New Orleans Saints
fullbacknek jövök én, az nem kell?Világ életemben kicker akartam lenni szóval én is jönnek 😊))
Kájzerszóze
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
Szívesen 😀Egy ACL-lel még mindig kevesebb van, mint kéne, de ez nem akadályozna meg a TD-k begyűjtésében.Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Pont ezen filóztam én is, mikor lehetnek a meccsek, és egy potenciálisan utolsó PO-meccset én sem látok 19 órás sávban
ozibozi
Térded bírja még/már? 😊Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.A negyedik számú LT-vel lépünk pályára és Teddy a QB. Én is lehetnék a futótok 😊
Remélem, ez nem fogja eltántorítani a Carolinat, hogy minél jobb drafthelyet szerezzen magának...
Rutin
gabokocka
Wyatt
Viszont legalább pályára léphet a hetedik körös picketek 😊
gabokocka

Egy ACL-lel még mindig kevesebb van, mint kéne, de ez nem akadályozna meg a TD-k begyűjtésében.Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Pont ezen filóztam én is, mikor lehetnek a meccsek, és egy potenciálisan utolsó PO-meccset én sem látok 19 órás sávban
ozibozi
Térded bírja még/már? 😊Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.A negyedik számú LT-vel lépünk pályára és Teddy a QB. Én is lehetnék a futótok 😊
Remélem, ez nem fogja eltántorítani a Carolinat, hogy minél jobb drafthelyet szerezzen magának...
Rutin
gabokocka
Wyatt
Viszont legalább pályára léphet a hetedik körös picketek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Talán nem véletlenül nem akarta Payton elsőre odaengedni a 6. TD-hez...Remélem megérte:Gyanitom minden csapatban vannak ilyen jatekosok. Egeszen hihetetlen, hogy 4 honapot nem
Gyurma Pappa
birnak ki bulik/prostik/sztriptizklub nelkul. Oke, fiatalok, sportolok, tele penzzel, de ezt a penztarcajuk is megerezheti, ennyi eszuk ne legyen...
undisputedly

Remélem megérte:Gyanitom minden csapatban vannak ilyen jatekosok. Egeszen hihetetlen, hogy 4 honapot nem
Gyurma Pappa
birnak ki bulik/prostik/sztriptizklub nelkul. Oke, fiatalok, sportolok, tele penzzel, de ezt a penztarcajuk is megerezheti, ennyi eszuk ne legyen...
Velük egy háztartásban él, unokahúg mindegyik.....Remélem megérte:elnézve a fehér felsős adottságait... nem tudom hibáztatni 😀
Gyurma Pappa
atapapa

Én meg a cseréd.Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.A negyedik számú LT-vel lépünk pályára és Teddy a QB. Én is lehetnék a futótok 😊
Rutin
gabokocka
Remélem megérte:elnézve a fehér felsős adottságait... nem tudom hibáztatni 😀
Gyurma Pappa
Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Pont ezen filóztam én is, mikor lehetnek a meccsek, és egy potenciálisan utolsó PO-meccset én sem látok 19 órás sávban
ozibozi
Rutin
gabokocka

Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.A negyedik számú LT-vel lépünk pályára és Teddy a QB. Én is lehetnék a futótok 😊
Rutin
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
Remélem megérte:Mindenki szivarral ünnepelte a győzelmet!
Gyurma Pappa

“Arról kora reggel beszámoltunk, hogy Alvin Kamara pozitív koronavírustesztet produkált, most pedig annyiban frissül a helyzet a Saints háza táján, hogy Latavius Murray, Mike Burton és Dwayne Washington, illetve az RB-edző is magas kockázatú közeli kontaktnak számítanak, így nem lehetnek ott a holnapi szezonzárón – írja Jay Glazer.
Ez azt jelenti, hogy minden bizonnyal Ty Montgomery lesz a Saints kezdő futója. Az RB/WR hibrid játékosnak idén mindössze egy labdacipelése van mínusz 4 yardért, illetve 2 elkapása 25 yardért. Mellé felhozzák a gyakorlócsapatból Tony Jonest, illetve feltételezhetően Taysom Hillre is nagyobb szerepe hárulhat a backfielden.”
The New Orleans Saints have benefited from only 63 opponent penalties for 512 yards; both numbers are the lowest total in the league.
— Aaron Schatz 🏈 (@FO_ASchatz) December 30, 2020
The team that's benefited from the most opposing penalties? Philadelphia: 107 penalties, 980 yards.
Not including declined/offsetting penalties.
Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Valid érv, viszont a Washingtont sem gondolnám h szívesebben teszik későbbre.
ozibozi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

Azt lehet tudni hogy általában mi alapján döntenek az időpontokról?mitol lesz egy meccs szombati vagy vasárnapi? Van valami rendszer vagy a kommisszár dönt és jónapot 😊Ez a döntés elsősorban a TV-társaságok jogköre. Azt már leosztották h kié melyik idősáv:
MC12
NFL WILD CARD PLAYOFF TV SCHEUDLE
DATE GAME TIME ET TV
Sat, 1/9 - 1:00pm ESPN/ABC
Sat, 1/9 - 4:40pm CBS
Sat, 1/9 - 8:15pm NBC
Sun, 1/10 - 1:00pm FOX
Sun, 1/10 - 4:40pm CBS
Sun, 1/10 - 8:15pm NBC
A 4-csapatos WC-hétvégéken mindig az NBC választhatott először, mert övék volt a szombat esti meccs, hogy most 6 meccsnél ez hogyan módosul, azt nem tudom.
Az kb. még fix h a Seattle meccse nem lesz korai révén, hogy az a nyugati parton van, pláne h a mostani állás szerint ugye csoportriválissal, a Rams-szel mérkőznének. Ezen kívül jelen állás szerint a Steelers-Ravens lenne még a csoportellenfelek közötti WC-meccs. Szal sztem ez a 2 lenne a 2 esti.
A jelen párosításokkal én erre a TV schedule-re tippelnék:
Sat, 1/9 - 1:00pm ESPN/ABC CHI @ NO
Sat, 1/9 - 4:40pm CBS CLE @ BUF
Sat, 1/9 - 8:15pm NBC BAL@PIT
Sun, 1/10 - 1:00pm FOX TB @ WAS
Sun, 1/10 - 4:40pm CBS MIA @ TEN
Sun, 1/10 - 8:15pm NBC LAR @ SEA
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Azt lehet tudni hogy általában mi alapján döntenek az időpontokról?mitol lesz egy meccs szombati vagy vasárnapi? Van valami rendszer vagy a kommisszár dönt és jónapot 😊Alvin Kamara confirmed positive for COVID-19 https://t.co/R57zVbFNwq
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 1, 2021
If #Saints RB Alvin Kamara remains asymptomatic and receives medical clearance, he could play in a wild-card game next Sunday, Jan. 10 — but not next Saturday, Jan. 9, I’m told.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 1, 2021
So Kamara’s availability for New Orleans’ playoff opener may hinge on the NFL’s scheduling decision.
empty taxi
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
Alvin Kamara confirmed positive for COVID-19 https://t.co/R57zVbFNwq
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 1, 2021
If #Saints RB Alvin Kamara remains asymptomatic and receives medical clearance, he could play in a wild-card game next Sunday, Jan. 10 — but not next Saturday, Jan. 9, I’m told.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 1, 2021
So Kamara’s availability for New Orleans’ playoff opener may hinge on the NFL’s scheduling decision.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.