New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
blackandgoldreview.com/post/34165009860/three-claps-for-aaron-kromerKicsit homer, de alapvetően semmi "nem igazat" nem írnak, mindösszesen szépítik a helyzetet.
Szerintem ismét van benne valami. 😊 És tetszik ez a pozitív hozzáállás...keke
Mondjuk most a Denver ellen azért komolyabb D-vel nézünk szembe, ki fog derülni, hogy mire is képes a O. Nagyon bízok benne, hogy Thomas megint magára talál, bár inkább a OL-nek kell újra megtalálni a módját annak, hogy tudjunk futni. A Broncos D futással sebezhetőbb, a passzvédekezésük meg egészen jó. Gondolom a O-jukat különösebben nem kell túlmagyarázni 😊
Szerintem Colston legjobb idényét fogja futni, simán benne van Marquesben egy 1300+-os idény. Azért is, mert most nincs annyi célpont, mint mondjuk tavaly vagy azelőtt, amikor szállította a 1000+-os szezonokat. Nagyon nehezen találok meg statisztikákat, de biztos van olyan, hogy máskor hogy állt 6 meccs után, vagy egy olyan érzésem, hogy ez közel van a legjobbjához.
Már csak Jimmynek kellene felépülni...
több mint 12 éve
keke
22
blackandgoldreview.com/post/34165009860/three-claps-for-aaron-kromerSzerintem ismét van benne valami. 😊 És tetszik ez a pozitív hozzáállás...
több mint 12 éve
Az egyébként mi, hogy a rémgyenge futásunkkal is 3. az offense szerzett yardokban és pontokban is? 😀 Tocya védelmünk meg tök utolsó
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
ata: hol van az a statisztika, hogy Brees mennyivel jobb prime time meccseken? Emlékeim szerint valami durva 120+-os ratinget tol.Gyurma PappaVolt erre több is, attól függően hogy mikortól számolták. 2009-től tekintve valami 115 körül lehet, és a mérlegünk valami 12-2 körül van.
Azóta pl. 6 MNF-t játszottunk, egyet se vesztettünk 😊
Brees-re lehet szavazni
www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2012/REG/7
Itt meg az összes Szentre
www.neworleanssaints.com/fan-zone/pro-bowl-ballot-2013.html
A punterekhez eljutva durva látni Morstead 51,2 yardos átlagát. Ezzel jelenleg összesen 2 tizeddel marad el az abszolút rekordtól, ami viszonylag friss, csak 1940 óta áll...
több mint 12 éve
Tocy!Írd át a rangodat 2-4-re 😛
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Az egyébként mi, hogy a rémgyenge futásunkkal is 3. az offense szerzett yardokban és pontokban is? 😀
több mint 12 éve
ata: hol van az a statisztika, hogy Brees mennyivel jobb prime time meccseken? Emlékeim szerint valami durva 120+-os ratinget tol.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
A két adatot összenézve egyértelmű: nem Brees passzol többet, hanem jóval kevesebb és kevésbé hatékony a futás. Gyurma PappaNem hatékony a futás, de Brees bizony többet passzol a tavalyinál meccsenként több mint néggyel. Csak Brees is kevésbé hatékonyan dob, tavaly passzkísérletenként 8,3 yardot tettünk meg, idén 7,7.
A tavalyi szezonhoz képest az szembetűnő, hogy akkor az első 6 meccsen Brees nem volt valami hatékony a red zone-ban, majd a szezon végére feljavult, de még azzal is csak 59%-ban váltottuk TD-re a red zone-os helyzeteket, idén viszont már az első hat meccsen is kiemelkedő. Ha 20 yardon belül vagyunk, abból 71%-ban TD lesz. És ez elsősorban a passzjáték érdeme (18 passzolt és 3 futott TD-t csináltunk eddig)
Ha így folytatja Brees és a futójáték sem javul, akkor esélyes lehet a TD-csúcs megdöntésére vagy beállítására.
