New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
A közepe meg pláne...Cordle-t fél kézzel rakosgatták odébb a dt-k az előszezonban, fizikailag gyenge. Reméltem h nem kell még egyszer pályán látnom.LT Will Beatty, LG Kevin Boothe, C Jim Cordle, RG James Brewer, RT Justin PughSnee és Baas ma sem edzettek, vicces lesz a fal 😀kristoflesz? 😀ozibozi
mondanám, hogy nincs jobb oldal, de a Panthers ellen Beatty is annyi sacket engedett, mint tavaly egész évben, szóval bal a oldal is necces 😕 😀kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
LT Will Beatty, LG Kevin Boothe, C Jim Cordle, RG James Brewer, RT Justin PughSnee és Baas ma sem edzettek, vicces lesz a fal 😀kristoflesz? 😀ozibozi
mondanám, hogy nincs jobb oldal, de a Panthers ellen Beatty is annyi sacket engedett, mint tavaly egész évben, szóval bal a oldal is necces 😕 😀
több mint 12 éve
Snee és Baas ma sem edzettek, vicces lesz a fal 😀kristof
Snee és Baas ma sem edzettek, vicces lesz a fal 😀kristoflesz? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Snee és Baas ma sem edzettek, vicces lesz a fal 😀
több mint 12 éve
lőttünk egy FB-t, Hyno sérülése miatt sports.yahoo.com/news/fb-conner-signs-giants-140647302--nfl.htmlvittoreKlasszik blokkoló fullback + fasza special teamer, a stadion zöld felén volt pár jó éve nemrég.
több mint 12 éve
lőttünk egy FB-t, Hyno sérülése miatt sports.yahoo.com/news/fb-conner-signs-giants-140647302--nfl.html
több mint 12 éve
azért van 1 pár csapat,akiket ilyen morállal is /simán v. nehezen/ de verünk... 😊 még tízen is 😀😀 🏈nem lett meg a 32. yhoo.it/1ffm03Wvittoreezt még mindig a névre meg a potenciális játékerőre kaptuk, nem pedig a mutatott (nem mutatott) játékra. Bowl.hu-s (nso-s) szakik az utóbbit fogják (le)pontozni, és igazuk lesz.G-men
több mint 12 éve
TC: Halló, Andy, te vagy? Itt Tom.Csudát mondja ezt Andy inkább ezt:"Na persze ha engem kirúgtak 14 év után ideje neked is lelépni 9 év után 😛 Elég neked hogy csudás Eli bemákolt 2 bajnokságot nekem még az se jutott, úgyhogy várnak szeretettel Carolinában" 😉 😀
AR: Mondjad öcsém, mi van?
TC: Szopat a NY-i sajtó, tudod a 0-3 miatt.
AR: Majd megdumáljuk vasárnap...
TC: Pont emiatt hívlak. Szezon elején aláírtál volna egy 3-1 startot, nem? Nekünk nagyon kéne most a W.
AR: Hogyérted?
TC: 3 ponttal nyerünk idegenben nálatok. Ennek most elég jó az odds-a, az asszonynak szólok, tegyen rá pénzt. Nnna?
AR: Részeg vagy? Már a playoffról suttognak itt Kansasban.
TC: Figyelj! A második Miracle @ Meadowlands miatt még lógsz egy szívességgel! Láttalak, amikor a punterünknek mutogattatok, hogy mit fizettek, ha nem rúgja ki a pályáról. Nna, rendes leszek. Ha engedtek nyerni, akkor hálából odatesszük magunkat a Raiders ellen! Jó lesz így, apuska?
AR: Jóvan bakker. 14-17.vittore
több mint 12 éve
TC: Halló, Andy, te vagy? Itt Tom.AR: Mondjad öcsém, mi van?
TC: Szopat a NY-i sajtó, tudod a 0-3 miatt.
AR: Majd megdumáljuk vasárnap...
TC: Pont emiatt hívlak. Szezon elején aláírtál volna egy 3-1 startot, nem? Nekünk nagyon kéne most a W.
AR: Hogyérted?
TC: 3 ponttal nyerünk idegenben nálatok. Ennek most elég jó az odds-a, az asszonynak szólok, tegyen rá pénzt. Nnna?
AR: Részeg vagy? Már a playoffról suttognak itt Kansasban.
TC: Figyelj! A második Miracle @ Meadowlands miatt még lógsz egy szívességgel! Láttalak, amikor a punterünknek mutogattatok, hogy mit fizettek, ha nem rúgja ki a pályáról. Nna, rendes leszek. Ha engedtek nyerni, akkor hálából odatesszük magunkat a Raiders ellen! Jó lesz így, apuska?
AR: Jóvan bakker. 14-17.
több mint 12 éve
nem lett meg a 32. yhoo.it/1ffm03Wvittoreezt még mindig a névre meg a potenciális játékerőre kaptuk, nem pedig a mutatott (nem mutatott) játékra. Bowl.hu-s (nso-s) szakik az utóbbit fogják (le)pontozni, és igazuk lesz.
több mint 12 éve
nem lett meg a 32. yhoo.it/1ffm03WvittoreMajd Höri meg Stez odapirít.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Nicks fokozza a feszkót:erre már TC is nyilatkozott, hogy nem volt túl szerencsés
"After the game, Nicks addressed the troubling absence of production during a contract year.
