New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
A jövő hét miatt nem aggódok. Mivel, hogy Ricsi még jobban utáljon mindet tuti elverjük a Kansast XDbalu10
Az a baj, hogy az előző évek tapasztalatai alapján ez a Giants nem képes egy hét alatt kiheverni egy ilyen vereséget, hozhatnám a példákat az előző évekből, amikor egy nagy pofont követett egy másik nagy pofon. Most úgy érzem, hogy legközelebb a philly ellen állhat újra össze valami. Kérdés, hogy érdemes-e még küzdeni a rosszabb draft-helyekért. - úristen, sose gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok írni Giants-fanként 3 forduló után.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Bradshaw játéka mondjuk nekem is hiányzik. Az tiszta, hogy fizetésével nem fért volna be cap alá. (Vajon fizetéscsökkentést felajánlottuk neki?) Wilsonért első kört adtunk és tavaly nem is mozgott rosszul. Szezon második felére egyértelműen megmutatta, hogy megállja a helyét. Ezt szerintem mindenki így gondolja. Első kört adtunk érte, az pedig egy közhely, hogy hasznos futót később is lehet találni. A jövőt egyértelműen neki szánták. Andre Brown kidőlt, de még ha egészséges lenne, akkor sem lenne rossz egy tapasztalt játékos. Nem véletlenül jött vissza Jacobs sem. Ugyanakkor emlékezzünk 2011-re, mikor sem ő sem Bradshaw nem tudott elég hatékony lenni és a liga alján álltunk futójátékban. Eli szerencsére jó párszor kihúzta akkor a csapatot a szarból. Utána az offseasonban aztán nagyon fogadkozott a támadófal, hogy akkor sokat javulnak majd futásblokkolásban és ez nagyrészt be is következett. Bradshaw-nak a Cleveland ellen 200 yardos meccse is volt, Andre Brown berobbant és Wilson is jó volt az év vége felé. Az edzői stábban úgy gondolhatták minden szép és jó, de az O line fele vagy sérült vagy pedig sérült volt az elmúlt fél évben.
Egy döntést hoztak meg a csapatnál odafenn, hogy lecseréljük Bradshaw-t Wilsonra és a támadófalat hagyjuk a régiben. Úgy tűnik ez egyelőre nem jött be...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
A jövő hét miatt nem aggódok. Mivel, hogy Ricsi még jobban utáljon mindet tuti elverjük a Kansast XD

több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
És még valami:
Tegnap is az volt az érzésem, hogy az elején 2-3 drive erejéig a D tartja magát, akár még labdát is szerez ellenfél red zone-ban, megadja a momentumot az O-nak. Aztán amikor látják a totális impotenciát azok részéről, már ők sem teszik magukat úgy oda és sorra jönnek a bekapott TD-k.G-men
Szerintem is így van. A D nem bírja sem fizikailag sem pszichésen, hogy a TO-ek, meg 3 & outok után azonnal vissza kell menni, ráadásul közel a saját endzone-hoz. Ezt nem bírják végig, tartották magukat mind a három meccsen a 3. negyedekig. Oszt onnantól vége volt nekik is. Talán ez az első félidei teljesítmények miatt nem akkora csalódás nekem a D.
Eli-t annyira nem hibáztatom, mert az ő játékában, a hosszabb passzok miatt benne van a pick, nyilván a kimondott baromságok kivételével, de amit az Oline művel az most már elfogadhatatlan. A futásblokkolás hiányát elfogadtam azzal, hogy jól megvédték a qb-t. De most már minden szar. Hihetetlen számomra, egyszerűen nincs rá magyarázat. A Dallast sokkal erősebbnek tartottam passrushban, mint a Carolina-t, és mégis ők feküdte hétszer Eli-on, a 11-ből.
Egy reményünk maradt arra, hogy legyen valami élvezet is a további szezonbeli meccseinkben, hogy ennél szarabbul nem fogunk már talán játszani, és érnek majd minket aprócska örömök, mint pl. egy-két td, néhány értékesített fg, fényévenként egy-két sack.
Jézusom a Giantsről beszélek. xD

