New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
A lényeg, hogy gyertek csak minél többen 😊 Úgy hírlik, hogy a sörcsapok szinte feneketlenek 😀Shawn84
ha már sör, mennyi egy korsó? (és milyen a kínálat?)kristof
Ezt Greengo jobban tudja, de nálunk otthon 370 szokott lenni, és megjegyeztem, hogy ez jóval olcsóbb 😀 Meg úgy ltalban pesti árakhoz képest azt mondják elég alacsony. ászokat csapolnak, de biztosan van még vagy 5 féle emellett.
Itt jókat írnak a helyről:  welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/cikkek/2013/06/12/a-10-kedvenc-olcso-kocsmank-budapestenShawn84
Sörök: 300-450ft (ászok;dreher,hb, pilsner u és elvileg van már csapon egy kézműves sör is )
tömények is baráti áron: jager kicsi: 260ft... a pálinkák áráról nem sokat tudok..de azok sem lehetnek drágák (sorry nem töményezek....annyira 😛 )
Szval az árak pesti viszonylatban is alacsonyak. 😊 Remélem segítettem és várunk innen is mindenkit szeretettel ! Sorry az offért.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Charles James-t aktiváltuk 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
A lényeg, hogy gyertek csak minél többen 😊 Úgy hírlik, hogy a sörcsapok szinte feneketlenek 😀Shawn84
ha már sör, mennyi egy korsó? (és milyen a kínálat?)kristof
Ezt Greengo jobban tudja, de nálunk otthon 370 szokott lenni, és megjegyeztem, hogy ez jóval olcsóbb 😀 Meg úgy ltalban pesti árakhoz képest azt mondják elég alacsony. ászokat csapolnak, de biztosan van még vagy 5 féle emellett.
Itt jókat írnak a helyről:  welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/cikkek/2013/06/12/a-10-kedvenc-olcso-kocsmank-budapesten
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha már sör, mennyi egy korsó? (és milyen a kínálat?)
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Ha Shawn nem is (bár tudom hogy szándékában állt), de Kristof hívott Titeket, egészen pontosan itt:
 bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/new_york_giants?oldal=1#889819
Meg itt 😊
 bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/new_york_giants?oldal=0#889828

Asbee vendégszerepelt nálunk, köszönjük!
 philly.blog.hu/2013/10/04/ellenseges_vonalak_mogott_giantsRataxes
A szándék tényleg meg volt, és úgy is emlékeztem, hogy be tettem ide. De ezek szerint, csak akartam. 😀 A lényeg, hogy gyertek csak minél többen 😊 Úgy hírlik, hogy a sörcsapok szinte feneketlenek 😀
több mint 12 éve
Tippjáték 5. forduló

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 894 — Apu ökölbeszorított keze
A Carolina egy hátsó körös picket kap cserébe, amennyiben a játékos átmegy a teszten.

több mint 12 éve
Robinsonnak lassan cutra is nagy esélye lesz 😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Beason érkezése miatt Snee ment IR-re (career endingről is suttognak), de a TE Adrien Robinson is esélyes hasonlóra (mmint "csak" IR)kristof
nem elég hogy eddig is szarban voltunk minden téren és többen még mindig nem épültek fel erre jön még néhány új
hiányzó is!
egyetlen dolog ami biztató lehet hogy az ilyen minden ellened szól meccseken szoktak lenni azért nagy feltámadások!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Ismét nekifutunk egy közös meccsnézésnek vasárnap akkor
www.endzonebbqpub.hu/ ezen a helyen !
amennyiben valakit érdekel jelezze itt vagy Pm.-ben !!

hívtuk az Eagles fanokat is ! remélem sikerrel közvetít majd eaglesmcnabb a két tábor között! 😉
yooker
Igazából Shawn hívott Titeket már jó pár napja, úh. az lenne a sportszerű ha Ti engedtek a helyszínből 😊 (bár most nem találom a posztot, akkor lehet hogy csak akart hívni 😊 )Rataxes
mi olyan sportszerűek leszünk akkor hogy még a nemlétező korábbi meghívást is figyelembe vesszük és
ott leszünk a Malátában! 😉 ( egyelőre ez biztosra 2 fő G-men és jómagam )yooker
kegyetlen hogy mekkora arcok vagytok bmeg 😊) király! megyünk!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
mit adtatok Beason-ért pontosan?

