New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
A giantsfootball.blog.hu oldalról találtam amúgy ide, és Asbee elég jól szerkeszti azt az oldalt.
több mint 12 éve
Köszi.Sziasztok!Első hsz-nek eléggé lehangoló híreket hoztál 😊
A nydailynews.com-on írták, hogy Baas valószínűleg nem játszik az Eagles ellen, Snee karrierjének pedig meglehet vége.GJohnny74
Azért üdv a csapatban!
Érdekes különben, hogy pont idén gyarapodunk a legjobban itt a fórumon, amikor pedig ilyen szarul játszunk, 2011-ben talán 1 új tag jelentkezett be a SB-run idején.G-men
Igen, sajnos így sikerült az első hsz.
Amúgy pont 2011-ben kezdtem el nézni az NFL-t, a Giants volt szimpatikus, nekik kezdtem el drukkolni, és pont abban az évben sikerült nekik az SB győzelem. A fórumot csak most találtam. Abban az évben is döcögős volt a kezdés (nem ennyire), de egy pont után nagyon beindultak, és tudjuk mi lett a vége. Most sajnos elég nagyok a problémák, valószínűleg szükség van megújulásra, és az egész NFL is változik.
Nagyok jók a sporttv közvetítések, de nagyon sajnálom az ESPN Amerika adó európai megszűnését. Azon sok meccset leadtak, így egy héten több meccset láthattam. Az viszont pozitív, hogy a sporttv is több meccset ad a korábbiakhoz képest.
több mint 12 éve
Sziasztok!Első hsz-nek eléggé lehangoló híreket hoztál 😊
A nydailynews.com-on írták, hogy Baas valószínűleg nem játszik az Eagles ellen, Snee karrierjének pedig meglehet vége.GJohnny74
Azért üdv a csapatban!
Érdekes különben, hogy pont idén gyarapodunk a legjobban itt a fórumon, amikor pedig ilyen szarul játszunk, 2011-ben talán 1 új tag jelentkezett be a SB-run idején.
több mint 12 éve
Szeptember legjobbjai
több mint 12 éve
Sziasztok!A nydailynews.com-on írták, hogy Baas valószínűleg nem játszik az Eagles ellen, Snee karrierjének pedig meglehet vége.
több mint 12 éve
Mondjuk ez a Scott cut így kissé meglepett. Valószínű jól halad Brown felépülése és tuti aktiválni tudjuk mihelyt lehet. Meg így az is eldőlt, hogy Jacobs marad idény végéig. Az mondjuk eddig is tuti volt nekem, hogy három egészséges futó bőven elég. De ez azt is jelentheti, hogy kezd megnőni a bizalom Wilson irányába...
több mint 12 éve
és jelenleg erre a 2 min offensre leginkább a futással van esélyünk!viszont Cruz nem éppen okos volt a nyilatkozatával... Coughlin ki is hívta mortal kombatra...A 2 min offense még mindig jobb lenne, mint a jelenlegi 20 sec offense 3 sackkel és turnoverrel a végén..Szesze
gáz, hogy fél yardon ment el a meccs, és sajnos Weatherford-dal is kellene kezdeni vmit...
Yooker-nek igaza van, hogy többet kellene futnunk, de közben azt rebesgetik az almában, hogy átállunk a 2 min offense egész meccsen, vagy annak jelentős részén... szuper még kevesebbet fog pihenni a Dcsebi
ha nem is haladunk , legalább megy az óra, és még össze is állhat valami belőle!
és ezzel a szar fallal szinte csak passzolunk játékkal ( még ha némi hátrányban vagyunk is legtöbbször ) halálra vagyunk ítélve...
így Scott kirakása elsőre meglepett, de legalább egy lépés a változtatásra.
Hoztunk helyette embert is ugye , akit én speciel nem nagyon ismerek ,de nyilván nem lehet
felhánytorgatni hogy a falat próbáljuk erősíteni...
azért most a Philly elleni meccset még megnézem , de ha itt is zakó
lesz , a következő hétvégén tüntetőleg háttal a monitornak fogom végigszurkolni a meccset , az tuti.... 😊
több mint 12 éve
Da'Rel Scott kirakva, helyére érkezett a center/guard Dallas ReynoldsAsbeeaz ki? mert nincs statisztikája a filinél...
több mint 12 éve
Da'Rel Scott kirakva, helyére érkezett a center/guard Dallas Reynolds
több mint 12 éve
Cincinnati Bengals Sign Former New York Giants LB Michael Boley
több mint 12 éve
mert a D szerzi a lasztikat rendesen, meg is nézem mindjárt tavaly mennyi szerzett labdánk volt 4 meccs után, sztem nem volt többa turnover már talán kezd alakulni, és 3 sack a chiefstől egy ilyen faltól szép teljesítmény... elvileg Baas már játszhat hétvégén (vhol olvastam) azért ez sokat fog számítani!csebiviszont Cruz nem éppen okos volt a nyilatkozatával... Coughlin ki is hívta mortal kombatra...A 2 min offense még mindig jobb lenne, mint a jelenlegi 20 sec offense 3 sackkel és turnoverrel a végén..Szesze
gáz, hogy fél yardon ment el a meccs, és sajnos Weatherford-dal is kellene kezdeni vmit...
