New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
A csapat játékánál csak 1-2 komment mókásabb...
több mint 12 éve
Csak 0-16 ne legyen! Az 1. w-nél fogok megnyugodni, sok mindent úgysem várhatunk ettől a szezontól. Eli-t nehéz lenne megvédeni ennyi pick mellett, szarul játszik, ezt mindenki látja. Ennek ellenére sztem sem őt kell kirakni. Az ol közepét úgy ahogy van ki kéne cserélni, nulla szinten van a run block is és a pass prot is. Másrészről felvetődik a vezetőség felelősségének a kérdése is. Egyre többen kérdőjelezik meg Reese munkásságát is. Sokat köszönhetünk sztem neki is, de pl a fal közepéből 2 kezdő egész offseason-ben komoly sérüléssel küzdött, műtötték is őket, ehhez képest semmi depth-et nem építettünk mögéjük. Olyan 6. kör körüli játékosok a tartalékjaik, akik még pályát se láttak nfl meccsen, némi minőséget felhalmozhattunk volna a kezdők mögé is, legalább 1-2 rutinos játékost pl. A legdurvább h Cordle pályára kerülhet nálunk, egyszerűen fizikálisan nem üti meg a szintet. - Nekem vhogy ez szúrja nagyon a szemem. Nem mintha a többi jól játszana.
Talán TC felett is eljár az idő, bár ezt nem szívesen mondom.
több mint 12 éve
szokásos történet, lásd Tebow, Dennis Dixon, Colt McCoy, Jimmy Clausen (?), Ponder.ha idehoznátok Manzielt, mint franchise QB, akkor még 5 év szerencsétlenkedést nézhetnétekA drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.HysterycsJohnny Manziel redshirt sophomore, ergo lehet hogy jelentkezik a következő draftra. Szerintem eszméletlen jó QB. Viszont nemhiszem hogy itt az irányító a fő kérdés, csapatszinten van a baj.TheD0me
Szerintem szembesülni kéne azzal a ténnyel, hogy Johnny jó egyetemi irányító, de NFL-ben ez édes kevés lesz, amit leművel egyetemi szinten....Newman
úgy is lesz majd, aki Johnnyt elviszi 1. körben.
több mint 12 éve
ha idehoznátok Manzielt, mint franchise QB, akkor még 5 év szerencsétlenkedést nézhetnétekA drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.HysterycsJohnny Manziel redshirt sophomore, ergo lehet hogy jelentkezik a következő draftra. Szerintem eszméletlen jó QB. Viszont nemhiszem hogy itt az irányító a fő kérdés, csapatszinten van a baj.TheD0me
Szerintem szembesülni kéne azzal a ténnyel, hogy Johnny jó egyetemi irányító, de NFL-ben ez édes kevés lesz, amit leművel egyetemi szinten....
több mint 12 éve
Az elet nem all meg 😊 ezutan is nezem majd a meccseket, jatszassunk tobbet rookiejat hagy szokhak a legkort, probalgassunk kevesbe konzervativ jatekokat stb. Ezen kivul drukkolok a masodik csaparomnak es annak h az nfc eastbol senki se jusson tul a wildcard koron 😊
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
Nalam a mai után meg az előző 4 meccs miatt is Eli cut
több mint 12 éve
nyilván eli idei mélyrepülése a legkisebb gond idén. minden szinten ideje lesz már a rebuildingnek. kezdésnek mehet coughlin és a komplett stábja.jusssipekkaEzzel speciel egyet tudok érteni. Hiába a 2 SB, egyszerűen nem hozza az elvárt szintet.

több mint 12 éve
nyilván eli idei mélyrepülése a legkisebb gond idén. minden szinten ideje lesz már a rebuildingnek. kezdésnek mehet coughlin és a komplett stábja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem fogom védeni Elit, mert nagyon szarul játszik, de mégis franchise QB, ne akarjátok már elüldözni, szinte csak nagyobb gondok vannak... egyébként jó kevesen voltak a meccsen, félidőben is booo-val búcsúztak el a játékosoktól, de még így is meglepően siralmasan festett a stadiontöbb mint 12 éve
A drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.HysterycsJohnny Manziel redshirt sophomore, ergo lehet hogy jelentkezik a következő draftra. Szerintem eszméletlen jó QB. Viszont nemhiszem hogy itt az irányító a fő kérdés, csapatszinten van a baj.

