New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
 www.bigblueunited.com/2013/10/new-york-giants-headed-back-to-london-in-2014.html

menjünk bandában...😊ozibozi
fúh na ezért bármit megadnék 😊trii
ez most komoly??? megyünk 😀
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
el kell kezdeni spórolni...😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 991
 www.bigblueunited.com/2013/10/new-york-giants-headed-back-to-london-in-2014.html

menjünk bandában...😊
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 espn.go.com/nfl/powerrankings

várom a Bill Cowher pletykák feléledését
több mint 12 éve
Megvizsgáltam a problémát én is itt

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
SB Nationön is téma h mi van veletek és h Eli-e a gond:  www.sbnation.com/nfl/2013/10/8/4815898/eli-manning-blame-new-york-giants-record

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Da'Rel Scottot visszaigazoltuk

több mint 12 éve
 yhoo.it/1afZRMf
több mint 12 éve
Tippjáték 5. forduló végeredmény

több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Egy szempontból tovább feszegetném az Eli-témát.

Felrémlett a 2011-es SB-run idejéből egy Tuck-interjú. Talán az Eli-elit QB kérdést tették fel neki a szezno vége felé, talán már a SB utáni offseasonben az America's game filmhez forgatott interjúban mondta: Eli a 2011-es szezonban valódi vezére volt az egész csapatnak. Tuck szó szerint kimondta, hogy bármilyen kevés idő is volt hátra egy meccsből, ha 1 TD-n belül volt a különbség, és mi jöhettünk támadással ő és a védelem más tagjai is haláli nyugalommal ültek a padon, annyira biztosak voltak benne, hogy Eli megcsinálja a game-winning drive-ot. Ez olyan lelki pluszt adott a másik kettő csapatrésznek, de nyilván a támadójátékosoknak is egyenként, hogy tökéletesen ki tudták magukból hozni a maximumot, sőt megkockáztatom, még annál többet is. Magyarán, Eli nem a csapat előtti beszédekkel, a pályán kívüli magatartásával vált vezérré, hanem a játékával, azzal, hogy mindig kihúzta a csapatot a trágyából. A védelem tudta, hogy csak annyit kell csinálni, hogy oda kell adni a labdát Eli-nak és meglesz a meccs. Így tudtunk 5 és fél perccel a vége előtt 12 pont minuszból Dallasban fordítani pl.

Na, idén ez az, ami teljesen hiányzik. (És igen, mindenkinek igaza van, hogy Eli azért nyújtja az elmúlt 6-7 év legszarabb játékát, mert az OL kritikán aluli) Így aztán a többi csapatrész is összezavarodott: A védelemtől már nem lenne elég, hogy 1 TD távon belül tartja az ellenfelet, mert a támadósor Eli vezetésével képtelen pontokat elérni. Magyarán, amihez eddig hozzá voltak szokva, az hirtelen eltűnt. Erre pedig nem tudnak reagálni egyrészt fizikálisan (nincs idő pihenni), másrészt mentálisan (sokadik pont nélküli támadás után már a védelem is kicsit feladja), harmadrészt a játékszint sincs mindenhol meg ehhez (álmomban nem gondoltam volna, hogy egy McBride-féle training camp body-t kell D-Jax-re állítanunk)

