New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
+1 én isNah asszem akkor most ünnepélyesen elnézést kérhetünk Steztől és megköszönhetjük, h megelőlegezte nekünk a 28. helyet, sajnos nem tudtuk megszolgálni a bizalmát.Szesze+1, kérem a 32. helyezéstcsebi
több mint 12 éve
a coughlin tom éra véget ért. szép volt ,jó volt . gyerünk előre... itt most egy többéves építkezési periódus következik...
több mint 12 éve
Nah asszem akkor most ünnepélyesen elnézést kérhetünk Steztől és megköszönhetjük, h megelőlegezte nekünk a 28. helyet, sajnos nem tudtuk megszolgálni a bizalmát.Szesze+1, kérem a 32. helyezést
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Rámegyünk a jó drafthelyre, ennyi. Talán jövőre 1-2 normális OL emberkével és lehet még a végén lesz LB sorunk is, ha veszünk/draftolunk valakit...az a szomorú hogy lehet felküzdjük magunkat majd valami középszar draft helyre azért....
ui: Jah és ki a Top prospect OG/LB?balu10
több mint 12 éve
Rámegyünk a jó drafthelyre, ennyi. Talán jövőre 1-2 normális OL emberkével és lehet még a végén lesz LB sorunk is, ha veszünk/draftolunk valakit...ui: Jah és ki a Top prospect OG/LB?
több mint 12 éve
prod.static.giants.clubs.nfl.com//assets/images/imported/NYG/photos/person-assets/coaches-cards/flaherty_pat.jpgezt a szopóarcot kezdjük gyűlölni
több mint 12 éve
rámegyünk az 1/1-re 😊
több mint 12 éve
most hogy a rájátszás már szeptember végén elment, új kérdések.lesz int nélküli meccse elinak? futunk egy meccsen 40 yardnál többet? nyerünk egyáltalán meccset?
több mint 12 éve
Nah asszem akkor most ünnepélyesen elnézést kérhetünk Steztől és megköszönhetjük, h megelőlegezte nekünk a 28. helyet, sajnos nem tudtuk megszolgálni a bizalmát.
több mint 12 éve
Hankinsről van vmi infótok? Miért inactive? Mondjuk megvunk nélküle is dt poszton, de én örültem h draftoltuk, ehhez képest 1 snapet sem kap...
több mint 12 éve
Ámen. 😊Amin sok fog múlni szerintem, az a balfaszkodás. Néztem a meccseiket, főleg az utolsó negyedeket, mindkettőt a végén rontották el, saját maguknak köszönhetően. A SEA ellen két nagy játékot nyeltek be a végén, ott talán lett volna esélyük a győzelemre, de a Bills ellenit egyértelműen ők rontották el. Mi jobban passzolunk, ők viszont a futással ölni tudják az órát, fárasztani a D-t. Ha sok lesz nálunk a 3 & out, akkor hosszú estéje lesz a D-nek. De szerencsére ők sincsenek éppen világverő formában. Ami a legjobban aggaszt, hogy Kikliék ellen nem fog újjászületni a futójátékunk, és ha Eli-nek kellene megint hozni a meccset, jöhetnek a hibák, a többit meg tudjuk.gyurcziHát nemtom, én pont azért vagyok bizakodó, mert ha szarul is alakulna a meccs képe (mi nem tudunk futni, ők igen), akkor is ott van az ezen a meccsen nagy valószínűséggel működő passzjátékunk. Ezt a secondaryt muszáj szétszednie ennek a WR triónak még akár 1-2 eladott labda mellett is, de én tényleg azt várom (vagy csak remélem?), h elindulunk futásban is ma.Szesze
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Amin sok fog múlni szerintem, az a balfaszkodás. Néztem a meccseiket, főleg az utolsó negyedeket, mindkettőt a végén rontották el, saját maguknak köszönhetően. A SEA ellen két nagy játékot nyeltek be a végén, ott talán lett volna esélyük a győzelemre, de a Bills ellenit egyértelműen ők rontották el. Mi jobban passzolunk, ők viszont a futással ölni tudják az órát, fárasztani a D-t. Ha sok lesz nálunk a 3 & out, akkor hosszú estéje lesz a D-nek. De szerencsére ők sincsenek éppen világverő formában. Ami a legjobban aggaszt, hogy Kikliék ellen nem fog újjászületni a futójátékunk, és ha Eli-nek kellene megint hozni a meccset, jöhetnek a hibák, a többit meg tudjuk.gyurcziHát nemtom, én pont azért vagyok bizakodó, mert ha szarul is alakulna a meccs képe (mi nem tudunk futni, ők igen), akkor is ott van az ezen a meccsen nagy valószínűséggel működő passzjátékunk. Ezt a secondaryt muszáj szétszednie ennek a WR triónak még akár 1-2 eladott labda mellett is, de én tényleg azt várom (vagy csak remélem?), h elindulunk futásban is ma.
