New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 494 — zászló zászló szív
Kamaranak 68 yard kell az 1000es futott szezonhoz.

több mint 5 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
több mint 5 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 448
Szerintem bízhatunk a Bears-ben, mert divízió ellenfél szóval kibaszhatnak velük + ők is mennek a rájátszásért és egyre jobb formában vannak. Szóval reménykedjünk.
több mint 5 éve
Ez volt a Devin Hester-féle visszahordás?
Kájzerszóze
Aha

több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Ez volt a Devin Hester-féle visszahordás?

több mint 5 éve
Mindenképp W kell, mert akkor fix a 2. kiemelés.

Sosem gondoltam volna, hogy a Bearsnek fogok szurkolni a 2006 SB után valaha is 😀
Gyurma Pappa
Sexy Rexi-féle Bears ? 😊 az se ma volt. Azért az a Briggs-Urlacher-Tilmann védelem b.szós volt.
MC12
Jaja, mérges voltam, mert ha már kiejtettek minket, igazán megnyerhették volna. Azóta sem szeretem őket 😊

több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 390

Sosem gondoltam volna, hogy a Bearsnek fogok szurkolni a 2006 SB után valaha is 😀
Gyurma Pappa
Sexy Rexi-féle Bears ? 😊 az se ma volt. Azért az a Briggs-Urlacher-Tilmann védelem b.szós volt.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
A GB mindkét hátralévő ellenfele (TEN, CHI) PO pozícióért játszik majd, úgyhogy még akár hozzá is segíthetnek minket az 1. kiemeléshez...
Rutin
A TEN nem segített...
Carolinában sem lesz könnyű meccs + kell a Sea W és a GB L. Az első kiemelésért. Bonyolult 😎😁
Nyerjük meg minden elkövetkező mérkőzésünket és kész. Egyszerű.😎😁

több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
A GB mindkét hátralévő ellenfele (TEN, CHI) PO pozícióért játszik majd, úgyhogy még akár hozzá is segíthetnek minket az 1. kiemeléshez...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Jövő héten mindenképpen meccset fogunk játszani, mert a seed 2 veszélyben lehet, és mindig jobb a rosszabb kiemeltel játszani + így egy esetleges GB zakó esetén a döntő itt lehet.

több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 390
Korai persze meg, de tobb oldalon elso koros QB draftot irnak hozzank. Van ertelme 1/32-re QB-t huzni???😂
Kájzerszóze
Sok minden történhet még addig. 😀
EasyGhost
Senkinek nem fog kelleni az 1/32 hogy felcseréljünk 😕 😅

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Korai persze meg, de tobb oldalon elso koros QB draftot irnak hozzank. Van ertelme 1/32-re QB-t huzni???😂
Kájzerszóze
Sok minden történhet még addig. 😀
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Kájzerszóze
Tuggyajarosseb
Nekunk begyutt
Felcserevel 😅

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???

több mint 5 éve
Egyébként mi a véleményetek egy esetleges Lattimore cutról?
10 milla spórolás halott pénz nélkül. Véleményem szerint Malcolm Brown, Easton, Jenkins sima cut és akár Lattimore is beleférne ha 2 CB-t is húznánk drafton velük azért sok milliót tudnánk spórolni.
nemethbence55
Mondjuk a Lattimore cut kb BoB magasságokba emelné a GM et az tuti..
Trade már inkább de top cb re mindig szükség van és ha van akkor meg kell fizetni . A szerződéssel meg lehet játszani.
gordon
Egyértelműen nem fogjuk cutolni. Trade opció lehet, de azt sem hiszem. Lattimore közepesen játszva is top 20% CB, amikor jó, akkor meg top 5 (nem %). Idén egy nagyon gyenge meccse volt (Raiders), két közepesen gyenge (Packers, 2. Falcons), és elit volt a két TB meccsen. A többin magához képest közepes volt, de így is a csapatok nagy része örülne ilyen "közepes" teljesítményű kezdő CB-nek.

Lattimore érték, cut teljesen kizárt. Easton cut valószínű, M. Jenkins meg marad, ő igazi vezér, és egyébként sem annyira szörnyű. J. Jenkins pedig ugyanaz, mint Lattimore, csak az ő közepe és topja is valamivel lejjebb van.
Gyurma Pappa
Nem M. Jenkins-re gondoltam hanem J. Jenkins és ő azért szerintem nem ér 7 misit. Draftról lehetne hozni 1. vagy 2. körben valakit és meg is van oldva. Sajnos a jövő évi pénzügyi helyzetünk mellett ő nem fér bele.
több mint 5 éve
10 milla spórolás halott pénz nélkül. Véleményem szerint Malcolm Brown, Easton, Jenkins sima cut és akár Lattimore is beleférne ha 2 CB-t is húznánk drafton velük azért sok milliót tudnánk spórolni.
nemethbence55
Trade már inkább de top cb re mindig szükség van és ha van akkor meg kell fizetni . A szerződéssel meg lehet játszani.
gordon
Egyértelműen nem fogjuk cutolni. Trade opció lehet, de azt sem hiszem. Lattimore közepesen játszva is top 20% CB, amikor jó, akkor meg top 5 (nem %). Idén egy nagyon gyenge meccse volt (Raiders), két közepesen gyenge (Packers, 2. Falcons), és elit volt a két TB meccsen. A többin magához képest közepes volt, de így is a csapatok nagy része örülne ilyen "közepes" teljesítményű kezdő CB-nek.