Nem végeztem TF-en edzőit, de innentől nekem ez már csak edzői munka: itt már q-ra nem elég azt szajkózni, hogy "jobban kell dolgoznunk, meg kell csinálni a play-t" - kb., mint Reid az uccsó két évben Philly-ben. Nyilván persze az is belejátszik, hogy az edzői stáb energiáit szemmel láthatóan maradéktalanul leköti, hogy egyáltalán 5 egészséges OL ember és 3 CB pályán legyen vasárnap, a mentális dolgokra már nem marad figyelem, pedig nagyon rá kellene erre nyomulni.
több mint 12 éve
iason New York Giants 58
Én műkedvelőként, de törzsgyökeres Giants szurkolóként szólnék hozzá. Én ilyen gyalázatos kezdésre nem is emlékszem. Egy két évvel ezelőtti SB győztestől pedig főként. Meccsről-meccsre azt látom, hogy a csapat egységeink dominóként dőlnek össze. Eli-t én magamban mindig védtem , de a tegnapi 4. negyedes IT kritikán aluli. A győzni akarás sehol nincs. Általában a védelem még hozza magát, aztán azok is tesznek rá. Megkockáztatom, hogy itt most már egy teljesen új csapatot kell építeni. Minden poszton. Eli posztja az egyetlen kérdés. Nekem is. Egy két SB győztes QB, aki ráadásul nem is öreg egy új csapatba belefér-e. Amit leírtam azok szerint igen, és én magam is szeretem őt. Azt azonban pro érvként nem tudom elhallgatni, hogy amikor nyertünk Eli hosszú passzainál mindig kirázott a hideg, hogy elkapás az lesz, de nem a mi játékosunk részéről.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
azért ha valakinek van gondolata a tegnap felvetett kérdésemhez , kíváncsi lennénk!
röviden TC és stábja hogyan fogja lereagálni ezt a vesszőfutást?
le fogja-e egyáltalán vagy megvárja az év végét aztán így vagy úgy viszlát?
mert ahhoz hosszú azért a szezon még hogy ne próbáljuk meg valamilyen módon építkezésre , az újak tapasztalatszerzésére használni például...hanem csak úgy leketyeg az egész!
vagy fontosabb inkább a húzóneveket erőltetni hogy legalább megpróbálják újra felépíteni magukat a szezon végére...
több mint 12 éve
Jól jönne most egy byeweek, de Tück szerint épp az tesz jót, hogy csütörtök @ bears. hát, inkább az utána jövő másfél hét
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Az edzői stáb fölött eljárt az idő sajnos, ezt el kell fogadni. Ha egy csapat teljesen szét van esve a QBtól a kickerig és ez edzők képtelenek ezt a problémát megoldani, meccsről meccsre ugyanazok a hihetetlen szerencsétlenkedések jelentkeznek akkor ott nyilvánvaló h elsősorban fejben vannak problémák. Márpedig ez az edzői gárda felelőssége.
Szakmai szempontból pedig teljesen egyértelmű, h az OL (és a blokkolni képtelen TE) a probléma fő forrása és sajnos ezt már évek óta lehetett látni, h ide vezethet. (Persze ettől még szörnyű nézni ezt a turnoverparádét, eddig egy laptopom és egy fülhallgatóm tört szarrá ezek miatt 😀 így 0-5 után viszont legalább már az esélytelenek nyugalmával tudom tovább nézni a szezon hátralévő részét).
Akárkik lesznek az edzők jövőre az OL-t kell rendbe rakni mindenáron. FA-ról és draftról is oda kellenek emberek, minden más teljesen mellékes ehhez képest.
Eli-ra én is kibaszott pipa vagyok/voltam, annyira szét van zuhanva, h az fáj, de nyilván nem az ő elküldése a megoldás.. ettől még megértem, h volt akiben ez is felmerült az idei meccsek hevében mert én is közéjük tartozom 😊
több mint 12 éve
A csapat játékánál csak 1-2 komment mókásabb...Asbee
gyere el egyszer újra (mint anno 2011-ben) közös meccsnézésre, 3 perccel a lefújás után lehet, hogy belőled is inkább a szurkoló jönne elő, nem a szakértő.

(aztán persze másnap az ember átgondolja, első felindulásból mondunk, írunk vad dolgokat, ilyenek a szurkolók! múlt héten pl Schaub-mezt is égettek Texans-fanok, pedig benne is van még 5-6 év...)
több mint 12 éve
Köszönjük a közös meccsnézést, élmény volt! Legközelebb is benne vagyunk.

Egy dolognak közösen is örülhetünk, a Dallas is kikapott 😀 (bár sajnos a tegnapi játékukkal a mi produkcióinkat nézve lemostak volna...)Eazzy
Mi is köszönjük a lehetőséget! Most már legalább arcok is vannak a nickek mögött, nemcsak avatarok...

visszavágó 3 hét múlva!

