New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
Colston hétvégén már játszik SP szerint :o 2 hét elég volt neki? nem kéne ezt elkapkodni
több mint 13 éve
viszont meglepő hogy de la Puente előzi Tennantot a Kreutz mögötti versenybenatapapa...megbízható, nagy tapasztalú playa.....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
nem edzett: Vilma, Kreutz, Wilson, Herring, David Thomas, Strief3 LB :/
Porter fullon nyomta, és Colston is elkezdett némi melót :mad:
Kinget gyorsan visszavettük PS-be
viszont meglepő hogy de la Puente előzi Tennantot a Kreutz mögötti versenyben
több mint 13 éve
fasza. hónapok óta az LB-k miatt brekegek én is.mostanra csak ilyen lecsúszott, ki tudja milyen mókusok maradtak.
nem örülök.
több mint 13 éve
Humber visszahozatala érdekes kérdést feszeget: valamelyik LB-nk komolyabb időre kiesett? Pakisztán egyértelmű hogy Strief miatt van itt, de annyira rossz nem lehet a helyzet, mert utóbbit IR-re nem tettük.Este az első edzés után tisztább lesz a kép
több mint 13 éve
Két érkező megvan Hartley és King helyére:Ramon Humber, LB és Pat McQuistan, OL (4 év alatt 40 meccsen backup 'Boysban, tavaly 8 meccsen kezdő Miami mezben, idén Titans edzőtáborban próbálkozott, de a hónap elején elküldték)
több mint 13 éve
Hartley IR-en. Tök jogos, kell a hely, nem tudunk várni, Kasay pedig eddig tökéletes. Mondjuk én a két FB közül az egyiket is kivágnám végre.
több mint 13 éve
Sajnálom szegény Gleasont.fasza franchise vagyunk, a PIT elmehet a sunyiba hozzánk képest. 😀
JD-t kérlek ne is emlegesse senki, felőlem ez a szerencsétlen Pátrik is elkolbászolhat a pályán, ha muszáj. 3 elkapónál mindig fent van és akkor oda is repül a labda, mintha csak kötelező lenne. Sajnos más is ismeri a filyut.
A hétvégi meccset nagyon várom, VILMA remélhetőleg játszik. Ha nem, én leszek csak 51-es....... de most ez is segített.
Az atlantai lufi meg kezd leereszteni, ez pedig így is van jól 😀 😀 😀 😀
Go Saints!!!!!!!
Brees meg hívjon nyugodtan, SP hadd pihenjen.....
több mint 13 éve
Mithc King, DT --> waiverA rohadt életbe, nálam nem King a keret legrosszabb embere :/ Nagyon hasznos volt a rotációban, nem hiszem hogy sokáig lesz csapat nélkül
Várhatólag azért, mert jön hamarosan O-Line emberDeny
több mint 13 éve
Mithc King, DT --> waiverVárhatólag azért, mert jön hamarosan O-Line ember
több mint 13 éve
Brian de la Puente...... :/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Gleason a hétvégén kapott egy SB-gyűrűt is a Saints-től 😊 Ha Soldi lennék, akkor most egy ezer leütéses eszmefuttatás jönne arról, hogy micsoda franchise vagyunk
Payton most nyilatkozta, hogy a tegnapi 93 yardos, negyedik negyedbeli, kb. másfél percnyi játékidő alatt lezavart drive alatt végig Brees hívta a pályán a playeket... atapapahttp://www.nfl.com/videos/nfl-drive-of-the-week/09000d5d8229aced/Drive-of-the-Week-Saints-game-winner
több mint 13 éve
igen, a LouGhering sajna feltartóztathatatlan, mert eléri a légzést - Hawkingnak volt valami korrekciós műtétja, amivel lélegezni tud - sajnálom 😕Ez Lou Gherig szindróma. 😕 😕 Nem más, min a betegségek megalodonja, a legszörnyűségesebb dolog.Nem tudom mennyire figyeltétek az ezzel kapcsolatos híreket, de Gleason tegnapi jelenlétébe azért könnyek is becsúsztak. A srác a 2008-as térdsérülése után vonult vissza, majd egy nagyon hosszú nevű és rendkívül ritka betegséget állapítottak meg nála (röviden ALS), mely elsorvasztja az izmokat, elpusztítja a test idegsejtjeit úgy, hogy a végén az alapvető funkciókat se tudja a test ellátni, pár év alatt biztos halálhoz vezet ez a gyógyíthatatlan kór 😕Ez nem ugyanaz a betegség, mint ami a fizikus S. Hawking-nak van? Szörnyű így látni egy (sportoló) fiatalembert!tomi-tomi
atapapa
Szépen lassan lebénul... teljesen.... A végén egy rokkant kocsiban fog ülni , és ha ni cs egy szertő családja, amely ápolja, akkor annyi. Persze így is vége lehet gyorsan.2-3év. Hawkins szinte csodával határos módon él még.
