New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Azért ne essünk túlzásba Stez PR-ének fikázásával kapcs sem, sajnálom h pont én indítottam el a lavinát, pedig én ráadásul nem is olvastam a PR-t 😊 Igazából tökmind1, h 28. hely v 22. erről teljesen felesleges vitázni sztem, nekem tényleg csak a '2x baromira simán kikapott' kifejezés szúrta a szememet, mert ez egyértelműen nem igaz. Ettől még amúgy lehet h tényleg csak a 28.ak vagyunk jelenleg, ez majd a Panthers elleni meccsen derül ki igazából.
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
szesze meg a legelfogulatlanabb óriás-fan, akit itt a fórumon találtok.

De már csak úgy kíváncsiságból: melyik az nfl-ben az a statisztikái mutató, amelyiknek az alapján felállított sorrend leginkább korrelál az év végi sorrendhez (mondjuk a fordított draftsorrendhez)?G-men
szeszének nem is ez a legfigyelemreméltóbb értéke szerintem.

Fordított draft sorrendhez nem nagyon van ilyen mutató - képtelenség megmondani a mai NFL-ben adott idény PO eseményeit. Viszont kiesők és PO-ba jutók közötti határvonalat már nagyon erős markerek jelzik. (90% környéki találat, 12 PO-ba jutó csapatból 10-11 rendszeresen ott van a TOP12-ben.) Ezek: Turnover különbség, Passer rating különbség, Scoreability és Bendability.

TO mutatót nem kell különösebben magyarázni, ennek előrejelző képességéről korábban írtam egy hosszabb posztot. Ebben utolsó most a Giants. (Eagles 24. a tegnapi meccsel együtt, Cowboys 5., Redskins 22. Tavaly 9 PO-ba jutó csapatot "talált el".)

PRD: Saját irányító rating-je-Ellenfél irányítóinak rating-je. Minél magasabb, annál jobb. Ebben 26. most a Giants. (Eagles 7. ők nagyot fognak zuhanni Vick tegnapi előadása után, Cowboys 18., Redskins 22. Tavaly 10 PO-ba jutó csapatot "talált el".)

Scoreability: Hány yard-ot kell megtenni, hogy egy pontot elérj. Minél alacsonyabb annál jobb. Az egész csapatot méri (ST teljesítmény, Def. labdaszerző képessége stb) a támadókat jobban kiemelve. Ebben 16. most a Giants. (Eagles 14. itt is vissza fognak esni, Cowboys 3. hintik a pontokat szokásukhoz híven, Redskins 22. Tavaly 9 PO-ba jutó csapatot "talált el".)

Bendability: Hány yard-ot kell megtennie az ellenfélnek, hogy egy pontot elérjen. Minél magasabb, annál jobb. Ez is az egész csapatot méri (ST teljesítmény, Off. "labdaőrző" képessége stb.) a védelmet jobban kiemelve. Ebben utolsó most a Giants. (Eagles 19. nem várható lényegi változás, Cowboys 13., Redskins 20. Tavaly 9 PO-ba jutó csapatot "talált el". A Bears mindegyik, a Giants három kategóriában kakukktojás.)

