New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
iason New York Giants 58
Üdvözlet minden Giants drukkernek! Végre meg van idén az első győzelem, bár a mutatott játék lehangoló volt. Csak azért nyertünk, mert az ellenfél még nálunk is gyengébb volt. Hözzáértüktől kérdezném én mint csak a sportot kedvelő. hogy ha van olyan két játékosunk, mint Tuck és Pierre.Paul, akkor a pass rush miért nem megy???
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
lehet hogy a spec team azért volt ilyen szar, mert egész héten nem is volt spec edzés, mindenki csak az alapposztján (off/def) edzett
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
A védelem nagyon jó volt szinte végig, azért ennek lehet örülni. Szezon előtt azt mondtam, h ha sikerül rendbe rakni a futás elleni védekezésünket akkor nagyságrendi változás válható a védelemben. Ez azért nagyjából be is jött és ez fasza. A probléma az, h erre a totálisan homály offense-re senki nem számított.. Az a vicc, h olyan hatalmas gáz ott se lenne, ha sikerülne egy normális falat összerakni.. ugrásszerűen javulna az offense teljesítménye egyből, ami persze magával hozná, h az így sokkal kevesebbet pályán lévő D még sokkal jobb tudna lenni.
Sajnos az OL és Eli is gyenge volt továbbra is, az h nem lett 2-3 INT megint csak a szerencsén múlott. A D-ben mindén oké volt, ráadásul most végig is bírták (Rolle kurva jól játszott), nekem egész évben tetszik amit itt produkálunk, egyedül a pass-rush az ami gyengébben muzsikál, ez is furcsa mert éppen ettől várta mindenki a remeklést idén.. Azt mondjuk nem értem, h Moore miért nem kap több lehetőséget amikor szinte minden megmozdulásában benne van a veszély amikor pályán van. Benne mondjuk nagyon bízom a jövőt illetően. Tuck most nagyon jó volt, JPP (régebbi) önmagához képest max átlagot hozott, vele nemtom mi lesz..
Philly ellen meglátjuk mi lesz, reméljük azért ad némi plusz erőt ez a győzelem, de sajnos ettől a több sebből vérző OL-től nem lehet túl sokat várni, így pedig csak szenvedés várható az O-tól továbbra is sajnos.
több mint 12 éve
ezek után én is elgondolkodtam a woodoo-n. a 2005-ben vett Giants sapkám a többszöri mosás miatt már szúrja a fejemet, ezért keveset hordom....lehet elő kellene venni és abban aludni 😀
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 669 — Giants fan
Bocs srácok, minden az én hibám - az első 6 meccs alatt nem volt rajtam a 10-es mez, ma hajnalban felvettem, rögtön nyertünk.

Többi meccsen mi legyen? Viseljem vagy sem (rámenjünk a POra vagy inkább a jobb dtafthelyre)?G-men
Akartam írni, hogy tavasszal kaptam egy király őszi dzsekit ajándékba, szeptember óta hordom, azóta folyamatos zakó. Ezen a héten még nem volt rajtam,mert elutaztam, úgyhogy egy részét az átoknak vállalom. A korábban beszerzett Giants-es pólóm egyszer volt rajtam kb. 5 éve, amikor a Philly szétcsapott minket Mcnabbel. Azóta az el van téve jó mélyre, csak offseasonben veszem elő, a dzsekin még erősen gondolkodom.😊
Ha azon múlik a PO le se vedd. Király lenne 0-6-ról PO-ba kerülni, mekkora pofára esés lenne az ellendrukkereknek. Na jó ébresztő!😀

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Bocs srácok, minden az én hibám - az első 6 meccs alatt nem volt rajtam a 10-es mez, ma hajnalban felvettem, rögtön nyertünk.

Többi meccsen mi legyen? Viseljem vagy sem (rámenjünk a POra vagy inkább a jobb dtafthelyre)?
több mint 12 éve
Hypofx 310
Na meg van végre. Végig izgultam az egészet, azért nem voltam benne 1005 hogy meglesz. De ami feltűnt:
1. Eli nagyon probált figyelni mintsem eldobni csak ugy, igaz igy is volt ket razos de az egyik nem rajta mult
2. Védelem is mutatott életjeleket, JPP TUCK
3. Special team hát igen volt jó volt rossz.

Na innen csak felfelé vezet az út

több mint 12 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
nagyon bizom Hillisben, sztem allat lesz nalatok.

