New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
HC-nak kit hoznátok Tom Coughlin helyett? (elég sanszos, hogy legkésőbb a szezon végén megköszönik a munkáját, Fewell és Gilbride pedig valszeg még korábban repül) Vagy ki lenne reális? Bill Cowher vagy John Gruden szóba jöhet?HysterycsSzinte kizártnak tartom, hogy szezon vége előtt elküldjék. Arra se látok sok esélyt, hogy idény végén, kivéve akkor, ha abbahagyja edzősködést. Túl sok ideje nincs már head coach-ként amúgy se és a jelenlegi helyzetért sem elsősorban ő a felelős. Szerintem simán rászolgált arra, hogy kitöltse szerződését és méltó módon búcsúzzon el a csapattól és a ligától.
több mint 12 éve
Láttok rá esélyt hogy mára összeszedi magát a Giants?Fredohát persze! csak rohadt keveset! 😊
több mint 12 éve
Fredo
205
Láttok rá esélyt hogy mára összeszedi magát a Giants?
több mint 12 éve
HC-nak kit hoznátok Tom Coughlin helyett? (elég sanszos, hogy legkésőbb a szezon végén megköszönik a munkáját, Fewell és Gilbride pedig valszeg még korábban repül) Vagy ki lenne reális? Bill Cowher vagy John Gruden szóba jöhet?
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
akkor passz. csináljanak nyílt napot, hátha jön egy szaki, mint papale a phily-hez. annyi dagadt ember van, biztos beférne az OL-be 😀Nickst adnám és Ray Rice-t hoznám cserébe a Ravenstőlvittoreilyen O-line mögött -2 yardos átlaggal futna ő is.G-men
több mint 12 éve
Nickst adnám és Ray Rice-t hoznám cserébe a Ravenstőlvittoreilyen O-line mögött -2 yardos átlaggal futna ő is.
több mint 12 éve
A Pats-szel szerintem inkább játékoscsere lenne ésszerű. Mondjuk ha Belichick nem akarja újraszerződtetni Spikes-ot, akkor abban lehetne ráció. Lehetne OL ember is, de ott nem vagyunk elég mélyek.Én is pont a minap gondoltam rá, hogy az elúszott szezonban sok hasznát már nem vesszük, viszont jól jönn(ek) majd plusz draftpick(ek) az újjáépítéshez. Úgyhogy szintén támogatom.G-menNicks cserealapazért ez még nem tényszerű dolog, de én támogatnám az ötletet megmondom őszintén.Szesze
www.bigblueview.com/2013/10/9/4819588/hakeem-nicks-trade-rumors-new-york-giants-patriots-ravens-nfl-trade-deadlineozibozi
több mint 12 éve
Mondjuk ha Pats-be megy akkor kurva pipa lennék. Egyrészt azért mert utálom őket. Másrészt pedig Cruz és Amendola hasonló szerződést kapott. Ha ők meg tudnák oldani hosszútávon, hogy mellé beférjen Nicks is, akkor nekünk is illene. + még ott van Gronk is.Nyilvánvaló, hogy amilyen szar helyzetben vagyunk a falat tekintve, vadabbnál vadabb elképzelések is napvilágot fognak látni. Külön gáz, hogy bármit is tervezzen el középtávra a vezetés egy-két sérülés az előszezonban vagy a szezon elején teljesen romba döntheti a jól felépített tervet.
Más: egyik kinti podcastben érdekes dolgokat vetettek fel támadófallal kapcsolatban. Beatty-t a jobboldali tackle-nek képzelték el és az offseasonban hoznának egy franchise LT-t (leginkább Brandon Albert nevét emlegették). Mivel a fal belső része még nagyobb szarban van, ezért a játékintelligenciája miatt Pugh-t el tudnák képzelni centernek, bár inkább guard lenne. Persze Eric Herman is jó lehet centernek a jövőben. Érdekes felvetés, mivel Beatty igen nagy pénzt kapott és szvsz tuti maradni fog vakoldalon...Asbee
több mint 12 éve
Nickst adnám és Ray Rice-t hoznám cserébe a Ravenstől
több mint 12 éve
Mondjuk ha Pats-be megy akkor kurva pipa lennék. Egyrészt azért mert utálom őket. Másrészt pedig Cruz és Amendola hasonló szerződést kapott. Ha ők meg tudnák oldani hosszútávon, hogy mellé beférjen Nicks is, akkor nekünk is illene. + még ott van Gronk is.Más: egyik kinti podcastben érdekes dolgokat vetettek fel támadófallal kapcsolatban. Beatty-t a jobboldali tackle-nek képzelték el és az offseasonban hoznának egy franchise LT-t (leginkább Brandon Albert nevét emlegették). Mivel a fal belső része még nagyobb szarban van, ezért a játékintelligenciája miatt Pugh-t el tudnák képzelni centernek, bár inkább guard lenne. Persze Eric Herman is jó lehet centernek a jövőben. Érdekes felvetés, mivel Beatty igen nagy pénzt kapott és szvsz tuti maradni fog vakoldalon...