Lattimore érték, cut teljesen kizárt. Easton cut valószínű, M. Jenkins meg marad, ő igazi vezér, és egyébként sem annyira szörnyű. J. Jenkins pedig ugyanaz, mint Lattimore, csak az ő közepe és topja is valamivel lejjebb van.

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
nemethbence55
több mint 5 éve
Andris10 37
Jól van, haver, ne vedd már személyes sértésnek 😄, h feltettem egy olyan döntéssel kapcsolatos kérdést, ami minimum az érdekes kategóriába sorolható, és igenis megosztja az NFL társadalmat.

Egyébként meg gondolod, h majd nyilvánosan kezdi el kritizálni? “Ok”
Andris10
Jajj, mert mindenki a statokra veri mostanában, hú de nagy gond lett volna belőle. Média szokott ilyen kérdéseket kreálni, meg a semmiből valamit produkálni, hogy lehessen cikkezni, és ugye a negatív tartalommal gyártott cikkeket jobban lehet "clickbaitesíteni", meg a többi 31 csapat rajongója is igazolhatja magának, hogy mekkora faszfej X, Y vagy Z.
EasyGhost
Igen, óriási gond lett volna, hiszen - mint ahogy írtam és nyilván te is értesültél róla - egy majdnem 100 (!!!) éves rekord beállításáról/megdöntéséről van szó, amivel az NFL-történelem részévé lehet válni, és mivel ezek a srácok kompetitív alkatok, így a lehető legtöbbet akarják kihozni magukból, amibe nyilván beletartozik a rekordok megdöntése is, ezáltal a dicsőség megszerzése.

Namármost, egy ilyen helyzetben nem túl észszerű döntés a legjobb játékosodat megfosztani fentiektől, főleg közvetlenül a PO előtt, sőt, egyszerűen kreténség, edzői korlátoltság.

Remélem, Kamara ezt elengedi és legalább ilyen magas szinten fog hasítani a későbbiekben is.
több mint 5 éve
Jól van, haver, ne vedd már személyes sértésnek 😄, h feltettem egy olyan döntéssel kapcsolatos kérdést, ami minimum az érdekes kategóriába sorolható, és igenis megosztja az NFL társadalmat.

Andris10
Jajj, mert mindenki a statokra veri mostanában, hú de nagy gond lett volna belőle. Média szokott ilyen kérdéseket kreálni, meg a semmiből valamit produkálni, hogy lehessen cikkezni, és ugye a negatív tartalommal gyártott cikkeket jobban lehet "clickbaitesíteni", meg a többi 31 csapat rajongója is igazolhatja magának, hogy mekkora faszfej X, Y vagy Z.
több mint 5 éve
Andris10 37
Mit gondoltok SP azon döntéséről, h egy 91 éves rekordbeállítás küszöbén futtat egy td-t a csereirányítóval?
Biztos, h egy ilyen történelmi pillanatban kell a nevelőcélzatú szempontokat érvényre juttatni, a “ kollektíva mindenek felett” elv értelmében? Mert másra nem tudok gondolni...

Egyébként ha nem lett volna meg a 6., akkor ez egy nagyon kontraproduktív döntés lett volna.
Andris10
Ennyit erről:

EasyGhost

több mint 5 éve
Mit gondoltok SP azon döntéséről, h egy 91 éves rekordbeállítás küszöbén futtat egy td-t a csereirányítóval?
Biztos, h egy ilyen történelmi pillanatban kell a nevelőcélzatú szempontokat érvényre juttatni, a “ kollektíva mindenek felett” elv értelmében? Mert másra nem tudok gondolni...

Egyébként ha nem lett volna meg a 6., akkor ez egy nagyon kontraproduktív döntés lett volna.
Andris10
Ennyit erről:
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Kwon fájó veszteség, így valszeg cut lesz a vége, pedig nagyon megnézném Davis-el egy teljes szezonon át.
Reméljük mindenki felépül PO-ra. Brees már egész bíztató volt szerintem.
nemethbence55
Kwon szerintem amúgy is cut lett volna, mert bőven 10 millió felett keresne jövőre, ami most nagyon nem fért volna bele nekünk sajnos, pedig Davis mellett elég jó teljesítményt nyújtott
kapitnono
Hát igen, de nagyon jó lenne ha valahogy beférne ő is, igaz Williams és Hendrickson egyértelműen előtte van, de igazából csak ők 3-an vannak akikkel kéne hosszabbítani, mert pl Jared Cook teljesen felesleges.
Szerintem Loomis valahogy összehozza.
több mint 5 éve

Andris10
Ok