New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 5 éve
Le se merem írni a Denver topicba, ezért ide pötyögöm soraim: ezt a meccset semlegesként is látni kell, egy igazi kuriózum lesz. Amúgy nagyon nem hozott volna tűzbe! 😀
több mint 5 éve
Elway meg a Denvernél, nagyot szólna a meccs 😀Ez most nagyon sportszerűtlen az NFL-től. Igazából a Saints lesz a rosszfiú, de mit tudnánk csinálni? Leadni a meccset sportszerűségből?Állítsátok be Sean Paytont QB-nak. 😊
Gyurma Pappa
iktriad

több mint 5 éve
Ez most nagyon sportszerűtlen az NFL-től. Igazából a Saints lesz a rosszfiú, de mit tudnánk csinálni? Leadni a meccset sportszerűségből?Állítsátok be Sean Paytont QB-nak. 😊
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Ez most nagyon sportszerűtlen az NFL-től. Igazából a Saints lesz a rosszfiú, de mit tudnánk csinálni? Leadni a meccset sportszerűségből?

több mint 5 éve
Azt nem értem, a Broncos miért nem kérhet ilyenkor halasztást... Akár csak 2 napot.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Nincs qb a Broncosnál mivel Driskel koronás lett a többit meg szoros kontaknak ítélték mert egy helyiségben tartózkodtak maszk nélkül (ha jól olvastam) szóval vagy az egyik rb vagy valamelyik ps-ből felhozott wr fog dobálni ha nincs halasztás. Vagy Elway neki van negatív tesztje 😀😀😀😀Viccen kívül ez azért már nem sportszerű ami megy a ligában, ilyenkor azért lehetne annyi engedmény, hogy oké szedjél fel egy qb-t aztán ha visszajöttek dobjal ki egyet stb. Speciális év van lehetnének speciális szabályok.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Meglátjuk! Sok sikert vasárnapra!Kíváncsi leszek, mert ugye Peat szokta helyettesíteni, aki szintén nem lesz. Most tippre Hurst helyettesítheti, de nyilván nem az a szint. Meglátjuk mire megyünk, jó lenne ha működne a futójáték, Hurst egész jó futásblokkolóÉs Armstead kiesése mennyire befolyásolja az esélyeket a Denver ellen?Armstead COVID pozitív... :/Bazzzzzzz.. úgy örültem titokban hogy többe - kevésbé megúsztuk eddig 😕
Gyurma Pappa
MC12
Lucifer
kapitnono
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek, mert ugye Peat szokta helyettesíteni, aki szintén nem lesz. Most tippre Hurst helyettesítheti, de nyilván nem az a szint. Meglátjuk mire megyünk, jó lenne ha működne a futójáték, Hurst egész jó futásblokkolóÉs Armstead kiesése mennyire befolyásolja az esélyeket a Denver ellen?Armstead COVID pozitív... :/Bazzzzzzz.. úgy örültem titokban hogy többe - kevésbé megúsztuk eddig 😕
Gyurma Pappa
MC12
Lucifer

több mint 5 éve
És Armstead kiesése mennyire befolyásolja az esélyeket a Denver ellen?Armstead COVID pozitív... :/Bazzzzzzz.. úgy örültem titokban hogy többe - kevésbé megúsztuk eddig 😕
Gyurma Pappa
MC12
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Armstead COVID pozitív... :/Bazzzzzzz.. úgy örültem titokban hogy többe - kevésbé megúsztuk eddig 😕
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Túl szép volt hogy eddig megúsztuk komolyabb Covid hiányzók nélkül..

több mint 5 éve
Rankins is visszatérhet az IR ről az eddig sem rossz DL be 😀

több mint 5 éve
Ez egy korszakos védelem, egy korszakos fallal (a secondaryt most Jenkins stabilizálja, és PatRob is élete formájában játszik, de azért ott sebezhetőek vagyunk). Tavaly a SF ellen volt egy komoly betli, a PO sem rajtuk múlott, egyébként az összes elvesztett meccs tavaly az O-n ment el. Most a két vereség, ami idén volt, az a D-n is múlott, de a azért ha LV-ban a O odateszi magát, akkor most legrosszabb esettel is 9-1-gyel állunk. Mondjuk a Packers ellen Hill fumble-je volt a fordulópont, anélkül mi támadunk utoljára...Egy korszakos védelem egy korszakos fallal, amire SB győzelem vagy legalább részvétel nélkül a Saints szurkolókon és a statisztikusokon kívül senki nem fog emlékezni 😕 ez szomorú.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek, hogy így, hogy van egy védelemnek egy hete felkészülni Hill ellen, akkor mire mennek. Jó nem a Broncosból kell kiindulni, de NFL védelem, nyilván készülnek rá. Vajon ugyanazt próbálják mint az Atlanta, hogy passzoljál a többit megpróbáljuk megfogni (nem jött be) vagy rámennek arra, hogy siettessék de akkor meg futni fog...érdekes lesz na 😊a DLünk teljesen romokban ( a teljes kezdő IR-n) szóval futni sztem lehet ellenünk
MC12
Fangio az utóbbi meccseken elég sok blitzet hív, sztem tartani fogja ezt a szokását
szóval izgalmas lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek, hogy így, hogy van egy védelemnek egy hete felkészülni Hill ellen, akkor mire mennek. Jó nem a Broncosból kell kiindulni, de NFL védelem, nyilván készülnek rá. Vajon ugyanazt próbálják mint az Atlanta, hogy passzoljál a többit megpróbáljuk megfogni (nem jött be) vagy rámennek arra, hogy siettessék de akkor meg futni fog...érdekes lesz na 😊
több mint 5 éve
Azt a Saints QB-t, aki legutóbb egy meccsen 50+ yardot és legalább 2 TD-t futott... Archie Manningnek hívták. 😀1971-ben történt a dolog.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Szerintem egész jót nyújtott Hill este, az elején kicsit döcögött a szekér, de főleg a második félidőben egész szép drive-okat hoztunk össze. Több szép hosszabb kísérlet is volt, a két hosszút Sandersnek mindkettőt aluldobta, bár Sanders bravúrosan levadászta mindet, mondjuk a másikat visszafújták. Ezt még csiszolni kell, mert nem hinném, hogy a karerővel lenne gond.Akiről keveset írnak és tetszik nekem nagyon, az Trautman, aki elég szépen blokko futásban, és látszólag elég atletikus, jó keze is van, ha kicsit többet vonjuk majd be a passzjátékba, akkor megint sikerül egy jó kis TE-t találni.
Védelmet öröm volt nézni, bár tényleg a falcons edzők is segítettek a play hívásokkal, de a sok sacket öröm volt nézni.
Jenkins ahogy számoltam 1 int 6 pbu, az elég komoly teljesítmény
Davis ma is brutálat játszott, a végén az amikor 1v1 ben felállt a slot elkapóval, és mindkétszer a leütötte a passzt, nem volt semmi. De futás ellen ma is brutálat játszott az egész csapat, és tényleg élmény nézni, hogy bárki jön a DL rotációba, mindenki teszi a dolgát.
Szép győzelem, ismét az NFC élén!