több mint 12 éve
Amin sok fog múlni szerintem, az a balfaszkodás. Néztem a meccseiket, főleg az utolsó negyedeket, mindkettőt a végén rontották el, saját maguknak köszönhetően. A SEA ellen két nagy játékot nyeltek be a végén, ott talán lett volna esélyük a győzelemre, de a Bills ellenit egyértelműen ők rontották el. Mi jobban passzolunk, ők viszont a futással ölni tudják az órát, fárasztani a D-t. Ha sok lesz nálunk a 3 & out, akkor hosszú estéje lesz a D-nek. De szerencsére ők sincsenek éppen világverő formában. Ami a legjobban aggaszt, hogy Kikliék ellen nem fog újjászületni a futójátékunk, és ha Eli-nek kellene megint hozni a meccset, jöhetnek a hibák, a többit meg tudjuk.
több mint 12 éve
Igazából ez a Panthers elleni meccs tényleg minden tekintetben nekünk áll most. Ha csak átlagos teljesítményt hozna mindenki akkor sima győzelem lenne, de persze egy ilyen kezdés után nem lenne nagy meglepetés, ha megint görcsös lenne a játékunk. Igazából leszarom hogyan, de muszáj nyernünk különben kb vége lenne a szezonnak a 3. forduló után ami azért roppant szar érzés lenne.Megmondom őszintén a kedvező matchupok miatt minden eddigi gyengélkedő csapatrészünktől (akár jelentős) javulást várok. Mivel az egész Panthers sec lesérült kb így a passzjátékunknak kötelező magas szinten működnie, de megmondom őszintén h reális esélyét látom annak, h ha nem is egetverő színvonalon, de ezen a meccsen végre elinduljon a futásunk, ezáltal kevesebb passzra lenne szükség, ezzel is lecsökkentve az esetleges labdaeladások lehetőségét.
Szintén nagy javulást várok ezen a meccsen a pass-rushtól már alaphelyzetben is, de ha sikerül a remélt dominanciát kiharcolnunk akkor a meccs második felébe belekényszeríthetnénk a Pantherst a passzjátékba ami nyilván kedvező lenne ebből a szempontból is.
Egyedül attól félek, h a futójáték elleni védekezésünk képes lesz-e legalább olyan szinten működni ahogy eddig. Ha igen akkor nem nagyon tudom elképzelni h gondban legyünk, ha nem akkor viszont szenvedés lesz.
több mint 12 éve
Kedvére fickándozhat tehát a Cruz-Randle páros, Hakeem Nicks azonban személyes okok miatt kihagyhatja a találkozót.Nemtom pontosan, pénteken nem edzett, de játszani fog.
mi van Nicks-sel?vittore
több mint 12 éve
Kedvére fickándozhat tehát a Cruz-Randle páros, Hakeem Nicks azonban személyes okok miatt kihagyhatja a találkozót.mi van Nicks-sel?
több mint 12 éve
Giants CB Corey Webster (hip) has been ruled out for Week 3 against the Panthers.
