New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
tomi, én azt mondanám hogy ez a Pats O vs 49ers D ellen dől el. fordítva is érdekes lesz.peteySzvsz szívfájdalom nélkül fogjátok nyomni a nickel-t és a dime-ot és a 4 man rush-t, a 49ers védekezik futás ellen a legjobban ezekben a felállásokban. Ha a Pats futójátéka ennek ellenére meg fog élni, akkor tényleg a teljes Pats O vs 49ers D párharcon lesz a hangsúly.
Érdekes meccs lesz, az biztos.
Btw, hogy bírja a csapat a hideg, esős időt és a komoly időeltolódást együtt?
Robilluma, Gostkowski ennyire csak nem lesz béna.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Elképesztő meccs volt őrült végjátékkal:Remélem a végeredmény is hasonló lesz 😀RobillumaGondolom, nem a pro style győzött. Szégyentelen! 😀tomi-tomi

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Wyatt, Manningham valszeg nem lesz, de nem is értem Crabtree-nek miért is kell elitnek lenni? stabilan halad az 1000 yardos szezon felé. lassan ott tartunk ha már valaki nem elit az szar. más is elkarcolgat "elit" WR nélkül. az hogy VD-t miért nem játszatja többet az OC nem tudom, de ő(elit) és Walker bizony top kategória. ja meg Gore a másik E kategóriás. helyetekben a futás ellen helyeznék hangsúlyt nem az elkapókra.akokr ő volt a BPA, az más kérdés hogy egy darab PS meccsen nem játszott meg holdoutolt. de a potenciál ott van, ő ugye RAC-ban volt jó, nem a sebessége miatt volt veszélyes. idén is csinálja a jobbnál jobb playeket. megbízható és ez sokat számít.
Top10-ben joggal vár az ember kiemelkedő elkapót szerintem 😊 Mondjuk az 1000 yard most már illene is neki, de ha nem azért húz az ember 1/10-zel elkapót, hogy legyen éveken belül egy elit játékosa a poszton, akkor elég felesleges olyan magasan megszerezni 😊
Nyilván nem pass heavy-csapat, meg Gore-ra és a futójátékra nagyon figyelni kell, meg Davisnek is lesz szerintem szép megmozdulása ellenünk (nem is egy), csak szimplán nem mondanám rá azt, hogy ilyen alakulattal nem találkoztunk, Burkus utalásából viszont már-már elitsornak tűnhetett (arra kívántam csak reagálni)
Jobban zavar a másik oldal, hogy mit kezdünk Smithékkel, meg a „harmatos” belső LB-itekkel 😀 😀Wyatt
de értettem mit akartál mondani, hogy nem lenézted 😊
tomi, én azt mondanám hogy ez a Pats O vs 49ers D ellen dől el. fordítva is érdekes lesz.
több mint 13 éve
Viszont a CB-k is egész jól védekeznek futás ellen 😊Én egyébként a Frisco helyében tuti Smith-t játszatnám Kaepernick helyett, aki ha sokat futkos, az end-jeink meg a Spikes, Mayo, Hightower hosszabb időre helyre fogja tenni. BurkusA múlt hétről:
Kaepernick csak egy fénysebességnyivel gyorsabb a leggyorsabb LBteknél 😊 És nem hiszem, h Harbaugh majd egy A gapen akarja majd átpasszírozni Spikes-on keresztül.
A meccs amúgy tisztára olyan lesz, mint a 2010-es Boise State-Nevada, csak egy szinttel feljebb.
Pro style vs Pistol, a konf győzelem volt a tét (és a Boise-nak talán a BCS döntő), a legjobb győzelmi mutatóval rendelkező tisztán zsebQB, Kellen Moore vs Kaepernick, az első QB, aki 3000+ passzolt yard mellé 1200+ yardot futott.
Az első osztály talán legjobb pro style edzője, Chris Petersen vs Chris Ault, a pistol offense guruja ellen.
Remélem a végeredmény is hasonló lesz 😀Robilluma
(Mondjuk Mayo 4.56-ot futott, szélsebes Colin meg 4.53-at 40-en)

több mint 13 éve
Remélem a végeredmény is hasonló lesz 😀RobillumaGondolom, nem a pro style győzött. Szégyentelen! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Én egyébként a Frisco helyében tuti Smith-t játszatnám Kaepernick helyett, aki ha sokat futkos, az end-jeink meg a Spikes, Mayo, Hightower hosszabb időre helyre fogja tenni. BurkusA múlt hétről:
Kaepernick csak egy fénysebességnyivel gyorsabb a leggyorsabb LBteknél 😊 És nem hiszem, h Harbaugh majd egy A gapen akarja majd átpasszírozni Spikes-on keresztül.
A meccs amúgy tisztára olyan lesz, mint a 2010-es Boise State-Nevada, csak egy szinttel feljebb.
Pro style vs Pistol, a konf győzelem volt a tét (és a Boise-nak talán a BCS döntő), a legjobb győzelmi mutatóval rendelkező tisztán zsebQB, Kellen Moore vs Kaepernick, az első QB, aki 3000+ passzolt yard mellé 1200+ yardot futott.
Az első osztály talán legjobb pro style edzője, Chris Petersen vs Chris Ault, a pistol offense guruja ellen.
Remélem a végeredmény is hasonló lesz 😀