Természetesen két meccs után semmiféle tendencia, trend nem állítható (fel). Az viszont szinte biztos, hogy ha nem lesz alapvető változás, akkor TOP20 cetlitek lesz jövőre. Az NFC East eddigi produkciója alapján jó eséllyel innen fog kikerülni a statisztikailag "furcsa" PO-ba jutó csapat, bár a Cowboys egyelőre a labdaszerzéseit/jó field pozícióit jól váltja pontra.tomi-tomi
Köszi a választ. Ez már szakmai volt. Még mindig lennének kérdéseim, de most már megnyugodtam, a Giants általában kivétel szokott lenni. Majd utánanézek, 2007-ben és 2011-ben hanyadikok voltunk ezekben a statokban, és hányadik volt a Pats 😉
több mint 12 éve
azért 28. helyre tenni minket úgy, hogy előttünk van a Vikings, Redskins, Jets, Steelers, Buccs szép teljesítmény, büszke lehet magára a szakértő... vszeg egyik meccsünket sem látta, még az összefoglalót sem...csebi
Büszke is vagyok. 😀Stez
Hát igen. Most ez az egyik felkapott story, hogy milyen gyenge az NFC East. Itt a honlapon több helyen is találkoztam vele. Nincs ezzel semmi gondom, csak azt nem értem, hogy, mi van ezen akkora csodálkozni való. Meg kellene nézni, hogy hány csapat draftolt az elmúlt 6-7 évben a csoportból a top 5-ben vagy tízben, és mennyi csapat a mostani top csoportból az NFC West-ből, vagy az AFC Westből, ami bucira verte a csoportot. Mintha mindenki elfelejtené, hogy az Nfl parity-t miről is szól. Nyilván rászolgálunk a fikázásra, csak valahogy azt érzem, mintha azt nem vennék figyelembe, hogy a többi csapatnak sokkal jobb lehetősége volt erősödni, és szép lassan utolértek minket.gyurczi
Persze, ez tény.
Csak én egy hetente megjelenő erősorrendet a pillanatnyi forma alapján kell, hogy besoroljak, nem az utobbi hónapok, évek alapján.
Egyébként meg minden cikkem elejére oda van írva, hogy SZUBJEKTÍV. Sajnálom, ha ez valakinek nem tetszik.
És ez nem azért van, mert utálom a Giantset, vagy bármi ilyesmi. Ha ez így lenne, akkor a Pats nem lenne 30-nál jobb. 😀
És nekem azt is néznem kell, hogy azok mit és hogyan játszottak, akiket a környékre rakok. Márpedig a Panthers majdnem verte a Hawksot, sőt verték volna, ha nem ilyen balfaszok. A Jets ugyanez a Patssel, és verték a TB-t. A TB a Saints ellen bukott megnyert meccset. A Bills majdnem verte a Patset, de vert utána mást.
A Giants meg eddig kétszer baromira simán kikapott, a Dallas ellen is a második félidőben kozmetikázták az eredményt, Elisha hármasával dobálja a pickeket kb.
Most ez számít, nekem legalábbis. Nem is kell nyernetek, egyszerűen csak biztató játékot mutatni, de egyelőre azért az se nagyon ment még.

Egyébként pedig minden Giants meccset láttam, az elsőtől az utolsó pillanatig. Mint ahogy minden fordulóban megnézek vagy 8-10 meccset.Stez
na innentől kezdve látszik, hogy közöd nem volt egyik meccshez sem...
2 perccel a vége előtt 6 pontos hátrányban félpályán voltunk, valóban baromi sima vereség...
denver meccsen meg 4. negyedet 8 pontos hátrányban kezdtünk úgy, hogy nálunk volt a labda... utána a kényszer helyzetben mind1-mind1 alapon jöttek a bevállalós dobások, és ne felejtsük el, hogy vszeg jelenleg a legjobb csapat ellen volt

nem is azzal van a bajom, hogy odatettél, hanem kiket tettél elénk
csak nézzük, akkor a te szubjektív PR-edet: mi kikaptunk az elsőtől valamint a 12.től
vikings kikapott 20., 21-től
redskins 17.től, 6.tól,
jets megverte tudjuk, hogy a 27.et és kikapott a 7.től
steelers kikapott a 10.től, és a 18.tól
buccs kikapott a 24.től és a 8.tól....

mivel, hogy már azt többen is bebizonyítottuk, hogy az általad ÁLLÍTÓLAG látott giants meccsek mégsem voltak simák, mint te hiszed - most akkor tényleg kíváncsi lennék, hogy valóban láttad ezeket, vagy csak mondtad, mert a hsz-edből nem ez tűnik ki, csak akkor minek nézed, ha nem is emlékszel rá, vagy akkor felfrissíthetnéd az emléket-, és messze eddig nekünk volt a legnehezebb 2 meccsünk a fentebb felsorolt 6 csapatból, akkor továbbra sem értem, hogy az 5 db 0-2es csapatból miért mi lennénk leghátul magasan...

nincsen bajom a szubjektivitással, én is szubjektívan betehetem a broncost 32. helyre, csak éppen akkor magamat teszem hiteltelenné szvsz, mint ahogy mikor védem magamat, akkor még hülyeséget is írok... tény, hogy nem top5-be írom magunkat, de pl a vikings, steelers, buccs minimum nem kellene, hogy ennyire előttünk legyen (vikings 6 hellyel tetted elénk úgy, hogy az általad összeállított listán 20 és 21. helyezettől kikaptak)

nem bántani akartalak, csak leírtam a véleményemet, mint egy szurkoló, ami a fentebb felsoroltakból látható, hogy van alapja, és inkább mint a tiédnek...

az, hogy gyengült az NFC East én leginkább oda vezetném vissza, hogy mind4 csapatnál voltak elég rossz FA igazolások, a cap eléggé telítődik viszonylag sok draft pick megy kárba (leginkább a 2-5. kör között)csebi
Kösz, hogy leírtad helyettem, ami a legkiakasztóbb volt ebben a 28. helyezésben: azok a 0-2es csapatok, akik stez szerint előttünk vannak. Ezt nehéz megmagyarázni...
illetve könnyű, csak ahhoz el kellene ismerni, h érzelmi alapon csúsztunk ennyire hátra. Nincs ezzel semmi gond, elég sokan utáltak meg minket a 2 legutóbbi semmiből jött SB win miatt.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
na!ha másra nem akkor arra jó volt ez a PR hogy kihozza mindenkiből
a pozitívumokat meg a harci tüzet!
remélem már kint is jól leírnak minket és ez a csapatra is valami hasonló
hatással lesz!!