“It’s part of the game,” Nicks said, via Charles Chandler of the Newark Star-Ledger. “You’ve got to control what you can control. I can’t throw it to myself.”seal
Eli fizetés csökkentésénél amúgy meg, azt hiszem a CBA alapján nem is lehetett volna augusztusig megtenni, mert tavaly már átstrukturálták a szerződését, és amúgy Beatty fizuja nem csökkent, Pough rookie szerződésen van, Baas szinte mindig sérült, Snee meg kezd sajnos kiöregedni a ligából, Boothe örüljön, hogy nfl meccset nézhet testközelből, mert vnap ennyit csinált, csak az egész csirke hiányzott...
amúgy az elemzéshez annyit, hogy már az első negyed közepén látszott, hogy áll fel a panthers sec, cb-k kb 6-7 yardra safetyk 12-15 yardra a LOS, erre nyomatjuk a hosszú playt, ahelyett, hogy rövid passzokkal haladtunk volna előre...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Nicks fokozza a feszkót:"After the game, Nicks addressed the troubling absence of production during a contract year.
“It’s part of the game,” Nicks said, via Charles Chandler of the Newark Star-Ledger. “You’ve got to control what you can control. I can’t throw it to myself.”
több mint 12 éve
ugy nézett ki mintha QB-t akarnának leckéztetni a falemberekebben lehet vmi. az offseasonban nem kizárható, hogy Eli-t megkínálták egy zsetoncsökkentéssel, ő meg nem ment bele
több mint 12 éve
Nem értem ezt a panters buktát.Kb ugy nézett ki mintha QB-t akarnának leckéztetni a falemberek, vagy az egész csapat edzőt akarna buktatni.Akkor szokott hasonló előfordulni.Teljes káosz az egész de sehol semmi info nem szivárog.Egy biztos ilyen szarok nem vagyunk!!!!
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Hosszú passz azért nem volt, mert nem volt rá idő, egyből jött a sack. Futni kellett volna sokkal többet, de tegna igazából mindegy volt, a kihagyott FG után nektek semmi sem sikerült, nekünk meg minden.Eli-t annyira nem hibáztatom, mert az ő játékában, a hosszabb passzok miatt benne van a pick, gyurczitegnap már hosszú passzok sem voltak, úgy értem passzkísérletek sem, és ez tipikus Coughlin. 2x fumblizik a RB a meccsen. Mi a megoldás? a következő meccsen csak 3-4 labdát adok neki. 7x INT-et dob a QB-m, ebből kb 5-öt hosszú passznál. Mi a megoldás? Következő meccsen nem hívok hosszú passzt.
Annyira konzervatív, hogy ehhez képest még egy tory képviselő is gay pride fellépőG-men
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Tippjáték 3. forduló végeredmény
több mint 12 éve
Az a baj, h ez a vereség megmutatta, h teljesen felesleges szakmailag elemezni a csapatot jelenleg. Teljesen szét vagyunk zuhanva fejben, kivétel nélkül mindenki most már. Hogy ennek mi az oka arról fingom sincs, semmi előjele nem volt ennek. Nem is nagyon tudok mit kezdeni ezzel az egésszel.. de felesleges elemezgetni tényleg bármit is, mert az egész csapatot fejben kéne összerakni valahogy, amíg ez nem történik meg addig nincs miről beszélni.
több mint 12 éve
Nálatok szerintem nagyon komoly öltözőbeli prbléma van. :/ Hogy mi az oka, mi lehet a háttérben, az az igazán érdekes kérdés.SoldadosNagyon valószínű, hogy itt van a kutya elásva, viszont nagyon jól konspirálnak, illetve vigyáznak, hogy semmit ne áruljanak el a nyilatkozatok. Úgy rémlik, volt egy-két mondat arról, a nyilatkozatok között, hogy csapatként kell küzdeni, vagy valami ilyesmi, de csak nagy általánosságban.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
kíváncsi vagyok , miféle agyalások mehetnek a háttérben? Rogers-t átképzik centernek? xD
több mint 12 éve
Én mint abszolút műkedvelő drukker azt láttam a meccsen - a 3. negyed elejéig bírtam -, hogy mint a dominó effektus dőltünk össze. A futó játékunk alapból nem volt, amihez jött a támadó fal nem egyszerűen gyenge játéka, hanem "terített betlije". Ez - mivel Eli-nek nem maradt ideje - elvitte a passz játékot, majd az addig úgy-ahogy teljesítő védelemben először a secondery, majd a többiek is összezuhantak. Annak az elemzését, hogy ezt mi okozta/okozza, meghagynám a nálam jobban hozzáértőknek, csak annyit jegyzek meg, hogy rendkívül csalódott vagyok és nemcsak a rossz játék és a súlyos vereség miatt, hanem főként a mutatott lélektelen játék miatt. Azért mindenesetre: Hajrá Giants!
több mint 12 éve
Nálatok szerintem nagyon komoly öltözőbeli prbléma van. :/ Hogy mi az oka, mi lehet a háttérben, az az igazán érdekes kérdés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Eli-t annyira nem hibáztatom, mert az ő játékában, a hosszabb passzok miatt benne van a pick, gyurczitegnap már hosszú passzok sem voltak, úgy értem passzkísérletek sem, és ez tipikus Coughlin. 2x fumblizik a RB a meccsen. Mi a megoldás? a következő meccsen csak 3-4 labdát adok neki. 7x INT-et dob a QB-m, ebből kb 5-öt hosszú passznál. Mi a megoldás? Következő meccsen nem hívok hosszú passzt.
Annyira konzervatív, hogy ehhez képest még egy tory képviselő is gay pride fellépő