NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
He’s healthy and they released him😶Want a yr or 2 to make sure? Adjust throwing if needed? Need a tm with a dynamic top tier hb? Wr? Cemented & proven OFFENSIVE LINE?😏 idk how to do his text prompt style so hopefully this reaches... https://t.co/i0eTqoDJmW
— cameron jordan (@camjordan94) March 24, 2020
Cam Jordan újra kampányol a Twitteren, de most elég meglepő személy iránt 😊
Hát mit mondjak, egyébként adnám. Sosem fog megtörténni, de azért vicces lenne Drew után Newtonra hagyni a csapatot. Mondjuk Hill tökön szúrná magát 😀
több mint 4 éve
louisiana kormányzója katasztrófa állapot bevezetését kéri az elnöktől. harmadik leginkább érintett területté vált az állam koronavírus ügyben. sajnos az olasz és spanyol helyzetnél is rosszabb számokkal indulnak hasonló időszakot összehasonlítva. szerencsére sokat tesztelnek, de az eü. ellátórendszer már most nehéz helyzetben van, nagyon kellene az elnök lépése, hogy tudják menedzselni a helyzetet.Azért addig több mint 6 hónap van. Meg akár odébb is lehet tolni, nem dől össze a világ ha a SB február helyett áprilisban lenne mondjuk. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Mondjuk az olimpiát is már lemondták, szóval tényleg bármi lehet
sajnos new orleans adja a rossz számok gerincét.
csoda ha ebből szezon lesz idén..
adam77
több mint 4 éve
adam77
635
louisiana kormányzója katasztrófa állapot bevezetését kéri az elnöktől. harmadik leginkább érintett területté vált az állam koronavírus ügyben. sajnos az olasz és spanyol helyzetnél is rosszabb számokkal indulnak hasonló időszakot összehasonlítva. szerencsére sokat tesztelnek, de az eü. ellátórendszer már most nehéz helyzetben van, nagyon kellene az elnök lépése, hogy tudják menedzselni a helyzetet.sajnos new orleans adja a rossz számok gerincét.
csoda ha ebből szezon lesz idén..
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Tudom, hogy megvagyunk.Nem tudom melyik falra gondolsz de szerintem mind az O mind a D oldalon eléggé rendben van a fal közepe ha mindenki egészséges.Talàn még LB ami szàmomra kérdéses.Noah Spence DE érkezett valamint Deatrick Nichols S/CB is aki a legtöbb int et szerezte most az xfl ben.Elég rendesen töltjük a D-t. Érik a O BPA draft, ott igazából RB-t kivéve bárhova jöhet szerintem ember.
kapitnono
Gyurma Pappa
A fal közepe?
Fattyu
LB-n én is gondolkoztam, mert jelenleg a kezdők mögött nem nagyon van értelmes csere, és azért sajnos nem lehetetlen, hogy Anzalone vagy Alonso megsérüljön ismerve a múltjukat.
kapitnono
OL: Peat nagy kérdés.
DL: Rankins tud-e teljes szezont tolni.
LB: Leírtad😁 Elliss léphetne elő, ha tud szintet lépni, mondjuk Ő is sérült volt.
Alapvetően egyetértek veletek. Max ezek az apróbb kérdőjelek vannak.
több mint 4 éve
Nem tudom melyik falra gondolsz de szerintem mind az O mind a D oldalon eléggé rendben van a fal közepe ha mindenki egészséges.Talàn még LB ami szàmomra kérdéses.Noah Spence DE érkezett valamint Deatrick Nichols S/CB is aki a legtöbb int et szerezte most az xfl ben.Elég rendesen töltjük a D-t. Érik a O BPA draft, ott igazából RB-t kivéve bárhova jöhet szerintem ember.
kapitnono
Gyurma Pappa
A fal közepe?
Fattyu
LB-n én is gondolkoztam, mert jelenleg a kezdők mögött nem nagyon van értelmes csere, és azért sajnos nem lehetetlen, hogy Anzalone vagy Alonso megsérüljön ismerve a múltjukat.
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Talàn még LB ami szàmomra kérdéses.Noah Spence DE érkezett valamint Deatrick Nichols S/CB is aki a legtöbb int et szerezte most az xfl ben.Elég rendesen töltjük a D-t. Érik a O BPA draft, ott igazából RB-t kivéve bárhova jöhet szerintem ember.
kapitnono
Gyurma Pappa
A fal közepe?
több mint 4 éve
Elég durva a csoport QB felhozatala: 4QB-ból 2 első körös, 2 SB győztes és a két halmaznak nincs metszete.
több mint 4 éve
Noah Spence DE érkezett valamint Deatrick Nichols S/CB is aki a legtöbb int et szerezte most az xfl ben.Elég rendesen töltjük a D-t. Érik a O BPA draft, ott igazából RB-t kivéve bárhova jöhet szerintem ember.
kapitnono
több mint 4 éve
Noah Spence DE érkezett valamint Deatrick Nichols S/CB is aki a legtöbb int et szerezte most az xfl ben.
több mint 4 éve
A hírek szerint Janoris Jenkins szerződését átalakítottuk. Nagyon oké lesz a secondary pár évig. Bár én várok drafton CB-t. Nagyon mély a WR class, és ha lecsúszik egy jó prospect, simán lehet CB az első kör és feltrade a második végére egy elkapóért.
több mint 4 éve
twitter.com/RapSheet/status/1241747822485147648
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
WR biztosan lesz a draftról.Én is egyre inkább erre gondolok. Jeffersonnak örülnék mondjuk ha bent lesz még a 24. nél.