OFF

Csebi: fórum focin vagyok vasárnap és amilyen állapotban szoktam lenni utána inkább otthon nézem majd a meccset...
többiekről nem tudok!Noel ígérte hogy megérdeklődi az új helyet, de szokás szerint csend van, ő hétvégére ébred fel általában.. 😊
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 778 — Lucas Scott
Én is javulást várok Elishától és a Giantstől is, de továbbra is a pillanatnyi állás szerint írtam meg a PR-t. Elit említettem meg, de nyilván sok dolgot fel tudnék sorolni, csak akkor olyan hosszú cikk kerekedne belőle, ha ezt megcsinálom 32 csapatnál, hogy elalszol, amíg elolvasod. 😊
Én is úgy látom, hogy fejben vannak hatalmas problémák a csapatnál, de ami meglep, hogy Manningnél is. Nála ilyen gond nem szokott lenni.
Stez
sosem aludnék el amcsi foci cikken 😀
igen, amúgy ez az aggasztó, hogy a 7 pickből elsőnél olyan helyre dobta screen-nél a labdát, ahol Ware mögött Beatty állt, Wilson meg kb oldalban 5 méterrel arrébb
Scott screen-nél nem tudjuk már meg soha, hogy ő fordult későn, vagy Eli dobta hamarabb, de lehet, hogy utóbbi
2 denveri intnél meg maga Eli lenyilatkozta, hogy Randle meg talán Nicks is a jó vonalat futotta, ő rontotta el, ez rá nem volt eddig jellemző, teljesen hibátlanul nyomta, hogy melyik elkapónak, mit kell futnia, inkább a WR-k a hibáztak, de sajnos ez van, remélhetőleg Panthers ellen lehoz egy 0 intes meccset

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 778 — Lucas Scott
azért 28. helyre tenni minket úgy, hogy előttünk van a Vikings, Redskins, Jets, Steelers, Buccs szép teljesítmény, büszke lehet magára a szakértő... vszeg egyik meccsünket sem látta, még az összefoglalót sem...csebi
Büszke is vagyok. 😀Stez
Hát igen. Most ez az egyik felkapott story, hogy milyen gyenge az NFC East. Itt a honlapon több helyen is találkoztam vele. Nincs ezzel semmi gondom, csak azt nem értem, hogy, mi van ezen akkora csodálkozni való. Meg kellene nézni, hogy hány csapat draftolt az elmúlt 6-7 évben a csoportból a top 5-ben vagy tízben, és mennyi csapat a mostani top csoportból az NFC West-ből, vagy az AFC Westből, ami bucira verte a csoportot. Mintha mindenki elfelejtené, hogy az Nfl parity-t miről is szól. Nyilván rászolgálunk a fikázásra, csak valahogy azt érzem, mintha azt nem vennék figyelembe, hogy a többi csapatnak sokkal jobb lehetősége volt erősödni, és szép lassan utolértek minket.gyurczi
Persze, ez tény.
Csak én egy hetente megjelenő erősorrendet a pillanatnyi forma alapján kell, hogy besoroljak, nem az utobbi hónapok, évek alapján.
Egyébként meg minden cikkem elejére oda van írva, hogy SZUBJEKTÍV. Sajnálom, ha ez valakinek nem tetszik.
És ez nem azért van, mert utálom a Giantset, vagy bármi ilyesmi. Ha ez így lenne, akkor a Pats nem lenne 30-nál jobb. 😀
És nekem azt is néznem kell, hogy azok mit és hogyan játszottak, akiket a környékre rakok. Márpedig a Panthers majdnem verte a Hawksot, sőt verték volna, ha nem ilyen balfaszok. A Jets ugyanez a Patssel, és verték a TB-t. A TB a Saints ellen bukott megnyert meccset. A Bills majdnem verte a Patset, de vert utána mást.
A Giants meg eddig kétszer baromira simán kikapott, a Dallas ellen is a második félidőben kozmetikázták az eredményt, Elisha hármasával dobálja a pickeket kb.
Most ez számít, nekem legalábbis. Nem is kell nyernetek, egyszerűen csak biztató játékot mutatni, de egyelőre azért az se nagyon ment még.