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
ja meg Gore a másik E kategóriás. helyetekben a futás ellen helyeznék hangsúlyt nem az elkapókra.Emiatt ne aggódj! BB újonc QB ellen kiemelten ügyel arra, hogy passzra kényszerítse. Ilyen felállású futójáték ellen tavaly kétszer is gyakorolhatott a Pats Def. Egy negyed után ráéreztek az ízére. Amennyivel Kaepernick jobban dob, mint Tebow, annyival jobb a mostani passzvédekezésünk a tavalyinál.
petey
Ez a meccs szerintem sokkal inkább a 49-ers passz elleni védekezése és a Pats passz játéka közötti harcban fog eldőlni.
több mint 13 éve
Top10-ben joggal vár az ember kiemelkedő elkapót szerintem 😊 Mondjuk az 1000 yard most már illene is neki, de ha nem azért húz az ember 1/10-zel elkapót, hogy legyen éveken belül egy elit játékosa a poszton, akkor elég felesleges olyan magasan megszerezni 😊???Az egész támadó sorotok az 😀undisputedlyMondjuk ez sem az a megállíthatatlan elkapósor, Crabtree nem rossz, de messze nem az a játékos, amit reméltek, hogy lesz (messze nem elit), Manningham se rossz, de azért nem kiemelkedő, Moss sem az már, aki nálunk volt (de finom voltam)de azt vágjátok hogy mi nem az a szétbombázós offense vagyunk 😀
Vernon Davis mondjuk jó nagy állat, de Kaepernickkel közösen 19 yardot hoztak össze az elmúlt három mérkőzésen.Wyatt
ez most úgy hangzott hogy fostalicska WR-eink vannak 😂petey
majd meglátjuk jövő héten mikor a kertitörpétek be lesz hajtogatva, és kaptok egy sallert. legalább mi nem szedünk Adderalt hogy jók legyünk.
Wyatt, Manningham valszeg nem lesz, de nem is értem Crabtree-nek miért is kell elitnek lenni? stabilan halad az 1000 yardos szezon felé. lassan ott tartunk ha már valaki nem elit az szar. más is elkarcolgat "elit" WR nélkül. az hogy VD-t miért nem játszatja többet az OC nem tudom, de ő(elit) és Walker bizony top kategória. ja meg Gore a másik E kategóriás. helyetekben a futás ellen helyeznék hangsúlyt nem az elkapókra.
petey
Nyilván nem pass heavy-csapat, meg Gore-ra és a futójátékra nagyon figyelni kell, meg Davisnek is lesz szerintem szép megmozdulása ellenünk (nem is egy), csak szimplán nem mondanám rá azt, hogy ilyen alakulattal nem találkoztunk, Burkus utalásából viszont már-már elitsornak tűnhetett (arra kívántam csak reagálni)
Jobban zavar a másik oldal, hogy mit kezdünk Smithékkel, meg a „harmatos” belső LB-itekkel 😀 😀