több mint 5 éve
Nagyon csípem Hillben azt, hogy mennyire átüt a viselkedésén a játék iránit szenvedélye. Tele volt a karrierje horror sérülésekkel és a legdurvább darálóba is úgy rohan bele, mintha nem lenne holnap. Nem tudom mire lenne képes hosszabb távon kezdőként, és nyilván rohadtul sajnálom Brees-t hogy esélyesen az utolsó évében meccseket kell kihagynia, de Hillnek már régóta járt egy meccs kezdőként és kicsit sem vallott szégyent.
Egyenlőre Hill előtérbe kerülésének legnagyobb vesztese Kamara, a Bicska nem elégszik meg azzal, hogy a labda 3 yardot van a levegőben és 25-t hozzá fut AK, ő folyamatosan a nagy playeket keresi.
több mint 5 éve
Szerintem ha ilyen Def van akkor kb mindenki ellen esélyesek lehetünk Hendrickson-t kötelező valahogy megtartani, igaz jobban tetszene ha ezt a formát egy 4 éves hosszabbítás után hozná, de ha SB-t nyerünk akkor mindegy is. Kwon volt az utolsó darab ami hiányzott a védelemből szerintem, ő és Davis hatalmas páros. Végre CB sorban is van mélység. Szóval ha ez a Def hozza ezt a formát akkor Drew-nak nem kell semmi extrát hoznia és akkor arról nem is beszélve, hogy Thomas is most lendült bele. Nagyon remélem higy Drew visszatér a Kansas meccsre és ott játszunk egy olyan meccset mint 2 éve a Rams ellen az alapszakaszban.
több mint 5 éve
Ez egy korszakos védelem, egy korszakos fallal (a secondaryt most Jenkins stabilizálja, és PatRob is élete formájában játszik, de azért ott sebezhetőek vagyunk). Tavaly a SF ellen volt egy komoly betli, a PO sem rajtuk múlott, egyébként az összes elvesztett meccs tavaly az O-n ment el. Most a két vereség, ami idén volt, az a D-n is múlott, de a azért ha LV-ban a O odateszi magát, akkor most legrosszabb esettel is 9-1-gyel állunk. Mondjuk a Packers ellen Hill fumble-je volt a fordulópont, anélkül mi támadunk utoljára...
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Az a durva, hogy a védelem tavaly is milyen remek volt, amikor nem volt Brees. Lehet, hogy zavarja őket, ha játszik 😀 (tudom, hogy előtte is jó volt az elmúlt 4 fordulóban, de parádés, ahogyan rá tudnak kapcsolni, amikor nagyon kell)

több mint 5 éve
A védelem nagyon pöpec, a zebrák nagyon fogalmatlanok (mindkét irányba) voltak a támadó sort meg majd meglátjuk. Bíztató, hogy egy olyan meccsett hoztak, amit KELLETT hozni ez mindig öröm. A Broncos újabb jó ellenfél ehhez a projekthez, a védelem 20. körüli, futás ellen még rosszabb. (Dolphinst még nem számolva bele) papíron ezt is hozni kell. Nagyon szerettem a közvetítésben, amikor az amerikaiak is 2 percenként kiemelték, hogy Hill MT-nek passzol sokat. Nagyon sokat, és a többieknek kevesebbet. Hát ki az anyámnak passzoljon, ha nem a liga egyik legjobb és legmegbízhatóbb elkapójának egy először kezdő irányító 😊 😊 😊 na mindegy.
A többi eredmény is jól alakult, tisztán vezetjük a konferenciát. (a Vikes L-nek külön örülök, már megint a PO-ban láttam őket az elmúlt hetek alapján azt meg nem szeressük 😀 )
több mint 5 éve
Drew Brees and Matt Ryan threw the same number of touchdown passes in this game 🤣

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Apróság: a Saints run D teljesítményét az elmúlt 20 évben (!) csak a 2000-es Baltimore védelem előzi (az a Ravens, ami gyűrűt nyert Trent Dilferrel...) . Nyilván, akkoriban ez többet jelentett, teljesen más volt a foci képe. De akkor is. Az elmúlt 2 héten a footballoutsiders szerint a Saints D volt a top D a ligában (nyilván az eheti teljesítmény még nincs benne). 3 hete sérülten/nem 100%-os játszó Lattimore-ral. Ezt tekinthetjük jó jelnek az idény hátralévő részére.