New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Tudjuk, hogy az RG poszt papíron, s gyakorlatilag is sokkal nehezebb, mint az LG poszt... nem véletlen, hogy Thomas előbbiben szenved, utóbbiban meg egész jól muzsikál.Mankins és Vollmer egymás mellett überbrutál lenne futásblokkolás terén.
Mindenesetre kétlem, hogy Logant hosszabb távon el mernénk vinni Solder mellől. A TC-hez, preseasonhoz képest nagyon jól játszik a másodéves, de ebben szerintem a mellette lévők is erősen közreműködnek...
D. Thomas azért LG poszton is produkált időnként érdekes dolgokat, nem egy minuszyardos futás jut az eszembe...
több mint 13 éve
Udvozlet innen Londonbol😀milyen tablettát ?
Valaki, aki mar volt a Wembleyben: lehet tabletet bevinni?Wyatt
😊
több mint 13 éve
Csak ötlet, de látva, hgy Donald Thomas vállalható játékot nyújt LG-ben, nem lehetne az elit, top guardként fizetett Mankinst átmozgatni RG-be akár hosszabbtávon?Megnézném, a Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer fal mellett, hogy a Solder, Thomas, Connolly/Wendell, Mankins, Vollmer leosztásban mire lennének képesek.
több mint 13 éve
Chungról röviden csak annyit, hogy a 2010-es szezon első felében egyértelműen a csapat D MVP-je volt... aztán jött egy sérülés, relatíve gyorsan felépült, de azóta annak a domináns formának még a nyomát sem mutatja. Futás ellen jó, passz ellen azonban el van veszve.. ami nálunk nagyon nagy gáz, mert gyakorlatilag mind2 safety-nél elvárás, hogy szükség esetén 1-on-1, emberezve vegyenek fel slot WR-t vagy sebesebb TE-t.Kétlem, hogy komolyabb szerződést nyomunk majd az orra elé, azonban egy LaRon Landry-féle 1 év, 3,65 milkásat szerintem a liga majd' harmada megadna neki.
Spikes-ban reménykedem, mintha lenne arra sansz, hogy az idei évet (a preseasont kivéve) nagyjából végig tudja játszani... Vollmer detto.
Akkor azonban már inkább őket kellene valamilyen úton-módon újraigazolni.
Spikes szvsz szükség esetén pótolható Hightowerrel (bár kár lenne érte), s jövőre még van szerződése.
Vollmer, amennyiben egészséges marad, top5 RT a ligában... szvsz kár lenne Brady utolsó szezonjait elfecsérelni azzal, hogy valami project OT (Cannon) vagy frissiben draftolt újonc védje jobbról...
több mint 13 éve
Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, igyekszünk jól buzdítani a csapatot a Wembleyben. Megjegyzem, az időjárás elég vacak, hideg van, néha esik, néha fúj, de ez legyen legkisebb gondunk. Go Pats! 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Nem hinném hogy gond lenne vele... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Én ugyan még a régiben voltam, de focimeccsekre bármit beengedtek (kamera is). Koncertekre viszont semmit. Az NFL meccs szerintem az előbbi kategóriába esik. De ha nem, akkor elvileg a jegyeden fel kell lennie tüntetve, hogy mit nem vihetsz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Udvozlet innen Londonbol😀 Valaki, aki mar volt a Wembleyben: lehet tabletet bevinni?

több mint 13 éve
Udvozlet innen Londonbol😀 Valaki, aki mar volt a Wembleyben: lehet tabletet bevinni?