'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát Hillis leginkább csak elkapásokban volt használható, a futójátékhoz ő sem tudott semmit hozzátenni.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 911 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ami azt illeti a Boys elleni játékunkat látva meg a megjelenő irányító mizériát, ellenünk is esélyesek vagytok eléggé. Szvsz. Főleg ha kénytelen lesz Barkley kezdeni akit egyáltalán nem izgatott, hogy egy negyed alatt 3 picket dobott sőt még dörzsölte is a tenyerét utána, mint aki jól végezte dolgát 😛
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 669 — Giants fan
AP-t megfogtuk, Eli nem dobott picket (bár úgytűnt nagyon akart), beugró futóknak úgylátszik megy nálunk (valakit kéne kukázni az utcáról, ki van még?). Nagyjából ennyi aminek örülni lehet azon kívül, hogy nem lesz 0-16 a szezon.
Nicks-t sajnálom, nálunk már nem sok mindent fog letenni az asztalra. A szezon előtti parádés elkapó gárdából Cruz használható idén. Szép.
Azt nem tudom, hogy hova kellene elöl húzni a drafton, annyi luk van a csapatban, úgyhogy inkább még pár győzelem, mint szívás a jobb helyért. Bár ezzel a játékkal további örömünk nem nagyon lesz, mert ennél csak jobb csapatokkal játszunk. A Raiders talán ki-ki meccs lesz.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
 yhoo.it/1a0gwDw

nem tudom ki ez az arc, de egy ilyesmi trade a giants-nak miért büdös??vittore
Ha jól tudom nem nagyon villogott már McKinnie a Ravens-ben...Plusz tackle-k között megvagyunk, ott van Beatty aki tavasszal kapott nagy szerződést és az első körös Pugh (aki teljesen korrektül játszik eddig). Egy 34 éves játékosért egyébként is felesleges adni bármit is, a jövőben úgyse nyújtana semmit és inkább Pugh maradjon a pályán a fejlődése érdekében.

több mint 12 éve
 yhoo.it/1a0gwDw

nem tudom ki ez az arc, de egy ilyesmi trade a giants-nak miért büdös??
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Toca írt mai ellenfelünkről:

Nagyító alatt a Minnesota VikingsAsbee
Jo iras! Sajnos igy fest a helyzet per pill! :-/
több mint 12 éve
Toca írt mai ellenfelünkről:

Nagyító alatt a Minnesota Vikings

több mint 12 éve
Tippjáték 7. forduló

több mint 12 éve
Egyébként Hillis vagy Jacobs menni fog innen néhány hét múlva. Valószínű előbbi.

több mint 12 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Ha egeszseges marad, durci lesz a backfield NY-ban 😀

'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
Ahogy Bennettet visszasírjuk, úgy még jobban vissza fogjuk Nicks-et is... 😕 😊Asbee
Nem elsősorban Bennett-et sírjuk vissza, hanem Myers egyszerűen szar. Elég lenne egy Boss v Ballard színvonalú TE játék is, de ez így lófasz sajnos. Nicks nélkül is menni fog a passzjáték, ha lesz fal (fal nélkül meg vele se megy..)
Alapvetően nyilván jó lenne megtartani Nicks-et, de annyi pénzt vinne el, h a sokkal fontosabb lyukakat akkor nem tudnánk betömni (így is kérdéses, h sikerül-e). OL-be nem lesz elég draftról húzni (még ha úgy néz ki jó elől is leszünk húzásilag), FA-ról is kell majd ember az pedig nem lesz olcsó, ha kezdőt akarunk, márpedig nekünk az kell..
Legjobb opció számomra egy Nicks-kezdő OT v egy nagyon jó guard csere lenne valakivel.Szesze
az reális hogy valaki kezdő OT-t ad egy wr-ért??yooker
nem azt mondom, h hatalmas az esély rá, de azért nem elképzelhetetlen, végül is Nicks elit WRnek számít.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
béna Bears, idén az első ellenfél volt aki nem tudott NFC/AFC Hét játékosát adni miután a Giantsel játszott 😀
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 435
Jön Peyton HillisAsbee
Jacobssal nagyon vad lesz a backfield 😀kristof
Mindketten magasabbak és nehezebbek a FB John Connernél 😀Asbee
Jacobs olyanokat blokkolt az utolsó 2 meccsen,hogy öröm volt nézni,ahogy hullottak a pass rusherek ...😊
több mint 12 éve
Jön Peyton HillisAsbee
Jacobssal nagyon vad lesz a backfield 😀kristof
Mindketten magasabbak és nehezebbek a FB John Connernél 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jön Peyton HillisAsbee
Jacobssal nagyon vad lesz a backfield 😀
több mint 12 éve
Jön Peyton Hillis

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 487 — Expect the Best !
Ahogy Bennettet visszasírjuk, úgy még jobban vissza fogjuk Nicks-et is... 😕 😊Asbee
Nem elsősorban Bennett-et sírjuk vissza, hanem Myers egyszerűen szar. Elég lenne egy Boss v Ballard színvonalú TE játék is, de ez így lófasz sajnos. Nicks nélkül is menni fog a passzjáték, ha lesz fal (fal nélkül meg vele se megy..)
Alapvetően nyilván jó lenne megtartani Nicks-et, de annyi pénzt vinne el, h a sokkal fontosabb lyukakat akkor nem tudnánk betömni (így is kérdéses, h sikerül-e). OL-be nem lesz elég draftról húzni (még ha úgy néz ki jó elől is leszünk húzásilag), FA-ról is kell majd ember az pedig nem lesz olcsó, ha kezdőt akarunk, márpedig nekünk az kell..
Legjobb opció számomra egy Nicks-kezdő OT v egy nagyon jó guard csere lenne valakivel.Szesze
az reális hogy valaki kezdő OT-t ad egy wr-ért??