több mint 13 éve
Dehogynem szeditek, csak még nem buktatok le.???Az egész támadó sorotok az 😀undisputedlyMondjuk ez sem az a megállíthatatlan elkapósor, Crabtree nem rossz, de messze nem az a játékos, amit reméltek, hogy lesz (messze nem elit), Manningham se rossz, de azért nem kiemelkedő, Moss sem az már, aki nálunk volt (de finom voltam)de azt vágjátok hogy mi nem az a szétbombázós offense vagyunk 😀
Vernon Davis mondjuk jó nagy állat, de Kaepernickkel közösen 19 yardot hoztak össze az elmúlt három mérkőzésen.Wyatt
majd meglátjuk jövő héten mikor a kertitörpétek be lesz hajtogatva, és kaptok egy sallert. legalább mi nem szedünk Adderalt hogy jók legyünk.
Wyatt, Manningham valszeg nem lesz, de nem is értem Crabtree-nek miért is kell elitnek lenni? stabilan halad az 1000 yardos szezon felé. lassan ott tartunk ha már valaki nem elit az szar. más is elkarcolgat "elit" WR nélkül. az hogy VD-t miért nem játszatja többet az OC nem tudom, de ő(elit) és Walker bizony top kategória. ja meg Gore a másik E kategóriás. helyetekben a futás ellen helyeznék hangsúlyt nem az elkapókra.
petey
több mint 13 éve
Mondjuk ez sem az a megállíthatatlan elkapósor, Crabtree nem rossz, de messze nem az a játékos, amit reméltek, hogy lesz (messze nem elit), Manningham se rossz, de azért nem kiemelkedő, Moss sem az már, aki nálunk volt (de finom voltam)Manningham-et a tavalyi Giants GWD elkapása óta csak rossz álmaimban szeretem látni... Azt gondolom, hogy azért mindegyik minőségi célpont és így sok belőlük, ami a mi fejlődő sec-ünknek komoly kihívást jelenthet.
Én egyébként a Frisco helyében tuti Smith-t játszatnám Kaepernick helyett, aki ha sokat futkos, az end-jeink meg a Spikes, Mayo, Hightower hosszabb időre helyre fogja tenni. Smith 70 %-kal passzol, jobb %-kal, mint bárki a ligában az irányítók közül, ratingje pedig alig rosszabb mint Bradyé vagy Manningé. Bár a meccs valszeg úgyis a 49rs def. és a mi offense-ünk között dől el.
több mint 13 éve
???Az egész támadó sorotok az 😀undisputedlyMondjuk ez sem az a megállíthatatlan elkapósor, Crabtree nem rossz, de messze nem az a játékos, amit reméltek, hogy lesz (messze nem elit), Manningham se rossz, de azért nem kiemelkedő, Moss sem az már, aki nálunk volt (de finom voltam)de azt vágjátok hogy mi nem az a szétbombázós offense vagyunk 😀
több mint 13 éve
Az egész támadó sorotok az 😀Mondjuk ez sem az a megállíthatatlan elkapósor, Crabtree nem rossz, de messze nem az a játékos, amit reméltek, hogy lesz (messze nem elit), Manningham se rossz, de azért nem kiemelkedő, Moss sem az már, aki nálunk volt (de finom voltam)de azt vágjátok hogy mi nem az a szétbombázós offense vagyunk 😀
több mint 13 éve
Mondjuk ez sem az a megállíthatatlan elkapósor, Crabtree nem rossz, de messze nem az a játékos, amit reméltek, hogy lesz (messze nem elit), Manningham se rossz, de azért nem kiemelkedő, Moss sem az már, aki nálunk volt (de finom voltam)de azt vágjátok hogy mi nem az a szétbombázós offense vagyunk 😀
ez most úgy hangzott hogy fostalicska WR-eink vannak 😂
több mint 13 éve
Mondjuk ez sem az a megállíthatatlan elkapósor, Crabtree nem rossz, de messze nem az a játékos, amit reméltek, hogy lesz (messze nem elit), Manningham se rossz, de azért nem kiemelkedő, Moss sem az már, aki nálunk volt (de finom voltam)Vernon Davis mondjuk jó nagy állat, de Kaepernickkel közösen 19 yardot hoztak össze az elmúlt három mérkőzésen.

több mint 13 éve
Talib állapota bíztatónak tűnik Reiss blogja szerint:Igen, Talib tartást hozott a secondarynek. Dennard sztem legalább olyan fontos lett, Arrington az oldalvonal nem boldogul, max. a DPI-eket hozza össze. Dennardról is az a hír, hogy nincs nagy baja, játszani fog.
Jó lenne, ha nem sérülne meg, mert pl. az ő INT-jein és kivédekezett passzain múlhat, h Foxboro-ban tartjuk idén is az AFC bajnoki címét vagy kiesünk a Wild Card hétvégén...Rule
Mondjuk Crabtree, Manningham, Moss, Davis ellen lesz szépen dolguk...
több mint 13 éve
Talib állapota bíztatónak tűnik Reiss blogja szerint:Three days after suffering a hip injury that kept him out of the second half of his team's Week 14 victory over the Houston Texans, Patriots cornerback Aqib Talib says he is feeling "all right."
"[It's] just [a] day-to-day injury," he said. "[I'm] working hard three times a day trying to get healthy."
Jó lenne, ha nem sérülne meg, mert pl. az ő INT-jein és kivédekezett passzain múlhat, h Foxboro-ban tartjuk idén is az AFC bajnoki címét vagy kiesünk a Wild Card hétvégén...
több mint 13 éve
Gondoltam, hogy felesleges beleírni, mert mindenki véresen komolyan veszi, és ezen lesz fennakadvaA legutóbb 10 szezon decemberi mérlegeAzért az sem mellékes szempont, hogy ebből a 4 vereségből 3 Miamiban volt, nem a Gillette-ben. Bár nem szeretünk ellenük játszani, de én nem hiszem, hogy most otthon megvernének minket. Inkább a '49-erstől tarthatunk jobban, mert bár nagyon szép volt a Texans-meccs, de volt benne mázlifaktor.lucas
2003 4/0
2004 3/1 (Dolphins)
2005 4/0 (de zacsi a Dolphins ellen januárban)
2006 4/1 (Dolphins)
2007 5/0 (16/0)
2008 4/0 (Brady nélkül)
2009 3/1 (Dolphins)
2010 4/0
2011 4/0
2012 2/0
Wyatt