hát, igen tegnap is látszott a DAL meccsen, hogy vakok között a félszemű az ász!
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
balu10
Én nem csak a draft alapjánítélném meg a munkáját, mert szerintem a draft nagy lutri. Egy csomó példát lehetne sorolni nem csak nálunk, hogy egy ígéretből nem lett semmi, valaki a hátsó körökből meg robbantott. Ráadásul nem emlékszem, hogy 15-nél húzott-e valaha előrébb. A FA politikája nem olyan rossz. Az utolsó két évben volt gyengébb, de akkor is szerintem a cap számok miatt, illetve mindig volt olyan akinek fizetni kellett, mert előzőleg jól nyomta.
Én idén láttam tőle először komolyabb hibát, amit a RB-ek kapcsán csináltak, illetve a LB kérdés, ami egyenlőre mégsem akkora probléma, mint az O fal. Ott viszont benézték Baas és Snee állapotát, ami azért az orvosi stáb sara is bőven. Pechje volt a drafton is, a hihetetlen OL run miatt, csak egy használható játékost tudott húzni az adott helyen, az FA piacon meg drága volt mindenki, akivel előre léptünk volna.
Én az edzői stábot látom inkább a nagyobb problémának, egyszerűen ragaszkodnak a saját rendszerükhöz, és nem változtatnak, amikor olyan körülmények állnak be, hogy az elengedhetetlen.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Köszönjük a közös meccsnézést, élmény volt! Legközelebb is benne vagyunk.

Egy dolognak közösen is örülhetünk, a Dallas is kikapott 😀 (bár sajnos a tegnapi játékukkal a mi produkcióinkat nézve lemostak volna...)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Viszont én Nicksen továbbra is kiakadok. Egyszerűen nem küzd a labdákért, hihetetlen, hogy egy ilyen szintű elkapó ne kapja el az End Zoneba azt az egyszerű felpasszos labdát. Ebből nem lesz hosszútávú szerződés, azt jelenleg szinte garantálható.

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Reeset viszont hagynám dolgozni.gyurczi
Ezzel nem értek egyet. Reese mostanában borzasztóan draftol. Jó esetben az első 1-2 körben még talán olyan embert akiből kezdő lehet (Pugh, Amu, JPP, Wilson), de a 3. körtől kezdve egyszerűen képtelen volt az elmúlt 5 évben használható játékost találni, egyedül talán Moore lesz kivétel, de ő még leginkább csak kérdőjel, sokat nem láttunk belőle. Itt szerintem egy teljesen új edzői stábra és FO-ra van szükség. A csapat alapjai megvannak, ehhez kell még 6-7 használható, fiatal játékost találni, de lehet még annyi sem kell.

ui: Az pedig felejtse el mindenki, hogy új QB kell! Eli felett még nem járt el az idő, még jó 5-6 év simán benne van, lásd Payton!

több mint 12 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
Tegnap hirtelen felindulásból jött részemről a másik QB kellene gondolat (+NCAA-t nem nézek, gondoltam megkérdezem, hátha van most valami hiper-szuper full extrás NFL franchise QB jelölt), de azért nem semmi, amit Eli művel. Szar a csapat, de ő ebben nagyon vastagon benne van, hiába O-line ide vagy oda. Nála mindig is probléma volt (kivéve a SB runokat), hogy nem igazán képes konzisztens teljesítményre...Na ez most megvan, csak a szintet nem találta el. Ami még nagyon idegesítő számomra, Myers. Őt nem gondolhatták komolyan Benett utódjának, nagyon nem működik...Passrush, rungame, hát egyszer még ez is ment.
Visszatérve a QB csere kérdésnek, nyilván nem aktuális, megnéztem ezt az említett Manzielt, hát nem is tudom. Nekem ezektől a futkározós irányítóktól a hideg futkos a hátamon Vick megjelenése óta, és ha megnézzük, hogy a tavalyi újoncok közül (Luck,RGIII,Wilson) idén melyikük a legjobb, hát toronymagasan Luck, aki persze tud, de annyira nem szeret szaladgálni, inkább pocket QB.

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Végén meg valaki már mindjárt levezeti, hogy anno Rivers kellett volna nekünk...

több mint 12 éve
nfl_lover 912
az a kemény, hogy abszolút nincsen elérhetetlen messzeségbe a csoportgyőzelem, 0-5 ellenére 😀
persze a mutatott játék alapján igen, de a számok alapján simán van lehetőség
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
RESPECT! Jó volt együtt nézni a meccset. Köszi a részvételt! Hatalmas Arcok vagytok! Élmény volt!
Visszavágót ahol ti akarjátok! Én ott leszek! Még 1x kösz!

QB kérdés: A.J. McCarron a ti emberetek. Sírnék ha ide kerülne. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 991
az év végén így is ,úgy is megkezdődött volna az új csapat építése,most ez a szereplés felgyorsítja az eseményeket. Lesz 1 csomó pénzünk a kalapban,az alapok pedig megvannak(még ha ez nen is látszik manapság😊