több mint 12 éve
Érdekesség: Brees 349 yardot dobál meccsenként. Még 10 meccs van vissza, ha tartja az átlagot, akkor az 3490 yard. Most 2097-nél tart. Ez összesen 5587 yard lenne, ami 110 yarddal több, mint a tavalyi rekord. Tavaly 342 yardot dobált meccsenként Brees, tehát idén 7 yarddal dobál "csak" többet, pedig a látvány nem ezt sugallja.Tavaly 132 yardot futottunk meccsenként, idén 76-ot. Tavaly 26,9 futás kísérlet volt, idén 20,3. Az átlag 4,9 volt, idén 3,7. Ha csak az idei átlagot felszorozzuk a tavalyi kísérletszámmal, akkor is 22 yarddal többet futnánk meccsenként,a mivel top 20-ba legalább bekerülnénk.
A két adatot összenézve egyértelmű: nem Brees passzol többet, hanem jóval kevesebb és kevésbé hatékony a futás. Nem hiszem, hogy Nicks elvesztése magában 1,2 yardot jelentene. Jó lesz, ha Kromer végre a fallal és a futással foglalkozik.
több mint 12 éve
Ez a Jackson-Jenkins jelenet snap előtti pillanata, az élő közvetítésben idegbajt kaptam tőle: az LB-k forognak mindenfelé, Lofton háttal a lényegnek, Robi is mocorgott feléjük nézve, hogy hallja az osztást, sorszerű volt hogy egy nagy play legyen belőlebtw Freemannek még így is szerencse kellett hozzá, hogy ne dobja túl VJ-t 😊
atapapa
több mint 12 éve
btw: nr44. inaktív volt 😀Gyurma PappaJaja, ezt már Lynch is mondta a közvetítés alatt.
Nem elég hogy benézték a jelenetet, de egy pályán lévő számot se tudtak mondani 😀
Ez a Jackson-Jenkins jelenet snap előtti pillanata, az élő közvetítésben idegbajt kaptam tőle: az LB-k forognak mindenfelé, Lofton háttal a lényegnek, Robi is mocorgott feléjük nézve, hogy hallja az osztást, sorsszerű volt hogy egy nagy play legyen belőle
több mint 12 éve
Bár összességében nem akarom a D-t nagyon fikázni, mert a bírók kétszer is nagyon kipörköltek velünk.Nem összeesküvés-elmélet, egyszerűen pechünk van a videózással. Idén egyszer, a Packers elleni Sproles KO fumble volt, amit nekünk húztak vissza, a KC ellen két TD, most 1,5 TD. Ez van, biztos lesz még másképp is. Ezt már az eredménykövetőben is írtam: ha ott nem veszik vissza a INT-et, akkor ez a meccs korán sem lesz ennyire izgalmas.
Ezt az int-t nem tudom hogy lehetett elnézni challenge-dzsel együtt
Szintén Harpert szívatták, amikor az utolsó TD-s drive-ot úgy tartották életben, hogy a number 44 (nem is volt olyan a pályán...) kapott egy kamu illegal contactet.
Ha figyelembe vesszük, hogy Harper a picket visszavitte TD-re, de helyette kaptunk egyet rögtön mi, a kamu IC-vel együtt 10-14 pontot adtak a zebrák a Tampának.
Riválisok kedvéért: ezt nem bírózásnak szántam, hanem a D-t mentegetem 😊atapapa
btw: nr44. inaktív volt 😀
több mint 12 éve
Vitt az újságíróknak ma: soha nem gondoltam volna hogy ezt mondom, de jó titeket újra látni 😀 Henderson (aki üzeni mindenkinek, hogy elkapásonként 25 yardot átlagolni menő, az idényben 16-ot átlagolGyurma PappaAmióta Brees dobál neki (2006), vezeti a Y/C-t az NFL-ben
OL jó volt, a T-k vére nem roppannak össze 3 emberes rush alatt, amikor ezzel próbálkozott a Bucs, akkor büntette őket Brees derekasan.
