New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
De ez eddig még kevésbé jutott eszembe:nesn.com/2018/03/nfl-rumors-patriots-are-potential-landing-spot-for-ndamukong-suh/
A foci nem kisasszonysport, de Suh az, akinek akkor sem tudnék örülni, ha jól játszana. Amúgy a csapat cap space-e és az igényei nyilván nincsenek szinkronban egymással. (Bár ott kell hogy legyen az a pénz valahol, amit Solder kapott volna.)
több mint 8 éve
Kell a Pats ST-playbook 😊)Dőlttel azok, akiket én nem tartanék keretben (PS, sérülés, vacak, minden egyben)

több mint 8 éve
Érdekes😕 Ez nem jutott eszembe mint lehetőség.
mobile.twitter.com/FieldYates/status/975109874051936261
Sinisa
több mint 8 éve
Érdekesmobile.twitter.com/FieldYates/status/975109874051936261
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Valahol a kettő között, egyrészt a mostani helyzet, illetve a várt, de majd kicsit megvariálom este, hogy ne legyen félrevezetőItt van egy hasonló elemzés:
Wyatt
nesn.com/2018/03/updated-patriots-depth-chart-shows-areas-of-need-after-flurry-of-additions/amp/?p=828637&__twitter_impression=true
Bár ebben túl sok "vágy" van, igy Wyatt kollégáét en reálisabbnak tartom.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Valahol a kettő között, egyrészt a mostani helyzet, illetve a várt, de majd kicsit megvariálom este, hogy ne legyen félrevezető

több mint 8 éve
Amúgy ez mi akart lenni Wyatt?Nem piszkálódni szeretnék, csak nem tudom értelmezni😊
Mert ugye nem így állunk jelenleg, hiszen van benne akit nem igazoltunk vissza, és van újonc is, olyan is aminek a határba sincs híre, csak elképzelés lehet (3.QB). Ellenben nincs olyan, aki még rosteren van.
A kettőt összemosva próbáltam értelmezni, de akkor meg az a fura hogy csak 3 újoncot képzelsz el a rosteren és a 3. és 4.körös választásunk bele sem fér sehova.
Kicsit dezinformáló így,mert sem a valós helyzetet nem mutatja, sem reálisan nem számolsz minden opcióval pl a draftról. Tehát ennél erősebb rosterünk lesz mindenképpen.
Slatert amúgy csak azért jegyeztem meg, mert furcsálltam ha nincs fent, akkor nem vonultatod vissza legalább említés szintjén. Így szimplán olyan mintha kifelejtetted volna, ahogy a draft cetliket is😊
több mint 8 éve
Mint a szél. Bár este felviszem majd a hiányoltakat, amíg még keretben vannak, csak legyenek meg 😊

több mint 8 éve
Slatert ha visszahozzuk, valakit kiszorítok helyetteÚjoncot se draftoltunk..Waddle és Fleming sincs újraszerződtetve, mégis fel van tüntetve..Wyatt Slatert nem írtad sehol sem..Slatert még nem szerződtettük vissza.
Szerintem 4RB lesz a rosteren + Bolden..
topin
ervinator
topin

több mint 8 éve
Wyatt Slatert nem írtad sehol sem..Slatert még nem szerződtettük vissza.
Szerintem 4RB lesz a rosteren + Bolden..
topin
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Wyatt Slatert nem írtad sehol sem..Szerintem 4RB lesz a rosteren + Bolden..
több mint 8 éve
twitter.com/RapSheet/status/974997486069800960

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ez igaz. Viszont láthattunk már olyanokat, akik más csapatoknál nem kellettek, mi felszedtük őket az utcáról éhbérért, és nálunk meg jók voltak. Tényleg nem akarok példákat keresgélni, de csak a futók esetében ott van Woodhead vagy Lewis. Szóval csak azért, mert valaki egy rendszerben nem volt jó, vagy egy gyenge csapatrészbe nem került be, azért még máshol nem biztos, hogy fos leszEbben igazad van, Welkert is hozhattad volna példának. De azért nem tennék nagy pénzt rá. hogy Tobin megéri az 53-as rostert.
Wyatt
Woodhead visszavonult.
több mint 8 éve
Ez igaz. Viszont láthattunk már olyanokat, akik más csapatoknál nem kellettek, mi felszedtük őket az utcáról éhbérért, és nálunk meg jók voltak. Tényleg nem akarok példákat keresgélni, de csak a futók esetében ott van Woodhead vagy Lewis. Szóval csak azért, mert valaki egy rendszerben nem volt jó, vagy egy gyenge csapatrészbe nem került be, azért még máshol nem biztos, hogy fos lesz

