New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
mondjuk a kubiak play sheetjén már akkor ment a röhögés, hogy na ebből próbáljon meg bárki bármit kiolvasni, csoda ha ő maga átlátja.
több mint 11 éve
Ezek a play sheet-ek önmagukban semmit nem érnek, semmilyen plusz információt nem hordoznak az ellenfelek számára. Az elnevezéseket könnyen meg lehet változtatni, hozzájuk meg sem így, sem úgy nem tudsz hívott játékot társítani.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A kérdés még mindig fenn áll.alig pár heteVagy miért csak a Saints playbookkal csinálták ezt? Nem hiszem el hogy másik csapatnál ne lehetne ilyen képet csinálni.Matthew99fasza...baggio
Ilyet amugy miért lehet az ESPNnek?EasyGhost
baggio
több mint 11 éve
alig pár heteVagy miért csak a Saints playbookkal csinálták ezt? Nem hiszem el hogy másik csapatnál ne lehetne ilyen képet csinálni.Matthew99fasza...baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vagy miért csak a Saints playbookkal csinálták ezt? Nem hiszem el hogy másik csapatnál ne lehetne ilyen képet csinálni.fasza...baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Remélem, a Falcons edzői ebből ugyanannyit értenek, mint én... 😀baggio
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Akkor most lehet nevezni a vasarnapi meccsnezesre.atapapaÉn sajnos nem leszek Pesten vasárnap, pedig nagyon szívesen megismerkednék veletek.
Viszont, ha eljutunk az NFC-döntőbe (jan. 18.), akkor újra Mo-on leszek, és akkor tutira jövök!!! 😊 @) 😊 @)
több mint 11 éve
Ezúton jelezném részvételi szándékom 😉
több mint 11 éve
Azért mert te vagy az alfa és az ómega. A fény és a sötét. A jin meg a jang. Meg ilyesmi.Hova? Hányra? hajduA Kossuth Lajos térre tervezzük felállítani a kivetítőt 😉
Fogalmam sincs hol, vagyis de, majd meglátjuk mennyien jelentkeznek.
Nyilván 7 előtt valamivel, "terveim" szerint én jó ha beesek a KO-ra, de miért kellek én ahhoz, hogy a nép már korábban elkezdje a bemelegítést.atapapa
több mint 11 éve
nfl_lover
912
kurva jó ez a kép, csak ha én olvashatom, akkor elképzelhető, hogy Amerikában is tudják, mondjuk NFL szerető emberek... -_-baggio
több mint 11 éve

---
több mint 11 éve
Hova? Hányra? hajduA Kossuth Lajos térre tervezzük felállítani a kivetítőt 😉
Fogalmam sincs hol, vagyis de, majd meglátjuk mennyien jelentkeznek.
Nyilván 7 előtt valamivel, "terveim" szerint én jó ha beesek a KO-ra, de miért kellek én ahhoz, hogy a nép már korábban elkezdje a bemelegítést.
több mint 11 éve
Akkor most lehet nevezni a vasarnapi meccsnezesre.atapapaMegyek. Sőt ketten, de csapataim harcban állnak, hogy egy újabb barátommal immár hárman menjünk. Hova? Hányra? Viszem a WEFL nevezési díjat, majd ne felejts el szólni.
több mint 11 éve
jövök
több mint 11 éve
Gratula! Jól belerúgtatok a döglött Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Na, mostanra megnéztem...Nem hittem volna, hogy a Bears ennyire 0 motivációval fog játszani... És mindez a győzelmünk értékének megítélésében sem segít.
Úgyhogy nagyjából nem is tudom, hogy mit gondoljak.
A Falcons egy erős ellenfél ellen játszott vasárnap, távolról sem olyan szétesően, mint mondjuk mi a Panthers ellen múlt héten.
Mondjuk talán a Bears védelem kb. hasonló erősségű, mint a Falcons-é, így az O-nk javulása (erősebb line + kevesebb drop) egyértelmű optimizmusra ad okot.
A D teljesítménye viszont nem tudom mire lesz elég Ryan, Julio és társai ellen. Abban azért a Falcons bőven a tegnapi Bears előtt jár.
Szóval, NAGY MECCS következik vasárnap!
több mint 11 éve
Tampát meg fogja verni a Saints, mert lefekszik majd, mint egy jó kiskutya. A kalózok már az 1/1-re mennek, és akkora barom még Smith se lehet, hogy 1 szaros győzelem miatt emberkedjen.A négy hazai bukóból kettőt kiradíroztunk már idegenben, bár mjuk a Browns elleni vereség sem igazán volt benne szezon előtt. Szóval meg kell verni a Falconst (amúgy is) és utána lehet gondolkodni az utolsó meccsen, szurkolni nekik a Panthers ellen 😊TocyMár nem azért, de ha megverjük a Falconst és a Tampát nem, akkor rohadtul ne is menjünk PO-ba.nfl_lover
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
Hill nem semmi, 5 TD-nél jár 14 elkapással. Minden harmadik elkapása 6 pontot ér.
😀😀
Josh Hill scored 2 TD for Saints. Hill was started in 0.0% of ESPN.com fantasy football leagues
több mint 11 éve
nfl_lover
912
A négy hazai bukóból kettőt kiradíroztunk már idegenben, bár mjuk a Browns elleni vereség sem igazán volt benne szezon előtt. Szóval meg kell verni a Falconst (amúgy is) és utána lehet gondolkodni az utolsó meccsen, szurkolni nekik a Panthers ellen 😊TocyMár nem azért, de ha megverjük a Falconst és a Tampát nem, akkor rohadtul ne is menjünk PO-ba.
több mint 11 éve
Felkeltem 2-kor, kinyitottam a tabletet, bedugtam a fülest, elindítottam a Game Passt, becsuktam a szemem, bedugtam a fülesemet, hogy majd Chucky úgy is felébreszt. Ja, 0 hangerőn nem ment neki 😀😀 Szóval amikor felébredtem 24-8 volt és Hicks épp beleverte Cutlert a gyepbe. Gyerek tegnap észrevette a fiókban a Saintses partedlit, magától felkötötte a nyakába -> WIN. Mondtam a feleségemnek,hogy vasárnap készítse oda. Sosem lehet tudni, hátha működik 😛
Szóval meg kell verni a Falconst (amúgy is) és utána lehet gondolkodni az utolsó meccsen, szurkolni nekik a Panthers ellen 😊TocyNagyon kell szorítani Johnny Focinak, mert ha ők megverik a Panthers és mi hozzuk a KÖTELEZŐT, akkor a Tampa ellen csodálhatjuk a McCown testvérek epic csatáját. (Ugye ha ők kikapnak, akkor nem lehet 6 W-nél több nekik, nekünk meg ha nyerünk eleve 7 W lesz, a Falcons szintén max 6 W-vel tud zárni. Szóval hajrá Barnák! Ez lenne a jó megoldás, nem tudok a Falcosnak szívből szurkolni, max. ha PO van és South-Proud...)