több mint 13 éve
Amilyen a formánk a sec-el, ha Dennard beválik, télen elítélik 5 év letöltendőre...Egyetértek veled, bár azért már-már röhej kategória hogy milyen porcelánbabák játszanak ebben a secben, és e mellé még harmatgyengék is. Dennard remélem azért beválik, meglássuk tényleg mit tud egy teljes 60 percnyi játékidő mellett, benne hiszek hogy egy jó Cb lehet NFL szinten, mondjuk én már lehet BB helyett inkább betoltam volna Arrington helyett is a kezdőbe, nála rosszabb úgyse lenne....manuszka86Hörni,Chung,Gregory,Bolden,Scott,RasI,White=OUTHogy találjuk pozitív dolgot is ebben. Megnézhetjük milyen teljes meccsen Wilson és Dennard, főként utóbbira vagyok kíváncsi, tőle sokat várok. FViktor93
Tavon-DMC kezdő safety páros 😊Habi
több mint 13 éve
Egyetértek veled, bár azért már-már röhej kategória hogy milyen porcelánbabák játszanak ebben a secben, és e mellé még harmatgyengék is. Dennard remélem azért beválik, meglássuk tényleg mit tud egy teljes 60 percnyi játékidő mellett, benne hiszek hogy egy jó Cb lehet NFL szinten, mondjuk én már lehet BB helyett inkább betoltam volna Arrington helyett is a kezdőbe, nála rosszabb úgyse lenne....Hörni,Chung,Gregory,Bolden,Scott,RasI,White=OUTHogy találjuk pozitív dolgot is ebben. Megnézhetjük milyen teljes meccsen Wilson és Dennard, főként utóbbira vagyok kíváncsi, tőle sokat várok. FViktor93
több mint 13 éve
Hörni,Chung,Gregory,Bolden,Scott,RasI,White=OUTHogy találjuk pozitív dolgot is ebben. Megnézhetjük milyen teljes meccsen Wilson és Dennard, főként utóbbira vagyok kíváncsi, tőle sokat várok.
több mint 13 éve
"...the top three cornerbacks look like rookie Alfonzo Dennard, four-year veteran Kyle Arrington and second-year player Sterling Moore."Edelman time... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Dowling sérülései:Hihetetlen, hogy nincs egy ép porcikája sem. Terrence Wheatley a párja.
2012: IR (thigh)
2011: IR (hip, leg)
2010: Played only 5 games (left ankle fracture, hamstring pull and right knee injury)
2008: Hamstring and back injuries
High School: Broken hand and knee injury
Plus he pulled a hamstring at the combine.
ide kellene valami :epicfacepalm:DoM
Do your job
több mint 13 éve
Dowling sérülései:
2012: IR (thigh)
2010: Played only 5 games (left ankle fracture, hamstring pull and right knee injury)
ide kellene valami :epicfacepalm:DoM
több mint 13 éve
Dowling sérülései:2012: IR (thigh)
ide kellene valami :epicfacepalm:
több mint 13 éve
Olyan DB nincs idén. Én harmadik körnél előbb nem húznék sem DB-t, sem WR-t. Viszont Chung szintű safetyt idén biztos, h lehet találni a harmadik körben is.Egyáltalán nem bízok, semmilyen DB draftban. Kivéve ha valóban elit tehetségről van szó, és top10-be húzza a csapat.DoMDe hogy Chung sem tud 3 meccset sorozatban játszani...Proxi+1
Nem tudom mekkora szerződést fog kapni, sajnálom is szegényt, de ez így nagyon gáz.
Főleg, hogy szerintem idén elég mély (és ígéretes) SS class lesz a drafton.Boston
Do your job
több mint 13 éve
Egyáltalán nem bízok, semmilyen DB draftban. Kivéve ha valóban elit tehetségről van szó, és top10-be húzza a csapat.De hogy Chung sem tud 3 meccset sorozatban játszani...Proxi+1
Nem tudom mekkora szerződést fog kapni, sajnálom is szegényt, de ez így nagyon gáz.
Főleg, hogy szerintem idén elég mély (és ígéretes) SS class lesz a drafton.Boston
Chungról korábban írtam, amikor tomi-tomival a fizetési sapkáról beszéltünk, hogy szerintem minimálbér körüli összegért simán megtartható. Bár amelyik csapatnál Arrington tud évi 2 milliót keresni...
több mint 13 éve
De hogy Chung sem tud 3 meccset sorozatban játszani...Proxi+1
Főleg, hogy szerintem idén elég mély (és ígéretes) SS class lesz a drafton.
Do your job
több mint 13 éve
IR-re tettük! De hogy Chung sem tud 3 meccset sorozatban játszani...Hörni,Chung,Gregory,Bolden,Scott,RasI,White=OUTAz NFL karrierjére is keresztet lehet vetni. Az ő college sérüléseit rosszul vuduzta meg a stáb.DoM
Habi

több mint 13 éve
Hörni,Chung,Gregory,Bolden,Scott,RasI,White=OUTAz NFL karrierjére is keresztet lehet vetni. Az ő college sérüléseit rosszul vuduzta meg a stáb.
Habi
több mint 13 éve
Hörni,Chung,Gregory,Bolden,Scott,RasI,White=OUTTavon-DMC kezdő safety páros 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Én is itt leszek!Hölgyek/urak!én besegítek neked, mint csóró egyetemista 😀nDRo
Mindenkinek nagyon jó szórakozást és felejthetetlen élményeket kívánok, én itthon 😕 igyekszem majd tartani a frontot a Rams ultrákkal szemben 😊
Remélem sok élménybeszámolóval kényeztettek majd minket, itthon maradottakat.
HA jól emlékszem legutóbb valakinek sikerült egy közös képet készítenie Boddennel. Na ilyenekből szeretnék még jó sokat látni.Boston
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Hölgyek/urak!én besegítek neked, mint csóró egyetemista 😀
Mindenkinek nagyon jó szórakozást és felejthetetlen élményeket kívánok, én itthon 😕 igyekszem majd tartani a frontot a Rams ultrákkal szemben 😊
HA jól emlékszem legutóbb valakinek sikerült egy közös képet készítenie Boddennel. Na ilyenekből szeretnék még jó sokat látni.Boston
több mint 13 éve
Hölgyek/urak!Jól emlékszel! 😀
Mindenkinek aki Londonban van javaslom, hogy keveregjen a Tower, Buckingham környékén szombat napközben, mert ott lesznek azok a játékosok is, akiknek van kedve megnézni Londont.