New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a futás elleni védelemmel nem lesz baj, de a front 4-ból ki kell valami pass rusht hozni, mert ez így kurvagyenge ligaszinten.
több mint 13 éve
Ki vagyok én, hogy Brees-t védjem, de szerintem annál a play-nél nem a magassága hiányzott, hanem a rendelkezésre álló ideje. A képen éppen végzett a first read-je olvasásával (még balra néz), mire odébb pislantott volna, már földön volt. (Igen, Capers szereti az ilyen "össze-vissza" beállásokat, blokk-kiosztás nehéz; jól rejti a blitz-eket. Itt is Sproles jobbról érkező blitz-re számított és mozdult, le is késett a balközépről érkező DB-ről.)tomi-tomién se Brees-t bántom 😊 a magasságáról nem ő tehet
A képen éppen Meachem irányába néz, csak éppen semmit se lát belőle. Kétségtelen hogy Sproles nem végezte jól a munkáját és Brees-nek nem volt sok ideje, de pont az NBC mérte a Raiders elleni meccsen Brees dobásmechanizmusának hosszát a döntés meghozatala után általában 3 tized alatt vált meg a labdától, Campbellnek azon a meccsen meg fél másodperc kellett.
Ha látja Meachemet, akkor minimum meg tudta volna kísérelni a dobást, nyomással is (pont neked nem kell mondanom, Brady tipikusan ilyen route-okon szedi szét a blitzelő védelmeket Welkerékkel)
több mint 13 éve
Én is így vélem, de Dzsudzsáknál is elkezdték emlegetni, hogy remélik, hogy a finnek elleni meccsre felépül.szvsz erősen optimista becslés 4 hetet jósolni egy ilyen sérülésre.atapapaColston összeszedett egy Dzsudzsák-féle sérülést, egy hónapra kidőltJJGondolom, annál az utolsó nagy elkapásánál. Már akkor látszódott, hogy nem fogott jól talajt. (Meglátjuk, milyen szinten van a magyar sportsebészet. Dzudzsáknak van bő egy hét előnye.)tomi-tomi
Ki vagyok én, hogy Brees-t védjem, de szerintem annál a play-nél nem a magassága hiányzott, hanem a rendelkezésre álló ideje. A képen éppen végzett a first read-je olvasásával (még balra néz), mire odébb pislantott volna, már földön volt. (Igen, Capers szereti az ilyen "össze-vissza" beállásokat, blokk-kiosztás nehéz; jól rejti a blitz-eket. Itt is Sproles jobbról érkező blitz-re számított és mozdult, le is késett a balközépről érkező DB-ről.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Szegény Colston 😕 Nem hiszem el, h nem tud egészséges maradni...remélem Henderson megtudja tartani a formáját, mert várakozáson felül jól teljesített. szükség lenne most rá.
több mint 13 éve
Moore lábadozik?hajduSimán lehet, hogy egy hét múlva se lesz harcra kész.
Nah végignyaltam a második félidőt is
Woodsont a harmadik negyed közepén ki kellett volna állítani ütésért, viszont az utolsóelőtti playnél szvsz nagyon nagy játékot csinált AJ, szvsz nem volt DPI
A többiekkel már a meccs alatt is beszéltünk róla, de ha a LOS-tól 10-12 yardra állt fel a corner, azt Rodgers rendszerint jól reagálta le a snap előtt és rendre oda dobta rövid route-ra sikeresen
Nem tudom, hogy ez tavaly mennyire volt jellemző a GB-re, de rengeteg playnél összesen csak 2 emberük indult hárompontosról, de többször volt olyan, hogy Rajin kívül mindenki állt a snap előtt
Ötször voltunk a red zone-ban, de csak egyszer értünk TD-re, amin Colston kiesése nem fog segíteni. Payton hozott néhány rossz döntést, de ahogy a SEA ellen is mondtam, ha az O 30 pont felett termel, akkor illene nem kikapni.
Visszanézve a meccset, a legnagyobb csalódást számomra egyértelműen a DT-k játéka jelentette, Ellis mellé összesen 8 milliót invesztáltunk a posztba, de az irányító dolgát nem nehezítették meg, és a futást se tudták jól szűrni.
Végül loptam egy érdekes képet a meccsből, jellemzően mutatja hogy mekkora hátrányt jelent Brees 180 centije. A középső falemberek mögött már szeparálta magát az elkapó, egy Manning vagy Brady magasságával rögtön láthatta volna és hozott volna egy könnyű first downt, itt sack lett a vége.
több mint 13 éve
Moore lábadozik?