több mint 8 éve
Hat azert ha vki a Hóksz 2017-es falaba nem fert be,az azert nem egy jo ajanlolevel. Cserenek sem...Ő azért inkább nálunk töltött el több időt így azért mindjárt más 😉 s cserének nem is volt rossz, nem is értem miért engedték el simán elfért volna ott.Tényleg, rosszabbat nehéz lett volna találni... 😊OT a Hókszból? Az azért kemény...No és jött Jeremy Hill is, BB tényleg nagyon figyel, kiket draftolok :dMeg OL Matt Tobin
Wyatt
Sinisa
kolok1972
Burkus
dande
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
Ennyi, cserének olcsón elférhet, alapesetben úgysem ő a kezdő.Raadasul Iowara jart, szoval ott a Ferentz kotodes
Wyatt
több mint 8 éve
Ő azért inkább nálunk töltött el több időt így azért mindjárt más 😉 s cserének nem is volt rossz, nem is értem miért engedték el simán elfért volna ott.Tényleg, rosszabbat nehéz lett volna találni... 😊OT a Hókszból? Az azért kemény...No és jött Jeremy Hill is, BB tényleg nagyon figyel, kiket draftolok :dMeg OL Matt Tobin
Wyatt
Sinisa
kolok1972
Burkus
több mint 8 éve
Tényleg, rosszabbat nehéz lett volna találni... 😊OT a Hókszból? Az azért kemény...No és jött Jeremy Hill is, BB tényleg nagyon figyel, kiket draftolok :dMeg OL Matt Tobin
Wyatt
Sinisa
kolok1972
több mint 8 éve
Durva, a két különböző táblázatban két teljesen eltérő szám volt. Pedig úgy több értelmet láttam volna benne.Én sem repesek érte, viszont nem drága, kellett ugye egy DE, és a sok fiatal mellett most a rutin mellett döntöttek.Nekem tavalyra a pff-nel azt hozza, hogy 14ik legjobb pass rusher (87.2) es ezzel a legjobb a Patriotsnal, viszon a futas ellen csak hatul van az 56.1-es osztalyzataval. Igaz, igy is jobb, mint Wise vagy Butler.
Az előző évben amúgy a PFF-nél az összes edge rusher (3–4/4–3 egyben) közül a 17. legjobbnak látta, elég szép névsort előzött meg, és ami pluszban fontos még BB-nek, hogy a futás ellen sincs elveszve, ott csupán 10-en előzték meg. Ezek eléggé meggyőző számok.
Idén tölti be a 30-at, jövőre 31 lesz a szerződése végén, az sem vészes, és amilyen fizukat kiszórnak a piacon, ez a 6 milliós átlag igazából diszkont ár.
Szerintem ez sem rossz move.
Wyatt
Spigo
Ugyan, teljesen jó volt, csak aztán elszállt a bizalom 😛 Mondjuk azóta a 3. körökben volt David Johnson és Jordan Howard egymást követő két évben, szóval BB előtt ott a jobb példa is 😀No és jött Jeremy Hill is, BB tényleg nagyon figyel, kiket draftolok :dDraftolhattál volna egy normális RB-t is, mert ez az ember bűn rossz szerintem. Konkrétan nem értem minek van rá szükségünk.
Wyatt
Boston
Aztán McDanielsét miért? Mert nem ment a Coltshoz? 😀Így állunk most:felesleges kidobálni mindenkit ha nincs időponthoz kötött roster bónusza.
mobile.twitter.com/patscap/status/974863407764602881
Allen, McClellin meg benne.
Gronk, HT átstrukturálás szerintetek lehetséges meg?
Vagy BB mar nem nagyon akar hozni senkit, inkabb majd a draftrol es utana ill. edzőtábor végén kukáz majd?
Cooks, Mason hosszabbítás, ha számolunk Velük, jobb lenne meg idén. Top OG fizut is sikerült idén jol feltornazni, szóval Mason-t sem lesz olcsó ott tartani.
Sinisa
JMD fizuját is meg lehet piszkálni ha nagyon kell de én inkább hosszabbítanék vele, mint strukturálnék..
elnézve AB és Miller átalakítását az azért elég mehh..
Tom szerződéséről van infó? elvileg volt róla szó, hogy tárgyalnak
gordon
A draftra a spotrac számai szerint 6.02 millió kell még, nagyjából ennyi lehet Clayborn első éves fizuja is (bár valszeg az átlag helyett ott valami kisebb szám lesz), és akkor még kell Hillék fizuja bele. Nem lepne meg, ha nem nagyon lenne túl nagy igazolás innentől kezdve, bár Hill csábítgatja Ebront 😀