Egyébként pedig minden Giants meccset láttam, az elsőtől az utolsó pillanatig. Mint ahogy minden fordulóban megnézek vagy 8-10 meccset.Stez
na innentől kezdve látszik, hogy közöd nem volt egyik meccshez sem...
2 perccel a vége előtt 6 pontos hátrányban félpályán voltunk, valóban baromi sima vereség...
denver meccsen meg 4. negyedet 8 pontos hátrányban kezdtünk úgy, hogy nálunk volt a labda... utána a kényszer helyzetben mind1-mind1 alapon jöttek a bevállalós dobások, és ne felejtsük el, hogy vszeg jelenleg a legjobb csapat ellen volt

nem is azzal van a bajom, hogy odatettél, hanem kiket tettél elénk
csak nézzük, akkor a te szubjektív PR-edet: mi kikaptunk az elsőtől valamint a 12.től
vikings kikapott 20., 21-től
redskins 17.től, 6.tól,
jets megverte tudjuk, hogy a 27.et és kikapott a 7.től
steelers kikapott a 10.től, és a 18.tól
buccs kikapott a 24.től és a 8.tól....

mivel, hogy már azt többen is bebizonyítottuk, hogy az általad ÁLLÍTÓLAG látott giants meccsek mégsem voltak simák, mint te hiszed - most akkor tényleg kíváncsi lennék, hogy valóban láttad ezeket, vagy csak mondtad, mert a hsz-edből nem ez tűnik ki, csak akkor minek nézed, ha nem is emlékszel rá, vagy akkor felfrissíthetnéd az emléket-, és messze eddig nekünk volt a legnehezebb 2 meccsünk a fentebb felsorolt 6 csapatból, akkor továbbra sem értem, hogy az 5 db 0-2es csapatból miért mi lennénk leghátul magasan...

nincsen bajom a szubjektivitással, én is szubjektívan betehetem a broncost 32. helyre, csak éppen akkor magamat teszem hiteltelenné szvsz, mint ahogy mikor védem magamat, akkor még hülyeséget is írok... tény, hogy nem top5-be írom magunkat, de pl a vikings, steelers, buccs minimum nem kellene, hogy ennyire előttünk legyen (vikings 6 hellyel tetted elénk úgy, hogy az általad összeállított listán 20 és 21. helyezettől kikaptak)

nem bántani akartalak, csak leírtam a véleményemet, mint egy szurkoló, ami a fentebb felsoroltakból látható, hogy van alapja, és inkább mint a tiédnek...

az, hogy gyengült az NFC East én leginkább oda vezetném vissza, hogy mind4 csapatnál voltak elég rossz FA igazolások, a cap eléggé telítődik viszonylag sok draft pick megy kárba (leginkább a 2-5. kör között)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Én is javulást várok Elishától és a Giantstől is, de továbbra is a pillanatnyi állás szerint írtam meg a PR-t. Elit említettem meg, de nyilván sok dolgot fel tudnék sorolni, csak akkor olyan hosszú cikk kerekedne belőle, ha ezt megcsinálom 32 csapatnál, hogy elalszol, amíg elolvasod. 😊
Én is úgy látom, hogy fejben vannak hatalmas problémák a csapatnál, de ami meglep, hogy Manningnél is. Nála ilyen gond nem szokott lenni.
Csak még mindig vannak ezek a mellékes dolgok, mint a többi csapat eddigi meccsei, amik szintén kihatnak a helyezésekre. Mert igenis, például a Jetset laza bottom 2-3-mas csapatnak vártuk szezon előtt, most pedig ha lenne töke Ryannek és a coachingnak, akkor sima 2-0-val állhatnának. Nekem ezt is bele kell vennem a rangsorolásba. És hidd el, hogy néha elég nehéz és bonyolult kihozni azt a rankingot, amibe nem lehet belekötni.
De hát valamit azért mutatni is kell lassan, nem a Manning névre és az arcokra akarok osztályozni.
A Dallas meccsre meg nem akarok kitérni, de ott azért csak megsérült Romo és elkezdett balfaszkodni a Dallas, ott Manning rohadt jó volt igen, kb. 15-20 percen keresztül, ezért jöttetek vissza a meccsbe. Oké, az, hogy sima meccs volt, az erős kifejezés.
Sosem lesz olyan lista egyébként, ami mindenkinek megfelel majd. 😊

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

De már csak úgy kíváncsiságból: melyik az nfl-ben az a statisztikái mutató, amelyiknek az alapján felállított sorrend leginkább korrelál az év végi sorrendhez (mondjuk a fordított draftsorrendhez)?G-men
szeszének nem is ez a legfigyelemreméltóbb értéke szerintem.

Fordított draft sorrendhez nem nagyon van ilyen mutató - képtelenség megmondani a mai NFL-ben adott idény PO eseményeit. Viszont kiesők és PO-ba jutók közötti határvonalat már nagyon erős markerek jelzik. (90% környéki találat, 12 PO-ba jutó csapatból 10-11 rendszeresen ott van a TOP12-ben.) Ezek: Turnover különbség, Passer rating különbség, Scoreability és Bendability.

