New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
ez tényleg jól hangzik! amikor PM-ben írta NightBoy nem találtam még semmit róla aztán így el is felejtettem...Ha Giants fan tulajt es helyet kerestek akkor itt van ez: www.facebook.com/pages/Endzone-BBQ-PUB/318892468248014Ez bazi jól néz ki, hangzik stb. Én már megkedveltem.
Sok-sok tv meg gamess stb. Minden meccs elobenNightBoY
Többiek?G-men
részemről benne vagyok hogy ennek a meccsnek még fussunk neki akár az eagles fanokkal ( ha tényleg komoly )
akár ezen a helyen!
több mint 12 éve
Akik voltak tavaly Steelerses meccsnezesen, a sracok akikkel ott talalkoztunk, Stefanek. Ove/ovuke a hely, nem reg nyitottak. Sajnos en meg nem tudtam elmenni megnezni de nagyon promotalja, ugyhogy en tovabb adom az infot 😊Ha Giants fan tulajt es helyet kerestek akkor itt van ez: www.facebook.com/pages/Endzone-BBQ-PUB/318892468248014Ez bazi jól néz ki, hangzik stb. Én már megkedveltem.
Többiek?G-men
Talaltam kozben linket is weblapra: www.endzonebbqpub.hu/
ha elmentek majd mondjatok el milyen volt kerlek, kivancsi vagyok.
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
Ha Giants fan tulajt es helyet kerestek akkor itt van ez: www.facebook.com/pages/Endzone-BBQ-PUB/318892468248014Ez bazi jól néz ki, hangzik stb. Én már megkedveltem.
Többiek?
több mint 12 éve
Ha Giants fan tulajt es helyet kerestek akkor itt van ez: www.facebook.com/pages/Endzone-BBQ-PUB/318892468248014Sok-sok tv meg gamess stb. Minden meccs eloben
több mint 12 éve
Tippjáték 4. forduló végeredményAsbeeAsbee-vel leleveleztük, a 4. kérdésre a jó válasz nem a d volt, hanem a c (csak 298 támadó yardunk volt a meccsen), újraszámoltam a pontokat, majd Asbee felteszi a blogra az új állást.
(igen, jól sejtitek, a többség vesztett 1 pontot, páran - pl. én is 😊 - kaptak 1-et)
több mint 12 éve
Ezt akkor vehetjük meghívásnak?pedig elvileg ott lesz!az érdekes,mert vasárnap zárva van...G-menÉn is pont akartam kérdezni, h a philly elleni derbit a gyenge kezdés ellenére nem nézzük vhol közösen? 7 órás meccs, netes hely kéne meg nfl game passG-mena phillysek a Maláta Bisztróba mennek, kezdődhetne vmi rivalizálás 😛kristof
Szólj yookernek meg vadibandinak meg midnenki másnak, ha jönnétek valahogy megoldanám!eaglesmcnabb
Én nagyon szívesen mennék. Tartozunk még úgyis egy philly-táboros meccsnézéssel neked amiatt, hogy 2 éve egymagad eljöttél a Sugárba a sok véresszájú kékvérű közé 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.facebook.com/events/456937067753170/ szerintem jó móka lenne, ha nincs ellenére a zöldeknek 😊a phillysek a Maláta Bisztróba mennek, kezdődhetne vmi rivalizálás 😛kristofaz érdekes,mert vasárnap zárva van...G-men
több mint 12 éve
pedig elvileg ott lesz!az érdekes,mert vasárnap zárva van...G-menÉn is pont akartam kérdezni, h a philly elleni derbit a gyenge kezdés ellenére nem nézzük vhol közösen? 7 órás meccs, netes hely kéne meg nfl game passG-mena phillysek a Maláta Bisztróba mennek, kezdődhetne vmi rivalizálás 😛kristof
Szólj yookernek meg vadibandinak meg midnenki másnak, ha jönnétek valahogy megoldanám!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
az érdekes,mert vasárnap zárva van...Én is pont akartam kérdezni, h a philly elleni derbit a gyenge kezdés ellenére nem nézzük vhol közösen? 7 órás meccs, netes hely kéne meg nfl game passG-mena phillysek a Maláta Bisztróba mennek, kezdődhetne vmi rivalizálás 😛kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én is pont akartam kérdezni, h a philly elleni derbit a gyenge kezdés ellenére nem nézzük vhol közösen? 7 órás meccs, netes hely kéne meg nfl game passG-mena phillysek a Maláta Bisztróba mennek, kezdődhetne vmi rivalizálás 😛
több mint 12 éve
vagy lesérülni,ha sejtik hogy év végén kivágják őket😊))15(!) játékos szerepel az edzés előtti injury reportban... ez a teljes roster majdnem 30%-akristoflehet már nem akarják égetni magukat😛ozibozi
több mint 12 éve
15(!) játékos szerepel az edzés előtti injury reportban... ez a teljes roster majdnem 30%-akristoflehet már nem akarják égetni magukat😛
több mint 12 éve
hali !Köszi.Sziasztok!Első hsz-nek eléggé lehangoló híreket hoztál 😊
A nydailynews.com-on írták, hogy Baas valószínűleg nem játszik az Eagles ellen, Snee karrierjének pedig meglehet vége.GJohnny74
Azért üdv a csapatban!
Érdekes különben, hogy pont idén gyarapodunk a legjobban itt a fórumon, amikor pedig ilyen szarul játszunk, 2011-ben talán 1 új tag jelentkezett be a SB-run idején.G-men
Igen, sajnos így sikerült az első hsz.