több mint 13 éve
semmi baja, csak nem mertük még odaadni neki a fal vezérlésétegy rookieval jobban járt volna a Saints. -szerintem-sapkaelméletileg ott van a sophomore Tennant, csak sérüléssel bajlódikJJ
szvsz erősen optimista becslés 4 hetet jósolni egy ilyen sérülésre.Colston összeszedett egy Dzsudzsák-féle sérülést, egy hónapra kidőltJJGondolom, annál az utolsó nagy elkapásánál. Már akkor látszódott, hogy nem fogott jól talajt. (Meglátjuk, milyen szinten van a magyar sportsebészet. Dzudzsáknak van bő egy hét előnye.)tomi-tomi
több mint 13 éve
Colston összeszedett egy Dzsudzsák-féle sérülést, egy hónapra kidőltJJGondolom, annál az utolsó nagy elkapásánál. Már akkor látszódott, hogy nem fogott jól talajt. (Meglátjuk, milyen szinten van a magyar sportsebészet. Dzudzsáknak van bő egy hét előnye.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Colston összeszedett egy Dzsudzsák-féle sérülést, egy hónapra kidőlt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egyszer Grosman mellett úgy dobta el a labdát, hogy nem is lehetett fumblinak ítélni, mert egy szabály miatt ha fél méterre repül el a kúbi térde mellett, akkor az eleve halott labda, vagy valami ilyesmi. Tévés meccs volt, röhögtem egy óráig. Akkor még csak uszkve 7 éve volt rajta a mackó mez, a lámpaláz nem múlik el egykönnyen 😀 Ahogy nézem az ismétlést, ugyanazokat az A-gap blitzeket, meg stuntokat szopta be az OL, mint anno a Bears OL, futásnál pedig néha simán eltakarítják. Kíváncsi voltam az első meccsére, tavaly asszonták sérült volt, azért játszott szarul, most akkor új a csapat, kifogás az mindig van. Örülök, hogy jövő héten a Bears ellen lép pályára.sőt megnézve a délutáni ismétlést, szerintem nem adott jó snapet shotgunba..., biztos csak ideges volt az első meccsén :/Kreutz csak szerintem volt nagyon tré? Vagy már csak megszokásból mondom?tüsi91Azt én is néztem, hogy iszonyatosan nem olvasta a LB-blitzeket.somoskovig
(utána volt is egy bejátszás; Brees szólt neki, hogy kb. miahelyzet, és természetesen Kreutznak állt feljebb), egy rookieval jobban járt volna a Saints. -szerintem-sapka
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
biztos csak ideges volt az első meccsén :/ sapkaEzzel ne számolj 😀 Nem véletlenül nem lett újraigazolva nálunk. Imádtam ahogy hüledeztek a szakértők hogydehát a leadership meg legjobb center meg pro bowl szezonok meg miegymás. Az a helyzet hogy nem sokat ér már.
több mint 13 éve
egy rookieval jobban járt volna a Saints. -szerintem-sapkaelméletileg ott van a sophomore Tennant, csak sérüléssel bajlódik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sőt megnézve a délutáni ismétlést, szerintem nem adott jó snapet shotgunba..., biztos csak ideges volt az első meccsén :/Kreutz csak szerintem volt nagyon tré? Vagy már csak megszokásból mondom?tüsi91Azt én is néztem, hogy iszonyatosan nem olvasta a LB-blitzeket.somoskovig
(utána volt is egy bejátszás; Brees szólt neki, hogy kb. miahelyzet, és természetesen Kreutznak állt feljebb), egy rookieval jobban járt volna a Saints. -szerintem-
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Azért a TE-k elleni szar védekezésben legalább annyira ludas Shanle is.Tény, hogy nem ez az erőssége, de teljesen mindegy, ha nem is ezt a stílust játsza általában a csapat.Azért ha végignézed a tavalyi szezon elejét, akkor elég durva, hogy mit működtek össze ellenetek a TE-ek (most nem találom az erre vonatkozó gyűjtést, de Vernon Davis, Gonzales és Shiancoe is pl. elég jó meccseket zártak), szóval nem új keletű a probléma.somoskovig
Az eddig ismert Williams féle playbookban Harpernek nem kell egy az egyben fognia ezeket az embereket. Nyomás nélkül ez a vége. Szerintem nem Harper a bűnbak.deacon75
Ettől függetlenül vétek pályán hagyni Harpert 4/5 elkapós szitukban. De már ezt a téli SEA elleni eredménykövetőben írtam, ilyenkor inkább hozzák fel az akárhányadik DB-t, de Harpert felejtsük el. Roy Williams II.
Végignéztem playről playre az első félidőt.
Harperre háromszor dobtak egy az egyben, kb. mindhárom first down lett.
A back seven fosta a kihagyott szereléseket. Már korábban is szemet szúrt, de szvsz most már tényként kezelhetjük: Jenkins nem tud szerelni open fielden, az első félidőben kétszer is teljesen homály szerelést csinált, az egyikből TD lett.
Nem értem, hogy miért rendre Ellis van a pályán, amikor 3 DL-lel dolgozunk.
Ingram amikor snapet kapott, akkor futott is. Majd megnézem, hogy a második félidőben hányszor volt úgy pályán, hogy nem az ő kezében landolt a labda, de tiszta Ivory-érzésem van: a jelenlétével el is áruljuk a playt.
Henderson ragyogó volt.
Ha Brees nem kérte külön, hogy a snapek fél méterre a törzsétől jobbra repüljenek, akkor Kreutz kérjen fizetéscsökkentést.
Ha Thomas és Sproles nem sérülnek le, akkor Brees nem hogy 4500 yardot fog passzolni idén, de inkább az ötezres közelében lesz megint, hihetetlen hatékony ez a két futó a passzjátékban.