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
nem tudom, ezeket a trade-ket miért nem az offseasonban intézte ez az igénytelen banda
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beason érkezése miatt Snee ment IR-re (career endingről is suttognak), de a TE Adrien Robinson is esélyes hasonlóra (mmint "csak" IR)
több mint 12 éve
Egyebkent az ilyen option futos iranyitok ellen miert nem jatszuk azt el, hogy amikor pl. Vick balra leadja a labdat es o jobbra fut fakebol - vagy megtartja es o fut- telibebaszatjuk egy megtermet linebackerrel izombol. Teljesen mindegy, hogy nala van-e a labda, teljes erobol minden egyes playben telibetoljuk (egy embernek csak az lenne a feladata, hogy ne a labdat nezze hanem a faket nyomo iranyitot seggrefejelje ). Kivancsi lennek, meddig birna, meddig tolnak ellenunk az option playeket.NightBoY
ezt már én is olvastam valahol azért nem ennyire durvított változatban , ott csak annyit írtak hogy támadd a qb-t a többit a fantáziára bízták...
több mint 12 éve
NightBoY New York Giants 616
Egyebkent az ilyen option futos iranyitok ellen miert nem jatszuk azt el, hogy amikor pl. Vick balra leadja a labdat es o jobbra fut fakebol - vagy megtartja es o fut- telibebaszatjuk egy megtermet linebackerrel izombol. Teljesen mindegy, hogy nala van-e a labda, teljes erobol minden egyes playben telibetoljuk (egy embernek csak az lenne a feladata, hogy ne a labdat nezze hanem a faket nyomo iranyitot seggrefejelje ). Kivancsi lennek, meddig birna, meddig tolnak ellenunk az option playeket.

You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
én nem 100%, hogy megyek, de a kedvem megjött.. az a baj, hogy hétfőn reggel repülök Máltára...csebi
alszol repülőn 😀

több mint 12 éve
NightBoY New York Giants 616
én nem 100%, hogy megyek, de a kedvem megjött.. az a baj, hogy hétfőn reggel repülök Máltára...csebi
vicces, hogy en meg hetfo delutan repulok el 😀 Pedig bedobhattunk volna egy sort vagy valamit.

You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Ha Shawn nem is (bár tudom hogy szándékában állt), de Kristof hívott Titeket, egészen pontosan itt:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
New York Giants - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Meg itt 😊
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
New York Giants - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Asbee vendégszerepelt nálunk, köszönjük!
 philly.blog.hu/2013/10/04/ellenseges_vonalak_mogott_giants

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve

hívtuk az Eagles fanokat is ! remélem sikerrel közvetít majd eaglesmcnabb a két tábor között! 😉
yooker
Igazából Shawn hívott Titeket már jó pár napja, úh. az lenne a sportszerű ha Ti engedtek a helyszínből 😊 (bár most nem találom a posztot, akkor lehet hogy csak akart hívni 😊 )Rataxes
mi olyan sportszerűek leszünk akkor hogy még a nemlétező korábbi meghívást is figyelembe vesszük és
ott leszünk a Malátában! 😉 ( egyelőre ez biztosra 2 fő G-men és jómagam )
több mint 12 éve
Pedig stílszerű lenne megjelenni Málta előtt Malátában 😊

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 778 — Lucas Scott
én nem 100%, hogy megyek, de a kedvem megjött.. az a baj, hogy hétfőn reggel repülök Máltára...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve

yooker
Igazából Shawn hívott Titeket már jó pár napja, úh. az lenne a sportszerű ha Ti engedtek a helyszínből 😊 (bár most nem találom a posztot, akkor lehet hogy csak akart hívni 😊 )

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska

yooker
gyertek ti is a malátába, mert a sasoknak az tetszene inkább. Bár nekem mindegy.

És Ratának igaza van 😀

Gyertek el a malátába, aztán a visszavágóra megyünk ide az endzoneba! Mit szóltok?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Beason helyett elég lett volna megtartani Blackburnt 😀

több mint 12 éve