TO mutatót nem kell különösebben magyarázni, ennek előrejelző képességéről korábban írtam egy hosszabb posztot. Ebben utolsó most a Giants. (Eagles 24. a tegnapi meccsel együtt, Cowboys 5., Redskins 22. Tavaly 9 PO-ba jutó csapatot "talált el".)

PRD: Saját irányító rating-je-Ellenfél irányítóinak rating-je. Minél magasabb, annál jobb. Ebben 26. most a Giants. (Eagles 7. ők nagyot fognak zuhanni Vick tegnapi előadása után, Cowboys 18., Redskins 22. Tavaly 10 PO-ba jutó csapatot "talált el".)

Scoreability: Hány yard-ot kell megtenni, hogy egy pontot elérj. Minél alacsonyabb annál jobb. Az egész csapatot méri (ST teljesítmény, Def. labdaszerző képessége stb) a támadókat jobban kiemelve. Ebben 16. most a Giants. (Eagles 14. itt is vissza fognak esni, Cowboys 3. hintik a pontokat szokásukhoz híven, Redskins 22. Tavaly 9 PO-ba jutó csapatot "talált el".)

Bendability: Hány yard-ot kell megtennie az ellenfélnek, hogy egy pontot elérjen. Minél magasabb, annál jobb. Ez is az egész csapatot méri (ST teljesítmény, Off. "labdaőrző" képessége stb.) a védelmet jobban kiemelve. Ebben utolsó most a Giants. (Eagles 19. nem várható lényegi változás, Cowboys 13., Redskins 20. Tavaly 9 PO-ba jutó csapatot "talált el". A Bears mindegyik, a Giants három kategóriában kakukktojás.)

Természetesen két meccs után semmiféle tendencia, trend nem állítható (fel). Az viszont szinte biztos, hogy ha nem lesz alapvető változás, akkor TOP20 cetlitek lesz jövőre. Az NFC East eddigi produkciója alapján jó eséllyel innen fog kikerülni a statisztikailag "furcsa" PO-ba jutó csapat, bár a Cowboys egyelőre a labdaszerzéseit/jó field pozícióit jól váltja pontra.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Sajna úgy látszik, hogy az egész pass rush-t tönkreteszi JPP hátműtéte. Tuck közel sem csak pass rush feladatokat kap és neki van a legtöbb szerelése a csapatban. Kiwanuka az egyik legjobban túlfizetett játékosunk, eddig semmit nem mutatott, Damontre Moore pedig sérült volt. Egyedül tőle várok valami pozitívat, Trattou nem véletlenül alig játszik. A kulcs egyértelműen az lesz, hogy JPP mikor nyújt száz százalékos teljesítményt és ha ezzel együtt a pass rush is feljavul, akkor láthatunk majd szép dolgokat.
Offense oldalon labdaeladások és futójáték. Legyen akármilyen szar is a run block, ennyire rossz futójátékunk nem lesz végig a szezonban. Eli-nak sem kell majd annyit kockáztatnia és most már a balszerencse is elkerül majd minket. SB-t úgy nyertünk, hogy nekünk volt a legrosszabb futójátékunk. Arra a szintre most is fel lehet hozni a run game-t. A labdaeladások számát pedig redukálni lehet. Manning képességeivel már mindenki tisztában van, képes egy-egy homály mérkőzésre, de közel sem olyan QB aki meccsenként 3-4 INT-t dob. Kizártnak tartom, hogy ez legyen az idei tendencia. Wilsonnak tavaly egy fumble-je volt az elején, utána vigyázni tudott a labdára futáskor és visszahordáskor is. Fejben kell kicsit összerázni és nem lesz vele probléma.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Tisztában vagyok a turnover mutató jelentőségével, de aki 2 meccs alapján akar bármifajta nagyszabású koncepciót gyártani ezzel kapcsolatban azért az eléggé tévúton jár. De persze ez majd kiderül a jövőben, h kinek lesz igaza.
A statok alapján ugyancsak nem látható a védelmünk reális ereje, mindkét meccsen átlag feletti teljesítményt mutattak, hidd el h azért meg tudom ezt ítélni és nem elfogultáságból mondom ezt.
Mondom, engem tényleg nem zavar h ki mire tart minket, igazából csak a "baromira simán kikapott" miatt mentem bele ebbe az egészbe.Szesze
Nincs itt semmi koncepció, Stez egyértelműen leírta, pillanatnyi állapot alapján véleményez. Az -8 most ott éktelenkedik. Még.😊
Tisztelem a véleményed és az ítéletedet, és én sem látom olyan rettentőnek a védelmeteket. A reális (statisztikákban is megmutatkozó) erejét valóban nem lehet felmérni, amíg 10 labdát adtok el 120 perc alatt. De egy-két figyelmeztető jel azért akad. Számomra szinte felfoghatatlan, hogy egy Giants DL nem tud sack-et elérni.
Barokkos túlzás szerintem is a baromira sima jelző.