több mint 12 éve
Tippjáték 3. forduló
több mint 12 éve
Pass rush hiányáról azért felesleges beszélni, mert new york-i újságírók mérték, hogy Peyton hány mp-vel a snap után dobta el, és átlagban talán 2 mp alatt volt, ezt tudva, nem is lehet mérni, hogy van-e pass rush vagy nincs, mert 2 mp alatt nincs az az isten, hogy egy D-line odaér a qb-hoz hacsak egy az off-fal nem megy el nyaralni, én majd ha 5-6. hét körül is ennyire szarok leszünk siettetésben (Romohoz azért oda-odaértünk), akkor kezdek el aggódni, valamint az sem ártana, ha már a 3. negyed végén egyszer vezetnénk, akkor könnyebben jönnének utána a sack-ekPeyton dologban igazad van, de az tuti hogy így gyakorlatilag JPP nélkül szenvedni fogunk a pass rush-val...
secondadryval nem értek egyet, ahhoz képest, amit vártam tőlük, jók, sőt... de az nincsen benne, hogy pl a Dallas ellen átlagban 5 playt van fenn az offense a leghosszabb drive 8 play, az is a 4. negyedben összesen 22 percet van fenn az offense, Denver ellen már legalább 28 perc volt, és volt 12 playes drivünk, de itt is volt 2szer 3andout a meccs elejéncsebi
a statisztikák elemzésével meg minden téren (nem csak pass rush) érdemes várni az 5-6-ik
fordulóig hogy reálisabb legyen a kép de egy-két dologban lehet inkább 7-8 mivel pl. TO-ban és futásban annyira szarul kezdtünk hogy ha kb ligaelit szinten teljesítünk is mostantól ezekben még akkor is csak középmezőnyben leszünk emiatt...
több mint 12 éve
Az a baj, hogy aki érzelmi alapnak hiszi a Giants 28. helyét, az pont, hogy hatalmas öngólt rúgott.igen, olvastam, csak először mikor láttam, akkor nagyon belém hasított ez a mondat, azért akadtam rá...
Ugyanis szeretem a Giants-t, Colts fanként pedig Manning fan is vagyok. 😉
Szóval semmi köze sem volt az érzelmi alapokhoz a helyezésnek. Ha érzelmi alapon csinálok sorrendet, akkor a Giants nem hátul lenne.
csebi: Mint írtam, az túlzás volt, hogy simán kapott ki a Giants, nem tudom mi kellene még.
És ha nem hiszed, hogy láttam a meccseket, akkor nosza, keresd vissza eredménykövetőben, mindkét meccsen elég aktívan követőztem, az majd bizonyítja. 😊
Persz tény, lehet, hogy kicsit előrébb lehetne hozni a Giantset, de nagyon sokkal nem. És valamit el kell kezdeni felmutatni. Mert Manning egyedül kevés lesz. Nincsen pass rush, a secondary sem túl jó, a csapat fele sérült. Valahonnan most már kellene a segítség. Ami most nincsen meg. Az előző években megvolt viszont.
És ami fő, hogy Coughlin folyamatosan fel tudta rázni a csapatot. De idén ezt valahogy nem érzékelem. Mint ha már ő is kevés lenne ehhez. De nyilván ezt korai két meccs után kijelenteni.Stez
igazából a 24-26 körül vagyunk jelenleg sztem kb reálisan, elénk lehet tenni azokat a csapatokat, akár csak éppen az, hogy a vikes 6-nál előttünk van az nagyon nem tetszett
A Coughlin dologban meg nem tudom, 2 évben felrázta a brigádot, akkor SB is lett, de hamar elfelejtjük, hogy Plax kiesése után semmivel sem tudott újítani, és az nagyon sokba került abban az évben (btw sztem az első 14-15 hetet látva anno, a legjobb giants csapat volt, amit figyelhettem, de aztán jött a csuzlizás egy new yorki night clubban),
Pass rush hiányáról azért felesleges beszélni, mert new york-i újságírók mérték, hogy Peyton hány mp-vel a snap után dobta el, és átlagban talán 2 mp alatt volt, ezt tudva, nem is lehet mérni, hogy van-e pass rush vagy nincs, mert 2 mp alatt nincs az az isten, hogy egy D-line odaér a qb-hoz hacsak egy az off-fal nem megy el nyaralni, én majd ha 5-6. hét körül is ennyire szarok leszünk siettetésben (Romohoz azért oda-odaértünk), akkor kezdek el aggódni, valamint az sem ártana, ha már a 3. negyed végén egyszer vezetnénk, akkor könnyebben jönnének utána a sack-ek
secondadryval nem értek egyet, ahhoz képest, amit vártam tőlük, jók, sőt... de az nincsen benne, hogy pl a Dallas ellen átlagban 5 playt van fenn az offense a leghosszabb drive 8 play, az is a 4. negyedben összesen 22 percet van fenn az offense, Denver ellen már legalább 28 perc volt, és volt 12 playes drivünk, de itt is volt 2szer 3andout a meccs elején
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Akadozik a gépezet több helyen is, de az alapok úgy tűnik megvannak , sem az off. , sem a deff teljesítménye nem reménytelen!