Fattyu
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
WR biztosan lesz a draftról.Akkor csak BPA draft? Vagy előtérbe kerülhet korai(?) QB?😀 😀 😀Nekem is a Peat szerződéssel van egyedül gondom, nem is magával a szerződéssel, hanem az összegével, mert annyira nem nyújtott kiemelkedőt, hogy ekkora pénzeket leakasszon. Vikings meccsen azért jópárszor ült seggen vagy már a snapnél megverték, ami nem éppen egy jó G ismertetőjele.
Bell nem fogadja el a 7.5 misis átlagot egy csapatban, ahol elfogadták, hogy coverben szar, de legalább a futás megállításában ligeelit, és így is használják. Majd elmegy valahova a töredékéért, de legalább küzdhet a kezdőért, míg ide jött Jenkins
Peatet én GM-ben padra sem hoztam el, annyira lehúzták az elmúlt években, erre ilyen pénz? 😀
És alig több mint egyéves fizujából jött Sanders, aki az FA legnagyobb fogása, és a hiányzó fogaskerék ebbe a támadósorba.
Ha nincs ez a Peat-szerződés, nálam tarolnátok a piacot ezekkel, de még így is pluszos
Wyatt
Így viszont kíváncsi leszek drafton kit fougunk húzni, mert ha marad a jelenlegi keret akkor a kezdők kb megvannak.
kapitnono
Esetleg: LB? Fal?
zemanla
több mint 4 éve
Akkor csak BPA draft? Vagy előtérbe kerülhet korai(?) QB?😀 😀 😀Nekem is a Peat szerződéssel van egyedül gondom, nem is magával a szerződéssel, hanem az összegével, mert annyira nem nyújtott kiemelkedőt, hogy ekkora pénzeket leakasszon. Vikings meccsen azért jópárszor ült seggen vagy már a snapnél megverték, ami nem éppen egy jó G ismertetőjele.
Bell nem fogadja el a 7.5 misis átlagot egy csapatban, ahol elfogadták, hogy coverben szar, de legalább a futás megállításában ligeelit, és így is használják. Majd elmegy valahova a töredékéért, de legalább küzdhet a kezdőért, míg ide jött Jenkins
Peatet én GM-ben padra sem hoztam el, annyira lehúzták az elmúlt években, erre ilyen pénz? 😀
És alig több mint egyéves fizujából jött Sanders, aki az FA legnagyobb fogása, és a hiányzó fogaskerék ebbe a támadósorba.
Ha nincs ez a Peat-szerződés, nálam tarolnátok a piacot ezekkel, de még így is pluszos
Wyatt
Így viszont kíváncsi leszek drafton kit fougunk húzni, mert ha marad a jelenlegi keret akkor a kezdők kb megvannak.
kapitnono
Esetleg: LB? Fal?
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Első körös tender 4,75 milliót jelent neki idén, márha nem kötünk vele hosszútávút. És az már bele van számolva a capbe ahogy néztemEz már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....És még Hillre is kellene némi apró, màrha meg akarjuk tartani.
kapitnono
Fattyu
Szerkesztette: kapitnono
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....És még Hillre is kellene némi apró, màrha meg akarjuk tartani.
kapitnono
több mint 4 éve
😀 😀 😀Nekem is a Peat szerződéssel van egyedül gondom, nem is magával a szerződéssel, hanem az összegével, mert annyira nem nyújtott kiemelkedőt, hogy ekkora pénzeket leakasszon. Vikings meccsen azért jópárszor ült seggen vagy már a snapnél megverték, ami nem éppen egy jó G ismertetőjele.
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
😀 😀 😀Bell nem fogadja el a 7.5 misis átlagot egy csapatban, ahol elfogadták, hogy coverben szar, de legalább a futás megállításában ligeelit, és így is használják. Majd elmegy valahova a töredékéért, de legalább küzdhet a kezdőért, míg ide jött Jenkins
több mint 4 éve
Szerintem Rankinst nem áldozzuk be, ha egészséges akkor jó belső pass rusht tud nyomni. Szerintem Jackrabbitnek adunk új szerződést, és így fogunk faragni az idei számain.Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....Pl. majd így.
kapitnono
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241195185733861376
Peatnek megy NAGYON jó az ügynöke.
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241065559963381761
iktriad
több mint 4 éve
Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....Pl. majd így.
kapitnono
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241195185733861376
Peatnek megy NAGYON jó az ügynöke.
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241065559963381761
több mint 4 éve
Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....