Nyilván olyan alap statokat néztem, ahol a középmezőnyben vagyunk, mivel egy NSO oldalon szereplő cikkről tárgyalunk. Az általad idézett statok a közelébe nem kerülnek az NSO-nak.gyurczi
Elképzelhető, hogy az NSO általános szintje ilyen, de (Wyatt és) Stez nem most lát először ilyen statisztikákat!😊tomi-tomi

De már csak úgy kíváncsiságból: melyik az nfl-ben az a statisztikái mutató, amelyiknek az alapján felállított sorrend leginkább korrelál az év végi sorrendhez (mondjuk a fordított draftsorrendhez)?
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Talán azt is megmerem tenni hogy negatív mérleggel jut be tőlünk valaki . Mint a seattle . - na jó azért ennyire talán nem rossz az east.

több mint 12 éve
Büszke is vagyok. 😀Stez
Persze, ez tény.

Igazából absz nem akarnék ebbe belemenni, mert egyrészt tök érdektelenek számomra az ilyen PR-ek, kb semmi értelmét nem látom, másrészt én sem vagyok odáig az eddigi teljesítményünktől, de azért az enyhe túlzás, h 2x baromira simán kikaptunk.. a Dallas ellen 5(!) turnover után GW drive-ot vezethetett volna Eli, csak sajnos TD helyett egy szerencsétlen INT lett abból is. Ettől függetlenül a baromi sima vereségtől igen távol állt az a meccs, ha az elsőtől az utolsó percig láttad akkor nemtom miből sikerült ezt a konklúziót leszűrnöd.. A Denver ellen az első félidőben minimum egálban voltunk (az eredmény is ezt tükrözte, de igazából sztem egy árnyalattal jobbak voltunk abban a félidőben) aztán a másodikra szétestünk, de a Broncos ellen sztem kevesen lennének jelenleg egész meccsen partiban.
Úgy gondolom, h a 2 meccs alatt összeszedett -8as turnover mutató teljesen irreális és amint ez a tendencia csak egy kicsit is megfordul (és hidd el nem fogunk 4-5 labdát eladni az összes meccsen) egyből más lesz a játék képe. Persze te gondolhatod ezt másként, szíved joga.Szesze
Most nem azért mert Eagles fan vagyok de steznek igaza van , a giants gyenge , de ugyanúgy gyenge a skins meg az eagles is , a dallas szerintem az egyetlen valamire jó csapat az NFC eastben . Én se raktam volna sokkal előrébb a giantset . Jó volt a PR , most az eagles is legalább hátra megy 6-7 helyet , de nem a PR alapján jutunk majd be a playoffba vagy esetleg esünk majd ki a versenyből. Meccseket kell nyerni , a giantsnek eddig nem sikerült ... És igen láttam a Dallas - Giants meccset és a Denver - Giantset félidőig.Petikievak01
Hát nekem ez alapján a 2 meccs alapján a Dallas sem tűnik jónak, tőlük többet vártam előzetesen. Absz nem lennék meglepve, ha 8 győzelemmel csoportot lehetne nyerni idén nálunk, az meg kb 100%, h csak a csopgyőztes lesz POban az Eastből.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Büszke is vagyok. 😀Stez
Persze, ez tény.

Igazából absz nem akarnék ebbe belemenni, mert egyrészt tök érdektelenek számomra az ilyen PR-ek, kb semmi értelmét nem látom, másrészt én sem vagyok odáig az eddigi teljesítményünktől, de azért az enyhe túlzás, h 2x baromira simán kikaptunk.. a Dallas ellen 5(!) turnover után GW drive-ot vezethetett volna Eli, csak sajnos TD helyett egy szerencsétlen INT lett abból is. Ettől függetlenül a baromi sima vereségtől igen távol állt az a meccs, ha az elsőtől az utolsó percig láttad akkor nemtom miből sikerült ezt a konklúziót leszűrnöd.. A Denver ellen az első félidőben minimum egálban voltunk (az eredmény is ezt tükrözte, de igazából sztem egy árnyalattal jobbak voltunk abban a félidőben) aztán a másodikra szétestünk, de a Broncos ellen sztem kevesen lennének jelenleg egész meccsen partiban.
Úgy gondolom, h a 2 meccs alatt összeszedett -8as turnover mutató teljesen irreális és amint ez a tendencia csak egy kicsit is megfordul (és hidd el nem fogunk 4-5 labdát eladni az összes meccsen) egyből más lesz a játék képe. Persze te gondolhatod ezt másként, szíved joga.Szesze
Most nem azért mert Eagles fan vagyok de steznek igaza van , a giants gyenge , de ugyanúgy gyenge a skins meg az eagles is , a dallas szerintem az egyetlen valamire jó csapat az NFC eastben . Én se raktam volna sokkal előrébb a giantset . Jó volt a PR , most az eagles is legalább hátra megy 6-7 helyet , de nem a PR alapján jutunk majd be a playoffba vagy esetleg esünk majd ki a versenyből. Meccseket kell nyerni , a giantsnek eddig nem sikerült ... És igen láttam a Dallas - Giants meccset és a Denver - Giantset félidőig.