több mint 12 éve
Mondjuk pont a Ravens már a hihetetlen kategória lenne, asszem Nicks szerződése is lejár, most vitték oda Monroe-t szintén lejáró szerződéssel, és már így is elég durva cap szituban vannak...Nicks cserealapazért ez még nem tényszerű dolog, de én támogatnám az ötletet megmondom őszintén.Szesze
www.bigblueview.com/2013/10/9/4819588/hakeem-nicks-trade-rumors-new-york-giants-patriots-ravens-nfl-trade-deadlineozibozi
több mint 12 éve
szerintem is cseréljünk. sőt, adjuk oda a fél stadiont a jetsnek és tiplizzünk LA-be 😀
több mint 12 éve
én is támogatom!Én is pont a minap gondoltam rá, hogy az elúszott szezonban sok hasznát már nem vesszük, viszont jól jönn(ek) majd plusz draftpick(ek) az újjáépítéshez. Úgyhogy szintén támogatom.G-menNicks cserealapazért ez még nem tényszerű dolog, de én támogatnám az ötletet megmondom őszintén.Szesze
hány szavazatot is kell összehoznunk hogy tényleg legyen üzlet? 😉
több mint 12 éve
Én is pont a minap gondoltam rá, hogy az elúszott szezonban sok hasznát már nem vesszük, viszont jól jönn(ek) majd plusz draftpick(ek) az újjáépítéshez. Úgyhogy szintén támogatom.Nicks cserealapazért ez még nem tényszerű dolog, de én támogatnám az ötletet megmondom őszintén.Szesze
több mint 12 éve
Nicks cserealapazért ez még nem tényszerű dolog, de én támogatnám az ötletet megmondom őszintén.
több mint 12 éve
Nicks cserealapwww.bigblueview.com/2013/10/9/4819588/hakeem-nicks-trade-rumors-new-york-giants-patriots-ravens-nfl-trade-deadline
több mint 12 éve
Sziasztok!Talán titeket is érdekel kicsit, hogy hogyan is sikerült a védőfalatoknak szétcincálnia a mi futójátékunkat, erről egy rövidke írás:
philly.blog.hu/2013/10/09/problema_a_futojatekkal
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Wilson, Webster, Baas, Taylor, Hosley, Robinson biztosan nem játszanak, de DaMontre is doubtful
több mint 12 éve
Tippjáték 6. forduló
több mint 12 éve
Jacobs pedig nem sokra használható már.Asbeeaz egyik ilyen: meccs előtt állati hörgések hallatása a többiek felrázására...
több mint 12 éve
Az egyébként is csoda lenne 😀 Egyébként jól is kijöhetünk a dologból, mert Scottnak az életéért kell játszania. Játszani is fog, mert Coxot nem merjük pályára küldeni, Jacobs pedig nem sokra használható már.Da'Rel Scottot visszaigazoltukAsbeecsak megpróbáljuk összezavarni a macik védelmi koordinátorát.
állítólag Tiki Barbert is látták titokban kisuranni az edzőközpont hátsó ajtaján...
Komolyan, ha ezek után 50 yard felett futunk holnap, az már csoda lesz.G-men
több mint 12 éve
Da'Rel Scottot visszaigazoltukAsbeecsak megpróbáljuk összezavarni a macik védelmi koordinátorát.
állítólag Tiki Barbert is látták titokban kisuranni az edzőközpont hátsó ajtaján...
Komolyan, ha ezek után 50 yard felett futunk holnap, az már csoda lesz.
több mint 12 éve
Most olvastam Asbee cikkét, így valóban nagyobb esély van a Boys londoni játékára, vagy jövőre az 1/1-es és az 1/2-es csaphat összes (és az nem a Browns lesz)azért még ne igyunk előre a medve bőrére.ez most komoly??? megyünk 😀ironroywww.bigblueunited.com/2013/10/new-york-giants-headed-back-to-london-in-2014.htmlfúh na ezért bármit megadnék 😊trii
menjünk bandában...😊ozibozi
Tekintve, hogy a kóvbojok még nem játszottak Londonban, sztem nekik nagyobb esélyük van a meccsre.G-men
több mint 12 éve
azért még ne igyunk előre a medve bőrére.ez most komoly??? megyünk 😀ironroywww.bigblueunited.com/2013/10/new-york-giants-headed-back-to-london-in-2014.htmlfúh na ezért bármit megadnék 😊trii
menjünk bandában...😊ozibozi
Tekintve, hogy a kóvbojok még nem játszottak Londonban, sztem nekik nagyobb esélyük van a meccsre.