Kedvenc gitárosom Jason Becker pályáját, életét, mindenét törte össze...
Borzaszóan szomorúHelmut Zimmer
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ez Lou Gherig szindróma. 😕 😕 Nem más, min a betegségek megalodonja, a legszörnyűségesebb dolog.Nem tudom mennyire figyeltétek az ezzel kapcsolatos híreket, de Gleason tegnapi jelenlétébe azért könnyek is becsúsztak. A srác a 2008-as térdsérülése után vonult vissza, majd egy nagyon hosszú nevű és rendkívül ritka betegséget állapítottak meg nála (röviden ALS), mely elsorvasztja az izmokat, elpusztítja a test idegsejtjeit úgy, hogy a végén az alapvető funkciókat se tudja a test ellátni, pár év alatt biztos halálhoz vezet ez a gyógyíthatatlan kór 😕Ez nem ugyanaz a betegség, mint ami a fizikus S. Hawking-nak van? Szörnyű így látni egy (sportoló) fiatalembert!tomi-tomi
atapapa
Szépen lassan lebénul... teljesen.... A végén egy rokkant kocsiban fog ülni , és ha ni cs egy szertő családja, amely ápolja, akkor annyi. Persze így is vége lehet gyorsan.2-3év. Hawkins szinte csodával határos módon él még.
Kedvenc gitárosom Jason Becker pályáját, életét, mindenét törte össze...
Borzaszóan szomorú
több mint 13 éve
Nem tudom mennyire figyeltétek az ezzel kapcsolatos híreket, de Gleason tegnapi jelenlétébe azért könnyek is becsúsztak. A srác a 2008-as térdsérülése után vonult vissza, majd egy nagyon hosszú nevű és rendkívül ritka betegséget állapítottak meg nála (röviden ALS), mely elsorvasztja az izmokat, elpusztítja a test idegsejtjeit úgy, hogy a végén az alapvető funkciókat se tudja a test ellátni, pár év alatt biztos halálhoz vezet ez a gyógyíthatatlan kór 😕Ez nem ugyanaz a betegség, mint ami a fizikus S. Hawking-nak van? Szörnyű így látni egy (sportoló) fiatalembert!
atapapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Payton most nyilatkozta, hogy a tegnapi 93 yardos, negyedik negyedbeli, kb. másfél percnyi játékidő alatt lezavart drive alatt végig Brees hívta a pályán a playeket... Ha ennyire hasít az O közben, akkor ebből rendszert is csinálhatnánk Ennek örömére a meccs hőse, a puntot blokkoló Steve Gleason fogja vezényelni ma este a "Who Dat-kórust".Nem tudom mennyire figyeltétek az ezzel kapcsolatos híreket, de Gleason tegnapi jelenlétébe azért könnyek is becsúsztak. A srác a 2008-as térdsérülése után vonult vissza, majd egy nagyon hosszú nevű és rendkívül ritka betegséget állapítottak meg nála (röviden ALS), mely elsorvasztja az izmokat, elpusztítja a test idegsejtjeit úgy, hogy a végén az alapvető funkciókat se tudja a test ellátni, pár év alatt biztos halálhoz vezet ez a gyógyíthatatlan kór 😕
atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=mHWPheMQa04
több mint 13 éve
Én csak azt nem értem, hogy Robinson aza Patrick 😀 miért van még itt vagy egyáltalán mit lát benne G.W. ??? (Vagy csak nekem tünik felennyire?)Porter még out, a többiek közül meg GW-nél ő vezet. Mondjuk annyira nem rossz a srác, mint volt mondjuk JD 😛
krixtofer
Vilma-nak milyen súlyos a sérülése? tudja valaki? nagyon kéne a védelembe.loltérd. Annak a térdnek már történelme van sajnos, de ez elvileg nem olyan súlyos
több mint 13 éve
Vilma-nak milyen súlyos a sérülése? tudja valaki? nagyon kéne a védelembe.