több mint 12 éve
Tisztában vagyok a turnover mutató jelentőségével, de aki 2 meccs alapján akar bármifajta nagyszabású koncepciót gyártani ezzel kapcsolatban azért az eléggé tévúton jár. De persze ez majd kiderül a jövőben, h kinek lesz igaza.
A statok alapján ugyancsak nem látható a védelmünk reális ereje, mindkét meccsen átlag feletti teljesítményt mutattak, hidd el h azért meg tudom ezt ítélni és nem elfogultáságból mondom ezt.
Mondom, engem tényleg nem zavar h ki mire tart minket, igazából csak a "baromira simán kikapott" miatt mentem bele ebbe az egészbe.Szesze
Nincs itt semmi koncepció, Stez egyértelműen leírta, pillanatnyi állapot alapján véleményez. Az -8 most ott éktelenkedik. Még.😊
Tisztelem a véleményed és az ítéletedet, és én sem látom olyan rettentőnek a védelmeteket. A reális (statisztikákban is megmutatkozó) erejét valóban nem lehet felmérni, amíg 10 labdát adtok el 120 perc alatt. De egy-két figyelmeztető jel azért akad. Számomra szinte felfoghatatlan, hogy egy Giants DL nem tud sack-et elérni.
Barokkos túlzás szerintem is a baromira sima jelző.

Nyilván olyan alap statokat néztem, ahol a középmezőnyben vagyunk, mivel egy NSO oldalon szereplő cikkről tárgyalunk. Az általad idézett statok a közelébe nem kerülnek az NSO-nak.gyurczi
Elképzelhető, hogy az NSO általános szintje ilyen, de (Wyatt és) Stez nem most lát először ilyen statisztikákat!😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Én az ilyen pr-ekben nem foglalkozom a helyezéssel, mert az tényleg szubjektív, csak az indoklás érdekel. Jelen esetben csak Eli gyenge játékáról írtál, holott a legtöbbet passzoljuk, innen jönnek a hibák, meg a sarkazásos int-ek. Futni nem tudunk. Viszont a D statban abszolut középmezőny.gyurczi
Sajnos, ez nem stimmel. Utolsók vagytok engedett pontban, a CHFF futást mérő mutatójában 28.-ak, a Giants ellen kell a legkevesebb yard-ot megtenni egy szerzett pontért, szinte képtelenek vagytok sack-et elérni stb. Középmezőny (alsó része, 20. hely) egyedül az ellenfél QB rating-je.

Szesze, a Denver elleni meccs értékelésedet osztom. A Cowboys picit más tészta szerintem. A liga TOP5-be tartott choker csapata ellen chokerkedtétek el az egész meccset. A -8-as mutató brutálisan gyenge két meccs alatt (egy egész idényben is átlag alatti lenne!) és elég jó indikátora egy csapat erejének, PO esélyének. Többek között ennek köszönhető, hogy még 10 yard-ot sem kell megtenni 1 pontért ellenetek.
Lehet, hogy irreális, ha tényleg így lesz a jövőben, akkor egyből ki fog jönni a csapatból a potenciál.

Kétszer egymás után rituálisan öntökönlövést végrehajtó csapatot mire lehet tartani? (Minden tisztelet mellett!)tomi-tomi
Mondom, engem tényleg nem zavar h ki mire tart minket, igazából csak a "baromira simán kikapott" miatt mentem bele ebbe az egészbe.
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Én az ilyen pr-ekben nem foglalkozom a helyezéssel, mert az tényleg szubjektív, csak az indoklás érdekel. Jelen esetben csak Eli gyenge játékáról írtál, holott a legtöbbet passzoljuk, innen jönnek a hibák, meg a sarkazásos int-ek. Futni nem tudunk. Viszont a D statban abszolut középmezőny.gyurczi
Sajnos, ez nem stimmel. Utolsók vagytok engedett pontban, a CHFF futást mérő mutatójában 28.-ak, a Giants ellen kell a legkevesebb yard-ot megtenni egy szerzett pontért, szinte képtelenek vagytok sack-et elérni stb. Középmezőny (alsó része, 20. hely) egyedül az ellenfél QB rating-je.

