New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Oline a ludas és az FO hogy nem reagált erre.
több mint 12 éve
Ezt a QB kérdést jó lesz ha most elfelejtitek. Pláne Manzielt...A drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.HysterycsJohnny Manziel redshirt sophomore, ergo lehet hogy jelentkezik a következő draftra. Szerintem eszméletlen jó QB. Viszont nemhiszem hogy itt az irányító a fő kérdés, csapatszinten van a baj.TheD0me
több mint 12 éve
érdekes lesz azért hogy TC hogyan fogja most kezelni ezt a helyzetet!az előző évi szenvedés után adott egy teljesen kuka szezon , így neki is inog a talaj , öreg is már!
Ragaszkodik-e az eddig mostanában csődöt mondó taktika és emberek mellett és várja a ( relatív ) feltámadást aztán majd eldöntik odafennt hogy ez elég-e , vagy bevállalós lesz mutatva hogy még van kraft és mondjuk esélyt adva az újabbaknak sok Morre-val és Hanknissel meg jövőre gondoló játékossal megpróbál előre menekülni!?
több mint 12 éve
muszáj volt valami pozitívumot keresni ebben a hullaházi hangulatban:+ Hankins
+ az O-Line szar volt, de nem annyira mint eddig, csak egy sacket engedtek például
+ JPP végre mutatott valamit, ezzel egyenes arányban javult fel a teljes védőfal
+ Cruzt nagyon leszedték, de Nicks és Randle ezt remekül használta ki (dropok nélkül mégjobb lett volna)
+ WILL HILL!kristof
több mint 12 éve
Nem értem én sem egy-két vélemény miért ennyire szélsőséges. Először is szerintem nem lehet az NFL-ben nem lehet minden évben pozitív, jó teljesítménnyel lehozott szezont elérni hosszú éveken át. A parity miatt minden csapat vissza esik egy bizonyos idő után. Draft, cap, többi csapat erősödése, stb. 2005 óta nézem az NFL-t, drukkolok a csapatnak. Minden évben a PO-ért küzdöttek, volt két 0.500 szezon, a többi pozitív, PO-k, és 2 SB győzelem. Jönnie kellett a visszaesésnek, mert nem lehet topon tartani a csapatot. Tom Brady szintű irányító, BB, meg a gyengébb csoport kell ahoz amit a NE csinál. A Steelers is visszaesik. Velük együtt nyertünk az utolsó 8 SB-ból négyet, és mindenki azon röhög, csodálkozik, nem érti miért állunk most így. Mert az évekkel ezelőtt homály KC, SEA, SF, CIN, stb. erősödtek és most ezek a jobb csapatok.
A rebuilding kell, időszerű, de hibázhatott a FO egy-két területen, ami most üt vissza, vagy idén lett elrontva, meg a sérülések is nagyot ütnek. Valahol olvastam az egyik fili szurkolótól, hogy ugyan az a kezdőnk és mégis 0-5. Hát ez megalol. Ez más csapat. Coughlinnak és stábjának egyszerűen akkor megy a szekér, ha van futójáték és passrush. Na ezek idén végleg megszűntek létezni, és sajnos nem tudnak reagálni erre, valami mást kitalálni. Pedig tavaly is voltak már jelek, mindkét fázisra, de mégsem reagáltak, vagy rossz döntéseket hoztak.
Eli szar, de nincs neki futójáték, vagy fal ami segítené. Az elkapóiban Cruzon kívül én csalódtam Myers tévedés volt, Randle még csak most kezdi megmutatni, hogy talán lehet rá számítani,Nicks nekem is csalódás.
A D viszont nem olyan rossz, mint ahogy a statok mutatják. Valami alakul ott, é sajnálnám Fewellt.
Viszont megérett TC nyugdíjazása az év végén. Reeset viszont hagynám dolgozni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Azt lehetett látni hogy sokáig sokkal komolyabb motivációval játszanak egyesek mint eddig , de ez végülátment erős görcsösségbe és a szokásos összeomlás lett a vége!
Viszont a mostani teljesen szar szezon ellenére , azért ha a fejek rendben lesznek ez a csapat a magját tekintve a következő néhány évben még futhat nagyon jó kis szezont!
Néhány vezetőségbeli (Reese és/vagy TC és csapata )változás , frissülés, viszont tényleg segíthetne...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
muszáj volt valami pozitívumot keresni ebben a hullaházi hangulatban:+ az O-Line szar volt, de nem annyira mint eddig, csak egy sacket engedtek például
+ JPP végre mutatott valamit, ezzel egyenes arányban javult fel a teljes védőfal
+ Cruzt nagyon leszedték, de Nicks és Randle ezt remekül használta ki (dropok nélkül mégjobb lett volna)
+ WILL HILL!
több mint 12 éve
Barmennyire is jo szamokat produkalt nicks nem latom benne az akaratot. Szerintem sertodottet jatszik. Valszeg o menni fog ideny vegen es nem is hiszem h nagyon maradni akarna. Nem kuzd a labdkert, vannak sima dropjai es voltak beszolasai is...
