New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
Moore aláírt 5 évre. Kajzert meghallgatták az égiek és igazoltunk egy veterán LB-t, Will Herring személyében
Akinek sok ideje van, az szemezgethet a kb. 20 UDFA között a hivatalosról
http://www.neworleanssaints.com/news-and-events/article-1/Saints-Agree-to-Terms-with-20-Undrafted-Rookie-Free-Agents/061a3d99-a4cb-4ee4-aabb-08e53405510d
több mint 13 éve
A miheztartás végett: Free 32 millió/17garantált szerződést kapott :o Ilyen volumenű összegért inkább visszaigazolnám Jammal Brownt, minthogy Bushrod kapjon hasonló pénzt.
több mint 13 éve
hát hadd menjen. Mondjuk a Casillas-Vilma-Dunbar sor nem tűnik rémisztőnek az ellenfelekre. Főleg ha még ki is esik valaki innen.......Shanle bizonyítottan az egyik legszarabb kezdő LB volt a ligában, akit Casillas már ki is szorított a helyéről tavaly, csak utóbbi lesérült. Plusz megfeledkezel a két draftolt LB-ről. De nem kizárt szvsz, hogy hozunk még valami veteránt is.
Szóval akkor csak S és LB kell nagyon, plusz az apró?Kájzerszóze
több mint 13 éve
hát hadd menjen. Mondjuk a Casillas-Vilma-Dunbar sor nem tűnik rémisztőnek az ellenfelekre. Főleg ha még ki is esik valaki innen.......Szóval akkor csak S és LB kell nagyon, plusz az apró?
több mint 13 éve
Hm hát azért nem.A tavalyi évét látva nem volt túlzás elhiheted,de ezt am sem én találtam ki 😊
De tény, hogy sokan második körösnek jövendölték, volt aki a class legjobb safetyjének, de hogy Berry szintű lenne, az nagyon erős túlzás.Delonso_
Tavaly is csak azért nem jött ki,mert mindenképp első körben akart elmenni és ez tavaly kérdéses lett volna számára...így mondjuk jobban megszívta 😀
több mint 13 éve
Hm hát azért nem.De tény, hogy sokan második körösnek jövendölték, volt aki a class legjobb safetyjének, de hogy Berry szintű lenne, az nagyon erős túlzás.
több mint 13 éve
1.körös tehetség UDFA-ként nem rossz 😊 ,ha sikerül egy kicsit megnevelni,nagy fogás lehet belőle,igazi playmaker.Sok scout az idei év Eric Berry-jeként tekintett rá,amíg ki nem derült róla,hogy egy kicsit lassú,így nem tud nagy területet lefedni.Kiderül,remélem beválik 😊DeAndre McDaniel érkezik ide UDFA piacról.Denyaaaúúú, jobban nem is kezdődhetne az idény, ez nagy fogás
atapapa
több mint 13 éve
El-Quddusról: a Fordhamre járt, pü-i vonalon az egyik legjobb legjobb amerikai, egyetem, a fociprogramja nem ennyire híres jelenleg a ligába összvissz John Skelton Cards QB tartózkodik rajta kívül 😊 A legjobb scout jellemzést pedig haromt mondta róla: ha közelében jár egy reciever öngyilkos merényletet követ el 😀S vonalon is elég gyengén állunk még. Ki ez az Abdul?Kájzerszózejól látod, jelenleg csak Jenkins az egyetlen szerződéssel rendelkező S a csapatban
Abdul sötét ló számomra, valami kis iskola nagy atlétája (4,47-es 40 yard)atapapa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
S vonalon is elég gyengén állunk még. Ki ez az Abdul?Kájzerszózejól látod, jelenleg csak Jenkins az egyetlen szerződéssel rendelkező S a csapatban
Abdul sötét ló számomra, valami kis iskola nagy atlétája (4,47-es 40 yard)
több mint 13 éve
S vonalon is elég gyengén állunk még. Ki ez az Abdul?
több mint 13 éve
DeAndre McDaniel érkezik ide UDFA piacról.Denyaaaúúú, jobban nem is kezdődhetne az idény, ez nagy fogás
nagyon erőltetjük az elkapókat: John Chiles, Joe Morgan, Jarred Fayson. DeAndre Brownt is írták hozzánk, de ő még nem biztos.