Szesze, a Denver elleni meccs értékelésedet osztom. A Cowboys picit más tészta szerintem. A liga TOP5-be tartott choker csapata ellen chokerkedtétek el az egész meccset. A -8-as mutató brutálisan gyenge két meccs alatt (egy egész idényben is átlag alatti lenne!) és elég jó indikátora egy csapat erejének, PO esélyének. Többek között ennek köszönhető, hogy még 10 yard-ot sem kell megtenni 1 pontért ellenetek.
Lehet, hogy irreális, ha tényleg így lesz a jövőben, akkor egyből ki fog jönni a csapatból a potenciál.

Kétszer egymás után rituálisan öntökönlövést végrehajtó csapatot mire lehet tartani? (Minden tisztelet mellett!)tomi-tomi
Nyilván olyan alap statokat néztem, ahol a középmezőnyben vagyunk, mivel egy NSO oldalon szereplő cikkről tárgyalunk. Az általad idézett statok a közelébe nem kerülnek az NSO-nak.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Helmut Zimmer volt Fewell szakértő. kíváncsi vagyok, hogy látja most ő a nyűgjeinket
több mint 12 éve

Kétszer egymás után rituálisan öntökönlövést végrehajtó csapatot mire lehet tartani? (Minden tisztelet mellett!)

több mint 12 éve
Büszke is vagyok. 😀Stez
Persze, ez tény.

Úgy gondolom, h a 2 meccs alatt összeszedett -8as turnover mutató teljesen irreális és amint ez a tendencia csak egy kicsit is megfordul (és hidd el nem fogunk 4-5 labdát eladni az összes meccsen) egyből más lesz a játék képe. Persze te gondolhatod ezt másként, szíved joga.
több mint 12 éve
Én az ilyen pr-ekben nem foglalkozom a helyezéssel, mert az tényleg szubjektív, csak az indoklás érdekel. Jelen esetben csak Eli gyenge játékáról írtál, holott a legtöbbet passzoljuk, innen jönnek a hibák, meg a sarkazásos int-ek. Futni nem tudunk. Viszont a D statban abszolut középmezőny.
Nyilván az NSO-n nincs lehetőséget az előbbiek szerint részletezni a rangsort, amit írtál, azzal meg nem lehet vitatkozni.
Még annyi én nem azért írtam az előző hsz-t, mert megkérdőjelezném a hozzáértésed, inkább a vázolt jelenséget akartam jelezni, mert ez hozzátartozik az East jelenlegi helyzetéhez.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Büszke is vagyok. 😀Stez
Persze, ez tény.

Egyébként pedig minden Giants meccset láttam, az elsőtől az utolsó pillanatig. Mint ahogy minden fordulóban megnézek vagy 8-10 meccset.

több mint 12 éve
A 28. hely akkor is hülyeség.. ha kikapnánk a Pantherstől akkor akár reális is lehetne, de így azért vicces kicsit 0-2 ide vagy oda.
több mint 12 éve
Büszke is vagyok. 😀Stez
Hát igen. Most ez az egyik felkapott story, hogy milyen gyenge az NFC East. Itt a honlapon több helyen is találkoztam vele. Nincs ezzel semmi gondom, csak azt nem értem, hogy, mi van ezen akkora csodálkozni való. Meg kellene nézni, hogy hány csapat draftolt az elmúlt 6-7 évben a csoportból a top 5-ben vagy tízben, és mennyi csapat a mostani top csoportból az NFC West-ből, vagy az AFC Westből, ami bucira verte a csoportot. Mintha mindenki elfelejtené, hogy az Nfl parity-t miről is szól. Nyilván rászolgálunk a fikázásra, csak valahogy azt érzem, mintha azt nem vennék figyelembe, hogy a többi csapatnak sokkal jobb lehetősége volt erősödni, és szép lassan utolértek minket.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Webster doubtful, Nicks játszani fog. Mindenki döntse el maga, hogy Webster nélkül erősödünk vagy gyengülünkAsbee
Ki lesz helyette? TT?Hysterycs
Ő nickelback lesz, Ross lehet Webster helyén

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Webster doubtful, Nicks játszani fog. Mindenki döntse el maga, hogy Webster nélkül erősödünk vagy gyengülünkAsbee
Ki lesz helyette? TT?Hysterycs
Az a baj, h sztem ezzel többet lesz 3 LBs felállás, mint terveztük és az annyira nem szokott jó lenni nekünk..