Ha Strief így játszik majd, a legjobb Stinchet is feledtetni tudja majd.
több mint 13 éve
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett. a problémát értem, de a forrását nem abban látom, hogy rossz a secondary, hanem abban, hogy rossz a pass rush.deacon75Én nem annyira a sec.re hegyezném ki, hanem a TE elleni védekezésre.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett. a problémát értem, de a forrását nem abban látom, hogy rossz a secondary, hanem abban, hogy rossz a pass rush.
több mint 13 éve
Tény, hogy nem ez az erőssége, de teljesen mindegy, ha nem is ezt a stílust játsza általában a csapat.Azért ha végignézed a tavalyi szezon elejét, akkor elég durva, hogy mit működtek össze ellenetek a TE-ek (most nem találom az erre vonatkozó gyűjtést, de Vernon Davis, Gonzales és Shiancoe is pl. elég jó meccseket zártak), szóval nem új keletű a probléma.
Az eddig ismert Williams féle playbookban Harpernek nem kell egy az egyben fognia ezeket az embereket. Nyomás nélkül ez a vége. Szerintem nem Harper a bűnbak.deacon75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tény, hogy nem ez az erőssége, de teljesen mindegy, ha nem is ezt a stílust játsza általában a csapat.Az eddig ismert Williams féle playbookban Harpernek nem kell egy az egyben fognia ezeket az embereket. Nyomás nélkül ez a vége. Szerintem nem Harper a bűnbak.
több mint 13 éve
Előszöris Harper szerintem a liga egyik legjobb "rover"-je, talán csak polamalu jobb nála. Leszarom ezt a meccset, a véleményem nem változik, egy kurvajó játékos, egyébként most is csinált 6 tacklet és fél sacket, plusz állandoan a labda körül volt.deacon75Ez OK, csak kaptatok róla kb. 2 TD-t, és ha coverben kell lennie akár zónában, akár a TE ellen, az kb. tuti complete. Nyilván ki kell használni a benne rejlő lehetőségeket, de van egy csomó szitu, amikor egyszerűen nem engedném pályára.
több mint 13 éve
Előszöris Harper szerintem a liga egyik legjobb "rover"-je, talán csak polamalu jobb nála. Leszarom ezt a meccset, a véleményem nem változik, egy kurvajó játékos, egyébként most is csinált 6 tacklet és fél sacket, plusz állandoan a labda körül volt..deacon75Tök igazad van. EZT a meccset én is leszarnám, de a SEA ellen is ez volt, és most is ráadásul sok ment el rajta. Ő az egyik kedvencem, már elég régen a csapatból, és nagyon sajnáltam volna, ha elmegy. Biztos vagyok benne, hogy "megjavul".
Engem az zavar, hogy sok a mistackle. Amit Te mondasz, az tény, GW is benézte kicsit a meccset, fogjuk a lámpalázra, de a sok mistackle megbocsáthatatlan. Biztos kapnak ezért hideget-meleget.
több mint 13 éve
Lehet a védelmet bántani, de azért volt egyszer hogy redzonban 5 yardnál 2 kísérletből majd goal lineon 1 kísérletből nem sikerült 1 illetve fél yardot megtennetek ráadásul idióta hívásokkal. Amit a túloldalt rendre megcsináltak ebben meg talán tackleben nőtt főlétek a GB mert az a miss-tackle gyár borzasztó volt néha (mintha magunkat látnánk 😊)Sproles meg Brees nagyon játszott
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Előszöris Harper szerintem a liga egyik legjobb "rover"-je, talán csak polamalu jobb nála. Leszarom ezt a meccset, a véleményem nem változik, egy kurvajó játékos, egyébként most is csinált 6 tacklet és fél sacket, plusz állandoan a labda körül volt.A probléma nem itt van. Williams egy zseni szerintem, a fiatalabb generáció JJ-je, de most nem azt játszotta amit kellene. Egy védelem fő hibája, ha nem erőlteti rá az ellenfélre a játékát. Ebből az következik, hogy az offense fogja a stílusát ráerőltetni. Plusz ezt tetézi, hogy ez a Packers volt akik ellen nyomás nélkül NEM lehet cover kettőben játszani, még akkor sem, ha nyolc ember van coverageben.
A saját stílust kell játszani és nem lesz baj.
Ja és sproles a rookie kora óta az egyik nagy kedvencem, SD talán a legjobb RB gyár az utóbbi 15 évben.
több mint 13 éve
hát ha ilyen, amikor szarul játszotok, az nagyon kemény lesz. nekem csak a PRob-Harper páros tűnt konstans gyengének, a többi sztem nagyon rendben van. jó meccs volt, csak majdnem szívrohamot kaptam 😀
több mint 13 éve
Kreutz csak szerintem volt nagyon tré? Vagy már csak megszokásból mondom?tüsi91Azt én is néztem, hogy iszonyatosan nem olvasta a LB-blitzeket.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Kreutz csak szerintem volt nagyon tré? Vagy már csak megszokásból mondom?