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Tegnap is az volt az érzésem, hogy az elején 2-3 drive erejéig a D tartja magát, akár még labdát is szerez ellenfél red zone-ban, megadja a momentumot az O-nak. Aztán amikor látják a totális impotenciát azok részéről, már ők sem teszik magukat úgy oda és sorra jönnek a bekapott TD-k.G-men
Amúgy igen. Két külön egység az offense meg a defense, de teljesítményük azért összefügg, hatással vannak egymásra. Meg azért ha ennyit van fenn a védelem, akkor egyértelműen jönni fognak a hibák. Ja és amúgy tudom, hogy neki is volt hibája, de szerintem Ross képes olyan teljesítményre mint Webster...
OL drafthoz meg annyit, hogy nem az első körben draftoltunk embert idén?
csebi
Első körös OL draft már évek óta téma. Anno Beatty-t draftoltuk második körben, most pedig Pugh-t. Állandóan ide vártak játékosokat a szakértők és a szurkolók, de Reese leszarta. Csak a D line...Eljutottunk oda, hogy alaposan kezd kiöregedni a támadófal és az utánpótlás sehol. Fizikálisan dominálnak szinte mindenkit. Beatty is katasztrófa volt most, de vele nem lesz gond. Pugh sem élete teljesítményét nyújtotta, de ez nem is csoda. A belső hármast viszont lazán le lehetne cserélni jövőre. Ha jól tudom Snee-nek már csak opciós éve lesz és kurva sokat keres. Baas kirúgásával kb. 4 milliót lehetne spórolni, Boothe pedig ha így folytatja nem fog maradni. Az a durva, hogy a Brewer-Mosley guard kettős meg nagyon nevetségesen hangzik... 😀

több mint 12 éve
Egy dolgot talán még nem veséztünk ki idei szánalmas teljesítményünk kapcsán. Szezon előtt is volt egy megérzésem, ami kezd valóra válni: a távozó/sérülés miatt kieső kezdő játékosokat nem tudtuk pótolni.
Távozók:
- Osi nagyon hiányzik a pass-rushból.
- Bradshaw még a szar fal mögött is jobban futott.
- Bennett elkapásai vesztes állásban vezetett drive-oknál. Blokkolásairól nem is beszélve. Csak hasonlítsuk össze TE-játékban a tavalyi első három meccset, az idei első hárommal.
- Blackburn-Boley az LB-sorban. Mondjatok egyet, aki csak megközelíti.
Sérülés:
- A. Brown - sztem egyértlemű.
- S. Brown nagyon hiányoznak a pickek.

Természetesen vitatkozni lehet ezekkel a megállapításokkal (sőt, emiatt is írtam, hogy tegyétek meg), de sztem nagy szerepük van az idei fostalicska játékban.

És még valami:
Tegnap is az volt az érzésem, hogy az elején 2-3 drive erejéig a D tartja magát, akár még labdát is szerez ellenfél red zone-ban, megadja a momentumot az O-nak. Aztán amikor látják a totális impotenciát azok részéről, már ők sem teszik magukat úgy oda és sorra jönnek a bekapott TD-k.
több mint 12 éve
Azt hiszem G-men írta még talán úgy 2 éve, hogy egyik ismerőse mondta az Eli mezére, hogy miért veszi meg ilyen szar játékosnak a mezét.Asbee
Ezt a memóriát!
Tényleg én voltam, szinte pont 2 éve. Szerencsére abban az évben Eli teljesítményével alaposan rácáfolt a kétkedőkre/ellenzőkre. Rekordszámú 4. negyedes TD, és game winning drive. A vége, ugye, SB-győzelem.
Tegnap, ellenben, jogosan röhögtek volna ki a mezemben.
több mint 12 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
+ "jó" hír, hogy Bradshaw eszméletlen komoly meccset nyomott tegnap az Indyvel. Ha mi is ezt láthattunk volna tőle...ejj. Figyelembe véve ezt, visszatekintve a nálunk nyújtott teljesítményére, plusz hogy most hogy megy a futójáték, ez az OL a liga kb. legrosszabbja futásblokkolásban.