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
A csapat játékánál csak 1-2 komment mókásabb...
több mint 12 éve
Csak 0-16 ne legyen! Az 1. w-nél fogok megnyugodni, sok mindent úgysem várhatunk ettől a szezontól. Eli-t nehéz lenne megvédeni ennyi pick mellett, szarul játszik, ezt mindenki látja. Ennek ellenére sztem sem őt kell kirakni. Az ol közepét úgy ahogy van ki kéne cserélni, nulla szinten van a run block is és a pass prot is. Másrészről felvetődik a vezetőség felelősségének a kérdése is. Egyre többen kérdőjelezik meg Reese munkásságát is. Sokat köszönhetünk sztem neki is, de pl a fal közepéből 2 kezdő egész offseason-ben komoly sérüléssel küzdött, műtötték is őket, ehhez képest semmi depth-et nem építettünk mögéjük. Olyan 6. kör körüli játékosok a tartalékjaik, akik még pályát se láttak nfl meccsen, némi minőséget felhalmozhattunk volna a kezdők mögé is, legalább 1-2 rutinos játékost pl. A legdurvább h Cordle pályára kerülhet nálunk, egyszerűen fizikálisan nem üti meg a szintet. - Nekem vhogy ez szúrja nagyon a szemem. Nem mintha a többi jól játszana.
Talán TC felett is eljár az idő, bár ezt nem szívesen mondom.
több mint 12 éve
szokásos történet, lásd Tebow, Dennis Dixon, Colt McCoy, Jimmy Clausen (?), Ponder.ha idehoznátok Manzielt, mint franchise QB, akkor még 5 év szerencsétlenkedést nézhetnétekA drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.HysterycsJohnny Manziel redshirt sophomore, ergo lehet hogy jelentkezik a következő draftra. Szerintem eszméletlen jó QB. Viszont nemhiszem hogy itt az irányító a fő kérdés, csapatszinten van a baj.TheD0me
Szerintem szembesülni kéne azzal a ténnyel, hogy Johnny jó egyetemi irányító, de NFL-ben ez édes kevés lesz, amit leművel egyetemi szinten....Newman
úgy is lesz majd, aki Johnnyt elviszi 1. körben.
több mint 12 éve
ha idehoznátok Manzielt, mint franchise QB, akkor még 5 év szerencsétlenkedést nézhetnétekA drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.HysterycsJohnny Manziel redshirt sophomore, ergo lehet hogy jelentkezik a következő draftra. Szerintem eszméletlen jó QB. Viszont nemhiszem hogy itt az irányító a fő kérdés, csapatszinten van a baj.TheD0me
Szerintem szembesülni kéne azzal a ténnyel, hogy Johnny jó egyetemi irányító, de NFL-ben ez édes kevés lesz, amit leművel egyetemi szinten....
több mint 12 éve
Az elet nem all meg 😊 ezutan is nezem majd a meccseket, jatszassunk tobbet rookiejat hagy szokhak a legkort, probalgassunk kevesbe konzervativ jatekokat stb. Ezen kivul drukkolok a masodik csaparomnak es annak h az nfc eastbol senki se jusson tul a wildcard koron 😊
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
Nalam a mai után meg az előző 4 meccs miatt is Eli cut
több mint 12 éve
nyilván eli idei mélyrepülése a legkisebb gond idén. minden szinten ideje lesz már a rebuildingnek. kezdésnek mehet coughlin és a komplett stábja.jusssipekkaEzzel speciel egyet tudok érteni. Hiába a 2 SB, egyszerűen nem hozza az elvárt szintet.

több mint 12 éve
nyilván eli idei mélyrepülése a legkisebb gond idén. minden szinten ideje lesz már a rebuildingnek. kezdésnek mehet coughlin és a komplett stábja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem fogom védeni Elit, mert nagyon szarul játszik, de mégis franchise QB, ne akarjátok már elüldözni, szinte csak nagyobb gondok vannak... egyébként jó kevesen voltak a meccsen, félidőben is booo-val búcsúztak el a játékosoktól, de még így is meglepően siralmasan festett a stadiontöbb mint 12 éve
A drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.HysterycsJohnny Manziel redshirt sophomore, ergo lehet hogy jelentkezik a következő draftra. Szerintem eszméletlen jó QB. Viszont nemhiszem hogy itt az irányító a fő kérdés, csapatszinten van a baj.

több mint 12 éve
A drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.Hysterycs0-5s mérlegnél már nem csak a QB büdös. Nem azzal kell kezdeni, hogy kidobunk egy kétszeres bajnok QB-t.
több mint 12 éve
Részvétem srácok mi tavaly éltünk át hasonlót kitartást az évhez, még van egy visszavágó, ezt a meccset a kevésbé szerencsétlen csapat nyerte meg.
több mint 12 éve
2005 óta nézem, most meglesz az első negatív szezon. nem baj, kell az ilyen is. ennél a szezonnál csak azt utáltam jobban amikor sheridan szétbarmolta a D-t.a bearsnél is szopó lesz 3 td-vel
több mint 12 éve
A drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
az utolsó negyed már nézhetetlen... 0-5 fantasztikus...
több mint 12 éve
Inactives:NEW YORK GIANTS
QB Ryan Nassib
WR Louis Murphy Jr.
CB Corey Webster
CB Jayron Hosley
C David Baas
TE Adrien Robinson
DT Linval Joseph
PHILADELPHIA EAGLES
QB Matt Barkley
S Patrick Chung