New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Congratulations @timtebowKeep the winning attitude.
— Evander Holyfield (@holyfield) 2013. június 11.több mint 12 éve
Tebow azért jött a New Englandba mert látta hogy innen könnyebb eljutni Jacksonvillebe 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Kezdődik ...Nehéz idők jönnek a mezei topikolvasókra...Nono, kifelejtetted hogy a 0 pályán töltött snappet QB poszton értettem. Futni RBként is lehet. Nem szorítasz logikai sarokba! 😀iktriadNem, mert a barom követő előbb-utóbb úgy is rákezdenek majd a "Trade for Teboww" notára, főleg mikor látják majd, hogy 2-3 yardos futásokra fogják használni, mint Denverben az első meccsein...Végülis, ha mindent megjósolsz, és annak ellenkezőjét is, mi bajod lehet?
De ezzel be is fejezem a Timmy szapulást.iktriad
És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!Sobri Jóska
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Nono, kifelejtetted hogy a 0 pályán töltött snappet QB poszton értettem. Futni RBként is lehet. Nem szorítasz logikai sarokba! 😀Nem, mert a barom követő előbb-utóbb úgy is rákezdenek majd a "Trade for Teboww" notára, főleg mikor látják majd, hogy 2-3 yardos futásokra fogják használni, mint Denverben az első meccsein...Végülis, ha mindent megjósolsz, és annak ellenkezőjét is, mi bajod lehet?
És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!Sobri Jóska
több mint 12 éve
Nem, mert a barom követő előbb-utóbb úgy is rákezdenek majd a "Trade for Teboww" notára, főleg mikor látják majd, hogy 2-3 yardos futásokra fogják használni, mint Denverben az első meccsein...Végülis, ha mindent megjósolsz, és annak ellenkezőjét is, mi bajod lehet?
És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!
több mint 12 éve
Megjött az email, amire évek óra vártam:garnitúra rendel?
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Nem, mert a barom követő előbb-utóbb úgy is rákezdenek majd a "Trade for Teboww" notára, főleg mikor látják majd, hogy 2-3 yardos futásokra fogják használni, mint Denverben az első meccsein... De ezzel be is fejezem a Timmy szapulást.
több mint 12 éve
Neked a butuska próféciák helyett nem örömujjonganod kéne, hogy nem a Jax-be ment Tebow, és így nem rombolta le azt az évek óta tart tudatos, és előrelátó építkezést, ami a jelenlegi jacksonville-i csodacsapatot eredményezte?Megjött az email, amire évek óra vártam:Szerintem ezzel a számmal rendeld majd meg a mezt, kb ennyi snapet fog TT játszani QBként a Patsben. (Én kérek elnézést magam miatt)iktriad
Sobri Jóska
Ha akarsz fogadhatunk 1:1-be, hogy több snapje lesz karácsonyig, mint a mezszáma.
több mint 12 éve
Megjött az email, amire évek óra vártam:Szerintem ezzel a számmal rendeld majd meg a mezt, kb ennyi snapet fog TT játszani QBként a Patsben. (Én kérek elnézést magam miatt)
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Hát igen, hiszen mindenki álma lenne most a Jagsbe menni a Patriots helyett...WyattKafka esélyei nálunk jobbak, mint nálatok.
Kyle Love meg úgy tűnik nagyon is harcképes lesz idén. Szóval köszi, hogy kiraktátok. 😀
több mint 12 éve
Hát igen, hiszen mindenki álma lenne most a Jagsbe menni a Patriots helyett...

több mint 12 éve
Természetesen Mike Kafka -> Jaguars. In your face, Timmy.(4. ex-patrióta, akit összekukázunk. Zsinórban.)
több mint 12 éve
Mallett két év alatt csak ennyit fejlődött volna? 😮Tebow és Mellett tényleg érdekes duó, kb. egymás ellentétei. 😀iktriadPasszjátékot tekintve kb. mindkettő repertoárja annyiból áll NFL szinten, hogy 15-30 yard előre oszt' valaki csak elkapja. Lábmunka, komplex védelmek olvasása, rövid és középpasszok pontosságán növelée a dobótechnika csiszolásával. Ugyanazok a kihívások előtt állnak, ugyanazt kell megtanulniuk az iskolapadban. Egymáshoz képest hol állnak, arra majd a premeccseken gondolom csak láthatunk példát.DoM
több mint 12 éve
Mondjuk mókás ez a nagy médiacirkuszos történetMert akkor marha nagy kuss volt ám, amikor egyszerre megszereztük Ocsót meg Big Alt, vagy amikor Mosst, Stallwortht, Welkert, meg AD-t, vagy amikor elment Moss és jött vissza Branch 😊

több mint 12 éve
Jah, Hörni volt - adott neki egy ötöst, hogy jelentkezzen 😉Biztos Floridából jött. 😀iktriad"After about the 14th straight Tebow question, Belichick said, "I think we’ve already talked enough about him ... I think I’ve covered it. Anything else?" Bírom az Öreget. 😊kolok1972rém kínos volt az egész. aki megkérdezte, hogy tebow kiszorítja-e mallett-t a másodikszámú iránytó posztjáról az vajon melyik bolygóról érkezett?DoM

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Biztos Floridából jött. 😀"After about the 14th straight Tebow question, Belichick said, "I think we’ve already talked enough about him ... I think I’ve covered it. Anything else?" Bírom az Öreget. 😊kolok1972rém kínos volt az egész. aki megkérdezte, hogy tebow kiszorítja-e mallett-t a másodikszámú iránytó posztjáról az vajon melyik bolygóról érkezett?DoM
több mint 12 éve
Miután Brady nem dob td-t két meccsen (ezzel megszakad a sorozata), magába roskad, így Tebow a 3. héten kezdeni fog....... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
"After about the 14th straight Tebow question, Belichick said, "I think we’ve already talked enough about him ... I think I’ve covered it. Anything else?" Bírom az Öreget. 😊kolok1972rém kínos volt az egész. aki megkérdezte, hogy tebow kiszorítja-e mallett-t a másodikszámú iránytó posztjáról az vajon melyik bolygóról érkezett?
több mint 12 éve
"After about the 14th straight Tebow question, Belichick said, "I think we’ve already talked enough about him ... I think I’ve covered it. Anything else?" Bírom az Öreget. 😊
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Austin Collie jön workoutra. Szegénynek inkább vissza kéne vonulnia.
több mint 12 éve
Én is azon az állásponton vagyok, hogy el tudjuk kerülni a média cirkuszt, de már a második postot rakja ki Tebowról a Pats facebook oldal, mint ha Megatron jött volna. Így pedig nem lesz egyszerű(Az 5-ös mezt kapta)

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Schefter szerint TT 2 évre írt alá, ebből pontosan 0 $ a garantált összeg.No comment!
Sobri Jóska