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 778 — Lucas Scott
Gyurczi írta a lényeget: hazai pályán lesz a stadionban, és egyáltalán nem motivált a társaság... minden kapcsolatnak van egy szavatossági ideje, lassan itt is lefő a kávé 1-2 embernek...

OL drafthoz meg annyit, hogy nem az első körben draftoltunk embert idén?

ja és a jets talán több penalty yardot szedett össze, mint mi total yardot tegnap... lesznek itt szép statisztikák

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Siralmas meccs volt, elég szar volt GIANTS szurkolónak lenni tegnap este. Nem volt idegem nyugodtan ujra végig nézni a meccset, de sok commentelo a kulonböző fórumokon ELI-nek ment, hát nem tudom de szerintem nem sok dolog múlt rajta, ha nem védik meg nehéz bármit is csinálni. A Play hívások is elég szerencsétlenek voltak. SIRALOM ennyiHypofx
Faragó Ricsi évekig tartó munkája kezd csak beérni. Eli-t szinte mindig csak lehúzzák, ott ő egy olyan irányítónak számít, akiből van 20 az NFL-ben. Főleg múlt héten volt szép mikor összehasonlították Peytonnal. Gyulát konkrétan kiröhögte, mikor felvetette, hogy valamiben jobb is lehet a bátyjánál. Az átlag szurkoló pedig azt hallja meg, hogy Eli ilyen szar meg Eli olyan szar. És amit a tv-ben hall azt elhiszik, mert ott értenek hozzá. Azt hiszem G-men írta még talán úgy 2 éve, hogy egyik ismerőse mondta az Eli mezére, hogy miért veszi meg ilyen szar játékosnak a mezét. És igen, Manning sem kezdte jól ezt a szezont. De ennek a csapatnak ő a legkisebb problémája...

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
OL semmitmondás  espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/88340/low-point-for-giants-offensive-line
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Kb el se hittem amit látok. Az ol tényleg mintha tudatosan engedte volna át a Panthers védőket. Engem eddig is zavart amúgy h nem tudunk futni, sztem Wilsonban bőven jobb teljesítmény van. Nem mondom h jól játszott, - a 2 fumblis kezdés minden csak nem jó - de nem kap megfelelő blokkokat.
Nem nagyon láttam még a Giants-et így szétcsúszva. TC egyben tudta eddig mindig tartani a csapatot. A héten halt meg a taestvére, így lehet h nem volt ott fejben 100%-osan, de akkor is többet kellett volna mutatni ennél ha külön semmit nem készülnek a Panthers-re. Komoly mentális gondok vannak a csapatnál.
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Én sem értem miért ő a bűnbak. "Itt is, kicsit odébb" kitalálták róla, hogy végül is egy szar irányító. Hát nem tudom, ha valaki majd megnézi hány másodperc alatt értek oda hozzá, én teljesen értetlenül, döbbenten láttam mit művel a fal. Az ok, hogy gyenge a futásblokkolás, de a passz prot eddig működött, azzal nem volt semmi baj. És ez a számomra a legnagyobb rejtély a tegnapi meccsen, hogy abban is zéró volt a csapat, ami legalább eddig működött. Az rendben van, hogy nem tudunk futni, főleg egy jobb LB sor ellen meg pláne. De könyörgöm, passzolni még az elmúlt két meccsen is jól tudtunk. Most már azt se. Nem hiszem el, hogy erre van elfogadható szakmai magyarázat, game plan, játékhívás stb. Nem tudom, hogy van-e edzőbuktatás az NFL-ben, (a dallasi story Philips esetében gyanús volt anno) de egy saját rendezésű SB évben edzőbuktatás, vagy magas draft cetli nem lehet cél.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Hypofx 310
Siralmas meccs volt, elég szar volt GIANTS szurkolónak lenni tegnap este. Nem volt idegem nyugodtan ujra végig nézni a meccset, de sok commentelo a kulonböző fórumokon ELI-nek ment, hát nem tudom de szerintem nem sok dolog múlt rajta, ha nem védik meg nehéz bármit is csinálni. A Play hívások is elég szerencsétlenek voltak. SIRALOM ennyi