Amúgy pont 2011-ben kezdtem el nézni az NFL-t, a Giants volt szimpatikus, nekik kezdtem el drukkolni, és pont abban az évben sikerült nekik az SB győzelem. A fórumot csak most találtam. Abban az évben is döcögős volt a kezdés (nem ennyire), de egy pont után nagyon beindultak, és tudjuk mi lett a vége. Most sajnos elég nagyok a problémák, valószínűleg szükség van megújulásra, és az egész NFL is változik.
Nagyok jók a sporttv közvetítések, de nagyon sajnálom az ESPN Amerika adó európai megszűnését. Azon sok meccset leadtak, így egy héten több meccset láthattam. Az viszont pozitív, hogy a sporttv is több meccset ad a korábbiakhoz képest.GJohnny74
HDMI kábel és gond 1 szál sem 😊 és bekaphatja az ESPN 😊))
több mint 12 éve
Én is pont akartam kérdezni, h a philly elleni derbit a gyenge kezdés ellenére nem nézzük vhol közösen? 7 órás meccs, netes hely kéne meg nfl game pass
több mint 12 éve
Gondolotam beirok, hogy jovohetvegen hazamegyek penteken es maradok hetfoig, nezhetnenk ketszer meccset ha van kedvetek valahol erre most nezem, hogy jovoheten csutortokon jatszunk (meg neme otthon) utanam eg hetfon (mar nem otthon)... ilyen az en formam. Nahh majd decemberben megint megyek akkor a rajatszas elotti izgulos meccseken 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
15(!) játékos szerepel az edzés előtti injury reportban... ez a teljes roster majdnem 30%-a
több mint 12 éve
A giantsfootball.blog.hu oldalról találtam amúgy ide, és Asbee elég jól szerkeszti azt az oldalt.GJohnny74danke sehr 😀
több mint 12 éve
A giantsfootball.blog.hu oldalról találtam amúgy ide, és Asbee elég jól szerkeszti azt az oldalt.
több mint 12 éve
Köszi.Sziasztok!Első hsz-nek eléggé lehangoló híreket hoztál 😊
A nydailynews.com-on írták, hogy Baas valószínűleg nem játszik az Eagles ellen, Snee karrierjének pedig meglehet vége.GJohnny74
Azért üdv a csapatban!
Érdekes különben, hogy pont idén gyarapodunk a legjobban itt a fórumon, amikor pedig ilyen szarul játszunk, 2011-ben talán 1 új tag jelentkezett be a SB-run idején.G-men
Igen, sajnos így sikerült az első hsz.
Amúgy pont 2011-ben kezdtem el nézni az NFL-t, a Giants volt szimpatikus, nekik kezdtem el drukkolni, és pont abban az évben sikerült nekik az SB győzelem. A fórumot csak most találtam. Abban az évben is döcögős volt a kezdés (nem ennyire), de egy pont után nagyon beindultak, és tudjuk mi lett a vége. Most sajnos elég nagyok a problémák, valószínűleg szükség van megújulásra, és az egész NFL is változik.
Nagyok jók a sporttv közvetítések, de nagyon sajnálom az ESPN Amerika adó európai megszűnését. Azon sok meccset leadtak, így egy héten több meccset láthattam. Az viszont pozitív, hogy a sporttv is több meccset ad a korábbiakhoz képest.
több mint 12 éve
Sziasztok!Első hsz-nek eléggé lehangoló híreket hoztál 😊
Azért üdv a csapatban!
Érdekes különben, hogy pont idén gyarapodunk a legjobban itt a fórumon, amikor pedig ilyen szarul játszunk, 2011-ben talán 1 új tag jelentkezett be a SB-run idején.
több mint 12 éve
Szeptember legjobbjai
több mint 12 éve
Sziasztok!A nydailynews.com-on írták, hogy Baas valószínűleg nem játszik az Eagles ellen, Snee karrierjének pedig meglehet vége.
több mint 12 éve
Mondjuk ez a Scott cut így kissé meglepett. Valószínű jól halad Brown felépülése és tuti aktiválni tudjuk mihelyt lehet. Meg így az is eldőlt, hogy Jacobs marad idény végéig. Az mondjuk eddig is tuti volt nekem, hogy három egészséges futó bőven elég. De ez azt is jelentheti, hogy kezd megnőni a bizalom Wilson irányába...
több mint 12 éve
és jelenleg erre a 2 min offensre leginkább a futással van esélyünk!viszont Cruz nem éppen okos volt a nyilatkozatával... Coughlin ki is hívta mortal kombatra...A 2 min offense még mindig jobb lenne, mint a jelenlegi 20 sec offense 3 sackkel és turnoverrel a végén..Szesze
gáz, hogy fél yardon ment el a meccs, és sajnos Weatherford-dal is kellene kezdeni vmit...
Yooker-nek igaza van, hogy többet kellene futnunk, de közben azt rebesgetik az almában, hogy átállunk a 2 min offense egész meccsen, vagy annak jelentős részén... szuper még kevesebbet fog pihenni a Dcsebi
ha nem is haladunk , legalább megy az óra, és még össze is állhat valami belőle!
és ezzel a szar fallal szinte csak passzolunk játékkal ( még ha némi hátrányban vagyunk is legtöbbször ) halálra vagyunk ítélve...
így Scott kirakása elsőre meglepett, de legalább egy lépés a változtatásra.
Hoztunk helyette embert is ugye , akit én speciel nem nagyon ismerek ,de nyilván nem lehet
felhánytorgatni hogy a falat próbáljuk erősíteni...
azért most a Philly elleni meccset még megnézem , de ha itt is zakó
lesz , a következő hétvégén tüntetőleg háttal a monitornak fogom végigszurkolni a meccset , az tuti.... 😊
több mint 12 éve
Da'Rel Scott kirakva, helyére érkezett a center/guard Dallas ReynoldsAsbeeaz ki? mert nincs statisztikája a filinél...