tucatszám eladott labdával és 0 futással is ott tud lenni az offense ez azért
elég biztató, itt várható további jelentős javulás akár már a következő meccstől is!
ami neccesebb az a deff és azon belül ugye a pass rush kérdése!
itt egyedül Moore játékba állása okozhat valami pozitív változást
ha előretekintünk , és kb semmi több!(Kiwi olyan amilyen, nem lesz számottevően jobb sajnos és JPP helyzetét is kilátástalannak érzem a látottak alapján.) szóval ha Moore nem robbant hirtelen, akkor véleményem szerint egész évben küszködni fogunk ezzel sajnos ) ami
végül döntő tényező is lehet , mert a hátsó alakzat bár jobb mint vártuk nem fogja elbírni a folyamatos nyomást!
ami még szóba jöhetne hogy ha van némi esély arra hogy JPP állapota jelentősen javuljon néhány hét pihenő után akkor ezt amennyiben a szabályok engedik egyértelműen meg kell lépni!amennyiben nem akkor pedig IR, és próbálkozzon helyette más! ):
több mint 12 éve
Utolsók vagytok engedett pontban, a CHFF futást mérő mutatójában 28.-ak, a Giants ellen kell a legkevesebb yard-ot megtenni egy szerzett pontért, szinte képtelenek vagytok sack-et elérni stb. Középmezőny (alsó része, 20. hely) egyedül az ellenfél QB rating-je.Nem tudom, hogy ezek a statok figyelembe veszik-e, hogy a pontok egyharmadát az O, meg a ST nyelte be, illetve azt, hogy a TO-k miatt az ellenfélnek kevesebb yardot kell eleve megtennie a pontokért. Ezek a tényezők nem a D teljesítményét jellemzik, max csak eltorzítják.
tomi-tomi
Mindegy, én sem azért szóltam a témához, mert a helyezéssel gondom van, de az indoklásban csak Eli gyenge játéka szerepelt, attól még a csapat szerintem a középmezőnyben van tehetség, tudás és potenciál alapján, talán még a mutatott játék alapján is. A D-ből amit Szesze is írt, azért kisajtoltak valamilyen elfogadható teljesítményt, amit nem tükröznek az általatok idézett statok szerintem.
Én tanúsítom, hogy Stez tényleg ott volt a meccseknél.
Igaza van G-men-nek, jó ez a vita, mert legalább felrázta a topicot. Erről is szól a PR. Ütközzenek a vélemények, mert abból is tanulunk.
több mint 12 éve
Az a baj, hogy aki érzelmi alapnak hiszi a Giants 28. helyét, az pont, hogy hatalmas öngólt rúgott.Ugyanis szeretem a Giants-t, Colts fanként pedig Manning fan is vagyok. 😉
Szóval semmi köze sem volt az érzelmi alapokhoz a helyezésnek. Ha érzelmi alapon csinálok sorrendet, akkor a Giants nem hátul lenne.
csebi: Mint írtam, az túlzás volt, hogy simán kapott ki a Giants, nem tudom mi kellene még.
És ha nem hiszed, hogy láttam a meccseket, akkor nosza, keresd vissza eredménykövetőben, mindkét meccsen elég aktívan követőztem, az majd bizonyítja. 😊
Persz tény, lehet, hogy kicsit előrébb lehetne hozni a Giantset, de nagyon sokkal nem. És valamit el kell kezdeni felmutatni. Mert Manning egyedül kevés lesz. Nincsen pass rush, a secondary sem túl jó, a csapat fele sérült. Valahonnan most már kellene a segítség. Ami most nincsen meg. Az előző években megvolt viszont.