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Eli októberben 4-ből 4, de legalább 3 meccset szokott nyerni 😛
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Ti meg (ti is...) mi a faszt csinaltatok???
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az utolsó 11 meccsen 3 győzelmet sikerült összehozni.
több mint 12 éve
Meg ne feledjük el Jaguars-t sem 😀

Na JPP meg már twitteren a szurkolókkal szájal...nice

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 302 — Vikings fan
Nah asszem akkor most ünnepélyesen elnézést kérhetünk Steztől és megköszönhetjük, h megelőlegezte nekünk a 28. helyet, sajnos nem tudtuk megszolgálni a bizalmát.Szesze
+1, kérem a 32. helyezéstcsebi
+1 én isG-men
Nana az utolsó hely a mienk mi kikaptunk a Brownstól otthon...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ti ne panaszkodjatok, nálam nem kedv kérdése 😀Asbee
te legalább lehetsz elfogult, szókimondó, stb 😛
több mint 12 éve
Ott indult az egész h az ol kritikán aluli. A D egy ideig tartotta magát, de így nehéz ha csak ők vannak a pályán. A Pantherstől kapott 38 pontra mondjuk nincs magyarázat, ahogy a szerzett 0-ra sincs. A csodásan megerősített dl is elég soványan teljesít: az h futás ellen nem megy (mert ez után a meccs után azt se mondhatjuk h nem futottak szét minket) még talán fogható az lb helyzetre, de a passrush hiánya nem. Lehet fölösleges is belemenni részletekbe, pozitívumot úgyis nehéz lenne találni. A 2 alap, azaz a 2 fal talán érdemelt ennyi külön említést.Szsziszka
dicséretes és irigyelem hogy neked legalább volt kedved írni valamit....yooker
Ti ne panaszkodjatok, nálam nem kedv kérdése 😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Ott indult az egész h az ol kritikán aluli. A D egy ideig tartotta magát, de így nehéz ha csak ők vannak a pályán. A Pantherstől kapott 38 pontra mondjuk nincs magyarázat, ahogy a szerzett 0-ra sincs. A csodásan megerősített dl is elég soványan teljesít: az h futás ellen nem megy (mert ez után a meccs után azt se mondhatjuk h nem futottak szét minket) még talán fogható az lb helyzetre, de a passrush hiánya nem. Lehet fölösleges is belemenni részletekbe, pozitívumot úgyis nehéz lenne találni. A 2 alap, azaz a 2 fal talán érdemelt ennyi külön említést.Szsziszka
dicséretes és irigyelem hogy neked legalább volt kedved írni valamit....
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hát ez valóban nem az a meccs ami túlzott elemzést igényel, az eredmény mindent elmond. Az egész csapatra nézve egy SZÉGYEN az egész eddigi teljesítmény.
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Ott indult az egész h az ol kritikán aluli. A D egy ideig tartotta magát, de így nehéz ha csak ők vannak a pályán. A Pantherstől kapott 38 pontra mondjuk nincs magyarázat, ahogy a szerzett 0-ra sincs. A csodásan megerősített dl is elég soványan teljesít: az h futás ellen nem megy (mert ez után a meccs után azt se mondhatjuk h nem futottak szét minket) még talán fogható az lb helyzetre, de a passrush hiánya nem. Lehet fölösleges is belemenni részletekbe, pozitívumot úgyis nehéz lenne találni. A 2 alap, azaz a 2 fal talán érdemelt ennyi külön említést.
több mint 12 éve
Jó néhány játékosnak el kell gondolkodnia, hogy megérdemlik-e azt, hogy magára húzzák a csapat mezét...