A miénk még
Jeremiha Hunter (LB)
Ryan Colburn (QB)
Isa Abdul-Quddus (S)
Dexter Larimore (DT)
Kolby Hurt (FB)
több mint 13 éve
DeAndre McDaniel érkezik ide UDFA piacról.
több mint 13 éve
Hála az égnek... Lehet tudni, hogy vétkes vagy szenvedő fél volt? Vagy valami bővebb infó esetleg?Wyatthttp://www.waff.com/story/15128493/heisman-trophy-winner-mark-ingram-wrecks-in-huntsville
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hála az égnek... Lehet tudni, hogy vétkes vagy szenvedő fél volt? Vagy valami bővebb infó esetleg?
több mint 13 éve
Mark Ingram a reggeli órákban autóbalesetet szenvedett, de megúszta karcolás nélkül
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Brownról nem tudunk semmit, még azt sem, hogy tavaly miért nem tudta kiszorítani Bushrodot (egyszerűen szarabb volt, vagy a sérülése miatt vagy mert tényleg annyira fontos a tapasztalat Paytonnak).Talán lehet hogy Charles Brown jobb játékos nála, de a rutin Bushrod mellett szól, és ezt Payton a falnál nagyra tartja. Jó sztori lenne, ha CB kiszorítaná Bushrodot.Ezesetben természetesen inkább maradjon... 😀 Csak tényleg annyi ezzel a bajom, hogy most kap egy LT pénzt Bushrod, javulni nem fog, és 1 év múlva pedig nyilván ő lesz az, akit mindenki ki akar majd vágni a csapatból... És talán Brown-ból lesz egy sima RT, pedig egy elit LT is lehetne, csak akkor már mindegy... :/
Bush-sal kapcsolatban rengeteg híresztelés van, de pár napja személyesen ismételte meg, hogy maradni akar. Meglátjuk az érdeklődő csapatok mivel kábítják és hogy mit gondol majd, amikor Loomis elé teszi az új szerződéstervezetet.atapapa
Bush folyamatosan azt nyilatkozza, hogy maradna, Gil Brandt pl. beszélt is vele, és szerinte fontos neki annyira a csapat, hogy maradjon, akár kevesebb pénzért is...
csabi19
Bushrod még csak átlagosnak se átlagos, szidtam én is sokat, ha kezdő marad, fogom is, de azért egy SB-t csak összekapartunk vele. Vigyázni kell, hogy nehogy túlfizessük és reménykedni abban, hogy Brown kiszorítja, mert Bushrod már nem abban a korban van, amikor félni kéne a nagy fejlődésektől.
Bush február óta azt ismételgeti, hogy kevesebb pénzért is maradna (bármi mást mondana, azzal lényegében követelné a kivágását). Meglátjuk hogy viseli, ha harmadoljuk a fizetését.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
De annyi IR se lesz, meg pech, ami volt. Bár idén sem lesz elit csapat a Panthers, abban egyetértünk. Ha széthullik a fala, akkor persze, de nyilván nem engednek el mindenkit, és a távozók helyére is lesz érkező.
több mint 13 éve
Talán lehet hogy Charles Brown jobb játékos nála, de a rutin Bushrod mellett szól, és ezt Payton a falnál nagyra tartja. Jó sztori lenne, ha CB kiszorítaná Bushrodot.Ezesetben természetesen inkább maradjon... 😀 Csak tényleg annyi ezzel a bajom, hogy most kap egy LT pénzt Bushrod, javulni nem fog, és 1 év múlva pedig nyilván ő lesz az, akit mindenki ki akar majd vágni a csapatból... És talán Brown-ból lesz egy sima RT, pedig egy elit LT is lehetne, csak akkor már mindegy... :/
Bush-sal kapcsolatban rengeteg híresztelés van, de pár napja személyesen ismételte meg, hogy maradni akar. Meglátjuk az érdeklődő csapatok mivel kábítják és hogy mit gondol majd, amikor Loomis elé teszi az új szerződéstervezetet.atapapa
Bush folyamatosan azt nyilatkozza, hogy maradna, Gil Brandt pl. beszélt is vele, és szerinte fontos neki annyira a csapat, hogy maradjon, akár kevesebb pénzért is...
