nem dob td-t két meccsen (ezzel megszakad a sorozata), magába roskad, így Tebow a 3. héten kezdeni fog....... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
rém kínos volt az egész. aki megkérdezte, hogy tebow kiszorítja-e mallett-t a másodikszámú iránytó posztjáról az vajon melyik bolygóról érkezett?
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
"After about the 14th straight Tebow question, Belichick said, "I think we’ve already talked enough about him ... I think I’ve covered it. Anything else?" Bírom az Öreget. 😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Austin Collie jön workoutra. Szegénynek inkább vissza kéne vonulnia.
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Én is azon az állásponton vagyok, hogy el tudjuk kerülni a média cirkuszt, de már a második postot rakja ki Tebowról a Pats facebook oldal, mint ha Megatron jött volna. Így pedig nem lesz egyszerű
(Az 5-ös mezt kapta)

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 815 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Schefter szerint TT 2 évre írt alá, ebből pontosan 0 $ a garantált összeg.

No comment!