Yooker-nek igaza van, hogy többet kellene futnunk, de közben azt rebesgetik az almában, hogy átállunk a 2 min offense egész meccsen, vagy annak jelentős részén... szuper még kevesebbet fog pihenni a Dcsebi
több mint 12 éve
Egyébként (elég rossz) poén, hogy kb. Pugh a legmegbízhatóbb ember a falban 😀
több mint 12 éve
a turnover már talán kezd alakulni, és 3 sack a chiefstől egy ilyen faltól szép teljesítmény... elvileg Baas már játszhat hétvégén (vhol olvastam) azért ez sokat fog számítani!viszont Cruz nem éppen okos volt a nyilatkozatával... Coughlin ki is hívta mortal kombatra...A 2 min offense még mindig jobb lenne, mint a jelenlegi 20 sec offense 3 sackkel és turnoverrel a végén..Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
viszont Cruz nem éppen okos volt a nyilatkozatával... Coughlin ki is hívta mortal kombatra...A 2 min offense még mindig jobb lenne, mint a jelenlegi 20 sec offense 3 sackkel és turnoverrel a végén..
több mint 12 éve
viszont Cruz nem éppen okos volt a nyilatkozatával... Coughlin ki is hívta mortal kombatra...gáz, hogy fél yardon ment el a meccs, és sajnos Weatherford-dal is kellene kezdeni vmit...
Yooker-nek igaza van, hogy többet kellene futnunk, de közben azt rebesgetik az almában, hogy átállunk a 2 min offense egész meccsen, vagy annak jelentős részén... szuper még kevesebbet fog pihenni a D
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
világos ,hogy mentális probléma van a háttérben,mert hiába nem éles a csapat,de ennyire azért nem is tompulhattak (öregedhettek) 1 év alatt...
több mint 12 éve
Én most megvédem Rolle-t, közel sem ebből állt csak az egész, hogy akkor most sorozatban nyerünk 12 meccset. Csapatot is próbálta felrázni és ez az egy mondat ugyan túlzás, de kiállt a csapat elé és próbálta őket felrázni. Nagyon kell egy ilyen játékos most...Coughlin is dicsérte emiatt.
több mint 12 éve
Rolle-nek agyrázkódása volt? bár emlékszem a 0-6al kezdő tennesse is miután nyertek hármat, már 10-6ot vizionáltak. igaz tisztességes 8-8at csináltak. kábé ua, mint amikor a giants a szokásos 6-2 után :a, leereszt, mert nehéz a schedule második fele: 8-8
b, nem annyira vész a schedule második része: 9-7 vagy 10-6, playoff, sb, sbw
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rolle szerint ezek után esélyes még a 12-0-s menetelés 😀😀
több mint 12 éve
nem a 0-4 a gond ,hanem az ahogy...
több mint 12 éve
Tippjáték 4. forduló végeredmény
több mint 12 éve
Egyelőre nyerjünk 1 meccset aztán majd latolgatjuk az esélyeket 😊
több mint 12 éve
5-11-es holtverseny. ez lenne a legalja. 3 csapat állna a div elején 5-11-el.ha egy xtrém forgatókönyv szerint minden div meccset nyernénk, akkor is még kellene 3 W a 8-8hoz.Ez nem NCAA, hogy 50%-os mérleg kell a bowl-részvételhez. 😊 7-9-cel is lehet csoportot nyerni.somoskovig
ezek közül:
@ chi
min
oak
gb
@sd
sea
@detvittore
több mint 12 éve
ha egy xtrém forgatókönyv szerint minden div meccset nyernénk, akkor is még kellene 3 W a 8-8hoz.Ez nem NCAA, hogy 50%-os mérleg kell a bowl-részvételhez. 😊 7-9-cel is lehet csoportot nyerni.
ezek közül:
@ chi
min
oak
gb
@sd
sea
@detvittore
több mint 12 éve
ha egy xtrém forgatókönyv szerint minden div meccset nyernénk, akkor is még kellene 3 W a 8-8hoz.ezek közül:
@ chi
min
oak
gb
@sd
sea
@det