Plusz azért még egyszer ekkorát a Panthers sem szív szerintem, ők is komolyabbak lesznek következő szezonban, és akkor az NFC alapszakaszelsőről még szó sem esett 😀 Finom kis csoport, az biztos 😊WyattValószínűleg én vagyok a hülye, de ebben a csoportban egyértelműen a Bucs erősödött nagyon, a Saints kicsit... Viszont a Falcons bajban lehet, hogyha széthullik a fala - amire azért bőven van esély - , és a Panthers is bukhat még fontos játékosokat az FA alatt...
több mint 13 éve
Plusz azért még egyszer ekkorát a Panthers sem szív szerintem, ők is komolyabbak lesznek következő szezonban, és akkor az NFC alapszakaszelsőről még szó sem esett 😀 Finom kis csoport, az biztos 😊WyattAz Atlanta nem lehet tétel, az NFC-South átka rajtuk is fog, nem lesznek idén elsők 😛
Komolyra fordítva, őket csak azért nem említettem, mert alapvető, hogy ők erősek.
A Panthers elcsíp majd a tavalyinál néhány győzelemmel többet, de szvsz idén még messze lesznek az 50%-tól is.
több mint 13 éve
Plusz azért még egyszer ekkorát a Panthers sem szív szerintem, ők is komolyabbak lesznek következő szezonban, és akkor az NFC alapszakaszelsőről még szó sem esett 😀 Finom kis csoport, az biztos 😊WyattIgazából, anélkül, hogy flame-t szeretnék indítani, a Falconsnak tavaly nagyon-nagyon kijött a lépés kétes helyzetekben (győzelem ellenünk a kihagyott FG-lal, a Cards elleni vicces int-fumble, a Tampa elleni győzelem is inkább a Tampa "érdeme" volt), hasonlóan a mi SB rununkhoz (mert azért pl. a Washington illetve a Miami elleni győzelemben nagy szerepe volt Fortunának is), azzal a különbséggel, hogy a 2009-es Saints jobb csapat, mint a tavalyi Falcons, elsősorban köszönhetően a sokat emlegetett védelemnek.
Ettől függetlenül öldöklő lesz az idei NFC South, és minden objektív tényezőt figyelembe véve, úgy gondolom, hogy jelenleg papírforma szerint a Saints O-ja a legjobb a csoportban, a védelem ellenben jelenleg egy kicsit sötét ló nekem, sok az újonc, ha a secondary a tavalyihoz hasonló sérüléshullámot él meg, akkor igencsak erős kétségek lesznek bennem. Harper elengedése pl. szerintem óriási hiba lenne, és bizony erősen kezdenék kételkedni, hogy milyen idény is lesz ez.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Plusz azért még egyszer ekkorát a Panthers sem szív szerintem, ők is komolyabbak lesznek következő szezonban, és akkor az NFC alapszakaszelsőről még szó sem esett 😀 Finom kis csoport, az biztos 😊
több mint 13 éve
Állítólag nem szűk 20, hanem csak bő 11 millió helyünk van a sapka alatt, ami Bush kirúgásával rögtön felszökne 23 millióra. A Tampának van 60 millió elkölthető pénze, már tavaly is 10-6-tal zártak és legalább olyan jól draftoltak mint mi.
Idén is vérengzést ígér az NFC South.
több mint 13 éve
Bushrod a leggyengébb láncszem a falban, de azt pletykálták, hogy meg akarjuk tartani. Nagyon nem is tudunk mást tenni, alig van jó FA a posztján, és azok évi 10 M alatt nem állnának szóba velünk. Talán lehet hogy Charles Brown jobb játékos nála, de a rutin Bushrod mellett szól, és ezt Payton a falnál nagyra tartja. Jó sztori lenne, ha CB kiszorítaná Bushrodot.
Bush-sal kapcsolatban rengeteg híresztelés van, de pár napja személyesen ismételte meg, hogy maradni akar. Meglátjuk az érdeklődő csapatok mivel kábítják és hogy mit gondol majd, amikor Loomis elé teszi az új szerződéstervezetet.