NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 717
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Ugorjatok már le az LB pozícióról. Az elmúlt évek azt igazolták, hogy a védelem legkevésbé fontos eleme jelenleg a LB. Nem ritka, hogy 5-6 DB-vel játszunk, a 4 DL mellé 1-2 LB-nél több úgy sem fér fel a pályára. Davis fix, ha Anzelone és Alonso egészségesek, ők is megoldják. Legrosszabb esetben bejön egy S még.Fontos megérteni: Allen rendszere nem igényel sztárokat. Olyan játékosok van szükség, aki a megfelelő helyen, a megfelelő feladatokat látják el. Davis egy középszerű LB volt, mára a liga top5 LB-jének nézi ki. Azért hozni egy első körös picket, mert papíron ez egy hatalmas need, nem feltétlenül jó ötlet. Minden bizonnyal úgy ítélte meg Payton és Allen, hogy Queen nem illik annyira a rendszerbe, amit elképzeltek, mint hogy kihagyjanak egy ekkora prospectet, mint Ruiz. Én amúgy sem voltam eldőlve a LB húzás ötlettől, pont a fentiek miatt.
WR: NAGYON mély a class. Nincs szükségünk egy első körös prospectre, aki 3-4 évig nyafog MT mögött, hogy nem kap elég labdát, majd a 3. évben elcseréljük egy 2-3. körös pickre. Sanders megoldotta a SF-ben is a második elkapó szerepét, itt is meg fogja oldani. A 3. körben is fogunk találni 3. WR-nek való prospectet, ha már a Smith projekt bedőlni játszik. Szeirntem Aiyukért sokat adott a SF, de ez legyen az ő gondjuk.
Még egyszer elmondom, amit már sokszor elmondtam: lehetnek neked top skill playereid, ha a nincs rendben a fal, akkor baszhatod. Lásd tavalyi Tampa. Brees akkor hozta karrierje csúcsait, amikor top2-3 fal volt előtte. Az elmúlt két év tapasztalata az, hogy bizony nagyon fontos a mélység ennél az egységnél, én nem lennék meglepődve, ha érkezne még csúszó T.
Walford leszálló ágban van egyértelműen, Peat tavaly nem volt 100%-os, ne törjünk pálcát felette, bár én magam is úgy gondolom, hogy túl sok pénzt kapott. Sanders érkezésével Paytonék megoldottnak tekintik az X-Y WR pozíciót, és én sem vonom ezt kétségbe. Cook is jó, Harris pedig speedsterként bevethető (bár a Kapitány dobóerejével vannak kétségeim). Innentől kezdve belátható, hogy teljesen felesleges ilyen WR mélységnél magas picket ellőni.
Nyilván lehet nyafogni, hogy megint nem hoztunk LSU játékost, de ez szerintem üzlet, nem magánügy, tehát ha így látták jónak, akkor legyen.
több mint 4 éve
Jo pick ez is. Remek csapatba nehez erositest huzni. A lenyeg tovabbra is atlanta ellen nyeunk oda-vissza 😂😂😂Es most mar a tampa ellen is...
több mint 4 éve
nemethbence55
426
Magának Ruiznak örülök mert jó prospect és tényleg jól jön a mélyítés mert tavaly nagyon sok DT megvert minket középen, az is jó hogy van ideje betanulni. Az ami nagyon bánt hogy lett volna egy álom LB párosunk kb, Queen hatalmas húzás lett volna szerintem ő jobban kellett volna mint Ruiz, olyan guardot aki tanulhat egy évig, a 3. körben is találtunk volna sztem és oké ott vab most mélység, de az Anzalone-Alonso páros nagyon rizikós. Eddig Anzalone is egyszer bírta végig a szezont, Alonso is tavaly elfáradt szezon végére. Szerintem nagyobb need volt az LB, de hozzá kell tenni hogy ez a húzás a capnek nagyon jól jött, mert Warford 7,5 millát foglal, szóval szerintem megpróbáljuk elcserélni vagy kivágjuk, de inkább trade, de ha az nem is sikerül akkor legalább szezon végén nem kell vele hosszabítani, csak nagyon bánom Queen-t mert játéktípus szerint is nagyon jó lett volna plusz ugye az öltözőben is nagyon hasznos lett volna, de hát Loomisék nagyon ritkán csinálják azt amit várnánk tőle.Kíváncsian várom mit csinálunk ezek után, esetleg fel trade Hurts-ért, ha nem akkor 3. körben LB-nek kell jönnie.