több mint 13 éve
A legutóbb 10 szezon decemberi mérlegeAzért az sem mellékes szempont, hogy ebből a 4 vereségből 3 Miamiban volt, nem a Gillette-ben. Bár nem szeretünk ellenük játszani, de én nem hiszem, hogy most otthon megvernének minket. Inkább a '49-erstől tarthatunk jobban, mert bár nagyon szép volt a Texans-meccs, de volt benne mázlifaktor.
2003 4/0
2004 3/1 (Dolphins)
2006 4/1 (Dolphins)
2007 5/0 (16/0)
2008 4/0 (Brady nélkül)
2009 3/1 (Dolphins)
2010 4/0
2011 4/0
2012 2/0
Wyatt
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Boldog karitt egyébként, shogy lásdd hogy én is dolgozom 😉 csinglinglingMeg egy kompenzatory, és kösz a halakat!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Hát jobbegyenesnek nehezen is lehetne eladni... 😀
Felhívnám a figyelmet, hogy bár minden porcikáján látszik az örömujjongás, azért technikailag (mechanikailag) ez egy 15-20 yard-os lézerpassz. 😀tomi-tomi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve

Felhívnám a figyelmet, hogy bár minden porcikáján látszik az örömujjongás, azért technikailag (mechanikailag) ez egy 15-20 yard-os lézerpassz. 😀
több mint 13 éve
A legutóbbi HOU meccs L volt 2009-ben. 10-6-os mérlegünk volt és az uccsó fordulóban volt az a tétnélküli meccs. Utána jött a hazai Ravens-es zakó.Január 😉
Nem?Wyatt
A 2005-öst is csak azért írtam bele pluszba, hogy látszódjon a Dolphins[/quote]Jogos... 3 napot tévedtem😊
17Jan 03Loss at Patriots 27 Texans 34
több mint 13 éve
Január 😉A legutóbb 10 szezon decemberi mérlegeA legutóbbi HOU meccs L volt 2009-ben. 10-6-os mérlegünk volt és az uccsó fordulóban volt az a tétnélküli meccs. Utána jött a hazai Ravens-es zakó.
2003 4/0
2004 3/1 (Dolphins)
2006 4/1 (Dolphins)
2007 5/0 (16/0)
2008 4/0 (Brady nélkül)
2009 3/1 (Dolphins)
2010 4/0
2011 4/0
2012 2/0
Wyatt
Nem?Rule
A 2005-öst is csak azért írtam bele pluszba, hogy látszódjon a Dolphins

több mint 13 éve
Kandidakt! Primérbe fölhívnám figyelmét, a határidők betartására, miszerint a kari az kari, megjegyzésképp hiába sietett a dokumentáció benyújtásával, ha a fizetési kötelezettségének nem tett eleget. Kettedszerre a tudományos egyemegi szabályzatban foglaltak szerint a plagikopibari dolgozatok elbírálásánál kötelező szempont a visszamenőleges letagadhatóság úgynevezett látomás, vagy illúziórikus faktorának esetleges redukálása, melyben a bírálást végző személyek semmiképp nem szenvedhetnek hátrányt. Numero tré, bizonyára tudomással bír mennyi írásos anyagot ürít magából a felhabzott tudományos élet a karunkon, s mindezek értéke nem közelítheti meg akár egyetlen elhajított kavics áltak keltett holisztikus hullámegyenleteit, tehát szempontrendszerünk alapja a dolgozatok címére korlátozódik. Mivel személyes érintettségem okán kizárólag az érzelmi elfogulság miatti irányában, mégis áttekintettem. Grandiózus, minthacsak MAGAM írtam volna!Süti! Tiszta Török Szultán vagy 😊
PS. Megjegyzésbe kérném az ominózus maják, mint majarók-rokonság említését. Mindenféleképpen használjon képeket a karakterek ábrázolására. S kérnék majd utalást a párhuzamosan zajló dolgozatok közül Elvira kislányom kutatási anyagában kifejtett tézisekre, miszerint a jóseggűek sokat hozhatnak fantaziban, vagy mikor jáccik Tom átláccó sisakban. Mindazonáltal kitűnő híve tsókoltassa az Ön által kijelölt szeméjjel. Sütianap, csak dűjjön hátra. 😀sutianap
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.