New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 525 — zászló zászló szív
PJ milyen volt? Játszott egyáltalán? Gyurma Pappa
Nem, hetek óta sérült.atapapa
😕 ennyire nem vagyok képben...

több mint 10 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Nem értem ezt a nyavajás 4-3-at @) Teljesen látványosan 3-4-be draftoltunk, végre talán igazi emberanyag is lenne rá...erre miután egy ember kiesik (elzavarjuk Juniort), pánik gomb megnyomás, és 4-3 o_o már megint nem az alapanyag erősségét használjuk ki. A front7-ből min 5 ember stílusidegen poszton játszott és ez látszott is 😕
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
PJ milyen volt? Játszott egyáltalán? Gyurma Pappa
Nem, hetek óta sérült.

több mint 10 éve
PJ milyen volt? Játszott egyáltalán? (Nincs kedvem PS meccseket nézni, csak felidegesítem magam rajta, szóval köszi az infókat)

több mint 10 éve
az említetteken túl nálam még murphy okozott örömöt és inkább spencer, mint kikaha egyelőre.adam77
Murphy tényleg megvillantotta azt, hogy miért is draftoltuk.
Spencer jó volt, de Kikaha teljesítményével azért nem fair összevetni az övét, mert Kikaha a kezdők ellen játszott, Spencer inkább a 2. és 3. vonal ellen, valamint Kikaha csomószor visszalépett LB-ként és nem pass rush-t nyomott, míg Spencer 43 DE-ként végig a pass rush-t kapta feladatként.

több mint 10 éve
adam77 New Orleans Saints 640
az említetteken túl nálam még murphy okozott örömöt és inkább spencer, mint kikaha egyelőre.
több mint 10 éve
Nem tudom volt-e olyan play, ahol nem sérült le játékosunk vagy nem kaptunk büntit.
Ez a 43 ezzel az emberanyaggal agyrém. Jordan jól be lett fogyasztva. de így se hatékony 7techről, Kikahát zónáztatjuk, a DT-k mint ha pályán se lennének. Ha RR szeretné SS sorsát magának, akkor csak tessék.
Evans basszus... Nagyon nem kéne erőltetni azt, ami nem megy. Hiába Unger jó játéka (a Cooks-TD-nél amikor a safety-t blokkolta a downfielden (Y) ), Evansről idén is nagyon sok nyomást fog engedni a fal közepe.

Érdekes adalék ehhez: 2013-ban a támadófal sackből, hitből és nyomásból összesen 205-öt engedett az irányítóra, ebből a három belső falember sara 70 volt.
2014-ben jött 233 sack+hit+pressure (vagy 28-cal több, mint előtte), amiből 106 (vagyis harminchattal több) volt a két G és a center sara.

Peattel lesz meló rendesen, mire a kezdőbe lehet engedni, Anthony viszont jó vásár volt.

több mint 10 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Néhány gyors komment a condensed game alapján:
- a kezdő D nagyon vékony volt, főleg futás ellen. Flacco gond nélkül vitte át rajta a play-eket...
- McCown szenvedett Q2-ben, Griffin viszont egész hatékony volt a 3. negyedben,
- K. Robinson és Hightower jól gyűjtögette a yardokat ugyanekkor,
- Q4-ben megint benyeltünk egy 4th&20-t. Anélkül még győzhettünk is volna...
- megint nagyon sok büntetést szedtünk össze (100yrd felett).

Szóval van tennivaló bőven, leginkább a védelemben...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Brownernek és Ellerbenek is lekellet jönnie az első drive után...nagyszerű kezdéssLyNz
Chip Breaux is kidőlt 😮
Nagyon harmat volt a kezdő D, az O-t csak azért nem szidom, mert sok volt a hiányzó, de remélem Luke nem éri meg rostert...
több mint 10 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Brownernek és Ellerbenek is lekellet jönnie az első drive után...nagyszerű kezdés

......
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Hát én Crowbar és Down fanként tudok megjelenni, de ha nem zavarok, szívesen megyek, akkor úgysincs más meccs 😀

több mint 10 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Bár még egyikőtöket sem ismerem személyesen, de azért megpróbálnék eljönni én is.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
én is csatlakozok😊

......
több mint 10 éve
adam77 New Orleans Saints 640
én is jövök.
több mint 10 éve
Én már beszéltem a főnökkel, és megengedtem magamnak 😊

több mint 10 éve
Én is megpróbálom intézni a szabit 😉
több mint 10 éve
Egész jól gyarapszik a létszám, de remélem azt mindenki tudja, hogy ez a meccs csütörtök éjjeli, péntek hajnali lesz!?
Ez ugye nehézségeket vett fel, pl. másnapra alap a szabi, viszont pont az a jó benne, hogy előtte alsó hangon két-három órát "kénytelen" lesz együtt inni eltölteni a társaság.

több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Érdekel a téma engem is!
Ha már nem jött össze Imivel a nagy út...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Lehet érdekelne engem és egy saints-es barátomat is vidékről, persze ha jöhet Falcons-os 😀 hátha rajtam kívül is jönne pár akkor egész jó hangulat is kerekedhetne 😊Buga
Én nagyon szívesen nézek Falcons szurkolókkal meccset, szóval persze, miért ne 😊Gyurma Pappa
Csak nyugodtan, amíg Kájzer ott lesz, addig úgyis mi leszünk az erősebbek 😉 :A:atapapa
persze, gyúrok is és vihetek pár gravediggert is, feltéve, ha nem leszek Imrével jó messze 😀

több mint 10 éve
 www.facebook.com/bleacherreport/videos/vb.7331091005/10153172696396006/?type=2&theater
lehet volt már, akkor bocs

......
több mint 10 éve
Tudom hogy sokára lesz, de valószínű, hogy október 15-16-án Bp-en leszek. Van-e kedve a társaságnak a Falcons elleni rangadót (?) együtt nézni, vagy várjam meg a kérdéssel a week 4-t? 😊Gyurma Pappa
Mennék én is, de úgy tűnik akkor éppen a SuperDome-ban leszek. 😊hajdu
Majd kapcsolunk élőben. Ha már a Dómban az elsők között vezették be a full ingyen wifit a ligaban.

több mint 10 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Tudom hogy sokára lesz, de valószínű, hogy október 15-16-án Bp-en leszek. Van-e kedve a társaságnak a Falcons elleni rangadót (?) együtt nézni, vagy várjam meg a kérdéssel a week 4-t? 😊Gyurma Pappa
Mennék én is, de úgy tűnik akkor éppen a SuperDome-ban leszek. 😊
több mint 10 éve
Lehet érdekelne engem és egy saints-es barátomat is vidékről, persze ha jöhet Falcons-os 😀 hátha rajtam kívül is jönne pár akkor egész jó hangulat is kerekedhetne 😊Buga
Én nagyon szívesen nézek Falcons szurkolókkal meccset, szóval persze, miért ne 😊Gyurma Pappa
Csak nyugodtan, amíg Kájzer ott lesz, addig úgyis mi leszünk az erősebbek 😉 :A:

több mint 10 éve
Én nagyon szívesen nézek Falcons szurkolókkal meccset, szóval persze, miért ne 😊

több mint 10 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Lehet érdekelne engem és egy saints-es barátomat is vidékről, persze ha jöhet Falcons-os 😀 hátha rajtam kívül is jönne pár akkor egész jó hangulat is kerekedhetne 😊