És ami fő, hogy Coughlin folyamatosan fel tudta rázni a csapatot. De idén ezt valahogy nem érzékelem. Mint ha már ő is kevés lenne ehhez. De nyilván ezt korai két meccs után kijelenteni.
több mint 12 éve
Köszi a választ. Ez már szakmai volt. Még mindig lennének kérdéseim, de most már megnyugodtam, a Giants általában kivétel szokott lenni. Majd utánanézek, 2007-ben és 2011-ben hanyadikok voltunk ezekben a statokban, és hányadik volt a Pats 😉G-menFelesleges.😊 Ti voltatok a hogy a túróba jutottak be ezek a PO-ba?!-csapat, a Pats meg a csili-vili, adjuk oda nekik előre a gyűrűt-banda. Btw az utóbbi években tendencia, hogy egy PO underdog nagyot menetel és meg is nyeri a SB-t. Mint legutóbb a Ravens.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Sajna úgy látszik, hogy az egész pass rush-t tönkreteszi JPP hátműtéte. Tuck közel sem csak pass rush feladatokat kap és neki van a legtöbb szerelése a csapatban. Kiwanuka az egyik legjobban túlfizetett játékosunk, eddig semmit nem mutatott, Damontre Moore pedig sérült volt. Egyedül tőle várok valami pozitívat, Trattou nem véletlenül alig játszik. A kulcs egyértelműen az lesz, hogy JPP mikor nyújt száz százalékos teljesítményt és ha ezzel együtt a pass rush is feljavul, akkor láthatunk majd szép dolgokat.Nemtom, az a baj, h sztem JPP-vel kapcs az idő nem nekünk dolgozik, én nem azt látom hogy egyre jobb formába lendülne, hanem hogy egyre szarabb lesz.. mivel feltételezhető h nem felejtett el játszani egy 2 éve még Top3 védőjátékos, így vszínű ez a sérülés nem gyógyulóban van, hanem inkább romlik az állapota.. ettől persze még én is reménykedem benne, h jobb lesz mert ez nyilván alapvetően határozná meg a védelmünket. Kiwi is gyenge eddig valóban, de pl Tuck nekem kifejezetten tetszik, más szerepkörben játszik, többet védekezik futás ellen, de ezzel semmi gond sztem. De továbbra is tartom, h a védelem eddig kifejezetten pozitív meglepetés, főleg éppen azért mert a pass-rush nem működik jól. A futás ellen eddig sokkal jobban védekezünk, mint az előző években és nekem a back7 is kifejezetten tetszett eddig (persze az LB-ktől csodát nem lehet várni, szarból azért nem lehet várat építeni, de képességeikhez mérten sztem jók eddig). Ami kérdés, hogy a run-heavy offense-ek ellen is tudjuk-e majd folytatni ezt a relatíve jó futás elleni védekezést,ez kulcskérdés lesz majd.
Offense oldalon labdaeladások és futójáték. Legyen akármilyen szar is a run block, ennyire rossz futójátékunk nem lesz végig a szezonban. Eli-nak sem kell majd annyit kockáztatnia és most már a balszerencse is elkerül majd minket. SB-t úgy nyertünk, hogy nekünk volt a legrosszabb futójátékunk. Arra a szintre most is fel lehet hozni a run game-t. A labdaeladások számát pedig redukálni lehet. Manning képességeivel már mindenki tisztában van, képes egy-egy homály mérkőzésre, de közel sem olyan QB aki meccsenként 3-4 INT-t dob. Kizártnak tartom, hogy ez legyen az idei tendencia. Wilsonnak tavaly egy fumble-je volt az elején, utána vigyázni tudott a labdára futáskor és visszahordáskor is. Fejben kell kicsit összerázni és nem lesz vele probléma.Asbee
Az offense-nek pedig javulnia kell, de ez nem lesz nehéz.. Egy Eli-Cruz-Nicks-Randle-Wilson vezette támadósor közepes játékkal is életveszélyes bárki ellen, reméljük most már tényleg befejezzük a turnover gyártást és akkor kifejezetten erősek lehetnénk, ha a védelem továbbra is hasonló színvonalat tud hozni, mint eddig.