DL nálam most se volt rendben pass rush tekintetében, 42 kísérlet, 400 feletti yard, és mindössze 1 sack, 3 hit :/
+/- Jenkins. Volt egy nagy playe (megkockáztatom meccsmentő), de egyébként nem nagyon volt sehol.Gyurma PappaKihagyott szerelése neki is volt nem egy (Martin futott TD-nél is neki kellett volna megoldania), de az a visszafutás mindent feledtetett
Bár összességében nem akarom a D-t nagyon fikázni, mert a bírók kétszer is nagyon kipörköltek velünk.
Ezt az int-t nem tudom hogy lehetett elnézni challenge-dzsel együtt
Szintén Harpert szívatták, amikor az utolsó TD-s drive-ot úgy tartották életben, hogy a number 44 (nem is volt olyan a pályán...) kapott egy kamu illegal contactet.
Ha figyelembe vesszük, hogy Harper a picket visszavitte TD-re, de helyette kaptunk egyet rögtön mi, a kamu IC-vel együtt 10-14 pontot adtak a zebrák a Tampának.
Riválisok kedvéért: ezt nem bírózásnak szántam, hanem a D-t mentegetem 😊
több mint 12 éve
Nos, akkor az elfogult értékelés:+ Brees
+ Colston (517 yard, 14.8)
+ Moore (408 yard, 14.6)
+ Henderson (aki üzeni mindenkinek, hogy elkapásonként 25 yardot átlagolni menő, az idényben 16-ot átlagol, csak úgy mondom: Morgan 44.3 yardot átlagol 😀 mondjuk ha belevennék a dropokat, akkor maradna vagy 10 yard)
+ az OL, akik egyébként jól dolgoztak a futásnak is, elhitettük, hogy lesz futás, és így mentek, ültek a PA-k. De Sproles is jól el van a 5,4-es futás átlaggal, köszöni szépen. (többet futottunk a Bucs ellen, mint általában szoktak ellenük futni)
+ coaching: ez volt ez első 5-ös osztályzatú meccs az edzői gárdának, de erről később
+ Harper
+ Greer végre magára talált
+/- visszanézve a meccset annyira nem volt szar ez a passrush. Egyelőre ez az OL még nagy falat. Hicks nagyon jó lesz, csak szerintem még sok neki terhelés, azért Kanada egyetemi szinten sem ugyanaz, mint az USA. Összességében alakulóban van a védelem.
+/- Jenkins. Volt egy nagy playe (megkockáztatom meccsmentő), de egyébként nem nagyon volt sehol.
- White... de tényleg, miért nem Patrick játszik a helyén?
- LB sorból Lofton és Vilma ér valamit, bár utóbbi elég rozsdás volt, de misstackleben mindketten domborítottak. A többiek továbbra is 0 teljesítményt mutatnak. A 4-ből semmi 1 yardról mutatványnál a tackle-eket adták: Ellis, Jenkins, Harper, és talán, az utolsó volt Vilma. Azért ez jobb helyeken nem így néz ki...
- amikor cover 2/3-at játszunk, akkor már egész tűrhető a D, de amikor ezt a cover4-es nicklepackeket erőltetjük, akkor egy szopunk rendesen. A nagy playek szinte mindig ebből jöttek.
Én most mást nem láttam.
Jó hír a jövő hétre: jön vissza Vitt. Ez nem is azért fontos, mert Kromer annyira szar volt (az első 4 vereségből a két hazai mindenképp az övék, a GB ellen már tűrhető volt, a Panthers ellen meg ki tudja...), hanem azért mert ezzel egyszemélyben az egyik fontos D coach tér vissza.
több mint 12 éve
Legalább izgalmas volt..! 😀Ha valakinek ez volt az első meccse és látta ezt a TD-t az biztos a gatyába élvezett és egyből Saints fan lett 😀 WHO DAT!!!!!!?
Morgen TD-je óriási volt. Még az maradt meg hirtelen bennem amikor Wilsont az egyik falember a vállvédőjénél fogva vagy 2 másodpercig a levegőbe tartotta... 😀krixtofer
Samaras játszott?