több mint 12 éve
A drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.Hysterycs0-5s mérlegnél már nem csak a QB büdös. Nem azzal kell kezdeni, hogy kidobunk egy kétszeres bajnok QB-t.
több mint 12 éve
Részvétem srácok mi tavaly éltünk át hasonlót kitartást az évhez, még van egy visszavágó, ezt a meccset a kevésbé szerencsétlen csapat nyerte meg.
több mint 12 éve
2005 óta nézem, most meglesz az első negatív szezon. nem baj, kell az ilyen is. ennél a szezonnál csak azt utáltam jobban amikor sheridan szétbarmolta a D-t.a bearsnél is szopó lesz 3 td-vel
több mint 12 éve
A drafton várható valami nagyon tehetséges QB? Rá kellene hajtani a No.1. pickre. A mai vereséggel szerintem már 100% biztos, hogy ez a szezon bukó. És az öt meccs alatt jelentős javulást sem látni, kilátástalan az offense játék és kilátástalan Eli játéka.
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
az utolsó negyed már nézhetetlen... 0-5 fantasztikus...
több mint 12 éve
Inactives:NEW YORK GIANTS
QB Ryan Nassib
WR Louis Murphy Jr.
CB Corey Webster
CB Jayron Hosley
C David Baas
TE Adrien Robinson
DT Linval Joseph
PHILADELPHIA EAGLES
QB Matt Barkley
S Patrick Chung
CB Shaun Prater
T Matt Tobin
T Dennis Kelly
DE Damion Square
TE Emil Igwenagu
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Aaron Ross is IR, Will Hillt aktiváltuk helyette
több mint 12 éve
Sörök: 300-450ft (ászok;dreher,hb, pilsner u és elvileg van már csapon egy kézműves sör is )Ezt Greengo jobban tudja, de nálunk otthon 370 szokott lenni, és megjegyeztem, hogy ez jóval olcsóbb 😀 Meg úgy ltalban pesti árakhoz képest azt mondják elég alacsony. ászokat csapolnak, de biztosan van még vagy 5 féle emellett.A lényeg, hogy gyertek csak minél többen 😊 Úgy hírlik, hogy a sörcsapok szinte feneketlenek 😀Shawn84ha már sör, mennyi egy korsó? (és milyen a kínálat?)kristof
Itt jókat írnak a helyről: welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/cikkek/2013/06/12/a-10-kedvenc-olcso-kocsmank-budapestenShawn84
tömények is baráti áron: jager kicsi: 260ft... a pálinkák áráról nem sokat tudok..de azok sem lehetnek drágák (sorry nem töményezek....annyira 😛 )
Szval az árak pesti viszonylatban is alacsonyak. 😊 Remélem segítettem és várunk innen is mindenkit szeretettel ! Sorry az offért.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Charles James-t aktiváltuk 😀
több mint 12 éve
Ezt Greengo jobban tudja, de nálunk otthon 370 szokott lenni, és megjegyeztem, hogy ez jóval olcsóbb 😀 Meg úgy ltalban pesti árakhoz képest azt mondják elég alacsony. ászokat csapolnak, de biztosan van még vagy 5 féle emellett.A lényeg, hogy gyertek csak minél többen 😊 Úgy hírlik, hogy a sörcsapok szinte feneketlenek 😀Shawn84ha már sör, mennyi egy korsó? (és milyen a kínálat?)kristof
Itt jókat írnak a helyről: welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/cikkek/2013/06/12/a-10-kedvenc-olcso-kocsmank-budapesten
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A lényeg, hogy gyertek csak minél többen 😊 Úgy hírlik, hogy a sörcsapok szinte feneketlenek 😀Shawn84ha már sör, mennyi egy korsó? (és milyen a kínálat?)
több mint 12 éve
Ha Shawn nem is (bár tudom hogy szándékában állt), de Kristof hívott Titeket, egészen pontosan itt:A szándék tényleg meg volt, és úgy is emlékeztem, hogy be tettem ide. De ezek szerint, csak akartam. 😀 A lényeg, hogy gyertek csak minél többen 😊 Úgy hírlik, hogy a sörcsapok szinte feneketlenek 😀
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/new_york_giants?oldal=1#889819
Meg itt 😊
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/new_york_giants?oldal=0#889828
Asbee vendégszerepelt nálunk, köszönjük!
philly.blog.hu/2013/10/04/ellenseges_vonalak_mogott_giantsRataxes
több mint 12 éve
Tippjáték 5. forduló
több mint 12 éve
A Carolina egy hátsó körös picket kap cserébe, amennyiben a játékos átmegy a teszten.
több mint 12 éve
Robinsonnak lassan cutra is nagy esélye lesz 😀