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Őszintén megmondom, örülök a fal mélységnek, mert az elmúlt években a szenvedés akkor kezdődött, ha kiesett a kezdő az OL-ből. Lehet nem tűnik instant erősítésnek, de én nyugodt vagyok, ha 5-nél több (közel) kezdő szintű játékos a keretben...Ha kiesik egy kezdő falember az sosem jó, de szerintem fontosabb lett volna egy elkapó, mert ugye Thomason kívűl nem volt más. Falat valahogy mindig megoldottuk, de volt amikor a kezdőkkel is le lettünk meccselve (khm Vikings).
Gyurma Pappa
Oké, jött Sanders (kicsit szkeptikus vagyok vele), meg Cook jó volt, amíg ki nem esett, de egyrészt egyik sem fiatal pluszban elég sérülésveszélyesek, ha onnan kiesik egyikük, neadjisten mindkettő, akkor megint szarban lesz a haza, cantguardmikeról nem is beszélve...
Pont utánunk húzták ki Aiyukot, win now módban vagyunk, én nem értek egyet ezzel pickkel.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 4 éve
Az, késő van
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Illetve jövőre, vagy két év múlva, amikor jön majd egy újonc QB, lesz előtte egy Armstead, Peat,EastonMcCoy, Ruiz, Ramczyk fal, szar dolga nem lesz.
gabokocka
több mint 4 éve
Illetve jövőre, vagy két év múlva, amikor jön majd egy újonc QB, lesz előtte egy Armstead, Peat, Easton, Ruiz, Ramczyk fal, szar dolga nem lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Őszintén megmondom, örülök a fal mélységnek, mert az elmúlt években a szenvedés akkor kezdődött, ha kiesett a kezdő az OL-ből. Lehet nem tűnik instant erősítésnek, de én nyugodt vagyok, ha 5-nél több (közel) kezdő szintű játékos a keretben...
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Gyúrunk a meccs keret + OL kihasznàlàsára. 😁Peat mellett még Easton is meg van fizetve, mint csere OL.
több mint 4 éve
Biztos voltam a BPA draftban. Peat kitömése bánt engem is...
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Szép volt. 😁Akkora BPA lesz itt mint a ház!Túl régóta nézek Saints draftot 😀
Peat agyonfizetése után behúzunk egy csúszó belső falembert 😉
clbass
clbass
több mint 4 éve
nem ezzel a pickkel van a baj... hanem Peat kitömésével.Akkora BPA lesz itt mint a ház!Túl régóta nézek Saints draftot 😀
clbass
clbass
több mint 4 éve
Akkora BPA lesz itt mint a ház!Túl régóta nézek Saints draftot 😀
clbass
több mint 4 éve
Nagyon írják, hogy fel akarunk menni Simmonsért. Egyik sem nagyon tetszene, a felmozgás sem főleg hogy megint vagy 2 évig nem lenne első kör, meg Simmonst nem gyengén túlhypolják. A legutóbbi Clemson LB is nagyon bevált. Ja mégsem....
Szerkesztette: kapitnono
több mint 4 éve
Azt mondod jön Win field?Látom nagy a csend, ki mit tippel estére? 😁Győzünk!😉
kapitnono
zemanla
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 410
Irma nincs?Vilma mezben nyomom ma. LB-t huzunk. Fix.Látom nagy a csend, ki mit tippel estére? 😁Győzünk!😉
kapitnono
(Queen or Murray)....
zemanla
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Loomis mondta h nem felunk QB-t huzni tehat tuti a LB!Jah!
diceman
Morgant az ötödikben
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Loomis mondta h nem felunk QB-t huzni tehat tuti a LB!
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek lesz-e olyan aki ezért bukik valamit 😀Látom nagy a csend, ki mit tippel estére? 😁Elszáll a net, így nem húztok.
kapitnono
peach
Mondjuk elvileg mondta Godell hogy ebben az esetben meg lehet állítani az órát, de mivel ilyen még nem volt, ki tudja mit hoz a gyakorlat
több mint 4 éve
Vilma mezben nyomom ma. LB-t huzunk. Fix.Látom nagy a csend, ki mit tippel estére? 😁Győzünk!😉
kapitnono
(Queen or Murray)....
zemanla
több mint 4 éve
Látom nagy a csend, ki mit tippel estére? 😁Elszáll a net, így nem húztok.
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Igen.Meglepődnék. Nem csak én!
SP az utóbbi időben, amig beteg szabin volt, elég szórakoztatókat posztolt. 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