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Nos srácok! Én pontosan ezt vártam tőletek. Azt hiszem 20-7 volt a Tampának mikor ránéztem az eredményfigyelőre...hááát még valamiért akkor sem kezdtem el temetni a csapatot. Valamilyen megérzés volt. Gratulálok nektek a győzelemhez! Gondolom a végén mindenkit az agybaj kerülgetett. 😀
több mint 12 éve
Legalább izgalmas volt..! 😀Morgen TD-je óriási volt. Még az maradt meg hirtelen bennem amikor Wilsont az egyik falember a vállvédőjénél fogva vagy 2 másodpercig a levegőbe tartotta... 😀
több mint 12 éve
Állítólag olyannyira tudatos volt az utolsó playnél Williams kiterelésre a pályáról, hogy az edzéseken ezt külön gyakorolják a védőink, ha a QB kilép a zsebből. Okos.
Pár Brees-adat
32. 350 yardos meccs, ezzel mindenkinél jobb
16. legtöbb meccs 4 TD-vel és 300 yarddal, ezzel holtversenyben Marinoval áll az első helyen
62. 300+ yardos meccs, holtversenyben a 3. Favre mellett
A védelem által az első 6 meccsen bekapott 2793 yard NLF-rekord :rolleyes: a korábbi rekord 50 yarddal volt kevesebb 1950-ből (Colts).
több mint 12 éve
A nagyvárosokban sokkal több az erőszakos bűncselekmény, mint vidéken, de a bűntény megítélésén ez nem változtat. Azzal, hogy a fociban gyakoribb az egyik eset mint a másik, még nem lesz elfogadhatóbb.Igen, szerinted mind a kettő ugyanolyan "bűntény", én meg leírtam korábban hogy miért nem.
peterk2005
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/new_orleans_saints/638636
Vélhetően az igazságszolgáltatás is a nézetemet osztja, és ezért nem a bountys edzőket, hanem a pedofilokat dugják börtönbe.
Részemről befejezem, az élet dolgairól történő dagályos eszmecsere kezdi szétfeszíteni a topic kereteit.
több mint 12 éve
ez még mindig óriási 😀
több mint 12 éve
Egy szóval se mondtam, hogy ne vedd komolyan, mert a középiskolában is van (még ha csak elszigetelve is), hanem hogy mivel már ott is van a sport jellegéből fakadóan, az bizonyítja hogy ez a dolog nem idegen annyira a focitól, mint a szexuális kapcsolat kierőszakolása a sportolókkal, játszanak azok bármilyen szinten.A nagyvárosokban sokkal több az erőszakos bűncselekmény, mint vidéken, de a bűntény megítélésén ez nem változtat. Azzal, hogy a fociban gyakoribb az egyik eset mint a másik, még nem lesz elfogadhatóbb.
atapapa
Más. A meccshez gratulálok, Breesnek főleg, félidőben azt hittem 500 yardig meg sem áll. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
izgi volt, de a 3. negyed után ezt simánzi kellett volna.Igen, ez is olyan, hogy Paytonnal ez talán sima. Mindegy, kellett ez a győzelem.
Nem is a D-t hibáztatom, mert tőlük megszoktuk, de az O túlságosan is konzervatív volt a 2TD-nyi előny birtokában, még passzjátékban is csak 2-3 yardos playekre mentünk, ami majdnem megbosszulta magát
atapapa
több mint 12 éve
izgi volt, de a 3. negyed után ezt simánzi kellett volna. Nem is a D-t hibáztatom, mert tőlük megszoktuk, de az O túlságosan is konzervatív volt a 2TD-nyi előny birtokában, még passzjátékban is csak 2-3 yardos playekre mentünk, ami majdnem megbosszulta magát
V. Jacksont NFL.comos perfect challenge játékban ki is választottam a meccs előtt WR-nek, mondhatnám biztosa mentem.