több mint 13 éve
Én csak azt nem értem, hogy Robinson aza Patrick 😀 miért van még itt vagy egyáltalán mit lát benne G.W. ??? (Vagy csak nekem tünik felennyire?) Na jó tegnap a második félidőben rendben volt...
Mondjuk én nem szoktam senkit kritizálni meg nem is nagyon akarok mert én az egész Csapatot Imádom! 😊 Go Saints!!!!!!!
több mint 13 éve
Kapkodtam is a fejem tegnap, mikor minden egyes eredményfrissítésnél (NYG-PHI meccs ESPN) változott az állás... :cool:Ez a minimum, miután minden egyes fórumtalin egyedül neked újra és újra meg kell hallgatnod az én történetemet is, mivel te mindig ott vagy 😊Néhány Saints-szurkoló most fog jubilálni 😊 1 nap híján 5 éve volt a Superdome újranyitása, az Atlanta elleni MNFKöszönöm a megemlékezést!!! 😂
atapapa
zemanla
Tegnap az emlékezetes Dolphins elleni fordítás utolsó negyedénél is több pontot szereztünk a végén, huszonhármat. Brees olyan hatékonyan dobált ekkor, mint az 5000 yardos szezonjában, szinte végig üres backfielddel. Igaz, a meccs nagy részében a védelem is a 2008-as idényt idézte. Szerencsére amikor igazán számított, akkor lerántották a redőnyt.atapapa
Azért otthon ennyit kapni...... bár Schaub hozott 33 pontot a fantasyban. 😊
több mint 13 éve
Ez a minimum, miután minden egyes fórumtalin egyedül neked újra és újra meg kell hallgatnod az én történetemet is, mivel te mindig ott vagy 😊Néhány Saints-szurkoló most fog jubilálni 😊 1 nap híján 5 éve volt a Superdome újranyitása, az Atlanta elleni MNFKöszönöm a megemlékezést!!! 😂
atapapa
zemanla
Tegnap az emlékezetes Dolphins elleni fordítás utolsó negyedénél is több pontot szereztünk a végén, huszonhármat. Brees olyan hatékonyan dobált ekkor, mint az 5000 yardos szezonjában, szinte végig üres backfielddel. Igaz, a meccs nagy részében a védelem is a 2008-as idényt idézte. Szerencsére amikor igazán számított, akkor lerántották a redőnyt.
több mint 13 éve
öreg hiba. Sanja mint írtam mobilnet volt, de az eredménykövető is elég volt egy fél infarktushoz.Nyertünk, várható volt a nagy dobálózás, szóval azt hozta a meccs, amit gondoltam.
A CAR is nyert, a TB lenyomta az ATL-át. Alakul a csoport. 😀 😀 😀 😀
WHO DAT!!!!
több mint 13 éve
Néhány Saints-szurkoló most fog jubilálni 😊 1 nap híján 5 éve volt a Superdome újranyitása, az Atlanta elleni MNFKöszönöm a megemlékezést!!! 😂
atapapa
Miután megjöttem Békés megyei körutam után az este, most kezdek tájékozódni. A NYG-PHI meccset néztem az ESPN-en....
több mint 13 éve
Egy ideig úgy tűnt, hogy a retrószerkóhoz retróteljesítmény párosul.nehezemre esik kimondani, mert Reggie nagy kedvencem, de Sproles sokkal jobb teljesítményt nyújt eddig
Sproles-ra nincsenek szavak, nem gondoltam volna, hogy Reggie-t ennyire felülmúlja.atapapa
......
több mint 13 éve
Egy ideig úgy tűnt, hogy a retrószerkóhoz retróteljesítmény párosul. Sproles-ra nincsenek szavak, nem gondoltam volna, hogy Reggie-t ennyire felülmúlja.